Výsledek hledání textu cesnek

Hledaný text cesnek jsme našli v těchto produktech

Česnek černý fermentovaný BIO

Česnek černý fermentovaný BIO

Bio koření

Černý fermentovaný česnek je výsledkem pomalého procesu fermentace, během kterého se čerstvé stroužky mění na tmavé, jem...
Česnek granulovaný BIO

Česnek granulovaný BIO

Bio koření

Česnek je základní surovina každé pořádné kuchyně. Ale ruku na srdce – kdo má vždycky čas a náladu ho loupat, mačkat a d...
Česnek mletý BIO

Česnek mletý BIO

Bio koření

Mletý česnek je dokonalý pomocník do kuchyně – žádné loupání, žádné drcení, jen čistá a intenzivní chuť připravená k použití....
Česnek granulovaný

Česnek granulovaný

Jednodruhové koření

Česnek je základ dobrého vaření, ale přiznejme si to – někdy se s ním prostě nechceme loupat, krájet nebo mačkat....
Česnek mletý

Česnek mletý

Jednodruhové koření

Mletý česnek je skvělá volba, když chcete výraznou česnekovou chuť, ale zároveň potřebujete, aby se dokonale spojil s os...
Česnek plátky

Česnek plátky

Jednodruhové koření

Česnek je základní stavební kámen spousty receptů, a když je pěkně nakrájený na tenké plátky, je radost s ním pracovat....
Česnek restovaný

Česnek restovaný

Jednodruhové koření

Ten moment, kdy se česnek na pánvi lehce zatáhne a začne vonět celým bytem… To je začátek tolika dobrých jídel....
Česnek uzený

Česnek uzený

Jednodruhové koření

Jemný se sladkým a příjemně kouřovým aroma - tak lze popsat tento uzený česnek, který pro milovníky česneku nabízí novou...
Medvědí česnek

Medvědí česnek

Jednodruhové koření

Tato bylinka spojuje příjemnou česnekovou chuť s jemnou kořenitostí, ale na rozdíl od klasického česneku není tak ostrá....
Pepř česnekový

Pepř česnekový

Směsi koření

Tato směs dodá pikantní chuť minutkovým masům, pečeným a grilovaným rybám, drůbeži, pečené huse či kachně, mletému masu ...
Citronová tráva

Citronová tráva

Bylinky

Svěží chuť citronové trávy je obzvláště oblíbená v thajské a vietnamské kuchyni na kuřecí maso, polévky, zeleninu, ryby ...
Asijské bistro BIO

Asijské bistro BIO

Bio koření

Díky této originální směsi koření dodáte svým pokrmům autentickou chuť asijské kuchyně, a to jednoduše a rychle, jako v ...
Barbecue Hot Wings BIO

Barbecue Hot Wings BIO

Bio koření

Rozpalte své chuťové pohárky s touto naší žhavou směsí koření na kuřecí křidélka, která je pečlivě vytvořena tak, aby do...
Barbecue Korea BIO

Barbecue Korea BIO

Bio koření

Popularita korejského grilování dávno překročila hranice této asijské země. V korejské kuchyni se na grilu nejčastěji se...
Barbecue kouřové BIO

Barbecue kouřové BIO

Bio koření

Speciálně vyladěná směs koření s kouřovým aroma pro grilování všech druhů masa, ryb, ale na hranolky nebo pečené brambory....
Bazalka BIO

Bazalka BIO

Bio koření

Bazalka je nepostradatelnou bylinkou středomořské kuchyně, která svou sladce kořenitou, lehce pepřovou chutí dokáže povz...
Bramborák BIO

Bramborák BIO

Bio koření

Vyvážená směs koření na ochucení bramboráků, polévek a jiných bramborových pokrmů....
Bylinkové máslo BIO

Bylinkové máslo BIO

Bio koření

Směs koření vhodná k přípravě bylinkového másla, pomazánek a k ochucení salátů. Bylinkové máslo snadno připravíme utření...
Cibule černá fermentovaná BIO

Cibule černá fermentovaná BIO

Bio koření

Černá fermentovaná cibule je kulinářská perla, která zaujme svou sladkou, jemně karamelovou chutí a výrazným aroma....
Citronová tráva BIO

Citronová tráva BIO

Bio koření

Svěží chuť citronové trávy je obzvláště oblíbená v thajské a vietnamské kuchyni na kuřecí maso, polévky, zeleninu, ryby ...
Cukety BIO

Cukety BIO

Bio koření

Toto koření na cukety je ideální směsí, která dodá této zelenině svěží a neodolatelnou chuť....
Dýňová polévka BIO

Dýňová polévka BIO

Bio koření

Možná vám připadá dýňová polévka jako nevýrazné fádní jídlo. Pokud ale do polévky přidáte tuto speciálně namíchanou arom...
Exotická magie BIO

Exotická magie BIO

Bio koření

Hledáte směs koření, která dodá vašim pokrmům nevšední exotický nádech? Tato unikátní směs koření spojuje sladkost jahod...
Focaccia BIO

Focaccia BIO

Bio koření

Focaccia – to je italský pečící poklad, který voní olivovým olejem, bylinkami a chutná tak, že se při prvním soustu ocit...
Grilovaný sýr BIO

Grilovaný sýr BIO

Bio koření

Toto koření můžete použít jak na klasický grilovaný hermelín, tak i na další druhy sýrů jako např. na feta nebo třeba ob...
Guacamole BIO

Guacamole BIO

Bio koření

Guacamole je tradiční mexický avokádový dip, který má jednoduchý základ, ale neuvěřitelně široké využití. Hodí se jako d...
Hořčice bílá celá BIO

Hořčice bílá celá BIO

Bio koření

Hořčičné semínko patří mezi nejnenápadnější, ale přitom nejvýraznější koření v kuchyni. Má jemně hořkosladkou chuť s pos...
Houbová smaženice BIO

Houbová smaženice BIO

Bio koření

Po krásném výletě do lesa není nic lepšího než si připravit vynikající houbovou smaženici. Tato speciálně připravená smě...
Hummus BIO

Hummus BIO

Bio koření

Speciální směs koření, která vašemu hummusu dodá pravou chuť orientální kuchyně. Koření můžete použít jak do klasického ...
Kajenský pepř mletý BIO

Kajenský pepř mletý BIO

Bio koření

Možná vás překvapí, že kajenský pepř není pepř, ale jsou to mleté chilli papričky rodu cayenne, které mají střední páliv...
Kuskus BIO

Kuskus BIO

Bio koření

Toto organické koření na kuskus je dokonale vyvážená směs, která dodá vašim pokrmům svěží a exotickou chuť. Kombinace ří...
Majoránka BIO

Majoránka BIO

Bio koření

Jakmile se v kuchyni rozvoní majoránka, hned je jasné, že se chystá nějaká česká poctivá klasika. Bramboračka, hrachová ...
Mozzarella s rajčátky BIO

Mozzarella s rajčátky BIO

Bio koření

Směs bylinek a solného květu na salát z rajských jablíček a italského sýru Mozzarella. Stačí koření smíchat s olivovým o...
Opečené brambory kouřové BIO

Opečené brambory kouřové BIO

Bio koření

Koření vykouzlí z opečených brambor vynikající lahůdku s omamnou kouřovou chutí a vůní. Uzená sůl dává bramborám chuťově...
Oregano BIO

Oregano BIO

Bio koření

Když se řekne oregano, vybaví se nám italská kuchyně, vůně rajčatové omáčky a křupavé pizzy. Ale tahle voňavá bylinka to...
Paprika uzená sladká BIO

Paprika uzená sladká BIO

Bio koření

Tato paprika se udí na dubovém dřevě tradiční metodou, která jí dodává intenzivní kouřové aroma a přirozeně nasládlou chuť....
Pasta alla Romana BIO

Pasta alla Romana BIO

Bio koření

V římské kuchyni platí, že chuť musí být jednoduchá, ale nezapomenutelná. Právě tohle pravidlo dodržují klasiky jako ama...
Pepř černý celý BIO

Pepř černý celý BIO

Bio koření

Černý pepř patří mezi nejuniverzálnější a nejpoužívanější koření na světě. Má výraznou kořenitou chuť, která se nejprve ...
Pepř kampotský červený BIO

Pepř kampotský červený BIO

Bio koření

Kulinářské kouzlo kampotského červeného pepře dodá vašim pokrmům nádech rafinovanosti. Tento pepř je známý pro svůj výji...
Pepř zelený uzený BIO

Pepř zelený uzený BIO

Bio koření

Tento zelený pepř je mezi kořením skutečným skvostem. Díky uzení bukovým dřevem získává jemný kouřový tón, který doplňuj...
Růžičková kapusta BIO

Růžičková kapusta BIO

Bio koření

Máte rádi růžičkovou kapustu, ale chcete jí dodat něco navíc? Tato směs koření na růžičkovou kapustu přináší zajímavou k...
Ryby na grilu BIO

Ryby na grilu BIO

Bio koření

Překvapte své strávníky i sami sebe touto originální směsí koření na grilované ryby. Ovocné tóny pomerančové kůry a svěž...
Ryby v troubě BIO

Ryby v troubě BIO

Bio koření

Směs koření Ryba v troubě je perfektní volbou pro všechny druhy ryb připravovaných v troubě, na grilu nebo na pánvi....
Tymián BIO

Tymián BIO

Bio koření

Tymián je silně aromatická bylinka, která si vás získá svou lehce nahořklou chutí s tóny hřebíčku a kafru. Jeho výrazná ...
Tzatziki BIO

Tzatziki BIO

Bio koření

Řekové mají spoustu skvělých věcí – nádherné pláže, antické památky, slunce téměř celý rok… ale hlavně mají tzatziki!...
Zázvor mletý BIO

Zázvor mletý BIO

Bio koření

Zázvor je aromatické a univerzální koření, které se používá ve sladké i slané kuchyni. Má výraznou, pikantní chuť, která...
Zvěřina BIO

Zvěřina BIO

Bio koření

Tato speciálně namíchaná směs koření na zvěřinu je dokonale vyvážená, aby zvýraznila chuť zvěřinových pokrmů, a přitom j...
Kufřík grilování kolem světa

Kufřík grilování kolem světa

Dárkové sady koření

Hledáte perfektní menší dárek pro milovníka grilování? Tento elegantní plechový kufřík obsahuje 8 různých směsí koření, ...
Kufřík plný koření světové kuchyně

Kufřík plný koření světové kuchyně

Dárkové sady koření

Vydejte se na kulinářskou cestu kolem světa s naším Kufříkem plným koření světové kuchyně! Tento stylový plechový kufřík...
Kufřík první pomoci v kuchyni

Kufřík první pomoci v kuchyni

Dárkové sady koření

Ať už na dovolené cestujete na kole, autem, vlakem nebo karavanem, nezapomeňte si přibalit naši sadu koření Kufřík kucha...
 

Hledaný text cesnek jsme našli v těchto článcích

Jehněčí pečeně s bylinkovo-česnekovou krustou

Jehněčí pečeně s bylinkovo-česnekovou krustou

Ah, jehněčí! Tahle delikatesa má v kuchyni zvláštní místo. Je to ten druh masa, který, když je připraven správně, dokáže...
Za tajemstvím černého fermentovaného česneku a cibule

Za tajemstvím černého fermentovaného česneku a cibule

Černá fermentovaná cibule a černý fermentovaný česnek jsou poklady moderní gastronomie, které si v posledních letech naš...
Domácí zabijačkové hody

Domácí zabijačkové hody

Zapomeňte na klasické představy o zabijačce jako o venkovské zábavě vymalované Josefem Ladou. I něco tak tradičního, jak...
Husa na pomerančích

Husa na pomerančích

Až se venku začne brzy šeřit a ochlazovat, není nic lepšího než se zavřít doma s vůní pečené husy. Tento recept přináší ...
Husa po mexicku

Husa po mexicku

Mexická kuchyně je známá svým charakteristickým výrazem a bohatými chutěmi. A co když bychom vzali tradiční část mexické...
Husí špízy s kořením pěti vůní

Husí špízy s kořením pěti vůní

Vychutnat si husu můžete mnoha různými způsoby, a jedním z nich je její příprava na špejlích. Husa má kvalitní maso s bo...
Inspirace cajunské a kreolské kuchyně

Inspirace cajunské a kreolské kuchyně

Představovat francouzskou kuchyni je tak trochu nošení jídla do restaurace. Ale pokud se zeptáme na cajunskou nebo kreol...
Tip #43: Vezměte své koření na dovolenou

Tip #43: Vezměte své koření na dovolenou

Ať už vyrážíte na výlety pěšky, na kole, autem nebo třeba vlakem, nezapomeňte si do batůžku přibalit základní koření, kt...
Koření na sušené maso

Koření na sušené maso

Kdysi bylo sušené maso považováno za jeden z důležitých zdrojů potravy, dnes má své právoplatné místo na stole gurmánů o...
Tip #42: Vytvořte si vlastní koření na grilování

Tip #42: Vytvořte si vlastní koření na grilování

I když v naší nabídce najdete přes 50 druhů koření na grilování, nebojte se experimentovat a vytvořte si svou vlastní or...
Tip #33: Vyrobte si domácí octy s bylinkami a kořením

Tip #33: Vyrobte si domácí octy s bylinkami a kořením

Vyluhování octa s bylinkami a kořením je fantastický způsob, jak přidat do dresinků a marinád jedinečnou chuť....
Tip #23: Přidejte do másla koření

Tip #23: Přidejte do másla koření

Pozvedněte své pokrmy přidáním másla nebo ghí obohaceného kořením. Rozpusťte máslo nebo ghí na pánvi s kořením, jako je ...
Tip #21: Namíchejte si vlastní ochucené soli

Tip #21: Namíchejte si vlastní ochucené soli

Vytvořte vlastní ochucené soli smícháním bylinek a koření s hrubou solí. Například smícháním sušeného rozmarýnu a česnek...
Tip #18: Přidejte koření do strouhanky na obalování

Tip #18: Přidejte koření do strouhanky na obalování

Ať už připravujete smažené kuře, obalované ryby nebo zeleninové lívanečky, přidejte koření přímo do směsi na obalování....
20 nejoblíbenějších koření italské kuchyně

20 nejoblíbenějších koření italské kuchyně

Itálie, země romantiky, umění a historie, je proslulá svou vynikající kuchyní. V srdci italské gastronomie se skrývá taj...
Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně

Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně

28. května se každý rok slaví mezinárodní den hamburgeru. Tento ikonický pokrm, který si získal srdce a především žaludk...
Koření na pečené kuře

Koření na pečené kuře

I když kuřecí maso patří k nejoblíbenějším a nejběžnějším pokrmům, jeho chuť není příliš výrazná a proto nám dává skvělý...
Dokonalé kuchařské umění s estragonem

Dokonalé kuchařské umění s estragonem

I když v české kuchyni estragon patří spíše k neznámému koření, ve francouzské kuchyni se řadí k vrcholu gastronomie....
Koření indické kuchyně

Koření indické kuchyně

Indie je symbolem pro koření a tak stačí jen vyslovit některé názvy zdejších kořenících směsí a hned si každý milovník e...
Koření na Vindaloo

Koření na Vindaloo

E-mailem jsme od našeho zákazníka dostali dotaz, jestli bychom mohli do nabídky zařadit koření na Vindaloo. Protože jsem...
Tip #45: Jaké koření nesmí v kuchyni chybět

Tip #45: Jaké koření nesmí v kuchyni chybět

Ať už právě zařizujete novou kuchyň nebo rozšiřujete své stávající zásoby koření, připravili jsme pro vás detailní přehl...
Italská zálivka na zeleninový salát

Italská zálivka na zeleninový salát

Itálie, zeleninové saláty a bylinky, to jednoznačně patří k sobě. Vyzkoušejte tento recept na domácí bylinkovou zálivku ...
Domácí salátová zálivka

Domácí salátová zálivka

Naučit se míchat si vlastní směsi koření by mělo patřit k dovednostem každého, kdo to s vařením myslí vážně. Když se nau...
Které koření je nejlepší v roce 2024?

Které koření je nejlepší v roce 2024?

Na otázku "Které koření je nejlepší?" asi těžko najdeme jednoznačnou odpověď, protože nejen, že každé koření se hodí pro...
Sečuánská kuchyně

Sečuánská kuchyně

Výjimečnost sečuánské kuchyně je tak výrazná, že UNESCO prohlásilo hlavní město provincie Čcheng-tu za město gastronomie...
Sambal

Sambal

Sambal je indonéská chilli omáčka nebo pasta, která se připravuje ze směsi chilli papriček, koření a dalších přísad jako...
Severoindické pikantní smažené kuře s pískavicí

Severoindické pikantní smažené kuře s pískavicí

Když otevřete kořenku s pískavicí, okouzlí vás nádherná vůně svěží trávy v kombinaci s vanilkou. Pískavice je též známá ...
Nasi Goreng

Nasi Goreng

Nasi Goreng má svůj domov v Indonésii a jako mnoho jiných variant smažené rýže vzniklo tak trochu z nouze, když se lidé ...
Pravý vídeňský guláš

Pravý vídeňský guláš

Základem každého pravého guláše je sádlo, cibule, paprika a samozřejmě hovězí maso. I když návod na guláš nepatří mezi n...
Jihoafrická chakalaka

Jihoafrická chakalaka

Když se kteréhokoliv Jihoafričana zeptáte, jestli má rád chakalaku, nenajdete jediného, který by nesouhlasil....
Řecký gyros

Řecký gyros

Možná někoho překvapí, že gyros je v řecké kuchyni poměrně nováček a i když některé pověsti říkají, že jeho kořeny sahaj...
Dýňová polévka s Garam Masálou

Dýňová polévka s Garam Masálou

I když historie využití dýní v kuchyni je stará 7 000 let, dnes velmi populární dýňová polévka vznikla až na počátku 19. století....
Čočka se špenátem a čertovým lejnem

Čočka se špenátem a čertovým lejnem

Asafoetida je velmi zvláštní indické koření s ještě zvláštnějším českým názvem. Pro jeho specifické aroma se mu říká čertovo lejno....
Rychlá ryba na ajowanu

Rychlá ryba na ajowanu

Ajowan patří ke koření, které je v našich kuchyních téměř neznámé, i když první zmínky o něm na území Evropy najdeme již...
14 + 50 tipů, jak si pořádně okořenit grilování

14 + 50 tipů, jak si pořádně okořenit grilování

Jarní sluníčko se na nás již nějaký ten pátek směje, teploty stoupají a tak je nejvyšší čas rozpálit naše grily a užít s...
Spaghetti aglio, olio e peperoncini

Spaghetti aglio, olio e peperoncini

Spaghetti aglio, olio e peperoncini, neboli těstoviny s česnekem, olejem a chilli, které patří dnes k nejznámějším itals...
Valencijská paella se šafránem

Valencijská paella se šafránem

Ve španělské paelle se během její dlouhé historie objevilo mnoho různých ingrediencí od kuřete přes šneky a mořské plody...
Marocká polévka Harira s Harissou

Marocká polévka Harira s Harissou

Marocká kuchyně je stejně pestrá a barevná jako místní tržiště, na kterém nalezneme fascinující směsici berberských, ara...
Čevapčiči s bulharskou Čubricou

Čevapčiči s bulharskou Čubricou

Na masové válečky čevapčiči dnes narazíte od Slovinska až po Bulharsko a všichni vám budou říkat, že to je jejich národn...
Pařížské pikantní karbanátky

Pařížské pikantní karbanátky

Snad v každé národní kuchyni narazíte na nějakou variantu karbanátků, tedy kuliček nebo placiček připravených z mletého masa....
Mexické Chili con carne

Mexické Chili con carne

Chilli con Carne je bezesporu jedno z nejslavnějších texasko-mexických jídel. Nejstarší legenda o Chilli con Carne dokon...
Hobby naší doby o koření

Hobby naší doby o koření

To nejzajímavější z koření představila Michaela Schneedorferová z Království chuti v novém dílu pořadu České televize Ho...
Recept na domácí kari pastu

Recept na domácí kari pastu

Často se nás ptáte na kari pastu a jak si ji připravit. Vybavili jsme se proto kořením, miskou a zástěrou a vyzkoušeli j...
Slaný dort s kurkumou

Slaný dort s kurkumou

Následující recept je od naší milé paní zákaznice, které moc děkujeme! Letošní Velikonoce jsem se rozhodla trochu experi...
Pepřový tokáň

Pepřový tokáň

Naše milá paní zákaznice Klára Navrátilová nám zaslala zajímavý recept na u nás neznámé tradiční maďarské jídlo, kterému...
Paštika à la Bourbon

Paštika à la Bourbon

Malou domácí paštičku s bourbonským pepřem, který je příjemně aromatický, voní jak piniové oříšky a navíc je úžasně páli...
Krůtí prsa na pepři

Krůtí prsa na pepři

Pro milovníky pepře jsme připravili tento recept na lehce pikantní krůtí prsa....
Tajemství maďarského kotlíku

Tajemství maďarského kotlíku

Maďarskem jsme tento měsíc začínali a když jde o papriku, tak tam zákonitě i musíme skončit. A jak jinak, než nad kotlík...
Španělské rudé perly

Španělské rudé perly

V tomto stále mrazivém, ale slunečném únorovém týdnu, bychom vás rádi seznámili s červenou krasavicí z pestré paprikové rodiny....
Rozhovor nejen o zimním koření

Rozhovor nejen o zimním koření

Dnes jsme si ve Víkendovém Radiožurnálu povídali s Patricií Strouhalovou především o koření, které nás v zimě zahřeje ne...
 

Nalezli jsme ještě tyto zajímavé související produkty

Kmín český mletý

Kmín český mletý

Jednodruhové koření

Mletý kmín je klasika české kuchyně, která nesmí chybět v žádné poličce s kořením. Na rozdíl od celého kmínu se u mleté ...
Kmín český celý

Kmín český celý

Jednodruhové koření

Kmín je tradiční koření, které patří na český stůl stejně neodmyslitelně jako chleba nebo pečené maso. Má výraznou kořen...
Kmín český drcený

Kmín český drcený

Jednodruhové koření

Drcený kmín je zlatá střední cesta mezi celým a mletým kmínem. Zachovává si výrazné aroma a kořenitou chuť českého kmínu...
Kmín český celý BIO

Kmín český celý BIO

Bio koření

Kmín je koření, bez kterého by česká kuchyně nebyla to, co je. Má výraznou kořenitou chuť s jemnými tóny oříšků, citrusů...
Sada koření - Česká klasika

Sada koření - Česká klasika

Dárkové sady koření

Výběrová degustační sada 12 různého koření české kuchyně v kovových kořenkách. Sada má rozměr 22 x 17 cm. Jednotlivé koř...
Kari listy

Kari listy

Jednodruhové koření

Kari (curry) listy nejsou kari koření, jak by se mohlo zdát. Jsou to aromatické lístky stromu kari, které dodávají pokrm...
Kardamom mletý

Kardamom mletý

Jednodruhové koření

Mletý kardamom je jedno z těch koření, které dokáže na talíři úplné zázraky. Vůně je intenzivní, citrusově nasládlá, s k...
Kardamom celý

Kardamom celý

Jednodruhové koření

Kardamomová zrnka jsou malá aromatická semínka schovaná uvnitř zelených tobolek kardamomu. Právě tato semínka nesou větš...
Chilli Bird's Eye celé

Chilli Bird's Eye celé

Jednodruhové koření

Od klidných vesnických kuchyní v Ugandě, až po rušné pouliční trhy v Bangkoku, chilli Bird's Eye je už dlouho přísadou, ...
Hořčice černá celá

Hořčice černá celá

Jednodruhové koření

Jestli chcete, aby se u vás doma vařilo jako v pravé indické kuchyni, černá hořčice nesmí chybět. Tahle malá semínka maj...
Hořčice bílá mletá

Hořčice bílá mletá

Jednodruhové koření

Mletá hořčice bílá je skvělý způsob, jak získat intenzivní chuť hořčičného semínka bez nutnosti jeho drcení. Jemný práše...
Hořčice bílá celá

Hořčice bílá celá

Jednodruhové koření

Hořčičné semínko patří mezi ta nejnenápadnější, ale zároveň nejúčinnější koření v kuchyni. Má jemně hořkosladkou chuť s ...
Čertovo lejno s kurkumou

Čertovo lejno s kurkumou

Směsi koření

Hlavní složkou této směsi je asafoetida, což je pryskyřice z kořenů tropických stromů rodu Ferula. Pro svou velmi specif...
Celer list

Celer list

Jednodruhové koření

Když se řekne celer, většina lidí si představí polévkovou zeleninu nebo celerovou nať v zeleninové bedýnce. Jenže sušený...
Bobkový list mletý

Bobkový list mletý

Jednodruhové koření

Bobkový list zná snad opravdu každý, ale s jeho mletou variantou už má zkušenosti menšina. A přitom právě v této podobě ...
Bobkový list celý

Bobkový list celý

Jednodruhové koření

Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům....
Bazalka

Bazalka

Jednodruhové koření

Bazalka je jednou z nejvoňavějších bylinek středomořské kuchyně a její sladce kořenitá, jemně pepřová chuť se skvěle hod...
Badyán mletý

Badyán mletý

Jednodruhové koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názve...
Badyán celý

Badyán celý

Jednodruhové koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názve...
Gyros bylinkový

Gyros bylinkový

Směsi koření

Decentně pálivá směs s příjemnou bylinkovou chutí tymiánu a rozmarýnu pro přípravu tradičního řeckého gyrosu, souvlaki a...
Grilovací koření Klasik

Grilovací koření Klasik

Směsi koření

Klasická vyvážená směs koření, bylinek a soli určená k rychlému a snadnému grilování každého masa, hodí se i na zeleninu....
Garam Masála

Garam Masála

Směsi koření

Legendární indické koření, které se používá jak na maso, tak i ve vegetariánské kuchyni při přípravě polévek z luštěnin a zeleniny....
Dátá Chai Masála

Dátá Chai Masála

Směsi koření

Koření k přípravě vynikajícího tradičního indického černého čaje s mlékem, který má povzbudivý účinek....
Čubrica jemná

Čubrica jemná

Směsi koření

Nepálivá varianta oblíbeného bulharského koření na luštěniny, zapékanou zeleninu, mleté maso, ryby, polévky, pomazánky a...
Čarodějka

Čarodějka

Směsi koření

Čarovná kombinace 27 různých ingrediencí dokáže vykouzlit magickou mírně pálivou chuť masu připraveném jak na grilu nebo...
Bylinkové máslo

Bylinkové máslo

Směsi koření

Bylinkové máslo je výborné na steaky, ryby nebo bagety nebo i jen tak na chleba či brambory....
Biftekové koření

Biftekové koření

Směsi koření

Tato ostřejší směs koření je ideální na rychlou přípravu vynikajícího hovězího steaku, kterému se česky zkráceně říká bi...
Bambova bylinková sůl

Bambova bylinková sůl

Směsi koření

Kořenící směs k ochucení polévek, zeleninových salátů, pomazánek, dresinků, omáček, rýže, luštěnin, pokrmů z vajec, bram...
Gulášové koření Angula

Gulášové koření Angula

Směsi koření

Díky této pikatní a jemné směsi je příprava guláše či gulášové polévky opravdu snadná. Jelikož obsahuje cibuli a mouku n...
Adžika

Adžika

Směsi koření

Oblíbené koření původem z Gruzie je skvělé na pečené a grilované maso nebo k ochucení mletého masa a ryb. Ojedinělou chu...
Římský kmín mletý

Římský kmín mletý

Jednodruhové koření

Pokud milujete vůni orientálních jídel, římský kmín (nebo cumin) by vám v kuchyni rozhodně neměl chybět. Je základem ind...
Rozmarýn

Rozmarýn

Jednodruhové koření

Rozmarýn je výrazně aromatická bylinka, která voní po borovici, kafru a citrusech. Sušené jehličkovité lístky mají zemit...
Pomerančová kůra mletá

Pomerančová kůra mletá

Jednodruhové koření

Použití citrusů v různých receptech není žádná novinka. Ale sušená mletá pomerančová kůra je skvělý způsob, jak si tuhle...
Pískavice mletá

Pískavice mletá

Jednodruhové koření

Možná pískavici znáte jako fenugreek nebo řecké seno, ale ať už jí říkáte jakkoliv, její chuť je nezaměnitelná....
Petržel nať

Petržel nať

Jednodruhové koření

Bez petrželky si snad ani klasickou českou kuchyni neumíme představit. A díky této jemně sušené a nadrcené, máte petržel...
Pepř sečuánský mletý

Pepř sečuánský mletý

Jednodruhové koření

Sečuánský pepř je naprosto jedinečné koření, které v kuchyni nejde přehlédnout. Nejde o klasický pepř, ale o tobolky keř...
Pepř černý celý

Pepř černý celý

Jednodruhové koření

Černý pepř je jedno z nejpoužívanějších a nejuniverzálnějších koření na světě. Má ostrou, kořenitou chuť, která se nejpr...
Kajenský pepř mletý

Kajenský pepř mletý

Jednodruhové koření

Je to trochu matoucí, ale kajenský pepř není žádný pepř, ale mleté chilli papričky rodu cayenne. Název (v češtině se něk...
Pepř bílý citrónový

Pepř bílý citrónový

Směsi koření

Pepřově nakyslá chuť se skvěle hodí nejen na všechny druhy grilovaných či pečených mořských ryb a plodů, ale také na drů...
Pepř barevný

Pepř barevný

Směsi koření

Klasická směs červeného, zeleného, černého a bílého pepře je obohacená o sečuánský pepř. Sečuánský pepř je jedno z nejst...
Pažitka

Pažitka

Jednodruhové koření

Když není po ruce čerstvá, sušená pažitka zachrání situaci. Jemná, voňavá a vždy připravená, dodá pokrmům lehce cibulový...
Paprika uzená sladká

Paprika uzená sladká

Jednodruhové koření

Tato paprika se tradičně udí na dubovém dřevě, díky čemuž získává nezaměnitelnou hlubokou kouřovou chuť s jemně nasládlými tóny....
Paprika sladká španělská

Paprika sladká španělská

Jednodruhové koření

Tohle není jen tak ledajaká paprika. Španělská kráska s Astou 160 je opravdová královna mezi sladkými paprikami....
Oregano

Oregano

Jednodruhové koření

Jakmile se řekne oregano, hned si vybavíme vůni středomořské kuchyně, hlavně té italské. Bez něj by pizza nebyla pizza, ...
Nové koření mleté

Nové koření mleté

Jednodruhové koření

Že se novému koření také staročesky říká všekoření (nebo anglicky allspice) rozhodně není náhoda. Když jej ochutnáte, uc...
Nové koření celé

Nové koření celé

Jednodruhové koření

Tyhle malé kuličky nesou přezdívku jamajský pepř, a není divu. Mají v sobě chuť trochu jako hřebíček, trochu jako skořic...
Majoránka

Majoránka

Jednodruhové koření

Když se řekne majoránka, většina z nás si hned představí bramboráky, zabijačkové dobroty nebo poctivou bramboračku....
Libeček

Libeček

Jednodruhové koření

Jestli existuje koření, které voní jako poctivý domácí vývar, tak je to právě libeček. Jeho silná, lehce kořeněná vůně d...
Levandulový květ

Levandulový květ

Bylinky

Levandule jako koření je oblíbená především ve francouzské kuchyni k nakládání sýrů, do džemů, ovocných kompotů, čajů a ...
Kurkuma

Kurkuma

Jednodruhové koření

Kurkuma je klíčovou složkou tradiční indické kuchyně a je ceněna pro svou schopnost obohatit jídla o nezaměnitelnou chuť a barvu....