Koření na gyros bylinkové

Koření na gyros bylinkové

Balení 30 g 36 Kč koupit Balení 80 g 96 Kč koupit volná
váha vybrat
S větším balením ušetříte :-)
 
Zboží je skladem na prodejně Nuselská 10, Praha 4
Jednotková cena: 120,- / 100 g
 

Koření na gyros bylinkové

Decentně pálivá směs s příjemnou bylinkovou chutí tymiánu a rozmarýnu pro přípravu tradičního řeckého gyrosu, souvlaki a dalších druhů grilovaného masa.

Tato směs bylinkového koření se též skvěle hodí k ochucení zapečených brambor se sýrem.

Doporučené dávkování 1-2 vrchovaté polévkové lžíce koření na 1 kg masa
Recept Gyros si můžete snadno připravit i doma, i když nemáte vertikální gril. Nejsnazší domácí způsob přípravy gyrosu je na pánvi. Maso nakrájejte na úzké a tenké proužky a naložte je v marinádě z oleje, malého množství octa a koření na gyros a nechte několik hodin odpočívat. Naložené kousky masa osmažte při vysoké teplotě na pánvi.

Neodmyslitelnou součástí gyrosu je tradiční řecká omáčka tzatziki z jogurtu, okurky, kopru a česneku.
Země původu Česká republika
Etiketa pro bylinkové koření na gyros
Míša z Království doporučuje
Michaela Schneedorferová Pokud rádi grilujete zeleninu, rozhodně vyzkoušejte grilovaný lilek ochucený touto směsí bylinkového koření na gyros.
 
Gyros nabízíme v těchto variantách
 
Jak se gyros řekne:
anglicky: Gyros herbs seasoning
německy: Gyros Kräutergewürzmischung
Druh kuchyně, ve které se gyros s oblibou používá
 
Na co se gyros většinou používá