Hrubý česnekový prášek, díky kterému si v kuchyni ušetříte mnoho práce s loupáním a roztíráním česneku.
Chuť a vůně
Uchovává si chuť i vůni čerstvého česneku, je jemnější, ne tak ostrý.
Druh kuchyně, ve které se česnek s oblibou používá
Na co se česnek většinou používá
Kde se pěstuje
Asie, Evropa, Kalifornie, Egypt
Na co se používá
Ideální pro barbeque, k dochucení mletého masa, do omáček, polévek a dresinků.
Recept
ŠPENÁTOVO-TVAROHOVÉ NOKY
200g špenátu, 250g tvarohu, 2 vejce, 400g hladké mouky, 1/2 lžičky granulovaného česneku, 1/2 lžičky mleté citrónové kůry, sůl, pepř, 250ml smetany, 100g slaniny
Ze všech surovin kromě smetany a slaniny vytvoříme těsto, které rozdělíme na 4 díly, z každého vyválíme váleček o průměru 3cm a nakrájíme na cca 2cm dílky. Vaříme v osolené vodě 3 minuty. Na pánvi usmažíme slaninu, smetanu prohřejeme a smícháme s noky. Můžeme ještě posypat čerstvými bylinkami nebo strouhaným parmazánem.
Země původu
Čína
Informace o BIO produkci
Zemědělská produkce mimo EU.
BIO produkty certifikuje kontrolní organizace CZ-BIO-003.
Česnek nabízíme v těchto variantách