Pepř černý celý BIO

 
Bio koření Pepř černý celý BIO
Balení 20 g 36,- Kč koupit Balení 50 g 90,- Kč koupit volná
váha vybrat
S větším balením ušetříte :-)
 
Zboží je skladem na prodejně Nuselská 10, Praha 4 Jak je zboží zabaleno?
Jednotková cena: 180,- / 100 g
Cena: 180,- / 100 g
Jak se černý pepř řekne:
latinsky: Piper nigrum
anglicky: black pepper
německy: Pfeffer
francouzsky: poivre noir

Pepř černý je stejně jako bílý a zelený plodem pepřovníku černého, liší se různými stupni zralosti a způsobem zpracování. Černý pepř se získává fermentováním nezralých bobulí a je nejostřejší. Používá se téměř ve všech světových kuchyních. Je možné ho využít i ve směsi (barevný pepř). 

Chuť a vůně peprná chuť s tóny citrusů a dřeva
Druh kuchyně, ve které se černý pepř s oblibou používá
 
Kde se pěstuje Indie, Indonésie, Vietnam, Brazílie
Na co se používá Do polévek a omáček, na všechny druhy masa a ryb, do salátů, dresinků, zeleninových, bramborových i houbových pokrmů.
Země původu Indie
Informace o BIO produkci Zemědělská produkce mimo EU.
BIO produkty certifikuje kontrolní organizace CZ-BIO-003.