Kardamom celý
Jednodruhové koření
Kardamomová zrnka jsou malá aromatická semínka schovaná uvnitř zelených tobolek kardamomu. Právě tato semínka nesou větš...
Hřebíček celý
Jednodruhové koření
Hřebíček je jedno z těch koření, které okamžitě provoní kuchyni a dodá jídlům hřejivou, jemně štiplavou chuť....
Muškátový ořech celý
Jednodruhové koření
Muškátový oříšek je opravdová klasika, která by neměla chybět v žádné dobře vybavené kuchyni. I když na první pohled vyp...
Pepř černý celý
Jednodruhové koření
Černý pepř je jedno z nejpoužívanějších a nejuniverzálnějších koření na světě. Má ostrou, kořenitou chuť, která se nejpr...
Pepř bílý celý
Jednodruhové koření
Celý bílý pepř je skvělá volba pro ty, kteří si chtějí vychutnat jeho jemnou, ale přitom bohatou chuť v plné síle....
Bobkový list celý
Jednodruhové koření
Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům....
Pepř zelený celý
Jednodruhové koření
Zelený pepř v celku si zachovává svou přirozenou svěžest a lehce travnaté aroma, které se během vaření postupně uvolňuje....
Pepř růžový (červený) celý
Jednodruhové koření
Růžový pepř, často označovaný i jako červený pepř, přináší do kuchyně nečekanou kombinaci jemné ostrosti, ovocných tónů ...
Pískavice celá
Jednodruhové koření
Kdo se rád toulá vůněmi indické, arabské nebo severoafrické kuchyně, ten se s pískavicí určitě potkal. Možná jste na ní ...
Římský kmín celý
Jednodruhové koření
Římský kmín (anglicky cumin) je nepostradatelný v indické, arabské i mexické kuchyni. Najdete ho v karí, garam masále, c...
Badyán celý
Jednodruhové koření
Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názve...
Skořice indonéská celá
Jednodruhové koření
Indonéská skořice pochází ze skořicovníku pěstovaného v tropických oblastech Indonésie a vyznačuje se tvrdší kůrou a sil...
Fenykl celý
Bylinky
Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy....
Kešu celé natural
Ořechy a laskominy
Kešu oříšky jsou jedním z nejoblíbenějších ořechů nejen kvůli jejich sladké a jemné chuti, ale též se s oblibou užívají ...
Skořice cejlonská celá
Jednodruhové koření
Cejlonská skořice není tvrdá a dřevitá jako ta čínská, kterou známe třeba ze svařeného vína, ale jemná, papírově tenká a...
Pepř sečuánský celý
Jednodruhové koření
Sečuánský pepř je jedno z nejvýraznějších a nejzajímavějších asijských koření. I když se mu říká pepř, ve skutečnosti ne...
Muškátový květ celý
Jednodruhové koření
Muškátový květ je vzácná a voňavá část muškátovníku vonného, která obaluje muškátový oříšek. Na rozdíl od samotného oříš...
Badyán celý výběrový
Jednodruhové koření
Ručně vybírané ty nejkrásnější hvězdičky badyánu ať už na výrobu adventního věnce nebo pro jiné dekorativní účely....
Anýz celý BIO
Bio koření
Když otevřete sáček s anýzem a přivoníte, hned je vám jasné, že tohle nebude jen tak ledajaké koření. Sladká vůně, která...
Badyán celý BIO
Bio koření
Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názve...
Fenykl celý BIO
Bio koření
Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy....
Hořčice bílá celá BIO
Bio koření
Hořčičné semínko patří mezi nejnenápadnější, ale přitom nejvýraznější koření v kuchyni. Má jemně hořkosladkou chuť s pos...
Kmín český celý BIO
Bio koření
Kmín je koření, bez kterého by česká kuchyně nebyla to, co je. Má výraznou kořenitou chuť s jemnými tóny oříšků, citrusů...
Koriandr celý BIO
Bio koření
Koriandr má příjemnou kořennou chuť a vůni, využívá se plod, list i kořen. Nažloutlá celá zrnka koriandru jsou nejaromat...
Skořice indonéská celá BIO
Bio koření
Indonéská skořice pochází ze skořicovníku pěstovaného v tropických oblastech Indonésie. Její kůra je pevná, silná a má v...
Pepř sečuánský Timut celý BIO
Bio koření
Nepálská varianta sečuánského pepře, která se též nazývá Timut, roste v divokých částech Himalájí, kde je v nadmořské vý...
Bobkový list celý BIO
Bio koření
Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům....
Muškátový ořech celý BIO
Bio koření
Strom muškátovník vonný plodí bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Svou hořko-sladko-pálčivou chutí dokáže ...
Pepř sečuánský zelený celý
Jednodruhové koření
Zelená varianta slavného sečuánského pepře z Číny umí v kuchyni pěkně překvapit. Na první přičichnutí vás osloví svěží c...
Jalovec červený celý
Jednodruhové koření
Celý červený jalovec je skvělý pomocník do kuchyně, když potřebujete pokrmu dodat výraznou, ale přitom jemně nasládlou k...
Pepř Penja bílý celý
Jednodruhové koření
Tento bílý pepř pochází z údolí Penja v Kamerunu v Africe. Je známý pro svou jedinečnou vůni a chuť díky vulkanické půdě...
Římský kmín mletý
Jednodruhové koření
Pokud milujete vůni orientálních jídel, římský kmín (nebo cumin) by vám v kuchyni rozhodně neměl chybět. Je základem ind...
Rozmarýn
Jednodruhové koření
Rozmarýn je výrazně aromatická bylinka, která voní po borovici, kafru a citrusech. Sušené jehličkovité lístky mají zemit...
Pískavice mletá
Jednodruhové koření
Možná pískavici znáte jako fenugreek nebo řecké seno, ale ať už jí říkáte jakkoliv, její chuť je nezaměnitelná....
Petržel nať
Jednodruhové koření
Bez petrželky si snad ani klasickou českou kuchyni neumíme představit. A díky této jemně sušené a nadrcené, máte petržel...
Pepř zelený mletý
Jednodruhové koření
Zelený pepř má výraznou, ale přitom příjemně jemnou kořeněnou chuť s lehkým citrusovým a borovicovým nádechem....
Pepř černý mletý
Jednodruhové koření
Jemně štiplavá, výrazná chuť a bohaté aroma dělají z černého pepře naprostou nezbytnost v každé kuchyni. Na rozdíl od ce...
Bazalka
Jednodruhové koření
Bazalka je jednou z nejvoňavějších bylinek středomořské kuchyně a její sladce kořenitá, jemně pepřová chuť se skvěle hod...
Kmín český drcený
Jednodruhové koření
Drcený kmín je zlatá střední cesta mezi celým a mletým kmínem. Zachovává si výrazné aroma a kořenitou chuť českého kmínu...
Pracharanda papriková
Směsi koření
Vyvážená zeleninová směs typu Vegeta, která neobsahuje glutaman ani žádné další chemické přísady. Je bez lepku a bez cukru....
Americké brambory
Směsi koření
Koření nejen na klasické americké brambory, ale skvěle též dochutí brambory smažené, hranolky nebo domácí bramborové lupínky....
Zabijačkové koření
Směsi koření
Naše koření na zabijačku je namíchané podle tradičních a osvědčených receptů českých zabijačkových hodů. Aromatická majo...
Toskánské koření
Směsi koření
Směs koření italské kuchyně na maso, těstoviny či rajskou omáčku....
Spaghetti bolognese
Směsi koření
Špagety po boloňsku jsou fenomén a můžeme se vsadit, že právě teď někdo někde chystá pořádnou várku spaghetti bolognese....
Kuře Klasik
Směsi koření
Směs koření bez soli k ochucení pečeného, dušeného nebo grilovaného kuřátka....
Pracharanda polévková
Směsi koření
Vyvážená zeleninová směs typu Vegeta, která neobsahuje glutaman ani žádné další chemické přísady. Je bez lepku a bez cukru....
Mleté maso bylinkové
Směsi koření
Tato směs je určena do všech druhů mletého masa, karbanátků, sekané, kuliček z mletého masa, špízů apod....
Kari indické
Směsi koření
Středně pikantní klasická směs koření na přípravu indického kuřecího či vegetariánského kari....
Grilovací koření Klasik
Směsi koření
Klasická vyvážená směs koření, bylinek a soli určená k rychlému a snadnému grilování každého masa, hodí se i na zeleninu....
Garam Masála
Směsi koření
Legendární indické koření, které se používá jak na maso, tak i ve vegetariánské kuchyni při přípravě polévek z luštěnin a zeleniny....