Tip #1: Vždy pracujte s čerstvým kořením

Síla a vůně koření mají tendenci časem slábnout, takže je důležité vždy pracovat s čerstvými surovinami. Datum exspirace, které je uvedeno na obale, platí při uskladnění v suchém prostředí bez přístupu vzduchu. Protože ale koření v kořence při práci v kuchyni přichází do styku se vzduchem a vlhkem, doporučujeme jej spotřebovat do 6 měsíců od zakoupení. Mleté varianty koření jsou ještě náchylnější, ty bychom měli spotřebovat nejlépe do 3 měsíců. Pokud můžete, u jednodruhového koření používejte spíše celé nebo hrubě drcené varianty, které těsně před použitím podrtíte v mlýnku na koření nebo v hmoždíři.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sledujte nás na sociálních sítích, ať vám nic neunikne :-)

Facebook Instagram Instagram
Nákupní košík
Váš košík je zatím prázdný

U objednávek nad 1 500 Kč je poštovné zdarma.

Informace o dopravě a platbě

Pro doručení na Slovensko Slovensko prosím objednávajte na kralovstvochuti.sk.