Badyán mletý
Jednodruhové koření
Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názve...
Anýz mletý
Jednodruhové koření
Jemně namletý, sladký, voňavý a připomínající lékořici, takový je mletý anýz. Oproti celým semínkům působí rychleji, jeh...
Cibule mletá
Jednodruhové koření
Už žádné slzy při krájení čerstvé cibule a žádné překvapení velkými kousky cibule ve vašich pokrmech. S touto jemně mlet...
Bobkový list mletý
Jednodruhové koření
Bobkový list zná snad opravdu každý, ale s jeho mletou variantou už má zkušenosti menšina. A přitom právě v této podobě ...
Hořčice bílá mletá
Jednodruhové koření
Mletá hořčice bílá je skvělý způsob, jak získat intenzivní chuť hořčičného semínka bez nutnosti jeho drcení. Jemný práše...
Česnek mletý
Jednodruhové koření
Mletý česnek je skvělá volba, když chcete výraznou česnekovou chuť, ale zároveň potřebujete, aby se dokonale spojil s os...
Kardamom mletý
Jednodruhové koření
Mletý kardamom je jedno z těch koření, které dokáže na talíři úplné zázraky. Vůně je intenzivní, citrusově nasládlá, s k...
Kmín český mletý
Jednodruhové koření
Mletý kmín je klasika české kuchyně, která nesmí chybět v žádné poličce s kořením. Na rozdíl od celého kmínu se u mleté ...
Křen mletý
Jednodruhové koření
Sušený mleltý křen si zachovává svou typickou štiplavost a výrazné aroma, díky kterým dokáže skvěle podtrhnout chuť jídla....
Koriandr mletý
Jednodruhové koření
Mletý koriandr má se svojí příjemnou kořeněnou chutí a vůní exotických dálek rozmanitou paletu uplatnění. Od sladkých pe...
Muškátový květ mletý
Jednodruhové koření
Muškátový květ je jemnější a delikátnější sourozenec muškátového oříšku, který dodává pokrmům hřejivou kořenitou chuť s ...
Pepř bílý mletý
Jednodruhové koření
Bílý pepř v mleté podobě je ideální pro každého, kdo chce jemně pikantní chuť, která se dokonale propojí s ostatními ingrediencemi....
Pepř sečuánský mletý
Jednodruhové koření
Sečuánský pepř je naprosto jedinečné koření, které v kuchyni nejde přehlédnout. Nejde o klasický pepř, ale o tobolky keř...
Pepř černý mletý
Jednodruhové koření
Jemně štiplavá, výrazná chuť a bohaté aroma dělají z černého pepře naprostou nezbytnost v každé kuchyni. Na rozdíl od ce...
Kajenský pepř mletý
Jednodruhové koření
Je to trochu matoucí, ale kajenský pepř není žádný pepř, ale mleté chilli papričky rodu cayenne. Název (v češtině se něk...
Muškátový ořech mletý
Jednodruhové koření
Mletý muškátový oříšek je koření, které dokáže udělat s chutí pokrmu opravdové zázraky. A přitom ho stačí použít jen špetku....
Pepř zelený mletý
Jednodruhové koření
Zelený pepř má výraznou, ale přitom příjemně jemnou kořeněnou chuť s lehkým citrusovým a borovicovým nádechem....
Pomerančová kůra mletá
Jednodruhové koření
Použití citrusů v různých receptech není žádná novinka. Ale sušená mletá pomerančová kůra je skvělý způsob, jak si tuhle...
Pískavice mletá
Jednodruhové koření
Možná pískavici znáte jako fenugreek nebo řecké seno, ale ať už jí říkáte jakkoliv, její chuť je nezaměnitelná....
Skořice indonéská mletá
Jednodruhové koření
Tato mletá skořice se vyrábí ze sušené kůry skořicovníku pěstovaného v Indonésii. Na rozdíl od skořice cejlonské je její...
Římský kmín mletý
Jednodruhové koření
Pokud milujete vůni orientálních jídel, římský kmín (nebo cumin) by vám v kuchyni rozhodně neměl chybět. Je základem ind...
Zázvor mletý
Jednodruhové koření
Zázvor je jedno z nejuniverzálnějších koření, které se v kuchyni neztratí. Má výraznou, pikantní chuť s citrusovým nádec...
Hřebíček mletý
Jednodruhové koření
Hřebíček je jedno z těch koření, u kterého stačí otevřít kořenku a okamžitě nádherně provoní celou kuchyni. Jeho silná, ...
Citronová kůra mletá
Jednodruhové koření
Nic nevoní tak svěže jako citronová kůra. Jemně mletá, plná aromatických olejů, které dodají jídlu tu správnou citrusovou jiskru....
Oolong mléčný
Oolong
Oolong je označení pro skupinu polozelených čínských čajů, které charakterizuje tradiční způsob zpracování, zahrnující z...
Rozmarýn mletý
Jednodruhové koření
Mletý rozmarýn je ideální volbou, když chcete rychle dodat pokrmu plnou, aromatickou chuť této středomořské bylinky, ani...
Vanilka mletá Uganda
Jednodruhové koření
Vanilka je královnou sladkých pokrmů, a pokud hledáte bohatou, plnou chuť, ugandská mletá vanilka je to pravé....
Lísková jádra v mléčné čokoládě
Ořechy a laskominy
Lísková Jádra v mléčné čokoládě jsou dokonalou směsí bohatých, křupavých lískových oříšků a jemné, lahodné mléčné čokolády....
Mandle v mléčné čokoládě
Ořechy a laskominy
Co se stane, když jádra mandlí obalíte v hladké a krémové mléčné čokoládě? Vznikne dokonalá laskomina. Mandle v mléčné č...
Fenykl mletý
Jednodruhové koření
Mletý fenykl se používá k ochucení polévek, do omáček, při pečení sladkého pečiva, chleba, na vepřovou pečeni, do nádivk...
Skořice cejlonská mletá
Jednodruhové koření
Cejlonská skořice mletá je jemnější sestra běžně dostupné indonéské (čínské) skořice. Má papírově tenkou kůru, sladkou c...
Galgán kořen mletý
Jednodruhové koření
Galgán je aromatické koření, které svou chutí připomíná zázvor, ale je jemnější, méně ostré a má lehký citrusový podtón....
Mandle malinové v mléčné čokoládě
Ořechy a laskominy
Tyto lahodné mandle v malinové polevě z mléčné čokolády začínají jako křupavá jádra mandlí, která jsou opatrně pražena p...
Jalovec mletý
Jednodruhové koření
Mletý jalovec má intenzivní pryskyřičnou vůni a plnou, kořenitou chuť, která připomíná směs borovice, citrusů a pepře....
Brusinky kanadské v mléčné čokoládě
Ořechy a laskominy
Těšte se na exkluzivní chuťovou kombinaci, kdy se spojí sladkost mléčné čokolády s příjemnou kyselostí kanadských brusinek....
Skořice indonéská mletá BIO
Bio koření
Skořice se používá jak do sladkých pokrmů, tak také do slaných masitých jídel čínské a indické kuchyně. Skořicí můžete o...
Zázvor mletý BIO
Bio koření
Zázvor je aromatické a univerzální koření, které se používá ve sladké i slané kuchyni. Má výraznou, pikantní chuť, která...
Citronová tráva mletá
Jednodruhové koření
Citronová tráva je jedním z pilířů thajské a vietnamské kuchyně, kde dodává pokrmům svěžest, lehkou citrusovou kyselost ...
Pískavice modrá mletá
Jednodruhové koření
Modrá pískavice je speciální odrůda známé pískavice (neboli fenugreek či řecké seno), kterou si zamilovali hlavně v Gruz...
Vanilka mletá Madagaskar
Jednodruhové koření
Když se řekne vanilka, většina lidí si představí právě tu z Madagaskaru. Tento druh vanilky je nejznámější a nejoblíbeně...
Tonka fazole mletá
Jednodruhové koření
Fazole tonka jsou semena plodů stromu silovoň obecný. Po sklizni se semena až jeden rok suší a fermentují. Během tohoto ...
Hrudky slaný karamel v mléčné čokoládě
Ořechy a laskominy
Hrudky se slaným karamelem v mléčné čokoládě jsou skvělou volbou pro všechny, kdo si potrpí na kombinaci slaného a sladkého....
Vanilka lusk Bourbon Madagaskar
Jednodruhové koření
Vysoce kvalitní lusk vanilky odrůdy Bourbon, který pochází z Madagaskaru. Vanilkové lusky se v kuchyni používají nejčast...
Dátá Chai Masála
Směsi koření
Koření k přípravě vynikajícího tradičního indického černého čaje s mlékem, který má povzbudivý účinek....
Čubrica jemná
Směsi koření
Nepálivá varianta oblíbeného bulharského koření na luštěniny, zapékanou zeleninu, mleté maso, ryby, polévky, pomazánky a...
Biftekové koření
Směsi koření
Tato ostřejší směs koření je ideální na rychlou přípravu vynikajícího hovězího steaku, kterému se česky zkráceně říká bi...
Adžika
Směsi koření
Oblíbené koření původem z Gruzie je skvělé na pečené a grilované maso nebo k ochucení mletého masa a ryb. Ojedinělou chu...
Římský kmín celý
Jednodruhové koření
Římský kmín (anglicky cumin) je nepostradatelný v indické, arabské i mexické kuchyni. Najdete ho v karí, garam masále, c...
Pískavice celá
Jednodruhové koření
Kdo se rád toulá vůněmi indické, arabské nebo severoafrické kuchyně, ten se s pískavicí určitě potkal. Možná jste na ní ...
Pepř zelený celý
Jednodruhové koření
Zelený pepř v celku si zachovává svou přirozenou svěžest a lehce travnaté aroma, které se během vaření postupně uvolňuje....