Káva Arabica Zambie Kabwe AA

 
Zambie Kabwe AA
Káva Arabica Zambie Kabwe AA Fotografie zobrazuje kávu arabica ZAMBIE KABWE AA z našeho obchodu. Nepoužíváme ilustrační snímky z fotobank nebo propagační obrázky od dodavatelů.
Zambie
Ač je Afrika pravlastí kávy, v Zambii je historie pěstování kávy poměrně mladá. První plantáže zde vznikly až v polovině 20. století rozšířením produkce z Tanzánie a Keňi.
Balení 50 g 36,- Kč koupit Balení 100 g 72,- Kč koupit volná
váha vybrat
S větším balením ušetříte :-)
 
Zboží je skladem na prodejně Nuselská 10, Praha 4 Jak je zboží zabaleno?

Tato káva je velmi dobré kvality, což označují písmenka AA. Je jemnější než např. káva z Keni, ale vyžaduje silnější pražení, při kterém se rozvine její plná a bohatá chuť. Káva je jemně nakyslá s harmonickou chutí bez hořkosti.

Země původu: Zambie
Návod na přípravu

Pro přípravu dobré kávy použijte 2 plné kávové lžičky (cca. 7 g) mleté kávy. Kávu zalijte převařenou vodou o teplotě přibližně 95°C. Pokud vodu ohříváte v rychlovarné konvici, této teploty dosáhnete asi půl minuty po vypnutí konvice.

Pokud nemáte mlýnek, rádi Vám na požádání kávu umeleme. Při objednávce do poznámky, prosím, napište na jakou hrubost si přejete kávu pomlít nebo jakým způsobem kávu připravujete (turecká káva, espresso, french press, překapávaná, mocca konvička). Mletí předem ale nedoporučujeme, protože mletá kává rychle ztrácí své aroma a chuť.