Koření Skořice indonéská mletá

 
Skořice indonéská mletá
Koření Skořice indonéská mletá Fotografie zobrazuje SKOŘICE INDONÉSKÁ MLETÁ z našeho obchodu. Nepoužíváme ilustrační snímky z fotobank nebo propagační obrázky od dodavatelů.
Jak se skořice indonéská mletá řekne:
latinsky: Cortex cinnamomi cassiae
Balení 20 g 16,- Kč koupit Balení 40 g 32,- Kč koupit volná
váha vybrat
S větším balením ušetříte :-)
 
Zboží je skladem na prodejně Nuselská 10, Praha 4 Jak je zboží zabaleno?

Tato mletá skořice se vyrábí ze sušené kůry skořicovníku pěstovaného v Indonésii.

Skořice se používá jak do slaných masitých jídel čínské a indické kuchyně, tak i do sladkých pokrmů. Vše, co se sladí cukrem, můžete také ochutit skořicí: kaše, moučníky, kompoty, pudinky, jablkový závin, svařené víno, punče apod. Zajímavou chuť docílíte i přidáním trochy skořice do kávy.

Země původu: Indonésie