Výsledek hledání textu česn

Hledaný text česn jsme našli v těchto produktech

bio koření: Česnek černý fermentovaný BIOČesnek černý fermentovaný BIOČerný fermentovaný česnek je výsledkem pomalého procesu fermentace, během kterého se čerstvé stroužky mění na tmavé, jemně sladké lahůdky s komplexní chutí. Jeho...Skladem87 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Česnek granulovaný BIOČesnek granulovaný BIOČesnek je základní surovina každé pořádné kuchyně. Ale ruku na srdce – kdo má vždycky čas a náladu ho loupat, mačkat a drhnout pak ulepené prsty? Sušený granulovaný...Skladem52 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Česnek mletý BIOČesnek mletý BIOMletý česnek je dokonalý pomocník do kuchyně – žádné loupání, žádné drcení, jen čistá a intenzivní chuť připravená k použití. Díky jemnému mletí se krásně spojí s...Skladem45 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Česnek granulovanýČesnek granulovanýČesnek je základ dobrého vaření, ale přiznejme si to – někdy se s ním prostě nechceme loupat, krájet nebo mačkat. Granulovaný česnek řeší všechny tyto problémy za...Skladem36 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Česnek mletýČesnek mletýMletý česnek je skvělá volba, když chcete výraznou česnekovou chuť, ale zároveň potřebujete, aby se dokonale spojil s ostatními ingrediencemi. Žádné loupání, žádné...Skladem40 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Česnek plátkyČesnek plátkyČesnek je základní stavební kámen spousty receptů, a když je pěkně nakrájený na tenké plátky, je radost s ním pracovat. Tento sušený česnek zachovává intenzivní...Skladem40 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Česnek restovanýČesnek restovanýTen moment, kdy se česnek na pánvi lehce zatáhne a začne vonět celým bytem… To je začátek tolika dobrých jídel. Jenže než se člověk k té vůni dostane, čeká ho...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Česnek uzenýČesnek uzenýJemný se sladkým a příjemně kouřovým aroma - tak lze popsat tento uzený česnek, který pro milovníky česneku nabízí novou dimenzi chuti a vůně, kterou stojí za to...Skladem56 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Medvědí česnekMedvědí česnekTato bylinka spojuje příjemnou česnekovou chuť s jemnou kořenitostí, ale na rozdíl od klasického česneku není tak ostrá. Je skvělou volbou pro každého, kdo má rád...Skladem42 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Pepř česnekovýPepř česnekovýTato směs dodá pikantní chuť minutkovým masům, pečeným a grilovaným rybám, drůbeži, pečené huse či kachně, mletému masu a dušené zelenině či polévkám. Též jí můžete...Skladem44 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Citronová trávaCitronová trávaCitronová tráva je jedno z těch koření, které umí v jídle rozehrát úplný koncert chutí. Má lehkou citrusovou vůni, připomínající limetku bez kyselosti, a jemně...Skladem22 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Aglio peperoncini BIOAglio peperoncini BIOKlasické pořekadlo říká, že v jednoduchosti je krása. A přesně to platí pro slavné spaghetti aglio, olio e peperoncini – klasiku z jižní Itálie, která se zrodila v...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Asijská rýže BIOAsijská rýže BIOPokud milujete asijskou kuchyni, s tímhle kořením si doma vykouzlíte jídla, co mají vůni exotických dálek, a z obyčejné rýže udělá ohňostroj chutí. Kořeněná rýže si...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Asijské bistro BIOAsijské bistro BIODíky této originální směsi koření dodáte svým pokrmům autentickou chuť asijské kuchyně, a to jednoduše a rychle, jako v pravém asijském bistru! Tato kořenící směs...Skladem56 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Barbecue Hot Wings BIOBarbecue Hot Wings BIORozpalte své chuťové pohárky s touto naší žhavou směsí koření na kuřecí křidélka, která je pečlivě vytvořena tak, aby do vašich kulinářských dobrodružství vnesla...Skladem64 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Barbecue Korea BIOBarbecue Korea BIOPopularita korejského grilování dávno překročila hranice této asijské země. V korejské kuchyni se na grilu nejčastěji setkáme s hovězím, vepřovým nebo kuřecím...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Barbecue kouřové BIOBarbecue kouřové BIOSpeciálně vyladěná směs koření s kouřovým aroma pro grilování všech druhů masa, ryb, ale na hranolky nebo pečené brambory. Smícháním této směsi koření s rajčatovou...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Bazalka BIOBazalka BIOBazalka je nepostradatelnou bylinkou středomořské kuchyně, která svou sladce kořenitou, lehce pepřovou chutí dokáže povznést jídlo na novou úroveň. Sušená bazalka...Skladem32 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Bramborák BIOBramborák BIOVyvážená směs koření na ochucení bramboráků, polévek a jiných bramborových pokrmů.Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Bylinkové máslo BIOBylinkové máslo BIOSměs koření vhodná k přípravě bylinkového másla, pomazánek a k ochucení salátů. Bylinkové máslo snadno připravíme utřením kostky másla do hladka s touto směsí...Skladem45 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Cibule černá fermentovaná BIOCibule černá fermentovaná BIOČerná fermentovaná cibule je kulinářská perla, která zaujme svou sladkou, jemně karamelovou chutí a výrazným aroma. Proces pomalé fermentace dává cibuli nejen její...Skladem78 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Citronová tráva BIOCitronová tráva BIOCitronová tráva je jedním z těch koření, které dokáže s minimem námahy proměnit obyčejný pokrm v exotický zážitek. Jemná, lehce nasládlá citrusová vůně...Skladem28 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Cukety BIOCukety BIOToto koření na cukety je ideální směsí, která dodá této zelenině svěží a neodolatelnou chuť.Skladem48 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Exotická magie BIOExotická magie BIOHledáte směs koření, která dodá vašim pokrmům nevšední exotický nádech? Tato unikátní směs koření spojuje sladkost jahodového a mangového prášku, jemnou kořeněnost...Skladem48 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Focaccia BIOFocaccia BIOFocaccia – to je italský pečící poklad, který voní olivovým olejem, bylinkami a chutná tak, že se při prvním soustu ocitnete na slunečním středomořském pobřeží.Skladem64 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Grilovaný sýr BIOGrilovaný sýr BIOToto koření můžete použít jak na klasický grilovaný hermelín, tak i na další druhy sýrů jako např. na feta nebo třeba oblíbené olomoucké tvarůžky. Před grilováním...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Guacamole BIOGuacamole BIOGuacamole je tradiční mexický avokádový dip, který má jednoduchý základ, ale neuvěřitelně široké využití. Hodí se jako dip k tortillovým chipsům, jako příloha k...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Hořčice bílá celá BIOHořčice bílá celá BIOHořčičné semínko patří mezi nejnenápadnější, ale přitom nejvýraznější koření v kuchyni. Má jemně hořkosladkou chuť s postupně se rozvíjející pikantností, která se...Skladem24 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Houbová smaženice BIOHoubová smaženice BIOAť už vám houby rostou za domem, nosí je teta v košíku nebo si je kupujete u stánku, vždycky si zaslouží pořádnou porci chuti.Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Hummus BIOHummus BIOSpeciální směs koření, která vašemu hummusu dodá pravou chuť orientální kuchyně. Koření můžete použít jak do klasického hummusu z cizrny, tak i do různých...Skladem39 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Chili Con Carne BIOChili Con Carne BIOHluboká pánev plná fazolí, rajčat a masa mírně bublá, krásně voní exotickým kořením po celé kuchyni a láká k nabrání lžící přímo z hrnce. Tak přesně k tomu je...Skladem48 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Kajenský pepř mletý BIOKajenský pepř mletý BIOMožná vás překvapí, že kajenský pepř není pepř, ale jsou to mleté chilli papričky rodu cayenne, které mají střední pálivost (30 000–80 000 SHU) a příjemný kouřový...Skladem58 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Koriandr celý BIOKoriandr celý BIOCelá semínka koriandru jsou nenápadná, ale v kuchyni dovedou velké věci. Jakmile je nasucho opražíte, rozvoní se tóny pomerančové kůry, sladkého koření a...Skladem36 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Krevety pikantní BIOKrevety pikantní BIOMáte rádi krevety? Pak určitě znáte jejich klasickou kombinaci s česnekem, citronem, bylinkami nebo jemným chilli. A teď si představte, že ty chutě doplníme o další...Skladem48 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Kuskus BIOKuskus BIOKuskus je tradiční severoafrická příloha z pšeničné krupice, která na talíři funguje podobně jako rýže nebo bulgur. Je rychle hotový, krásně nasákne chutě koření a...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Majoránka BIOMajoránka BIOJakmile se v kuchyni rozvoní majoránka, hned je jasné, že se chystá nějaká česká poctivá klasika. Bramboračka, hrachová polévka, bramboráky nebo zabijačkové hody,...Skladem30 Kč / 15 gVybrat balení bio koření: Mozzarella s rajčátky BIOMozzarella s rajčátky BIOSměs bylinek a solného květu na salát z rajských jablíček a italského sýru Mozzarella. Stačí koření smíchat s olivovým olejem, nechat chvíli odležet a hotovou...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Opečené brambory kouřové BIOOpečené brambory kouřové BIOKoření vykouzlí z opečených brambor vynikající lahůdku s omamnou kouřovou chutí a vůní. Uzená sůl dává bramborám chuťově plný základ, ke kterému se připojuje...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Oregano BIOOregano BIOKdyž se řekne oregano, vybaví se nám italská kuchyně, vůně rajčatové omáčky a křupavé pizzy. Ale tahle voňavá bylinka toho umí v kuchyni mnohem víc. Skvěle si...Skladem32 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Paprika sladká BIOPaprika sladká BIOSytě červená barva, nasládlá chuť a příjemná vůně papriky jsou základem tolika receptů, že bychom je ani nespočítali. Paprika vzniká ze sušených lusků, které se...Skladem44 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Paprika uzená sladká BIOPaprika uzená sladká BIOTato paprika se udí na dubovém dřevě tradiční metodou, která jí dodává intenzivní kouřové aroma a přirozeně nasládlou chuť. Je ideální pro jídla, kde chcete...Skladem44 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Pasta alla Romana BIOPasta alla Romana BIOV římské kuchyni platí, že chuť musí být jednoduchá, ale nezapomenutelná. Právě tohle pravidlo dodržují klasiky jako amatriciana, což je omáčka z rajčat, guanciale...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Pepř černý celý BIOPepř černý celý BIOČerný pepř patří mezi nejuniverzálnější a nejpoužívanější koření na světě. Má výraznou kořenitou chuť, která se nejprve projeví rychlým štípnutím, ale poté se...Skladem36 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Pepř kampotský červený BIOPepř kampotský červený BIOKampotský červený pepř je jedinečný svým sytým odstínem a ovocnou chutí, která v kuchyni nenapodobitelně září. Na rozdíl od černého nebo bílého pepře má mírnější...Skladem98 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Pepř zelený uzený BIOPepř zelený uzený BIOTento zelený pepř je mezi kořením skutečným skvostem. Díky uzení bukovým dřevem získává jemný kouřový tón, který doplňuje jeho přirozenou pikantnost, a překvapí vás...Skladem66 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Pizza alla Napoletana BIOPizza alla Napoletana BIONeapol je kolébka pizzy. Město, kde těsto voní už z dálky a rajčatová omáčka je brána vážněji než fotbal. A právě tahle směs koření v sobě nese kus jižní Itálie.Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Růžičková kapusta BIORůžičková kapusta BIOMáte rádi růžičkovou kapustu, ale chcete jí dodat něco navíc? Tato směs koření na růžičkovou kapustu přináší zajímavou kombinaci chutí, která promění tuto zeleninu...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Ryby na grilu BIORyby na grilu BIOKdyž se spojí sladká paprika, šťavnatá citronová a pomerančová kůra a voňavý rozmarýn, vznikne koření, díky kterému vykouzlíte z každé ryby gastronomický zázrak na...Skladem64 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Ryby v troubě BIORyby v troubě BIOSměs koření Ryba v troubě je perfektní volbou pro všechny druhy ryb připravovaných v troubě, na grilu nebo na pánvi. Ať už chystáte lososa v smetanové omáčce,...Skladem64 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Tymián BIOTymián BIOTymián je silně aromatická bylinka, která si vás získá svou lehce nahořklou chutí s tóny hřebíčku a kafru. Jeho výrazná vůně dokáže skvěle podtrhnout chuť masa, ryb...Skladem36 Kč / 20 gVybrat balení

Hledaný text česn jsme našli v těchto článcích

Jehněčí pečeně s bylinkovo-česnekovou krustouJehněčí pečeně s bylinkovo-česnekovou krustouAh, jehněčí! Tahle delikatesa má v kuchyni zvláštní místo. Je to ten druh masa, který, když je připraven správně, dokáže proměnit i jen tak obyčejnou neděli ve slavnostní hostinu. Pro přípravu výjimečného jehněčího dnes sáhneme po našem oblíbeném koření Jehněčí a skopové a zkombinujeme ho s čerstvými bylinkami a česnekem.Pokračovat Za tajemstvím černého fermentovaného česneku a cibuleZa tajemstvím černého fermentovaného česneku a cibuleČerná fermentovaná cibule a černý fermentovaný česnek jsou poklady moderní gastronomie, které si v posledních letech našly cestu do kuchyní po celém světě. Pokud jste o nich dosud jen slyšeli, nebojte se je vyzkoušet – jejich chuť a všestrannost vás příjemně překvapí.Pokračovat Bylinkové máslo s medvědím česnekemBylinkové máslo s medvědím česnekemČerstvý medvědí česnek má svoje kouzlo. Krásně voní, je jemnější než klasický česnek a když ho máte po ruce, tak rozhodně neváhejte. Ale ruku na srdce: kdo má možnost si pro něj zaběhnout na zahrádku anebo ho hlídat v lednici, aby nezvadl?Pokračovat Husa po mexickuHusa po mexickuMexická kuchyně je známá svým charakteristickým výrazem a bohatými chutěmi. A co když bychom vzali tradiční část mexického jídla a zkombinovali ji s českou husou? Když tyto dva prvky spojíte, vznikne jídlo, které je naprosto výjimečné a působivé.Pokračovat Husí špízy s kořením pěti vůníHusí špízy s kořením pěti vůníVychutnat si husu můžete mnoha různými způsoby, a jedním z nich je její příprava na špejlích. Husa má kvalitní maso s bohatou chutí, a když je správně upravena, může být i velmi jemná. Pokud máte chuť na něco nového a chcete vyzkoušet husí maso na asijský způsob, pak je tento recept přesně pro vás.Pokračovat Inspirace cajunské a kreolské kuchyněInspirace cajunské a kreolské kuchyněPředstavovat francouzskou kuchyni je tak trochu nošení jídla do restaurace. Ale pokud se zeptáme na cajunskou nebo kreolskou kuchyni, pravděpodobně hodně amatérských i profesionálních kuchařů začne bezradně krčit rameny. A přitom jsou tyto kulinářské světy tak fascinující.Pokračovat Tip #43: Vezměte své koření na dovolenouTip #43: Vezměte své koření na dovolenouAť už vyrážíte na výlety pěšky, na kole, autem nebo třeba vlakem, nezapomeňte si do batůžku přibalit základní koření, které vám může pomoci kdykoli připravit nebo dochutit snídani, oběd či večeři. Ráno můžete začít vynikajícímim a přitom jednoduchými míchanými vajíčky s kořením na míchaná vajíčka.Pokračovat Koření na sušené masoKoření na sušené masoKdysi bylo sušené maso považováno za jeden z důležitých zdrojů potravy, dnes má své právoplatné místo na stole gurmánů od špičkových restaurací až po kuchyně odvážných domácích nadšenců. Tato kulinářská evoluce se odvíjí od tisícileté lidské vynalézavosti, je okořeněna nesčetnými kulturami a doplněna stále se vyvíjejícími poznatky potravinářské vědy. Námořníci sušené maso vozili na dlouhých plavbách, dobrodruzi jej sdíleli u táborových ohňů, a dokonce jerky , jak se sušenému masu říká v Americe, vzlétlo do vesmíru.Pokračovat Tip #42: Vytvořte si vlastní koření na grilováníTip #42: Vytvořte si vlastní koření na grilováníI když v naší nabídce najdete přes 50 druhů koření na grilování, nebojte se experimentovat a vytvořte si svou vlastní originální směs. Domácí koření dokáže proměnit grilovaná masa v lahodné pochoutky.Pokračovat Tip #33: Vyrobte si domácí octy s bylinkami a kořenímTip #33: Vyrobte si domácí octy s bylinkami a kořenímVyluhování octa s bylinkami a kořením je fantastický způsob, jak přidat do dresinků a marinád jedinečnou chuť. Smíchejte ocet s přísadami, jako je česnek, čerstvé bylinky, kuličky pepře nebo sušené chilli vločky ve sterilizované nádobě. Směs necháme několik týdnů louhovat, poté přecedíme.Pokračovat Tip #31: Použijte tekutý kouř a uzené koření pro kouřové aromaTip #31: Použijte tekutý kouř a uzené koření pro kouřové aromaNe vždy je po ruce gril nebo udírna. Ale chuť dřeva, ohně a kouře si můžete užít i bez roztápění uhlí. Stačí jen sáhnout po tom správném koření. Tekutý kouř a uzená koření dokážou i z obyčejné večeře vykouzlit zážitek z grilování. A to klidně i v kuchyni v elektrické troubě.Pokračovat Tip #23: Přidejte do másla kořeníTip #23: Přidejte do másla kořeníPozvedněte své pokrmy přidáním másla nebo ghí obohaceného kořením. Rozpusťte máslo nebo ghí na pánvi s kořením, jako je česnek, kmín nebo paprika. Tuk absorbuje chutě a vytváří bohatý a voňavý základ pro vaření nebo dochucení omáček, zeleniny nebo masa.Pokračovat Tip #21: Namíchejte si vlastní ochucené soliTip #21: Namíchejte si vlastní ochucené soliVytvořte vlastní ochucené soli smícháním bylinek a koření s hrubou solí. Například smícháním sušeného rozmarýnu a česneku se solí získáte pikantní bylinkovou sůl. Přidáním kardamomu do soli získáme vynikající ochucenou sůl na ryby a mořské plody.Pokračovat Tip #18: Přidejte koření do strouhanky na obalováníTip #18: Přidejte koření do strouhanky na obalováníAť už připravujete smažené kuře, obalované ryby nebo zeleninové lívanečky, přidejte koření přímo do směsi na obalování. Přidáním papriky, kajenského pepře, sušeného česneku nebo třeba směsi koření na hot wings umocníte celkový chuťový zážitek z každého křupavého sousta.Pokračovat Tip #14: Z koření na maso připravte marináduTip #14: Z koření na maso připravte marináduNěkdy stačí maso jen posypat kořením a hned putuje na pánev nebo gril. Funguje to, hlavně když použijete hrubou intenzivní směs koření typu dry rub – tedy suché koření vetřené přímo do masa. Ale pokud máte čas, stojí za to jít o krok dál a pěkně naložit maso do marinády.Pokračovat 20 nejoblíbenějších koření italské kuchyně20 nejoblíbenějších koření italské kuchyněItálie, země romantiky, umění a historie, je proslulá svou vynikající kuchyní. V srdci italské gastronomie se skrývá tajná pokladnice koření, která oživuje chutě a vůně světově proslavených jídel.Pokračovat Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyněHamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně28. května se každý rok slaví mezinárodní den hamburgeru. Tento ikonický pokrm, který si získal srdce a především žaludky lidí na celém světě, má fascinující a bohatou historii a ještě bohatší možnosti jeho přípravy a ochucení.Pokračovat Koření na pečené kuřeKoření na pečené kuřeI když kuřecí maso patří k nejoblíbenějším a nejběžnějším pokrmům, jeho chuť není příliš výrazná a proto nám dává skvělý prostor zkoušet různé koření a experimentovat s novými chutěmi. Existuje mnoho různých druhů koření, které se skvěle hodí na pečené kuřátko, a které nám pomůže připravit opravdovou kulinářskou lahůdku.Pokračovat Dokonalé kuchařské umění s estragonemDokonalé kuchařské umění s estragonemI když v české kuchyni estragon patří spíše k neznámému koření, ve francouzské kuchyni se řadí k vrcholu gastronomie. Tato aromatická bylinka se může použít jak čerstvá, tak i sušená a její lehce nahořklou chuť najdeme ve všech možných druzích jídel od salátů až po grilované ryby a drůbež. Takže, pokud chcete ochutnat něco nového, pokračujte ve čtení.Pokračovat Koření indické kuchyněKoření indické kuchyněIndie je symbolem pro koření a tak stačí jen vyslovit některé názvy zdejších kořenících směsí a hned si každý milovník exotických jídel představí jejich omamné chutě a vůně. Pojďme se tedy podívat na nejznámější zástupce orientálního koření používaného v této zemi a nechme se vtáhnout do úžasné pestrosti indické kuchyně.Pokračovat Koření na VindalooKoření na VindalooE-mailem jsme od našeho zákazníka dostali dotaz, jestli bychom mohli do nabídky zařadit koření na Vindaloo. Protože jsem velký příznivce Vindaloo, uvedu alespoň návod na přípravu tohoto hodně ostrého koření.Pokračovat Tip #45: Jaké koření nesmí v kuchyni chybětTip #45: Jaké koření nesmí v kuchyni chybětAť už právě zařizujete novou kuchyň nebo rozšiřujete své stávající zásoby koření, připravili jsme pro vás detailní přehled, který vám pomůže vybrat ty nejdůležitější a nejpoužívanější druhy koření a můžete se tak snadno rozhodnout jaké základní koření byste měli mít doma.Pokračovat Italská zálivka na zeleninový salátItalská zálivka na zeleninový salátItálie, zeleninové saláty a bylinky, to jednoznačně patří k sobě. Vyzkoušejte tento recept na domácí bylinkovou zálivku na zeleninový salát v italském stylu.Pokračovat Domácí salátová zálivkaDomácí salátová zálivkaNaučit se míchat si vlastní směsi koření by mělo patřit k dovednostem každého, kdo to s vařením myslí vážně. Když se naučíte míchat koření, získáte najednou schopnost si přesně vytvořit chuť, která vám vyhovuje. Pro začátek vyzkoušejte smíchání bylinkové směsi koření na zeleninový salát.Pokračovat Které koření je nejlepší v roce 2025?Které koření je nejlepší v roce 2025?Na otázku "Které koření je nejlepší?" asi těžko najdeme jednoznačnou odpověď, protože nejen, že každé koření se hodí pro různá jídla či národní kuchyně, ale především máme každý své vlastní chuťové preference. Pojďme si ale představit, že se koná mezinárodní chuťová olympiáda, na kterou se sjelo koření z celého světa.Pokračovat Sečuánská kuchyněSečuánská kuchyněVýjimečnost sečuánské kuchyně je tak výrazná, že UNESCO prohlásilo hlavní město provincie Čcheng-tu za město gastronomie a potvrdilo tak unikátní sofistikovanost místní kuchyně, která nemá jinde na světě obdoby.Pokračovat SambalSambalSambal je indonéská chilli omáčka nebo pasta, která se připravuje ze směsi chilli papriček, koření a dalších přísad jako jsou krevety, šalotka, pórek a palmový cukr. Chilli papričky, které jsou základem sambalu, se do Indonésie dostaly až v 16. století s Portugalci. Sambal ale existoval již stovky let předtím.Pokračovat Severoindické pikantní smažené kuře s pískavicíSeveroindické pikantní smažené kuře s pískavicíKdyž otevřete kořenku s pískavicí, okouzlí vás nádherná vůně svěží trávy v kombinaci s vanilkou. Pískavice je též známá pod názvem fenugreek a také se jí říká řecké seno. Tento název získala, protože Řekové používali pískavici i jako krmivo pro dobytek.Pokračovat Nasi GorengNasi GorengNasi Goreng má svůj domov v Indonésii a jako mnoho jiných variant smažené rýže vzniklo tak trochu z nouze, když se lidé chtěli vyhnout plýtvání jídla. Jelikož jako základ slouží zbytky od včerejší večeře, neexistuje pevný recept a seznam ingrediencí by se dal poměrně dobře vystihnout českým rčením „co dům dal“.Pokračovat Pravý vídeňský gulášPravý vídeňský gulášZákladem každého pravého guláše je sádlo, cibule, paprika a samozřejmě hovězí maso. I když návod na guláš nepatří mezi nejsložitější recepty, na počátku 1 000 let starého gulášového příběhu bylo toto jídlo ještě mnohem jednodušší.Pokračovat Jihoafrická chakalakaJihoafrická chakalakaKdyž se kteréhokoliv Jihoafričana zeptáte, jestli má rád chakalaku, nenajdete jediného, který by nesouhlasil. Když se ale zeptáte na recept, nenajdete jediného, který by se na její přípravě s někým shodl. Chuť chakalaky je stejně pestrá jako historie Johannesburgu, odkud má své kořeny.Pokračovat Řecký gyrosŘecký gyrosMožná někoho překvapí, že gyros je v řecké kuchyni poměrně nováček a i když některé pověsti říkají, že jeho kořeny sahají až do doby Alexandra Velikého, kdy si jeho vojáci při slavnostech opékali tenké kusy masa na dlouhých mečích, prokazatelně se v novodobé historii první gyrosy v Řecku objevili až v roce 1922 společně se stovkami tisíc uprchlíků z Turecka.Pokračovat Dýňová polévka s Garam MasálouDýňová polévka s Garam MasálouI když historie využití dýní v kuchyni je stará 7 000 let, dnes velmi populární dýňová polévka vznikla až na počátku 19. století. Datum vzniku dýňové polévky je přesně 1. ledna 1804. Ten den obyvatelé Haiti společně vytvořili tuto jedinečnou polévku na oslavu své nezávislosti na francouzských kolonistech.Pokračovat Čočka se špenátem a čertovým lejnemČočka se špenátem a čertovým lejnemAsafoetida je velmi zvláštní indické koření s ještě zvláštnějším českým názvem. Pro jeho specifické aroma se mu říká čertovo lejno. Tento název na první dojem může neznalého kuchaře odradit, ale to by byla velká chyba.Pokračovat Rychlá ryba na ajowanuRychlá ryba na ajowanuAjowan patří ke koření, které je v našich kuchyních téměř neznámé, i když první zmínky o něm na území Evropy najdeme již v polovině 16. století. Domovinou ajowanu je Indie, Střední východ a severní Afrika. Jeho chuť je nahořklá a štiplavá, připomínající anýz nebo oregano.Pokračovat 14 + 50 tipů, jak si pořádně okořenit grilování14 + 50 tipů, jak si pořádně okořenit grilováníJarní sluníčko se na nás již nějaký ten pátek směje, teploty stoupají a tak je nejvyšší čas rozpálit naše grily a užít si tu nenahraditelnou chuť čerstvě grilovaného masa, ryb, zeleniny nebo i ovoce. Aby to naše grilování ale nebylo tak fádní, pojďme objevit nové chutě a překvapit rodinu a naše přátele exotikou s kořením z celého světa.Pokračovat Spaghetti aglio, olio e peperonciniSpaghetti aglio, olio e peperonciniSpaghetti aglio, olio e peperoncini, neboli těstoviny s česnekem, olejem a chilli, které patří dnes k nejznámějším italským pokrmům, původně začaly svůj život jen jako těstoviny s česnekem a olejem chudých neapolčanů, kteří si nemohli dovolit variantu špaget se škeblemi jako bohatí měšťané.Pokračovat Valencijská paella se šafránemValencijská paella se šafránemVe španělské paelle se během její dlouhé historie objevilo mnoho různých ingrediencí od kuřete přes šneky a mořské plody až po krysy a hlodavce. Možná i proto často tápeme a nevíme jak má správná paella vypadat a jak ji připravit. Tak pojďme nahlédnout kuchařským mistrům přes rameno a odhalit její tajemství.Pokračovat Marocká polévka Harira s HarissouMarocká polévka Harira s HarissouMarocká kuchyně je stejně pestrá a barevná jako místní tržiště, na kterém nalezneme fascinující směsici berberských, arabských, andaluských a středomořských vlivů. Pokud bychom měli ochutnat jen jednoho zástupce z této bohaté palety místních jídel, jednoznačně to bude polévka Harira z rajčat, čočky a cizrny.Pokračovat Čevapčiči s bulharskou ČubricouČevapčiči s bulharskou ČubricouNa masové válečky čevapčiči dnes narazíte od Slovinska až po Bulharsko a všichni vám budou říkat, že to je jejich národní jídlo a že jen oni mají ty nejlepší a pravé čevapčiči. A pravdu budou mít tak trochu všichni, protože čevapčiči na Balkáně rozšířili během nadvlády Turků za osmanské říše povstalecké skupiny Hajduků.Pokračovat Pařížské pikantní karbanátkyPařížské pikantní karbanátkySnad v každé národní kuchyni narazíte na nějakou variantu karbanátků, tedy kuliček nebo placiček připravených z mletého masa. V sousedním Německu a Rakousku, kde jim říkají Frikadelle, je připravují prakticky stejně jako u nás, tedy mleté hovězí či vepřové maso s vajíčkem a strouhankou.Pokračovat Mexické Chili con carneMexické Chili con carneChilli con Carne je bezesporu jedno z nejslavnějších texasko-mexických jídel. Nejstarší legenda o Chilli con Carne dokonce sahá až na počátek 17. století.Pokračovat Hobby naší doby o kořeníHobby naší doby o kořeníTo nejzajímavější z koření představila Michaela Schneedorferová z Království chuti v novém dílu pořadu České televize Hobby naší doby. Nejprve si s paní Jiřinou Bohdalovou povídali o tom, že namíchat si svojí vlastní směs koření nemusí být až tak těžké a stačí nám k tomu náš nos a jazyk.Pokračovat Recept na domácí kari pastuRecept na domácí kari pastuČasto se nás ptáte na kari pastu a jak si ji připravit. Vybavili jsme se proto kořením, miskou a zástěrou a vyzkoušeli jsme si přípravu domácí kari pasty, která by byla vždy po ruce v množství, které spotřebujeme a bez soli. Existují různé varianty s citrónovou trávou a kafrovými lístky.Pokračovat Slaný dort s kurkumouSlaný dort s kurkumouNásledující recept je od naší milé paní zákaznice, které moc děkujeme! Letošní Velikonoce jsem se rozhodla trochu experimentovat a kromě klasického beránku jsem si vymyslela slaný dort. Protože přijede velká část naší rodiny ze Slovenska, tak nechci nechat nic náhodě a raději jsem svůj výmysl vyzkoušela už tento víkend.Pokračovat Pepřový tokáňPepřový tokáňNaše milá paní zákaznice Klára Navrátilová nám zaslala zajímavý recept na u nás neznámé tradiční maďarské jídlo, kterému se říká tokáň. Moc děkujeme a jdeme vařít :-). Pepřový tokáň V názvu tohoto pokrmu rozumíme slovu „pepř“, ale tokáň je záhadou. Nikdo přesně neví, co to vlastně je, ale všichni ho vaří.Pokračovat Paštika à la BourbonPaštika à la BourbonMalou domácí paštičku s bourbonským pepřem, který je příjemně aromatický, voní jak piniové oříšky a navíc je úžasně pálivý, zvládnete připravit do 30 minut. Paštiky a pomazánky jsou skvělé na experimentování s kořením a surovinami. Další pepřový tip na tento týden tak nebylo možné vybrat jinak.Pokračovat Krůtí prsa na pepřiKrůtí prsa na pepřiPro milovníky pepře jsme připravili tento recept na lehce pikantní krůtí prsa.Pokračovat Tajemství maďarského kotlíkuTajemství maďarského kotlíkuMaďarskem jsme tento měsíc začínali a když jde o papriku, tak tam zákonitě i musíme skončit. A jak jinak, než nad kotlíkem plným lahodného hovězího guláše.Pokračovat Španělské rudé perlyŠpanělské rudé perlyV tomto stále mrazivém, ale slunečném únorovém týdnu, bychom vás rádi seznámili s červenou krasavicí z pestré paprikové rodiny. S kvalitní sladkou španělskou paprikou nemusí být žádná návštěva nečekaná. Právem se bude hrdě hlásit do základní sestavy domácího týmu koření. Používá se pouze ve studené kuchyni, aby nezhořkla.Pokračovat

Nalezli jsme ještě tyto zajímavé související produkty

koření: Kmín český mletýKmín český mletýMletý kmín je klasika české kuchyně, která nesmí chybět v žádné poličce s kořením. Na rozdíl od celého kmínu se u mleté varianty jeho chuť a vůně uvolňují okamžitě,...Skladem24 Kč / 40 gVybrat balení koření: Kmín český celýKmín český celýKmín je tradiční koření, které patří na český stůl stejně neodmyslitelně jako chleba nebo pečené maso. Má výraznou kořenitou chuť s lehce oříškovým, citrusovým a...Skladem24 Kč / 40 gVybrat balení koření: Kmín český drcenýKmín český drcenýDrcený kmín je zlatá střední cesta mezi celým a mletým kmínem. Zachovává si výrazné aroma a kořenitou chuť českého kmínu, ale díky drcení se uvolňuje rychleji než...Skladem24 Kč / 40 gVybrat balení koření: Kmín český celý BIOKmín český celý BIOKmín je koření, bez kterého by česká kuchyně nebyla to, co je. Má výraznou kořenitou chuť s jemnými tóny oříšků, citrusů a anýzu, která se krásně rozvine během...Skladem32 Kč / 40 gVybrat balení koření: Sada koření - Česká klasikaSada koření - Česká klasikaVýběrová degustační sada 12 různého koření české kuchyně v kovových kořenkách. Sada má rozměr 22 x 17 cm. Jednotlivé kořenky mají průměr 5 cm a výšku 2 cm. Na...Skladem595 Kč / 1 ksDo košíku koření: Kari listyKari listyKari (curry) listy nejsou kari koření, jak by se mohlo zdát. Jsou to aromatické lístky stromu kari, které dodávají pokrmům jedinečnou vůni a jemně kořenitou chuť.Skladem29 Kč / 5 gVybrat balení koření: Kardamom mletýKardamom mletýMletý kardamom je jedno z těch koření, které dokáže na talíři úplné zázraky. Vůně je intenzivní, citrusově nasládlá, s kafrovým a lehce květinovým podtónem, a chuť...Skladem48 Kč / 20 gVybrat balení koření: Kardamom celýKardamom celýKardamomová zrnka jsou malá aromatická semínka schovaná uvnitř zelených tobolek kardamomu. Právě tato semínka nesou většinu chuti a vůně – silně kořenitou, sladkou...Skladem46 Kč / 20 gVybrat balení koření: Chilli Bird's Eye celéChilli Bird's Eye celéOd klidných vesnických kuchyní v Ugandě, až po rušné pouliční trhy v Bangkoku, chilli Bird's Eye je už dlouho přísadou, která na talíře celého světa dodává ohnivou...Skladem34 Kč / 20 gVybrat balení koření: Hořčice černá celáHořčice černá celáJestli chcete, aby se u vás doma vařilo jako v pravé indické kuchyni, černá hořčice nesmí chybět. Tahle malá semínka mají sílu – když je správně připravíte, přidají...Skladem20 Kč / 40 gVybrat balení koření: Hořčice bílá mletáHořčice bílá mletáMletá hořčice bílá je skvělý způsob, jak získat intenzivní chuť hořčičného semínka bez nutnosti jeho drcení. Jemný prášek se rychle spojí s tekutinami a okamžitě...Skladem16 Kč / 40 gVybrat balení koření: Hořčice bílá celáHořčice bílá celáHořčičné semínko patří mezi ta nejnenápadnější, ale zároveň nejúčinnější koření v kuchyni. Má jemně hořkosladkou chuť s postupně se rozvíjející pikantností a je...Skladem16 Kč / 40 gVybrat balení koření: Čertovo lejno s kurkumouČertovo lejno s kurkumouHlavní složkou této směsi je asafoetida, což je pryskyřice z kořenů tropických stromů rodu Ferula. Pro svou velmi specifickou vůni se doporučuje ji používat ve...Skladem39 Kč / 30 gVybrat balení koření: Celer listCeler listKdyž se řekne celer, většina lidí si představí polévkovou zeleninu nebo celerovou nať v zeleninové bedýnce. Jenže sušený celerový list je úplně jiná liga –...Skladem20 Kč / 20 gVybrat balení koření: Bobkový list mletýBobkový list mletýBobkový list zná snad opravdu každý, ale s jeho mletou variantou už má zkušenosti menšina. A přitom právě v této podobě se s ním v kuchyni pracuje mnohem...Skladem24 Kč / 20 gVybrat balení koření: Bobkový list celýBobkový list celýBobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům. Hlavní prim hraje při vaření...Skladem20 Kč / 5 gVybrat balení koření: BazalkaBazalkaBazalka je jednou z nejvoňavějších bylinek středomořské kuchyně a její sladce kořenitá, jemně pepřová chuť se skvěle hodí k rajčatům, česneku i olivovému oleji.Skladem28 Kč / 20 gVybrat balení koření: Badyán mletýBadyán mletýVe starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star anise, tedy hvězdicový anýz. I když...Skladem42 Kč / 20 gVybrat balení koření: Badyán celýBadyán celýVe starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star anise, tedy hvězdicový anýz. I když...Skladem46 Kč / 20 gVybrat balení koření: Gyros bylinkovýGyros bylinkovýDecentně pálivá směs s příjemnou bylinkovou chutí tymiánu a rozmarýnu pro přípravu tradičního řeckého gyrosu, souvlaki a dalších druhů grilovaného masa. Tato směs...Skladem36 Kč / 30 gVybrat balení koření: Grilovací koření KlasikGrilovací koření KlasikKlasická vyvážená směs koření, bylinek a soli určená k rychlému a snadnému grilování každého masa, hodí se i na zeleninu.Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení koření: Garam MasálaGaram MasálaLegendární indické koření, které se používá jak na maso, tak i ve vegetariánské kuchyni při přípravě polévek z luštěnin a zeleniny.Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení koření: Dátá Chai MasálaDátá Chai MasálaKoření k přípravě vynikajícího tradičního indického černého čaje s mlékem, který má povzbudivý účinek.Skladem57 Kč / 30 gVybrat balení koření: Čubrica jemnáČubrica jemnáNepálivá varianta oblíbeného bulharského koření na luštěniny, zapékanou zeleninu, mleté maso, ryby, polévky, pomazánky a pokrmy připravované na grilu.Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení koření: ČarodějkaČarodějkaČarovná kombinace 27 různých ingrediencí dokáže vykouzlit magickou mírně pálivou chuť masu připraveném jak na grilu nebo rožni, tak i pečeném či připraveném jako...Skladem40 Kč / 40 gVybrat balení koření: Bylinkové másloBylinkové másloBylinkové máslo je výborné na steaky, ryby nebo bagety nebo i jen tak na chleba či brambory.Skladem36 Kč / 30 gVybrat balení koření: Biftekové kořeníBiftekové kořeníTato ostřejší směs koření je ideální na rychlou přípravu vynikajícího hovězího steaku, kterému se česky zkráceně říká biftek z anglického beef steak. Stačí maso...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení koření: Bambova bylinková sůlBambova bylinková sůlKořenící směs k ochucení polévek, zeleninových salátů, pomazánek, dresinků, omáček, rýže, luštěnin, pokrmů z vajec, brambor či drůbeže a ryb. Cibule a česnek...Skladem28 Kč / 40 gVybrat balení koření: Gulášové koření AngulaGulášové koření AngulaDíky této pikatní a jemné směsi je příprava guláše či gulášové polévky opravdu snadná. Jelikož obsahuje cibuli a mouku na zahuštění, stačí již pouze maso, voda a...Skladem40 Kč / 50 gVybrat balení koření: AdžikaAdžikaOblíbené koření původem z Gruzie je skvělé na pečené a grilované maso nebo k ochucení mletého masa a ryb. Ojedinělou chuť dodá zelenině či tofu a dalším...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení koření: Římský kmín mletýŘímský kmín mletýPokud milujete vůni orientálních jídel, římský kmín (nebo cumin) by vám v kuchyni rozhodně neměl chybět. Je základem indických, arabských i mexických receptů a jeho...Skladem36 Kč / 40 gVybrat balení koření: RozmarýnRozmarýnRozmarýn je výrazně aromatická bylinka, která voní po borovici, kafru a citrusech. Sušené jehličkovité lístky mají zemitě hořkosladkou chuť, která dodává jídlům...Skladem28 Kč / 20 gVybrat balení koření: Pomerančová kůra mletáPomerančová kůra mletáPoužití citrusů v různých receptech není žádná novinka. Ale sušená mletá pomerančová kůra je skvělý způsob, jak si tuhle svěží chuť užít kdykoliv, bez nutnosti mít...Skladem32 Kč / 40 gVybrat balení koření: Pískavice mletáPískavice mletáMožná pískavici znáte jako fenugreek nebo řecké seno, ale ať už jí říkáte jakkoliv, její chuť je nezaměnitelná. Jemně mletá pískavice má sladce polévkovou, lehce...Skladem28 Kč / 40 gVybrat balení koření: Petržel naťPetržel naťBez petrželky si snad ani klasickou českou kuchyni neumíme představit. A díky této jemně sušené a nadrcené, máte petrželovou nať po ruce celý rok, i když čerstvá...Skladem30 Kč / 20 gVybrat balení koření: Pepř sečuánský mletýPepř sečuánský mletýSečuánský pepř je naprosto jedinečné koření, které v kuchyni nejde přehlédnout. Nejde o klasický pepř, ale o tobolky keře žlutodřevu peprného, které mají jemně...Skladem44 Kč / 20 gVybrat balení koření: Pepř černý celýPepř černý celýČerný pepř je jedno z nejpoužívanějších a nejuniverzálnějších koření na světě. Má ostrou, kořenitou chuť, která se nejprve projeví rychlým štípnutím, ale poté se...Skladem36 Kč / 30 gVybrat balení koření: Kajenský pepř mletýKajenský pepř mletýJe to trochu matoucí, ale kajenský pepř není žádný pepř, ale mleté chilli papričky rodu cayenne. Název (v češtině se někdy píše také cayennský nebo kayenský) vznikl...Skladem39 Kč / 30 gVybrat balení koření: Pepř bílý citrónovýPepř bílý citrónovýPepřově nakyslá chuť se skvěle hodí nejen na všechny druhy grilovaných či pečených mořských ryb a plodů, ale také na drůbeží, krůtí nebo pštrosí steaky. Kombinace...Skladem42 Kč / 20 gVybrat balení koření: Pepř barevnýPepř barevnýKlasická směs červeného, zeleného, černého a bílého pepře je obohacená o sečuánský pepř. Sečuánský pepř je jedno z nejstarších čínských koření s příjemnou...Skladem48 Kč / 30 gVybrat balení koření: PažitkaPažitkaKdyž není po ruce čerstvá, sušená pažitka zachrání situaci. Jemná, voňavá a vždy připravená, dodá pokrmům lehce cibulový nádech, aniž by byla příliš ostrá. Skvěle...Skladem32 Kč / 20 gVybrat balení koření: Paprika uzená sladkáPaprika uzená sladkáTato paprika se tradičně udí na dubovém dřevě, díky čemuž získává nezaměnitelnou hlubokou kouřovou chuť s jemně nasládlými tóny. Přidává do jídel bohatou vůni ohně...Skladem36 Kč / 40 gVybrat balení koření: Paprika sladká španělskáPaprika sladká španělskáTohle není jen tak ledajaká paprika. Španělská kráska s Astou 160 je opravdová královna mezi sladkými paprikami. Už když ji nasypete do mističky, upoutá sytě...Skladem28 Kč / 40 gVybrat balení koření: OreganoOreganoJakmile se řekne oregano, hned si vybavíme vůni středomořské kuchyně, hlavně té italské. Bez něj by pizza nebyla pizza, těstoviny by postrádaly ten správný šmrnc a...Skladem28 Kč / 20 gVybrat balení koření: Nové koření mletéNové koření mletéŽe se novému koření také staročesky říká všekoření (nebo anglicky allspice) rozhodně není náhoda. Když jej ochutnáte, ucítíte nádech hřebíčku, skořice, muškátového...Skladem28 Kč / 20 gVybrat balení koření: Nové koření celéNové koření celéTyhle malé kuličky nesou přezdívku jamajský pepř, a není divu. Mají v sobě chuť trochu jako hřebíček, trochu jako skořice, lehce jako pepř a spoustu exotického...Skladem26 Kč / 20 gVybrat balení koření: MajoránkaMajoránkaKdyž se řekne majoránka, většina z nás si hned představí bramboráky, zabijačkové dobroty nebo poctivou bramboračku. Tuhle aromatickou bylinku ale využijete mnohem...Skladem18 Kč / 15 gVybrat balení koření: LibečekLibečekJestli existuje koření, které voní jako poctivý domácí vývar, tak je to právě libeček. Jeho silná, lehce kořeněná vůně dokáže vytvořit opravdu kouzelnou chuť. Hodí...Skladem26 Kč / 20 gVybrat balení koření: Levandulový květLevandulový květLevandule jako koření je oblíbená především ve francouzské kuchyni k nakládání sýrů, do džemů, ovocných kompotů, čajů a k výrobě bylinných octů. Též se přidává do...Skladem38 Kč / 20 gVybrat balení koření: KurkumaKurkumaKurkuma je klíčovou složkou tradiční indické kuchyně a je ceněna pro svou schopnost obohatit jídla o nezaměnitelnou chuť a barvu.Skladem28 Kč / 40 gVybrat balení

Hledaný text česn jsme nalezli v těchto kategoriích

Jednodruhové koření Koření na ryby Koření na vegetariánská jídla Koření na pečené maso Koření na saláty Koření na těstoviny Koření na drůbež Koření české kuchyně Koření do polévky Koření mexické kuchyně Koření na pizzu Koření balkánské kuchyně Koření na steaky Koření orientální kuchyně Koření čínské kuchyně Koření vietnamské kuchyně Koření francouzské kuchyně Koření na omáčky Koření středomořské kuchyně Koření na pomazánky Koření na marinády Koření na zabijačku Koření italské kuchyně Koření na čínu Koření latinskoamerické kuchyně Koření na dipy a salsy Koření na paštiky Bio koření Koření indické kuchyně Koření na grilování Koření na mleté maso Recepty Směsi koření Koření na luštěniny Koření na zdobení Koření severoamerické kuchyně Zajímavosti Koření na bylinkové máslo Koření na bylinkové máslo

Sledujte nás na sociálních sítích, ať vám nic neunikne :-)

Facebook Instagram Instagram
Nákupní košík
Váš košík je zatím prázdný

U objednávek nad 1 500 Kč je poštovné zdarma.

Informace o dopravě a platbě

Pro doručení na Slovensko Slovensko prosím objednávajte na kralovstvochuti.sk.