Výsledek hledání textu česn

Hledaný text česn jsme našli v těchto produktech

Česnek granulovaný BIO

Česnek granulovaný BIO

Bio koření

Hrubý česnekový prášek, díky kterému si v kuchyni ušetříte mnoho práce s loupáním a roztíráním česneku....
Česnek mletý BIO

Česnek mletý BIO

Bio koření

Jemný česnekový prášek, díky kterému si v kuchyni ušetříte mnoho práce s loupáním a roztíráním česneku. Je univerzálním kořením pro...
Česnek granulovaný

Česnek granulovaný

Jednodruhové koření

Hrubý česnekový prášek, díky kterému si v kuchyni ušetříte mnoho práce s loupáním a roztíráním česneku....
Česnek mletý

Česnek mletý

Jednodruhové koření

Jemný česnekový prášek, díky kterému si v kuchyni ušetříte mnoho práce s loupáním a roztíráním česneku. Je univerzálním kořením pro...
Česnek plátky

Česnek plátky

Jednodruhové koření

Česnek je univerzální koření pro všechny pikantní pokrmy evropské, arabské, asijské, africké i americké kuchyně...
Medvědí česnek

Medvědí česnek

Jednodruhové koření

Medvědí česnek má kořenitou chuť, s lehkým nádechem česneku. S oblibou se přidává do smetanových polévek, bramborové kaše,...
Pepř česnekový

Pepř česnekový

Směsi koření

Tato směs dodá pikantní chuť minutkovým masům, pečeným a grilovaným rybám, drůbeži, pečené huse či kachně, mletému masu a dušené...
Citronová tráva

Citronová tráva

Bylinky

Svěží chuť citronové trávy je obzvláště oblíbená v thajské a vietnamské kuchyni na kuřecí maso, polévky, zeleninu, ryby a mořské...
Barbecue kouřové BIO

Barbecue kouřové BIO

Bio koření

Speciálně vyladěná směs koření s kouřovým aroma pro grilování všech druhů masa, ryb, ale na hranolky nebo pečené brambory...
Bazalka BIO

Bazalka BIO

Bio koření

Bazalka je bylinka s ostřejší aromatickou chutí, která povzbuzuje strávníky k jídlu a podporuje trávení. Sušená bazalka se používá...
Bramborák BIO

Bramborák BIO

Bio koření

Vyvážená směs koření na ochucení bramboráků, polévek a jiných bramborových pokrmů....
Citronová tráva BIO

Citronová tráva BIO

Bio koření

Svěží chuť citronové trávy je obzvláště oblíbená v thajské a vietnamské kuchyni na kuřecí maso, polévky, zeleninu, ryby a mořské...
Majoránka BIO

Majoránka BIO

Bio koření

Majoránka je aromatická bylina, bez které se neobejde bramborová nebo hrachová polévka, bramboráky a zabijačkové hody...
Bazalka

Bazalka

Jednodruhové koření

Bazalka je bylinka s ostřejší aromatickou chutí, která povzbuzuje strávníky k jídlu a podporuje trávení. Sušená bazalka se používá...
Čertovo lejno celé

Čertovo lejno celé

Jednodruhové koření

Asafoetida, nebo-li čertovo lejno, je pryskyřice z kořenů tropických stromů rodu Ferula. Tento neobvyklý český název získala pro...
Čertovo lejno mleté

Čertovo lejno mleté

Jednodruhové koření

Čertovo lejno, nebo-li asafoetida, je aromatická pryskyřice z kořene rostliny Ferula assa-foetida z čeledi miříkovité...
Citronová tráva mletá

Citronová tráva mletá

Jednodruhové koření

Svěží chuť citronové trávy je obzvláště oblíbená v thajské a vietnamské kuchyni na kuřecí maso, polévky, zeleninu, ryby a mořské...
Hořčice bílá mletá

Hořčice bílá mletá

Jednodruhové koření

Hořčice bílá je semínko rostliny hořčice seté. Má štiplavou chuť, používá se k výrobě pokrmové hořčice, do nakládaných okurek a...
Chilli nitě

Chilli nitě

Jednodruhové koření

Tyto chilli papričky, nakrájené na sílu nitě, se někdy též nazývají chilli vlasy nebo chilli struny. Mají jemnou chuť, používají se...
Kopr

Kopr

Jednodruhové koření

Vrcholové lístky kopru, které můžete použít stejně jako čerstvý kopr do omáčky, salátů, pomazánek a při výrobě bylinkového octa...
Majoránka

Majoránka

Jednodruhové koření

Majoránka je aromatická bylina, bez které se neobejde bramborová nebo hrachová polévka, bramboráky a zabijačkové hody...
Oregano

Oregano

Jednodruhové koření

Oregano - dobromysl obecná je rostlinou, která se využívá jako koření i jako léčivá bylina. Oregano je typickou přísadou do pizzy a...
Paprika sladká maďarská

Paprika sladká maďarská

Jednodruhové koření

Tato paprika je nejvyšší kvality ASTA 180, tedy intenzivní červené barvy a chuti. ASTA je číslo, kterým se udává množství červeného...
Paprika uzená sladká

Paprika uzená sladká

Jednodruhové koření

Zauzená sladká paprika je výborná do polévky, na kuřecí maso a ryby. Ve Španělsku se přidává do paelly a k ochucení tvrdého sýra...
Rozmarýn

Rozmarýn

Jednodruhové koření

Rozmarýn je stálezelená léčivá rostlina a také velmi aromatické silné koření (využívají se úzké listy, které vypadají spíš jako...
Šafrán

Šafrán

Jednodruhové koření

Pravý šafrán jsou sušené červené čnělky (nesprávně blizny), které se ručně vytrhávají z květů pěstovaných rostlin...
Sada koření na grilování - Afrika

Sada koření na grilování - Afrika

Sady koření

V Africe narazíte jak na divokou džungli, kam nevkročila lidská noha, tak i na moderní mnohamilionové metropole...
Sada koření na grilování - Evropa

Sada koření na grilování - Evropa

Sady koření

Rozmanitost evropské kuchyně je stejně pestrá, jako jazyky, kterými se zde hovoří. A nejen hovoří, ale především ochutnávají...
Sada koření na grilování - Jižní Amerika

Sada koření na grilování - Jižní Amerika

Sady koření

Jižní Amerika je pro příznivce grilovaného masa ráj na zemi. Pro Brazilce je churrasco, nebo-li grilování, snad ještě důležitější,...
Sada koření na grilování - Severní Amerika

Sada koření na grilování - Severní Amerika

Sady koření

Ať už raději zpíváte v dešti nebo cváláte krajinou na koni, ve Spojených státech každý najde to své. A o skvělém jídle to platí...
Sada koření na grilování - Střední Amerika

Sada koření na grilování - Střední Amerika

Sady koření

Tak jako nás v úžas přivádí tisíce let staré chrámy mayské kultury, tak i naše chuťové buňky šílí ze středoamerické kuchyně, která...
Sada koření na ryby

Sada koření na ryby

Sady koření

Pokrmy připravené z ryb jsou oblíbenou součástí jídelníčku. K jejich přípravě je určena tato speciální sada, které obsahuje koření...
Sada koření vegetariánské kuchyně

Sada koření vegetariánské kuchyně

Sady koření

Bezmasá a lehká jídla nejsou jen doménou vegetariánské kuchyně, ale jsou i oblíbenou součástí jídelníčku každého příznivce zdravého...
Adamovo medové koření

Adamovo medové koření

Směsi koření

Tato lahodná neostrá směs koření s medem je mírně sladká s příjemným česnekovým aroma. Adamovo medové koření je vhodné třeba na...
Adžika

Adžika

Směsi koření

Tato velmi oblíbená směs koření původem z Gruzie se skvěle hodí na pečené a grilované maso (např.jehněčí a drůbež) nebo k ochucení...
Africké koření

Africké koření

Směsi koření

S touto směsí koření dodáte exotickou chuť jak grilovanému, pečenému, dušenému nebo mletému masu, tak i třeba kuskusu nebo...
Aglio peperoncini

Aglio peperoncini

Směsi koření

Italská středně ostrá hrubá směs na špagety i jiné těstoviny, náplně těstovin, pizzu, saláty, grilovanou zeleninu nebo vaječné...
Americké brambory

Americké brambory

Směsi koření

Směs koření nejen na americké brambory, tedy klasické pečené brambory nakrájené na kolečka nebo čtvrtky ve slupce či oloupané...
Americké rumové koření

Americké rumové koření

Směsi koření

Exklusivní šmrnc rumové chuti, která obohacuje tuto ostrou směs pepře a bylinek, udělá z klasické grilovačky gurmánský obřad...
Arabské koření

Arabské koření

Směsi koření

Mírně ostrá směs koření vhodná zejména pro pečená, grilovaná a mletá masa. Též je výborná k dochucení grilované a dušené zeleniny,...
Bambova bylinková sůl

Bambova bylinková sůl

Směsi koření

Kořenící směs k ochucení polévek, zeleninových salátů, pomazánek, dresinků, omáček, rýže, luštěnin, pokrmů z vajec, brambor či...
Barbecue

Barbecue

Směsi koření

Barbecue párty se dnes již staly tradiční součástí nejen americké kultury. Tato klasická hrubozrnná směs koření představuje základ...
Barbecue se zeleným pepřem

Barbecue se zeleným pepřem

Směsi koření

Klasická hrubozrnná směs koření na grilování a pečení masa, ve které vás mile překvapí svěží a jemně peprná chuť zeleného pepře...
Bramborák

Bramborák

Směsi koření

Vyvážená směs koření na ochucení bramboráků, polévek a jiných bramborových pokrmů....
Brazilská kořenící sůl

Brazilská kořenící sůl

Směsi koření

Brazilská kořenící sůl roztančí karneval chutí nejen na hovězím steaku, ale dodá ostrou a výraznou chuť pepře, cibule a česneku i...
Bruschetta bylinková

Bruschetta bylinková

Směsi koření

Sušená směs rajčat, bazalky, cibule, česneku, oregana, soli a bylinek na bruschettu. Správná výslovnost je brusketa, ale v Čechách...
Bruschetta sýrová

Bruschetta sýrová

Směsi koření

Sušená směs rajčat, aromatické směsi typu cheddar, bazalky, cibule, česneku, oregana, soli a bylinek na bruschettu...
Bruschetta zeleninová

Bruschetta zeleninová

Směsi koření

Sušená směs rajčat, bazalky, cibule, česneku, oregana, soli a zeleniny na bruschettu. Správná výslovnost je brusketa, ale v Čechách...
Bylinkové máslo bez soli

Bylinkové máslo bez soli

Směsi koření

Bylinkové máslo snadno připravíme utřením kostky másla do hladka s touto směsí koření. Dle vlastní chuti můžeme přidat sůl...
Čarodějka

Čarodějka

Směsi koření

Za tohle koření by nás ve středověku upálili :-). Čarovná kombinace 27 různých ingrediencí dokáže vykouzlit magickou mírně pálivou...
 

Hledaný text česn jsme našli v těchto článcích

Které koření je nejlepší?

Které koření je nejlepší?

Na otázku "Které koření je nejlepší?" asi těžko najdeme jednoznačnou odpověď, protože nejen, že každé koření se hodí pro různá...
Sečuánská kuchyně

Sečuánská kuchyně

Výjimečnost sečuánské kuchyně je tak výrazná, že UNESCO prohlásilo hlavní město provincie Čcheng-tu za město gastronomie a...
Sambal

Sambal

Sambal je indonéská chilli omáčka nebo pasta, která se připravuje ze směsi chilli papriček, koření a dalších přísad jako jsou...
Severoindické pikantní smažené kuře s pískavicí

Severoindické pikantní smažené kuře s pískavicí

Když otevřete kořenku s pískavicí, okouzlí vás nádherná vůně svěží trávy v kombinaci s vanilkou. Pískavice je též známá pod názvem...
Nasi Goreng

Nasi Goreng

Nasi Goreng má svůj domov v Indonésii a jako mnoho jiných variant smažené rýže vzniklo tak trochu z nouze, když se lidé chtěli...
Pravý vídeňský guláš

Pravý vídeňský guláš

Základem každého pravého guláše je sádlo, cibule, paprika a samozřejmě hovězí maso. I když návod na guláš nepatří mezi...
Jihoafrická chakalaka

Jihoafrická chakalaka

Když se kteréhokoliv Jihoafričana zeptáte, jestli má rád chakalaku, nenajdete jediného, který by nesouhlasil...
Řecký gyros

Řecký gyros

Možná někoho překvapí, že gyros je v řecké kuchyni poměrně nováček a i když některé pověsti říkají, že jeho kořeny sahají až do...
Dýňová polévka s Garam Masálou

Dýňová polévka s Garam Masálou

I když historie využití dýní v kuchyni je stará 7 000 let, dnes velmi populární dýňová polévka vznikla až na počátku 19. století...
Čočka se špenátem a čertovým lejnem

Čočka se špenátem a čertovým lejnem

Asafoetida je velmi zvláštní indické koření s ještě zvláštnějším českým názvem. Pro jeho specifické aroma se mu říká čertovo lejno...
Rychlá ryba na ajowanu

Rychlá ryba na ajowanu

Ajowan patří ke koření, které je v našich kuchyních téměř neznámé, i když první zmínky o něm na území Evropy najdeme již v polovině...
14 + 50 tipů, jak si pořádně okořenit grilování

14 + 50 tipů, jak si pořádně okořenit grilování

Jarní sluníčko se na nás již nějaký ten pátek směje, teploty stoupají a tak je nejvyšší čas rozpálit naše grily a užít si tu...
Spaghetti aglio, olio e peperoncini

Spaghetti aglio, olio e peperoncini

Spaghetti aglio, olio e peperoncini, neboli těstoviny s česnekem, olejem a chilli, které patří dnes k nejznámějším italským...
Valencijská paella se šafránem

Valencijská paella se šafránem

Ve španělské paelle se během její dlouhé historie objevilo mnoho různých ingrediencí od kuřete přes šneky a mořské plody až po...
Marocká polévka Harira s Harissou

Marocká polévka Harira s Harissou

Marocká kuchyně je stejně pestrá a barevná jako místní tržiště, na kterém nalezneme fascinující směsici berberských, arabských,...
Čevapčiči s bulharskou Čubricou

Čevapčiči s bulharskou Čubricou

Na masové válečky čevapčiči dnes narazíte od Slovinska až po Bulharsko a všichni vám budou říkat, že to je jejich národní jídlo a...
Pařížské pikantní karbanátky

Pařížské pikantní karbanátky

Snad v každé národní kuchyni narazíte na nějakou variantu karbanátků, tedy kuliček nebo placiček připravených z mletého masa...
Mexické Chili con carne

Mexické Chili con carne

Chilli con Carne je bezesporu jedno z nejslavnějších texasko-mexických jídel. Nejstarší legenda o Chilli con Carne dokonce sahá až...
Hobby naší doby o koření

Hobby naší doby o koření

To nejzajímavější z koření představila Michaela Schneedorferová z Království chuti v novém dílu pořadu České televize Hobby naší...
Recept na domácí kari pastu

Recept na domácí kari pastu

Často se nás ptáte na kari pastu a jak si ji připravit. Vybavili jsme se proto kořením, miskou a zástěrou a vyzkoušeli jsme si...
Slaný dort s kurkumou

Slaný dort s kurkumou

Následující recept je od naší milé paní zákaznice, které moc děkujeme! Letošní Velikonoce jsem se rozhodla trochu experimentovat a...
Pepřový tokáň

Pepřový tokáň

Naše milá paní zákaznice Klára Navrátilová nám zaslala zajímavý recept na u nás neznámé tradiční maďarské jídlo, kterému se říká...
Paštika à la Bourbon

Paštika à la Bourbon

Malou domácí paštičku s bourbonským pepřem, který je příjemně aromatický, voní jak piniové oříšky a navíc je úžasně pálivý,...
Krůtí prsa na pepři

Krůtí prsa na pepři

V rámci pepřového měsíce jsme připravili pro milovníky pepře recept na lehce pikantní krůtí prsa, která polahodí oku i mlsnému...
Tajemství maďarského kotlíku

Tajemství maďarského kotlíku

Maďarskem jsme tento měsíc začínali a když jde o papriku, tak tam zákonitě i musíme skončit. A jak jinak, než nad kotlíkem plným...
Španělské rudé perly

Španělské rudé perly

V tomto stále mrazivém, ale slunečném únorovém týdnu, bychom vás rádi seznámili s červenou krasavicí z pestré paprikové rodiny...
Rozhovor nejen o zimním koření

Rozhovor nejen o zimním koření

Dnes jsme si ve Víkendovém Radiožurnálu povídali s Patricií Strouhalovou především o koření, které nás v zimě zahřeje nebo nám...
Ostrý Valentýn

Ostrý Valentýn

Valentýn se u nás rychle ujal a každý se snaží ulovit to své srdce a potěšit milovanou osobu, případně osoby...
Nakládaný hermelín s chilli nitěmi

Nakládaný hermelín s chilli nitěmi

Připravili jsme pro vás tip na jednoduchý, levný a originální dárek, který ocení každý gurmán i estét: nakládaný hermelín ozdobený...
Rychlá bruschetta k snídani

Rychlá bruschetta k snídani

Rychlá a dobrá snídaně? Zkuste zapečenou bruschettu ze směsi sušených rajčat, bazalky, cibule, česneku, oregana, soli a bylinek,...
 

Nalezli jsme ještě tyto zajímavé související produkty

Kmín český drcený

Kmín český drcený

Jednodruhové koření

Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Kmín český mletý

Kmín český mletý

Jednodruhové koření

Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Kmín český celý

Kmín český celý

Jednodruhové koření

Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Kmín český celý BIO

Kmín český celý BIO

Bio koření

Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Lněné semínko

Lněné semínko

Ořechy a laskominy

Lněné semínko přidáváme do pečiva nebo salátů. Pro svůj obsah škrobu a vlákniny působí jako přirozené projímadlo...
Hořčice bílá celá

Hořčice bílá celá

Jednodruhové koření

Hořčice bílá je semínko rostliny hořčice seté. Má štiplavou chuť, používá se k výrobě pokrmové hořčice, do nakládaných okurek a...
Čertovo lejno s kurkumou

Čertovo lejno s kurkumou

Směsi koření

Hlavní složkou této směsi je asafoetida, což je pryskyřice z kořenů tropických stromů rodu Ferula. Pro svou velmi specifickou vůni...
Celer list

Celer list

Jednodruhové koření

Sušený celerový list je vhodný dochucení polévek, omáček , salátů, pokrmů z ryb a darů moře....
Bobkový list mletý

Bobkový list mletý

Jednodruhové koření

Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům...
Bobkový list celý

Bobkový list celý

Jednodruhové koření

Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům...
Badyán mletý

Badyán mletý

Jednodruhové koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Badyán celý

Badyán celý

Jednodruhové koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Pracharanda papriková

Pracharanda papriková

Směsi koření

Vyvážená zeleninová směs typu Vegety. Neobsahuje glutaman ani žádné další chemické přísady, pouze sůl. Je bez lepku a bez cukru...
Koření na sýry à la France

Koření na sýry à la France

Směsi koření

Směs hrubě mletých bylinek a červeného pepře, která je vhodná především k ochucení zrajících a nakládaných sýrů....
Citronová kůra mletá

Citronová kůra mletá

Jednodruhové koření

Citronovou kůru používáme v české kuchyni tradičně do těst a k masu (především rybám), kterým dodá citronovou příchuť...
Ratatouille

Ratatouille

Směsi koření

Hrubě namletá směs koření je vhodná nejen do fancouzské varianty našeho leča nebo jiné dušené zeleniny, ale i k ochucení a dekoraci...
Tzatziki

Tzatziki

Směsi koření

Směs koření Tzatziki (Zaziki) používaná především v řecké kuchyni. Je výborná k ochucení salátů, např. v jogurtu...
Zabijačkové koření

Zabijačkové koření

Směsi koření

Koření k úpravě masa při zabijačce....
Toskánské koření

Toskánské koření

Směsi koření

Směs koření na maso, těstoviny či rajskou omáčku....
Špagety

Špagety

Směsi koření

Směs koření k úpravě špaget s obsahem soli max. 20 %....
Kuře Klasik

Kuře Klasik

Směsi koření

Směs koření neobsahuje sůl, glutaman ani jiné chemické přísady. Používá se k úpravě kuřete pečením, dušením a nebo grilováním...
Čínská kuchyně

Čínská kuchyně

Směsi koření

Směs k přípravě čínských pokrmů. Základní postup: Nakrájené maso naložíme se směsí koření a oleje. Orestujeme na oleji, když maso...
Sambal

Sambal

Směsi koření

V Čechách se sambalu říká obvykle "ďábelské koření". Je to velmi ostrá směs koření původem ze Západní Indie. Hodí se ke grilování,...
Rosovické koření

Rosovické koření

Směsi koření

Směs koření, která je pro své vlastnosti a účinky určena k širšímu použití v oblasti racionální výživy, např...
Provensálské koření

Provensálské koření

Směsi koření

Směs bylinek domácích ve francouzské Provence, která se hojně používá ve francouzské kuchyni, především ke kořenění všech druhů...
Pracharanda polévková

Pracharanda polévková

Směsi koření

Vyvážená zeleninová směs typu Vegety. Neobsahuje glutaman ani žádné další chemické přísady, pouze sůl. Je bez lepku a bez cukru...
Mleté maso bylinkové

Mleté maso bylinkové

Směsi koření

Tato směs je určena do všech druhů mletého masa, karbanátků, sekané, kuliček z mletého masa, špízů apod....
Mexická kuchyně

Mexická kuchyně

Směsi koření

Ostrá směs vhodná ke grilování či okořenění masa i zeleniny....
Masála na ryby

Masála na ryby

Směsi koření

Indická směs na ryby je ostřejší směs, která se podobně jako Karí hodí ke kořenění různých pokrmů, i vegetariánských...
Masála na kuře

Masála na kuře

Směsi koření

Ostrá indická směs koření na maso pocházející ze severozápadní části Indie, z Rajasthanu. Můžete ji použít k úpravě drůbežího masa...
Sůl kouřová

Sůl kouřová

Směsi koření

Použitím kouřové soli vykouzlíte jako mávnutím kouzelného proutku domácí udírnu a připravovaným jídlům dodáte aroma uzeného masa...
Koření pěti vůní

Koření pěti vůní

Směsi koření

Směs pěti druhů koření, která se používá v Číně ke kořenění pečeného masa či drůbeže (např. populární pekingské kachny), ryb, plodů...
Ryby Klasik

Ryby Klasik

Směsi koření

Směs bylinek a koření s přísadou soli a kyseliny citronové k úpravě ryb pečením, smažením, grilováním i dušením...
Karí indické

Karí indické

Směsi koření

Karí (curry) je orientální směs koření, která se vyskytuje v mnoha variantách. Každá indická hospodyně míchá vlastní karí...
Italské koření

Italské koření

Směsi koření

Směs vhodná do zeleninových salátů, na maso a tepelně upravovanou zeleninu....
Gyros bylinkový

Gyros bylinkový

Směsi koření

Decentně pálivá směs s příjemnou bylinkovou chutí tymiánu a rozmarýnu pro přípravu tradičního řeckého gyrosu, souvlaki a dalších...
Grilovací koření Klasik

Grilovací koření Klasik

Směsi koření

Klasická vyvážená směs koření, bylinek a soli určená k rychlému a snadnému grilování každého masa, hodí se i na zeleninu...
Garam Masála

Garam Masála

Směsi koření

Směs koření Garam Masála jednoznačně patří k nejznámějšímu indickému koření, které se používá jak pro ochucení masitých jídel, tak...
Dátá Chai Masála

Dátá Chai Masála

Směsi koření

Dátá Masála je směs koření k přípravě tradičního indického bílého čaje (též nazývaný Yogi čaj). Nejčastěji se směs koření na Dátá...
Čubrica jemná

Čubrica jemná

Směsi koření

Jemně mletá oblíbená bulharská směs bylinek, která se používá ke kořenění luštěnin, zapékané zeleniny, mletého masa, ryb, polévek,...
Bylinkové máslo

Bylinkové máslo

Směsi koření

Směs koření vhodná k přípravě pomazánek a k ochucení salátů, bylinkové máslo je výborné na steaky, ryby nebo bagety...
Grilovací koření Buffalo

Grilovací koření Buffalo

Směsi koření

Proměňte svojí kuchyni v Divoký západ a s ostrým kořením Buffalo si připravte úžasně aromatická a šťavnatá grilovaná nebo pečená...
Biftekové koření

Biftekové koření

Směsi koření

Tato ostřejší směs koření je ideální na rychlou přípravu vynikajícího hovězího steaku, kterému se česky zkráceně říká biftek z...
Gulášové koření Angula

Gulášové koření Angula

Směsi koření

Díky této pikatní a jemné směsi je příprava guláše či gulášové polévky opravdu snadná. Jelikož obsahuje cibuli a mouku na...
Římský kmín mletý

Římský kmín mletý

Jednodruhové koření

Římský kmín, nebo-li cumin, jsou semena rostliny s názvem šabrej kmínovitý. Má světlejší barvu a je protáhlejší než tradiční český...
Římský kmín celý

Římský kmín celý

Jednodruhové koření

Římský kmín, nebo-li cumin, jsou semena rostliny s názvem šabrej kmínovitý. Má světlejší barvu a je protáhlejší než tradiční český...
Petržel nať

Petržel nať

Jednodruhové koření

Sušená drcená petrželová nať je všestranná bylinka, která nahradí po celý rok čerstvou petrželku do polévek, salátů i pomazánek...
Pepř bílý citrónový

Pepř bílý citrónový

Směsi koření

Pepřově kyselá chuť této směsi koření se skvěle hodí k ochucení nejen všech druhů grilovaných či pečených mořských ryb a plodů, ale...
Levandulový květ

Levandulový květ

Bylinky

Levandule jako koření je oblíbená především ve francouzské kuchyni k nakládání sýrů, do džemů, ovocných kompotů, čajů a k výrobě...
Koriandr mletý

Koriandr mletý

Jednodruhové koření

Mletý koriandr má se svojí příjemnou kořeněnou chutí a vůní exotických dálek rozmanitou paletu uplatnění. Od sladkých perníčků a...