Výsledek hledání textu česn

Hledaný text česn jsme našli v těchto produktech

bio koření: Česnek černý fermentovaný BIOČesnek černý fermentovaný BIOJemně sladký, měkký a plný chuti – právě takový je fermentovaný česnek, který připomene švestky i balzamikový ocet. V omáčkách, k masu nebo na pečivu podtrhne umami a dodá pokrmům hloubku, aniž by byl štiplavý. Skvěle...Skladem87 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Česnek granulovaný BIOČesnek granulovaný BIOPlná, příjemně česneková vůně bez štiplavé ostrosti – to přesně vystihuje granulovanou verzi tohoto koření. Skvěle se rozvine v marinádách, polévkách i dresincích a nikdy nepřebije ostatní chutě. Každý špetkou dodá...Skladem52 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Česnek mletý BIOČesnek mletý BIOJemně namletý česnek rozvoní jídlo tak, že si na intenzivní, ale ne příliš ostré chuti pochutná opravdu každý. Skvěle zapadne do polévek, smetanových omáček, masových směsí i do bramboráků nebo do domácích dresinků.Skladem45 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Česnek granulovanýČesnek granulovanýKdyž nemáte čas na loupání, granulovaná varianta přinese do kuchyně česnekovou chuť i vůni, a přitom zůstane jemná a příjemná. Skvěle se spojí s masem v marinádách, ochutí pečené brambory nebo dresinky a v omáčkách se...Skladem36 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Česnek mletýČesnek mletýStačí špetka a každé jídlo získá povědomou, jemně pálivou a lehce nasládlou česnekovou chuť, která se krásně propojí s masem, omáčkami, zeleninou i bramborami. Mletý česnek se snadno rozpouští a nezanechává žádné tvrdé...Skladem40 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Česnek plátkyČesnek plátkyPlátky sušeného česneku dodají pokrmům jemnou česnekovou chuť bez ostré štiplavosti. Po upečení krásně zavoní, rozvoní kuchyň oříškovým a lehce nasládlým aroma, které zvýrazní maso, ryby, zeleninu i omáčky na těstoviny.Skladem40 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Česnek restovanýČesnek restovanýLehce nasládlá chuť, jemná oříšková vůně a žádná ostrá štiplavost. Přesně tak poznáte restovanou česnekovou dobrotu, která promění polévky, omáčky i těsta na slaný koláč. Bez loupání a krájení, stačí jen sáhnout do...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Česnek uzenýČesnek uzenýPříjemně sladký a jemně kouřový, právě takový umí být uzený česnek. Na rozdíl od klasického česneku dodá každému jídlu zajímavý šmrnc, který připomíná letní grilování pod širým nebem. Skvěle rozvoní omáčky na těstoviny,...Skladem56 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Medvědí česnekMedvědí česnekJemné zelené lístky medvědího česneku přinesou do kuchyně čerstvou česnekovou vůni a lehce kořenitou chuť bez štiplavosti klasického česneku. Skvěle se hodí do polévek, pomazánek, bylinkových másel nebo na pečené...Skladem42 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Pepř česnekovýPepř česnekovýKdyž spojíte pikantní pepř s voňavým česnekem, vznikne směs, která v kuchyni nikdy nezklame. Stačí lehce posypat maso, rybu nebo zeleninu a každé sousto získá šťavnatou ostrost i charakteristickou vůni. Skvěle rozjasní...Skladem44 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Citronová trávaCitronová trávaCitronová tráva je jedno z těch koření, které umí v jídle rozehrát úplný koncert chutí. Má lehkou citrusovou vůni, připomínající limetku bez kyselosti, a jemně nasládlý, bylinný tón. Ať už vaříte thajskou polévku,...Skladem22 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Aglio peperoncini BIOAglio peperoncini BIOKdyž se spojí voňavý česnek, špetka chilli a dotek sušených rajčat s bylinkami, vzniká směs, která v kuchyni okamžitě přivane atmosféru Itálie. Výrazná, ale přitom jemně pikantní kombinace rozvoní těstoviny, grilovanou...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Asijská rýže BIOAsijská rýže BIOVášnivá kombinace česneku, cibule, zázvoru a citronové trávy promění obyčejnou rýži v kouzlo asijské kuchyně. Směs dodá svěžest, jemné teplo a lehce pikantní nádech, který skvěle sedne do stir-fry, kari i na grilovanou...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Asijské bistro BIOAsijské bistro BIOPerná citrusová vůně citronové myrty s nádechem pomeranče a zázvoru ihned navodí pocit, jako byste stáli u wok pánve v rušném bistru. Směs má sladké, pikantní i lehce zemité tóny, které se skvěle hodí do nudlí, rýže,...Skladem56 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Barbecue Hot Wings BIOBarbecue Hot Wings BIOOstrá křidélka dostanou s touto pikantní směsí úplně nový rozměr. Chuť chilli pěkně štípne, zatímco vůně pepře, papriky, cibule a česneku rozvoní celou kuchyni. Koření skvěle sedne do domácí marinády před grilováním,...Skladem64 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Barbecue Korea BIOBarbecue Korea BIOPlná chuť, která kombinuje jemné kouřové tóny, šťavnatou pikantnost chilli a nádech orientálního zázvoru, umí proměnit maso, zeleninu i burgery v neodolatelné sousto. Skvěle sedne do marinád a grilovacích omáček, dodá...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Barbecue kouřové BIOBarbecue kouřové BIOŠťavnaté maso, zelenina nebo brambory a ta neodolatelná kouřová vůně papriky, česneku a lehce pálivých papriček chipotle. Směs, která připomíná poctivý letní gril i bez žhavých uhlíků a dává vyniknout každé domácí...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Bazalka BIOBazalka BIOTahleta bylinka připomíná letní kuchyni v Itálii. Voní sladce, trochu kořenitě a maličko po pepři. Nejvíc vynikne v rajčatové omáčce, na pizze nebo když se přidá do marinády na maso. Při vaření uvolní svoji plnou chuť a...Skladem32 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Bramborák BIOBramborák BIOVoňavá kombinace majoránky, česneku, kmínu a pepře okamžitě vykouzlí chuť známou z domácích bramboráků. Lehce bylinková, pikantní a lehce česneková směs perfektně sedne nejen do klasických placek, ale i do bramboračky...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Bylinkové máslo BIOBylinkové máslo BIOSvěží chuť petržele, jemnost sladké cibulky a špetka pepře dá máslu úplně nový rozměr. Tahle směs perfektně rozvoní domácí bagetu, vylepší pečené brambory i maso přímo z grilu. Stačí smíchat s máslem a nechat...Skladem45 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Cibule černá fermentovaná BIOCibule černá fermentovaná BIOJemná, sladká chuť s karamelovými a lehce ovocnými tóny, hluboké aroma a nečekaná jemnost. Černá fermentovaná cibule krásně rozvine omáčky, krémové polévky i saláty, navíc se skvěle hodí ke grilovanému masu nebo tvrdým...Skladem78 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Citronová tráva BIOCitronová tráva BIOJemná vůně připomínající limetku, bez kyselosti a s lehce nasládlým tónem, dodá každému jídlu špetku exotiky. Sušená citronová tráva krásně provoní vývary, thajské polévky, kari nebo kokosové omáčky. Skvěle podtrhne...Skladem28 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Cukety BIOCukety BIOSvěží kombinace bylinek, citrusu a rajčat spolu s špetkou cibulky rozvoní každou cuketu jako letní zahradu po dešti. Křupavé plátky zeleniny získají s touto směsí jemně ovocnou kyselost i příjemnou pikantnost. Nejlépe...Skladem48 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Exotická magie BIOExotická magie BIOSladká jahoda s mangem, jemný česnek, pálivé chilli i špetka uzené soli, to všechno dokáže dodat pokrmům tropickou šťavnatost a zajímavý kouřový nádech. Svěží mátu a pomerančovou kůru oceníte hlavně v salátech nebo...Skladem48 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Focaccia BIOFocaccia BIOVoňavá směs plná rozmarýnu, tymiánu a oregana vykouzlí pravou atmosféru italské pekárny. Jemně sladká rajčata, balzamiková sůl a špetka pomerančové kůry vnesou do těsta lehký středomořský šmrnc. Skvěle sedí nejen na...Skladem64 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Grilovaný sýr BIOGrilovaný sýr BIOJemná paprika, sušená rajčata a voňavý česnek tu dávají sýru úplně nový rozměr. Tahle směs krásně zvýrazní křupavou kůrku na grilovaném hermelínu nebo halloumi a přidá svěží bylinkovou vůni do sýrových sendvičů.Prodej ukončen42 Kč / 30 g bio koření: Guacamole BIOGuacamole BIOStačí rozmačkat avokádo, přidat tuhle směs a během chvilky jste v mexické kuchyni. Kombinace chilli, česneku, sladkých rajčat a papriky krásně zvýrazní chuť guacamole a vyladí nejen dip, ale i pomazánku na toust.Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Hořčice bílá celá BIOHořčice bílá celá BIOJemně křupavá semínka s hořkosladkou chutí a nádechem oříšků rozvoní každý nálev, marinádu nebo dresink. Celá hořčice se skvěle hodí do nakládání okurek i domácího pečiva, kde zvýrazní chuť a dodá pokrmu originální tón.Skladem24 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Houbová smaženice BIOHoubová smaženice BIOV této směsi ucítíte bylinkovou kombinaci tymiánu a petržele, citrusovou svěžest pomeranče a citronu i jemnou nakyslost ibišku a citronové trávy. Houbovým jídlům dodá hloubku, lehkost a příjemně podtrhne jejich chuť.Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Hummus BIOHummus BIOTeplý římský kmín, citrusová kůra, špetka česneku a jemná máta s petrželí promění každý hummus na voňavou misku s orientálním nádechem. Směs podtrhne chuť pečené zeleniny, falafelu nebo polévek z luštěnin a výborně...Skladem39 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Chili Con Carne BIOChili Con Carne BIOPikantní, lehce kouřová směs s tóny chilli, rajčat a římského kmínu dokáže rozzářit nejen klasické fazolové ragú, ale i vegetariánské varianty, grilované maso či pečenou zeleninu. Přináší příjemné teplo, uzemní omáčky a...Skladem48 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Kajenský pepř mletý BIOKajenský pepř mletý BIOLehce kouřová vůně, charakteristická chilli ostrost a jemně ovocný ocas – právě taková je špetka kajenského koření. Hodí se všude tam, kde potřebujete jídlu dát žár, ať už se jedná o omáčky k těstovinám, dýňovou polévku...Skladem58 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Koriandr celý BIOKoriandr celý BIOJemně citrusová chuť, sladké kořeněné aroma a náznak pomerančové kůry dělají z těchto nenápadných kuliček parťáka do vývarů, omáček, chleba i domácích marinád. Celý koriandr si nejvíc užijete, když ho krátce opražíte...Skladem36 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Krevety pikantní BIOKrevety pikantní BIOJemně kouřová vůně, kde se citrusová svěžest mandarinek a citronové trávy prolíná s mořským aroma a dotekem uzené papriky. Tahle směs promění krevety, ryby i zeleninu v jídlo připomínající grilování u moře. Skvělé je...Skladem48 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Kuskus BIOKuskus BIOJemně exotická směs s římským kmínem, kurkumou, citronovou trávou a zázvorem dodá kuskusu slunečnou vůni i příjemnou chuť, kterou podtrhne česnek, pepř a špetka chilli. Hodí se nejen na kuskus, ale zpestří i rýži nebo...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Majoránka BIOMajoránka BIOBylinka, která voní domovem a poctivou kuchyní. Jemně nasládlá majoránka s lehce hořkým tónem dodá bramboračce, hrachovce i bramborákům ten správný šmrnc. Skvěle si rozumí s luštěninami, pečeným masem i česnekem.Skladem30 Kč / 15 gVybrat balení bio koření: Mozzarella s rajčátky BIOMozzarella s rajčátky BIOKdyž se spojí sladkost sušených rajčátek, svěžest bylinek a jemná ostrost česneku s černým pepřem, vznikne kořenící směs, která rozzáří nejen mozzarellu s rajčaty. Hodí se i na ricottu, tvaroh, těstovinový salát nebo ke...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Opečené brambory kouřové BIOOpečené brambory kouřové BIOKdyž se brambory nasypou touto směsí s kouřovou paprikou, smaženou cibulkou a bylinkami, v kuchyni se rozvoní vůně teplého ohně i letní zahrady. Uzená sůl zvýrazní křupavý povrch, pepř s česnekem dodají říz a sušené...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Oregano BIOOregano BIOPříjemná vůně bylinek, trochu zemité a svěží tóny, lehký citrus – přesně tak působí tahle klasika, která rozvoní přílohy, omáčky i maso. Skvěle doplňuje pizzu, těstoviny, ale i pečené brambory nebo grilovanou zeleninu.Skladem32 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Paprika sladká BIOPaprika sladká BIOSytě červená sladká paprika v BIO kvalitě rozjasní každé jídlo jemnou nasládlou chutí i příjemně paprikovou vůní. Výborně se hodí do omáček na těstoviny, polévek i na maso nebo do zeleninových jídel. Skvěle si rozumí i...Skladem44 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Paprika uzená sladká BIOPaprika uzená sladká BIOJemně nasládlá chuť a silné kouřové aroma – přesně tohle udívaná paprika z dubového dřeva přinese do vašich jídel. Stačí špetka a i obyčejná čočková polévka nebo pečené brambory voní jako z grilu. Skvěle vynikne v...Skladem44 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Pasta alla Romana BIOPasta alla Romana BIOVoní po rajčatech, česneku a bylinkách jako je tymián a oregano. Lehce nasládlou chuť s česnekovým základem oceníte v omáčkách na těstoviny, na pizze, ve zapečených jídlech nebo zeleninových směsích. Stačí rozmíchat ve...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Pepř černý celý BIOPepř černý celý BIOLehká štiplavost, teplo a tóny dřeva – přesně to umí celý černý pepř. Je jako kuchařský základ, který zvýrazní polévky, omáčky, maso i zeleninu a v nakládání dodá šmrnc každé sklenici. Přidejte pár kuliček do vývaru...Skladem36 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Pepř kampotský červený BIOPepř kampotský červený BIOKuličky červeného pepře z Kampotu vás překvapí jemnou pálivostí a šťavnatým ovocným aroma, které připomíná malinové lesní plody. Oceníte ho na steaku, rybě i pečené zelenině, zvlášť když ho namelete těsně před...Skladem98 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Pepř zelený uzený BIOPepř zelený uzený BIOKuličky zeleného pepře s jemným kouřovým tónem připomínají šťavnaté maso z grilu a překvapí svěží pikaností i křupavostí. Skvěle zvýrazní chuť steaků, ryb nebo pečeného kuřete a přidají zajímavý šmrnc salátům či...Skladem66 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Pizza alla Napoletana BIOPizza alla Napoletana BIOSladká rajčata, oregano, bazalka a česnek rozvoní v kuchyni pravou Itálii. Tahle směs udělá z každé pizzy nebo těstovin jedinečný zážitek plný šťavnaté chuti. Hodí se nejen na pizzu, ale i do rajčatových omáček,...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Růžičková kapusta BIORůžičková kapusta BIOPředstavte si růžičkovou kapustu, která voní po citronové trávě a pomeranči a v chuti najdete jemný závan česneku a bylinek. Tahle směs dodá vaší zelenině šmrnc, sladkost i příjemné teplo. Skvěle vynikne i v polévkách...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Ryby na grilu BIORyby na grilu BIOCitrusy, rozmarýn a sladká paprika vytvoří z každé pečené nebo grilované ryby neskutečně voňavý zážitek, který připomíná letní večer u vody. Lehké štípnutí chilli, bylinky a špetka česneku zdůrazní chuť lososa, pstruha...Skladem64 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Ryby v troubě BIORyby v troubě BIOJemná, svěží směs s vůní citronové kůry a myrty, kterou doplňuje špetka zázvoru a petrželka. Z rybího filetu udělá šťavnatý zážitek, ať už se peče, smaží nebo griluje. Skvěle se hodí i do smetanových omáček nebo marinád...Skladem64 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Tymián BIOTymián BIOSilná bylinková vůně, jemná nahořklost a nádech hřebíčku – právě to dodá tymián každému pokrmu. Skvěle zvýrazní chuť masa, ryb, zeleniny i luštěnin a vynikne při dlouhém pečení nebo dušení, kdy si zachovává své aroma.Skladem36 Kč / 20 gVybrat balení

Hledaný text česn jsme našli v těchto článcích

Jehněčí pečeně s bylinkovo-česnekovou krustouJehněčí pečeně s bylinkovo-česnekovou krustouAh, jehněčí! Tahle delikatesa má v kuchyni zvláštní místo. Je to ten druh masa, který, když je připraven správně, dokáže proměnit i jen tak obyčejnou neděli ve slavnostní hostinu. Pro přípravu výjimečného jehněčího dnes sáhneme po našem oblíbeném koření Jehněčí a skopové a zkombinujeme ho s čerstvými bylinkami a česnekem.Pokračovat Za tajemstvím černého fermentovaného česneku a cibuleZa tajemstvím černého fermentovaného česneku a cibuleČerná fermentovaná cibule a černý fermentovaný česnek jsou poklady moderní gastronomie, které si v posledních letech našly cestu do kuchyní po celém světě. Pokud jste o nich dosud jen slyšeli, nebojte se je vyzkoušet – jejich chuť a všestrannost vás příjemně překvapí.Pokračovat Bylinkové máslo s medvědím česnekemBylinkové máslo s medvědím česnekemČerstvý medvědí česnek má svoje kouzlo. Krásně voní, je jemnější než klasický česnek a když ho máte po ruce, tak rozhodně neváhejte. Ale ruku na srdce: kdo má možnost si pro něj zaběhnout na zahrádku anebo ho hlídat v lednici, aby nezvadl?Pokračovat Husa po mexickuHusa po mexickuMexická kuchyně je známá svým charakteristickým výrazem a bohatými chutěmi. A co když bychom vzali tradiční část mexického jídla a zkombinovali ji s českou husou? Když tyto dva prvky spojíte, vznikne jídlo, které je naprosto výjimečné a působivé.Pokračovat Husí špízy s kořením pěti vůníHusí špízy s kořením pěti vůníVychutnat si husu můžete mnoha různými způsoby, a jedním z nich je její příprava na špejlích. Husa má kvalitní maso s bohatou chutí, a když je správně upravena, může být i velmi jemná. Pokud máte chuť na něco nového a chcete vyzkoušet husí maso na asijský způsob, pak je tento recept přesně pro vás.Pokračovat Inspirace cajunské a kreolské kuchyněInspirace cajunské a kreolské kuchyněPředstavovat francouzskou kuchyni je tak trochu nošení jídla do restaurace. Ale pokud se zeptáme na cajunskou nebo kreolskou kuchyni, pravděpodobně hodně amatérských i profesionálních kuchařů začne bezradně krčit rameny. A přitom jsou tyto kulinářské světy tak fascinující.Pokračovat Tip #43: Vezměte své koření na dovolenouTip #43: Vezměte své koření na dovolenouAť už vyrážíte na výlety pěšky, na kole, autem nebo třeba vlakem, nezapomeňte si do batůžku přibalit základní koření, které vám může pomoci kdykoli připravit nebo dochutit snídani, oběd či večeři. Ráno můžete začít vynikajícímim a přitom jednoduchými míchanými vajíčky s kořením na míchaná vajíčka.Pokračovat Koření na sušené masoKoření na sušené masoKdysi bylo sušené maso považováno za jeden z důležitých zdrojů potravy, dnes má své právoplatné místo na stole gurmánů od špičkových restaurací až po kuchyně odvážných domácích nadšenců. Tato kulinářská evoluce se odvíjí od tisícileté lidské vynalézavosti, je okořeněna nesčetnými kulturami a doplněna stále se vyvíjejícími poznatky potravinářské vědy. Námořníci sušené maso vozili na dlouhých plavbách, dobrodruzi jej sdíleli u táborových ohňů, a dokonce jerky , jak se sušenému masu říká v Americe, vzlétlo do vesmíru.Pokračovat Tip #42: Vytvořte si vlastní koření na grilováníTip #42: Vytvořte si vlastní koření na grilováníI když v naší nabídce najdete přes 50 druhů koření na grilování, nebojte se experimentovat a vytvořte si svou vlastní originální směs. Domácí koření dokáže proměnit grilovaná masa v lahodné pochoutky.Pokračovat Tip #33: Vyrobte si domácí octy s bylinkami a kořenímTip #33: Vyrobte si domácí octy s bylinkami a kořenímVyluhování octa s bylinkami a kořením je fantastický způsob, jak přidat do dresinků a marinád jedinečnou chuť. Smíchejte ocet s přísadami, jako je česnek, čerstvé bylinky, kuličky pepře nebo sušené chilli vločky ve sterilizované nádobě. Směs necháme několik týdnů louhovat, poté přecedíme.Pokračovat Tip #31: Použijte tekutý kouř a uzené koření pro kouřové aromaTip #31: Použijte tekutý kouř a uzené koření pro kouřové aromaNe vždy je po ruce gril nebo udírna. Ale chuť dřeva, ohně a kouře si můžete užít i bez roztápění uhlí. Stačí jen sáhnout po tom správném koření. Tekutý kouř a uzená koření dokážou i z obyčejné večeře vykouzlit zážitek z grilování. A to klidně i v kuchyni v elektrické troubě.Pokračovat Tip #23: Přidejte do másla kořeníTip #23: Přidejte do másla kořeníPozvedněte své pokrmy přidáním másla nebo ghí obohaceného kořením. Rozpusťte máslo nebo ghí na pánvi s kořením, jako je česnek, kmín nebo paprika. Tuk absorbuje chutě a vytváří bohatý a voňavý základ pro vaření nebo dochucení omáček, zeleniny nebo masa.Pokračovat Tip #21: Namíchejte si vlastní ochucené soliTip #21: Namíchejte si vlastní ochucené soliVytvořte vlastní ochucené soli smícháním bylinek a koření s hrubou solí. Například smícháním sušeného rozmarýnu a česneku se solí získáte pikantní bylinkovou sůl. Přidáním kardamomu do soli získáme vynikající ochucenou sůl na ryby a mořské plody.Pokračovat Tip #18: Přidejte koření do strouhanky na obalováníTip #18: Přidejte koření do strouhanky na obalováníAť už připravujete smažené kuře, obalované ryby nebo zeleninové lívanečky, přidejte koření přímo do směsi na obalování. Přidáním papriky, kajenského pepře, sušeného česneku nebo třeba směsi koření na hot wings umocníte celkový chuťový zážitek z každého křupavého sousta.Pokračovat Tip #14: Z koření na maso připravte marináduTip #14: Z koření na maso připravte marináduNěkdy stačí maso jen posypat kořením a hned putuje na pánev nebo gril. Funguje to, hlavně když použijete hrubou intenzivní směs koření typu dry rub – tedy suché koření vetřené přímo do masa. Ale pokud máte čas, stojí za to jít o krok dál a pěkně naložit maso do marinády.Pokračovat 20 nejoblíbenějších koření italské kuchyně20 nejoblíbenějších koření italské kuchyněItálie, země romantiky, umění a historie, je proslulá svou vynikající kuchyní. V srdci italské gastronomie se skrývá tajná pokladnice koření, která oživuje chutě a vůně světově proslavených jídel.Pokračovat Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyněHamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně28. května se každý rok slaví mezinárodní den hamburgeru. Tento ikonický pokrm, který si získal srdce a především žaludky lidí na celém světě, má fascinující a bohatou historii a ještě bohatší možnosti jeho přípravy a ochucení.Pokračovat Koření na pečené kuřeKoření na pečené kuřeI když kuřecí maso patří k nejoblíbenějším a nejběžnějším pokrmům, jeho chuť není příliš výrazná a proto nám dává skvělý prostor zkoušet různé koření a experimentovat s novými chutěmi. Existuje mnoho různých druhů koření, které se skvěle hodí na pečené kuřátko, a které nám pomůže připravit opravdovou kulinářskou lahůdku.Pokračovat Dokonalé kuchařské umění s estragonemDokonalé kuchařské umění s estragonemI když v české kuchyni estragon patří spíše k neznámému koření, ve francouzské kuchyni se řadí k vrcholu gastronomie. Tato aromatická bylinka se může použít jak čerstvá, tak i sušená a její lehce nahořklou chuť najdeme ve všech možných druzích jídel od salátů až po grilované ryby a drůbež. Takže, pokud chcete ochutnat něco nového, pokračujte ve čtení.Pokračovat Koření indické kuchyněKoření indické kuchyněIndie je symbolem pro koření a tak stačí jen vyslovit některé názvy zdejších kořenících směsí a hned si každý milovník exotických jídel představí jejich omamné chutě a vůně. Pojďme se tedy podívat na nejznámější zástupce orientálního koření používaného v této zemi a nechme se vtáhnout do úžasné pestrosti indické kuchyně.Pokračovat Koření na VindalooKoření na VindalooE-mailem jsme od našeho zákazníka dostali dotaz, jestli bychom mohli do nabídky zařadit koření na Vindaloo. Protože jsem velký příznivce Vindaloo, uvedu alespoň návod na přípravu tohoto hodně ostrého koření.Pokračovat Tip #45: Jaké koření nesmí v kuchyni chybětTip #45: Jaké koření nesmí v kuchyni chybětAť už právě zařizujete novou kuchyň nebo rozšiřujete své stávající zásoby koření, připravili jsme pro vás detailní přehled, který vám pomůže vybrat ty nejdůležitější a nejpoužívanější druhy koření a můžete se tak snadno rozhodnout jaké základní koření byste měli mít doma.Pokračovat Italská zálivka na zeleninový salátItalská zálivka na zeleninový salátItálie, zeleninové saláty a bylinky, to jednoznačně patří k sobě. Vyzkoušejte tento recept na domácí bylinkovou zálivku na zeleninový salát v italském stylu.Pokračovat Domácí salátová zálivkaDomácí salátová zálivkaNaučit se míchat si vlastní směsi koření by mělo patřit k dovednostem každého, kdo to s vařením myslí vážně. Když se naučíte míchat koření, získáte najednou schopnost si přesně vytvořit chuť, která vám vyhovuje. Pro začátek vyzkoušejte smíchání bylinkové směsi koření na zeleninový salát.Pokračovat Které koření je nejlepší v roce 2025?Které koření je nejlepší v roce 2025?Na otázku "Které koření je nejlepší?" asi těžko najdeme jednoznačnou odpověď, protože nejen, že každé koření se hodí pro různá jídla či národní kuchyně, ale především máme každý své vlastní chuťové preference. Pojďme si ale představit, že se koná mezinárodní chuťová olympiáda, na kterou se sjelo koření z celého světa.Pokračovat Sečuánská kuchyněSečuánská kuchyněVýjimečnost sečuánské kuchyně je tak výrazná, že UNESCO prohlásilo hlavní město provincie Čcheng-tu za město gastronomie a potvrdilo tak unikátní sofistikovanost místní kuchyně, která nemá jinde na světě obdoby.Pokračovat SambalSambalSambal je indonéská chilli omáčka nebo pasta, která se připravuje ze směsi chilli papriček, koření a dalších přísad jako jsou krevety, šalotka, pórek a palmový cukr. Chilli papričky, které jsou základem sambalu, se do Indonésie dostaly až v 16. století s Portugalci. Sambal ale existoval již stovky let předtím.Pokračovat Severoindické pikantní smažené kuře s pískavicíSeveroindické pikantní smažené kuře s pískavicíKdyž otevřete kořenku s pískavicí, okouzlí vás nádherná vůně svěží trávy v kombinaci s vanilkou. Pískavice je též známá pod názvem fenugreek a také se jí říká řecké seno. Tento název získala, protože Řekové používali pískavici i jako krmivo pro dobytek.Pokračovat Nasi GorengNasi GorengNasi Goreng má svůj domov v Indonésii a jako mnoho jiných variant smažené rýže vzniklo tak trochu z nouze, když se lidé chtěli vyhnout plýtvání jídla. Jelikož jako základ slouží zbytky od včerejší večeře, neexistuje pevný recept a seznam ingrediencí by se dal poměrně dobře vystihnout českým rčením „co dům dal“.Pokračovat Pravý vídeňský gulášPravý vídeňský gulášZákladem každého pravého guláše je sádlo, cibule, paprika a samozřejmě hovězí maso. I když návod na guláš nepatří mezi nejsložitější recepty, na počátku 1 000 let starého gulášového příběhu bylo toto jídlo ještě mnohem jednodušší.Pokračovat Jihoafrická chakalakaJihoafrická chakalakaKdyž se kteréhokoliv Jihoafričana zeptáte, jestli má rád chakalaku, nenajdete jediného, který by nesouhlasil. Když se ale zeptáte na recept, nenajdete jediného, který by se na její přípravě s někým shodl. Chuť chakalaky je stejně pestrá jako historie Johannesburgu, odkud má své kořeny.Pokračovat Řecký gyrosŘecký gyrosMožná někoho překvapí, že gyros je v řecké kuchyni poměrně nováček a i když některé pověsti říkají, že jeho kořeny sahají až do doby Alexandra Velikého, kdy si jeho vojáci při slavnostech opékali tenké kusy masa na dlouhých mečích, prokazatelně se v novodobé historii první gyrosy v Řecku objevili až v roce 1922 společně se stovkami tisíc uprchlíků z Turecka.Pokračovat Dýňová polévka s Garam MasálouDýňová polévka s Garam MasálouI když historie využití dýní v kuchyni je stará 7 000 let, dnes velmi populární dýňová polévka vznikla až na počátku 19. století. Datum vzniku dýňové polévky je přesně 1. ledna 1804. Ten den obyvatelé Haiti společně vytvořili tuto jedinečnou polévku na oslavu své nezávislosti na francouzských kolonistech.Pokračovat Čočka se špenátem a čertovým lejnemČočka se špenátem a čertovým lejnemAsafoetida je velmi zvláštní indické koření s ještě zvláštnějším českým názvem. Pro jeho specifické aroma se mu říká čertovo lejno. Tento název na první dojem může neznalého kuchaře odradit, ale to by byla velká chyba.Pokračovat Rychlá ryba na ajowanuRychlá ryba na ajowanuAjowan patří ke koření, které je v našich kuchyních téměř neznámé, i když první zmínky o něm na území Evropy najdeme již v polovině 16. století. Domovinou ajowanu je Indie, Střední východ a severní Afrika. Jeho chuť je nahořklá a štiplavá, připomínající anýz nebo oregano.Pokračovat 14 + 50 tipů, jak si pořádně okořenit grilování14 + 50 tipů, jak si pořádně okořenit grilováníJarní sluníčko se na nás již nějaký ten pátek směje, teploty stoupají a tak je nejvyšší čas rozpálit naše grily a užít si tu nenahraditelnou chuť čerstvě grilovaného masa, ryb, zeleniny nebo i ovoce. Aby to naše grilování ale nebylo tak fádní, pojďme objevit nové chutě a překvapit rodinu a naše přátele exotikou s kořením z celého světa.Pokračovat Spaghetti aglio, olio e peperonciniSpaghetti aglio, olio e peperonciniSpaghetti aglio, olio e peperoncini, neboli těstoviny s česnekem, olejem a chilli, které patří dnes k nejznámějším italským pokrmům, původně začaly svůj život jen jako těstoviny s česnekem a olejem chudých neapolčanů, kteří si nemohli dovolit variantu špaget se škeblemi jako bohatí měšťané.Pokračovat Valencijská paella se šafránemValencijská paella se šafránemVe španělské paelle se během její dlouhé historie objevilo mnoho různých ingrediencí od kuřete přes šneky a mořské plody až po krysy a hlodavce. Možná i proto často tápeme a nevíme jak má správná paella vypadat a jak ji připravit. Tak pojďme nahlédnout kuchařským mistrům přes rameno a odhalit její tajemství.Pokračovat Marocká polévka Harira s HarissouMarocká polévka Harira s HarissouMarocká kuchyně je stejně pestrá a barevná jako místní tržiště, na kterém nalezneme fascinující směsici berberských, arabských, andaluských a středomořských vlivů. Pokud bychom měli ochutnat jen jednoho zástupce z této bohaté palety místních jídel, jednoznačně to bude polévka Harira z rajčat, čočky a cizrny.Pokračovat Čevapčiči s bulharskou ČubricouČevapčiči s bulharskou ČubricouNa masové válečky čevapčiči dnes narazíte od Slovinska až po Bulharsko a všichni vám budou říkat, že to je jejich národní jídlo a že jen oni mají ty nejlepší a pravé čevapčiči. A pravdu budou mít tak trochu všichni, protože čevapčiči na Balkáně rozšířili během nadvlády Turků za osmanské říše povstalecké skupiny Hajduků.Pokračovat Pařížské pikantní karbanátkyPařížské pikantní karbanátkySnad v každé národní kuchyni narazíte na nějakou variantu karbanátků, tedy kuliček nebo placiček připravených z mletého masa. V sousedním Německu a Rakousku, kde jim říkají Frikadelle, je připravují prakticky stejně jako u nás, tedy mleté hovězí či vepřové maso s vajíčkem a strouhankou.Pokračovat Mexické Chili con carneMexické Chili con carneChilli con Carne je bezesporu jedno z nejslavnějších texasko-mexických jídel. Nejstarší legenda o Chilli con Carne dokonce sahá až na počátek 17. století.Pokračovat Hobby naší doby o kořeníHobby naší doby o kořeníTo nejzajímavější z koření představila Michaela Schneedorferová z Království chuti v novém dílu pořadu České televize Hobby naší doby. Nejprve si s paní Jiřinou Bohdalovou povídali o tom, že namíchat si svojí vlastní směs koření nemusí být až tak těžké a stačí nám k tomu náš nos a jazyk.Pokračovat Recept na domácí kari pastuRecept na domácí kari pastuČasto se nás ptáte na kari pastu a jak si ji připravit. Vybavili jsme se proto kořením, miskou a zástěrou a vyzkoušeli jsme si přípravu domácí kari pasty, která by byla vždy po ruce v množství, které spotřebujeme a bez soli. Existují různé varianty s citrónovou trávou a kafrovými lístky.Pokračovat Slaný dort s kurkumouSlaný dort s kurkumouNásledující recept je od naší milé paní zákaznice, které moc děkujeme! Letošní Velikonoce jsem se rozhodla trochu experimentovat a kromě klasického beránku jsem si vymyslela slaný dort. Protože přijede velká část naší rodiny ze Slovenska, tak nechci nechat nic náhodě a raději jsem svůj výmysl vyzkoušela už tento víkend.Pokračovat Pepřový tokáňPepřový tokáňNaše milá paní zákaznice Klára Navrátilová nám zaslala zajímavý recept na u nás neznámé tradiční maďarské jídlo, kterému se říká tokáň. Moc děkujeme a jdeme vařít :-). Pepřový tokáň V názvu tohoto pokrmu rozumíme slovu „pepř“, ale tokáň je záhadou. Nikdo přesně neví, co to vlastně je, ale všichni ho vaří.Pokračovat Paštika à la BourbonPaštika à la BourbonMalou domácí paštičku s bourbonským pepřem, který je příjemně aromatický, voní jak piniové oříšky a navíc je úžasně pálivý, zvládnete připravit do 30 minut. Paštiky a pomazánky jsou skvělé na experimentování s kořením a surovinami. Další pepřový tip na tento týden tak nebylo možné vybrat jinak.Pokračovat Krůtí prsa na pepřiKrůtí prsa na pepřiPro milovníky pepře jsme připravili tento recept na lehce pikantní krůtí prsa.Pokračovat Tajemství maďarského kotlíkuTajemství maďarského kotlíkuMaďarskem jsme tento měsíc začínali a když jde o papriku, tak tam zákonitě i musíme skončit. A jak jinak, než nad kotlíkem plným lahodného hovězího guláše.Pokračovat Španělské rudé perlyŠpanělské rudé perlyV tomto stále mrazivém, ale slunečném únorovém týdnu, bychom vás rádi seznámili s červenou krasavicí z pestré paprikové rodiny. S kvalitní sladkou španělskou paprikou nemusí být žádná návštěva nečekaná. Právem se bude hrdě hlásit do základní sestavy domácího týmu koření. Používá se pouze ve studené kuchyni, aby nezhořkla.Pokračovat

Nalezli jsme ještě tyto zajímavé související produkty

koření: Kmín český mletýKmín český mletýHořkosladká vůně mletého kmínu okamžitě připomene domácí chleba nebo poctivou bramboračku. Kdo miluje jemnou kořeněnou chuť s oříškovým a malinko citrusovým nádechem, sáhne po kmínu do pečiva, dušeného masa nebo třeba...Skladem24 Kč / 40 gVybrat balení koření: Kmín český celýKmín český celýTenhle český poklad rozvoní vaší kuchyni příjemně kořenitou, lehce oříškovou vůní se špetkou citrusů a anýzu. Tvoří základ bramboračky, podtrhne chuť pečeného masa nebo dodá chlebu typický šmrnc. Semínka se uvolňují...Skladem24 Kč / 40 gVybrat balení koření: Kmín český drcenýKmín český drcenýTahle hrubě drcená podoba českého kmínu rozvoní pečený chléb i bramboráky, v polévce i na pečeni snadno vynikne jeho kořenitá, jemně oříšková chuť s lehkým citrusovým nádechem. Český kmín zvýrazní klasické zelí nebo...Skladem24 Kč / 40 gVybrat balení koření: Kmín český celý BIOKmín český celý BIOKdyž se do kuchyně rozline vůně čerstvě nadrcených semínek, je jasné, že vaříte něco poctivě českého. Tenhle kmín v BIO kvalitě zaujme svou kořeněností, nádechem oříšků, citrusů i anýzu a krásně rozvoní chléb, pečeně,...Skladem32 Kč / 40 gVybrat balení koření: Sada koření - Česká klasikaSada koření - Česká klasikaVýběrová degustační sada 12 různého koření české kuchyně v kovových kořenkách. Sada má rozměr 22 x 17 cm. Jednotlivé kořenky mají průměr 5 cm a výšku 2 cm. Na spodní straně každé kořenky je popis obsahu. Složení sady:...Skladem595 Kč / 1 ksDo košíku koření: Kari listyKari listySvěží citrusová vůně a jemné tóny anýzu dělají z těchto lístků hvězdu indické kuchyně. Kari pomohou zvýraznit chuť čočky, zeleniny nebo rýže, příjemně doplní kuřecí kari i kokosové omáčky. Nejvíc vyniknou, když je...Skladem29 Kč / 5 gVybrat balení koření: Kardamom mletýKardamom mletýStačí malá špetka a vaše kuchyně zavoní exotikou. Jemně citrusový a nasládlý mletý kardamom krásně promění sladké koláče, ovesné kaše i domácí čaj nebo kávu. Ovocným dezertům dodá orientální šmrnc a v kari nebo...Skladem48 Kč / 20 gVybrat balení koření: Kardamom celýKardamom celýMalá zelená zrnka toho umí překvapivě hodně. V kuchyni krásně rozvoní sladké pečivo, domácí curry i masové omáčky. Kardamom připomíná směs citrusů, kávy a sladkého dřeva, v teplé pánvi se jeho aroma ještě zintenzivní.Skladem46 Kč / 20 gVybrat balení koření: Chilli Bird's Eye celéChilli Bird's Eye celéMalé, ale vážně ostré – tyhle chilli papričky v sobě mají pořádný říz, který okamžitě rozproudí každé jídlo. Bird’s Eye poznáte podle jasné, lehce kouřové vůně s ovocným a travnatým nádechem. Skvěle se hodí do karí,...Skladem34 Kč / 20 gVybrat balení koření: Hořčice černá celáHořčice černá celáTen jemný praskot na pánvi má svoje kouzlo – celá černá hořčice po krátkém opražení rozvoní kuchyň kořeněnou, oříškovou vůní s lehkým řízem. Výborně se hodí na začátek vaření indických jídel, do dresinků a marinád nebo...Skladem20 Kč / 40 gVybrat balení koření: Hořčice bílá mletáHořčice bílá mletáJemně pálivá, lehce oříšková a svěže kořeněná – taková je mletá forma bílého hořčičného semínka. Skvěle ochutí omáčky, domácí dresinky i marinády, kde rozvine pikantní říz a zvýrazní další chutě. Oceníte ji v bramborové...Skladem16 Kč / 40 gVybrat balení koření: Hořčice bílá celáHořčice bílá celáMalá žlutá semínka dokážou v kuchyni velké věci. Když se opraží, krásně voní po oříšcích a jejich jemně štiplavá chuť zvýrazní salát, marinádu i domácí pečivo. Skvěle sednou k nakládané zelenině, výpekům nebo kari. Při...Skladem16 Kč / 40 gVybrat balení koření: Čertovo lejno s kurkumouČertovo lejno s kurkumouLehká směs asafoetidy s rýžovou moukou a kurkumou nenápadně připomene česnek a cibuli, přitom dodá jídlům zemitou, lehce pikantní chuť s teplým dotekem kurkumy. Skvěle se hodí hlavně do indických čočkových pokrmů,...Skladem39 Kč / 30 gVybrat balení koření: Celer listCeler listJemně nahořklá, kořeněná vůně sušeného celerového listu dodá polévkám, omáčkám i pečenému masu šmrnc, který v kuchyni oceníte kdykoliv během roku. Skvěle oživí saláty, vaječné pomazánky nebo čočku. Nemusíte řešit...Skladem20 Kč / 20 gVybrat balení koření: Bobkový list mletýBobkový list mletýJemně namletý bobkový list dodá omáčkám, polévkám nebo mletému masu typickou nahořklou a lehce kořeněnou chuť, ve které ucítíte nádech muškátu i kafru. Na rozdíl od celých lístků se skvěle mísí s ostatním kořením,...Skladem24 Kč / 20 gVybrat balení koření: Bobkový list celýBobkový list celýJemně kořeněná vůně bobkového listu připomíná sušené bylinky a v kuchyni dovede rozvonět omáčky na těstoviny, polévky i marinády. Lehce nahořklá chuť zvýrazní svíčkovou, guláš i nakládanou zeleninu. Skvěle sedí i k...Skladem20 Kč / 5 gVybrat balení koření: BazalkaBazalkaSladce kořenitá vůně bazalky vám připomene letní večery u středomořského stolu. Krásně zvýrazní chuť rajčat, česneku i olivového oleje a rozvoní omáčky, těstoviny nebo pizzu. Dokáže zjemnit polévky, grilované maso i...Skladem28 Kč / 20 gVybrat balení koření: Badyán mletýBadyán mletýBadyán je jako voňavá návštěva z východu, která přinese vašim dezertům i teplým pokrmům sladko-kořeněnou chuť s tóny lékořice, anýzu a jemné vanilky. Skvěle rozvoní domácí perníčky, ovocné kompoty, povidla i omamné...Skladem42 Kč / 20 gVybrat balení koření: Badyán celýBadyán celýTahle voňavá „hvězdička“ dokáže kuchyni proměnit jediným přidáním. Díky silné, kořeněné chuti s tóny anýzu, sladkého dřeva a lehkého koření výborně podtrhne nejen asijské vývary, biryani nebo pho, ale skvěle se hodí i...Skladem46 Kč / 20 gVybrat balení koření: Gyros bylinkovýGyros bylinkovýVoňavá kombinace tymiánu, rozmarýnu, bazalky a jemně pálivé papriky okamžitě přenese vaše jídla do slunečného Středomoří. Směs vynikne nejen v jogurtové marinádě na maso, ale i na pečených bramborách nebo v dipu. Skvěle...Skladem36 Kč / 30 gVybrat balení koření: Grilovací koření KlasikGrilovací koření KlasikŠmrncovní směs plná papriky, česneku a cibulky promění každé maso na grilu v voňavou pochoutku s jemnou sladkostí a štiplavým dozvukem. Kmín s koriandrem dodají zemité tóny, šalvěj zaoblí celou chuť. Skvělé nejen na...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení koření: Garam MasálaGaram MasálaHřejivé chutě, jemná pálivost a vůně skořice, hřebíčku i kardamomu, přesně to vystihuje tuhle směs, bez které se indická kuchyně neobejde. Garam masála promění kari, polévku z čočky i pečenou zeleninu v opravdový...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení koření: Dátá Chai MasálaDátá Chai MasálaVoňavá směs kardamomu, skořice, zázvoru a hřebíčku s pořádnou špetkou pepře vás přenese rovnou na indické tržiště. Tahle kombinace se nejlépe hodí do hutného černého čaje s mlékem, ale rozumí si i s medem nebo cukrem.Skladem57 Kč / 30 gVybrat balení koření: Čubrica jemnáČubrica jemnáJemná směs saturejky, libečku a celeru dokonale vynikne v zeleninových pokrmech, luštěninách nebo mletém mase. Vůně připomíná rozkvetlou bylinkovou zahrádku, chuť je zaoblená a lehce pikantní. Skvěle zvýrazní polévky,...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení koření: ČarodějkaČarodějkaČarodějka v sobě spojuje jemnou pálivost, bylinkovou svěžest a nádech exotiky, které doplňuje nečekaně příjemná skořicová stopa. Skvěle sedne na maso, do zeleninových směsí i omáček. Vynikne v guláši, domácí pomazánce...Skladem40 Kč / 40 gVybrat balení koření: Bylinkové másloBylinkové másloSvěží kombinace petržele, jemné cibulky a špetky pepře krásně vynikne, kdykoli se rozvoní v másle. Směs je ideální nejen na steaky, ryby nebo grilovanou zeleninu, ale i do pomazánek nebo na čerstvý chléb. Hotové máslo...Skladem36 Kč / 30 gVybrat balení koření: Biftekové kořeníBiftekové kořeníKdyž potřebujete, aby maso vonělo po sladké paprice, lehce štíplavém pepři a jemném zázvoru, sáhněte po této steakové směsi. Vykouzlí na steaku perfektně křupavou krustu a postará se o pořádnou dávku chuťového řízu.Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení koření: Bambova bylinková sůlBambova bylinková sůlKombinace cibulky, česneku, majoránky a kmínu dodává této směsi známou vůni domácí kuchyně, zatímco špetka chilli, kurkuma, kardamom nebo skořice připomenou i dálky. Tato sůl skvěle ochutí polévky, omáčky, brambory,...Skladem28 Kč / 40 gVybrat balení koření: Gulášové koření AngulaGulášové koření AngulaTahle gulášová směs vsadí na poctivou papriku, voňavý kmín a jemnou cibulku, které dají guláši sytou barvu i bohatou vůni. Mouka uvnitř kouzlí sametovou omáčku bez nutnosti ještě cokoliv zahušťovat. Směs využijete...Skladem40 Kč / 50 gVybrat balení koření: AdžikaAdžikaTohle gruzínské koření okamžitě zavoní po paprice, sušených bylinkách a česneku s příjemně pálivým dozvukem na jazyku. Skvěle rozproudí chuť v pečeném mase, guláši nebo na zelenině a luštěninách. Stačí malá špetka a...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení koření: Římský kmín mletýŘímský kmín mletýZemitá vůně s lehkým kouřovým nádechem a stopou hořkosti, přesně to přinese do vaší kuchyně mletý cumin. Skvěle doplní kari, chili, hummus i pečené maso a zeleninu. Dodá exotický šmrnc polévkám i domácím chlebům.Skladem36 Kč / 40 gVybrat balení koření: RozmarýnRozmarýnIntenzivní vůně připomínající borovici, kafr i svěží citrusy dělá rozmarýn nepostradatelným do pečených brambor, masových marinád nebo domácích olejů. Nasládlá a lehce hořká chuť skvěle zvýrazní i zeleninu či rajčatové...Skladem28 Kč / 20 gVybrat balení koření: Pomerančová kůra mletáPomerančová kůra mletáSladkost s nádechem jemné hořkosti, intenzivní citrusová vůně a svěžest, kterou pomerančová kůra přináší, oživí každé pečení, omáčky i marinády. Skvěle si rozumí s vánočním cukrovím, drůbeží i bylinkovým máslem a...Skladem32 Kč / 40 gVybrat balení koření: Pískavice mletáPískavice mletáLehce nasládlá, karamelová a trochu oříšková – přesně taková je mletá pískavice. Rozvoní každé indické karí, zvýrazní zeleninu, luštěniny nebo domácí chleba a omáčkám dodá ten správný šmrnc. Stačí špetka a jídlo je...Skladem28 Kč / 40 gVybrat balení koření: Petržel naťPetržel naťJemně sušená petrželová nať dodá každému talíři čerstvé bylinné tóny, které připomínají letní zahradu. Svěží chuť, jemná vůně a krásná zelená barva zvýrazní polévky, omáčky, brambory i těstoviny. Hodí se na maso nebo do...Skladem30 Kč / 20 gVybrat balení koření: Pepř sečuánský mletýPepř sečuánský mletýSvěží, jemně citrusová vůně a lehké brnění na jazyku vystihují sečuánský pepř snad nejlépe. Tento kousek koření dodá pokrmům exotický nádech a hloubku, kterou milují milovníci asijské kuchyně. Skvěle zvýrazní chuť masa,...Skladem44 Kč / 20 gVybrat balení koření: Pepř černý celýPepř černý celýOstrý říz, teplé dřevité tóny a lehký nádech citrusů – právě to dělá z pepře jednu z nejoblíbenějších přísad v kuchyni. Celé kuličky krásně provoní polévky, masové omáčky i domácí nakládačky. Skvěle pasuje k zelenině i...Skladem36 Kč / 30 gVybrat balení koření: Kajenský pepř mletýKajenský pepř mletýJemně namletý kajenský pepř neskrývá nic jiného než čisté chilli. Okamžitě dodá jídlům výraznou, rovnoměrnou pálivost, která zahřeje už od prvního sousta. Vyniká sytou, ostrou chutí a lehkým kouřovým nádechem. Skvěle...Skladem39 Kč / 30 gVybrat balení koření: Pepř bílý citrónovýPepř bílý citrónovýJemně pálivý bílý pepř v kombinaci s citronovou kůrou rozsvítí chuť každé ryby, mořských plodů a drůbeže. Svěží citrusová vůně krásně zvýrazní i zeleninu, bylinkové omáčky nebo salátové dresinky. Skvěle se hodí na...Skladem42 Kč / 20 gVybrat balení koření: Pepř barevnýPepř barevnýSměs barevných pepřů přináší do kuchyně ostrý, ovocný i lehce citrusový šmrnc. Ochutí grilované maso, zjemní omáčky i polévky a krásně rozvoní pečené brambory. Vynikne taky na sýrech nebo v domácí marinádě. Skvěle...Skladem48 Kč / 30 gVybrat balení koření: PažitkaPažitkaJemně cibulová, svěží a nikdy příliš ostrá. Přesně taková je pažitka v sušené podobě. Oživí polévky, omáčky, pomazánky i pečené brambory, dodá lehkost vaječným pokrmům a doladí bylinkové máslo. Nejvíc jí to sluší všude...Skladem32 Kč / 20 gVybrat balení koření: Paprika uzená sladkáPaprika uzená sladkáJemná uzenost, sladkost i vůně ohně v jednom koření – přesně to umí špetka této papriky. Kouzlí s chutí v pomazánkách, polévkách, dušených luštěninách i na grilu. Oceníte ji při pečení sýrových jednohubek i promíchání s...Skladem36 Kč / 40 gVybrat balení koření: Paprika sladká španělskáPaprika sladká španělskáJemná, nasládlá paprika ze Španělska dodá každé pomazánce, dresinku nebo paštice krásnou červenou barvu a plnou chuť bez pálivosti. Skvěle se hodí na sýr nebo do studených jídel, v teplé kuchyni ji přidejte až na závěr.Skladem28 Kč / 40 gVybrat balení koření: OreganoOreganoČerstvá vůně, která připomene letní dovolenou u moře, bylinková chuť s lehce zemitým a pikantním tónem – přesně to oregano nabízí. Skvěle vynikne v rajčatových omáčkách, na pizze, v marinádách nebo na pečených...Skladem28 Kč / 20 gVybrat balení koření: Nové koření mletéNové koření mletéKouzlo, které v sobě ukrývá mleté nové koření, připomíná najednou chuť hřebíčku, skořice i muškátového oříšku s jemně peprným závěrem. Stačí špetka a omáčky, pečená masa nebo marinády získají plnější, výraznější tón.Skladem28 Kč / 20 gVybrat balení koření: Nové koření celéNové koření celéTyhle voňavé kuličky v sobě spojují nádech hřebíčku, skořice, pepře a jemnou exotiku, která promění klasický vývar, omáčku na svíčkovou nebo domácí marinádu ve voňavou hostinu. Nové koření se skvěle hodí i na nakládání...Skladem26 Kč / 20 gVybrat balení koření: MajoránkaMajoránkaJemně sladká a lehce hořká, tahle bylinka vyladí nejen bramboráky, ale taky polévky, omáčky nebo zabijačkové dobroty. Dokáže zvýraznit chuť luštěnin i pečeného masa a krásně se snoubí s česnekem. Přidávejte až ke konci...Skladem18 Kč / 15 gVybrat balení koření: LibečekLibečekZelená bylinka, která okamžitě připomene poctivý domácí vývar. Libeček svou vůní a chutí s nádechem celeru, petržele a jemné zemitosti okamžitě zvýrazní každou polévku, omáčku či dušené jídlo. Skvěle rozvoní i brambory,...Skladem26 Kč / 20 gVybrat balení koření: Levandulový květLevandulový květLevandule jako koření je oblíbená především ve francouzské kuchyni k nakládání sýrů, do džemů, ovocných kompotů, čajů a k výrobě bylinných octů. Též se přidává do rýže, salátů či na skopové a králičí maso. Kromě kuchyně...Skladem38 Kč / 20 gVybrat balení koření: KurkumaKurkumaJemně zemitá chuť a sytě žlutá barva promění i obyčejná jídla v něco výjimečného. Kurkuma nejvíce vynikne v kari, polévkách, dušené zelenině nebo v rýži, svědčí jí ale i pečení nebo domácí těstoviny. Skvěle se pojí s...Skladem28 Kč / 40 gVybrat balení

Hledaný text česn jsme nalezli v těchto kategoriích

Jednodruhové koření Koření na ryby Koření na vegetariánská jídla Koření na pečené maso Koření na saláty Koření na těstoviny Koření na drůbež Koření české kuchyně Koření do polévky Koření mexické kuchyně Koření na pizzu Koření balkánské kuchyně Koření na steaky Koření orientální kuchyně Koření čínské kuchyně Koření vietnamské kuchyně Koření francouzské kuchyně Koření na omáčky Koření středomořské kuchyně Koření na pomazánky Koření na marinády Koření na zabijačku Koření italské kuchyně Koření na čínu Koření latinskoamerické kuchyně Koření na dipy a salsy Koření na paštiky Bio koření Koření indické kuchyně Koření na grilování Koření na mleté maso Recepty Směsi koření Koření na luštěniny Koření na zdobení Koření severoamerické kuchyně Zajímavosti Koření na bylinkové máslo

Sledujte nás na sociálních sítích, ať vám nic neunikne :-)

Facebook Instagram Instagram
Nákupní košík
Váš košík je zatím prázdný

U objednávek nad 1 500 Kč je poštovné zdarma.

Informace o dopravě a platbě

Pro doručení na Slovensko Slovensko prosím objednávajte na kralovstvochuti.sk.