Výsledek hledání textu Masa

Hledaný text Masa jsme našli v těchto produktech

Rooibos Chai Masála BIO

Rooibos Chai Masála BIO

Rooibos

Tento Rooibos Chai Masála je organický čaj, který krásně skloubí sladké a kořeněné chutě. Je zajímavou a chuťově vynikaj...
Zelený čaj Chai Masála BIO

Zelený čaj Chai Masála BIO

Zelené čaje s příchutí

Tento váýjimečný čaj spojuje svěží chuť zelených čajů Sencha a Chun Mee, které jsou známé svou jemnou chutí a bohatstvím...
Keňa Masai AA

Keňa Masai AA

Káva Arabica

Chuť citrusů, sladkých třešní, pomeranče, mandarinek a jasmínu. Vše se krásně prolíná s výbornou aciditou a sladkostí....
Biryani Masála

Biryani Masála

Směsi koření

Pálivá směs koření pro přípravu indického Biryani a dalších exotických receptů. Ideální pro hovězí nebo jehněčí maso, kr...
Dátá Chai Masála

Dátá Chai Masála

Směsi koření

Koření k přípravě vynikajícího tradičního indického černého čaje s mlékem, který má povzbudivý účinek....
Fish Masála

Fish Masála

Směsi koření

Speciálně namíchaná směs koření indické kuchyně pro přípravu ryb a mořských plodů....
Garam Masála

Garam Masála

Směsi koření

Legendární indické koření, které se používá jak na maso, tak i ve vegetariánské kuchyni při přípravě polévek z luštěnin a zeleniny....
Chicken Tikka Masála

Chicken Tikka Masála

Směsi koření

Pro ty, kteří milují indickou kuchyni, je Chicken Tikka Masála pokrmem, který není třeba představovat. Tato klasika si n...
Maharani Masála

Maharani Masála

Směsi koření

Jemnější indická směs, která se skvěle hodí k pokrmům z rajčat, zelenině, polévkám, omáčkám, čočce a dalším....
Tandoori Masála

Tandoori Masála

Směsi koření

Stačí namarinovat kuřecí kousky, křídla nebo stehna ve směsi jogurtu a koření. Poté grilujte nebo pečte, abyste získali ...
Fenykl celý

Fenykl celý

Bylinky

Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy....
Levandulový květ

Levandulový květ

Bylinky

Levandule jako koření je oblíbená především ve francouzské kuchyni k nakládání sýrů, do džemů, ovocných kompotů, čajů a ...
Šalvěj

Šalvěj

Bylinky

Šalvěj je aromatická bylina známá jako koření a léčivka již od starověku. V USA se používá na vepřové maso a klobásy, v ...
Assam

Assam

Černé čaje

Kvalitní třída indického čaje pěstovaného v oblasti Ássám. Velmi povzbuzující nálev z Assamu je silný, s bohatou vůní a plným tělem....
Dárková sada rooibos čajů

Dárková sada rooibos čajů

Dárkové sady čajů

Pro milovníky jemných a aromatických čajů přinášíme dárkovou sadu rooibos čajů, která vás okouzlí svou pestrostí chutí....
Dárková sada kávy Afrika 2

Dárková sada kávy Afrika 2

Dárkové sady kávy

V Malawi nemá pěstování kávy tradici, přesto je výborná. Její zrnka připomínají lesknoucí se hřbety rybek, žijících ve z...
Anýz celý BIO

Anýz celý BIO

Bio koření

Když otevřete sáček s anýzem a přivoníte, hned je vám jasné, že tohle nebude jen tak ledajaké koření. Sladká vůně, která...
Barbecue kouřové BIO

Barbecue kouřové BIO

Bio koření

Speciálně vyladěná směs koření s kouřovým aroma pro grilování všech druhů masa, ryb, ale na hranolky nebo pečené brambory....
Bazalka BIO

Bazalka BIO

Bio koření

Bazalka je nepostradatelnou bylinkou středomořské kuchyně, která svou sladce kořenitou, lehce pepřovou chutí dokáže povz...
Bobkový list celý BIO

Bobkový list celý BIO

Bio koření

Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům....
Česnek granulovaný BIO

Česnek granulovaný BIO

Bio koření

Česnek je základní surovina každé pořádné kuchyně. Ale ruku na srdce – kdo má vždycky čas a náladu ho loupat, mačkat a d...
Cibule sušená řezaná BIO

Cibule sušená řezaná BIO

Bio koření

Sušená cibule přináší do vaší kuchyně pohodlí, aniž byste museli dělat kompromisy v chuti. Když máte po ruce tuto naši s...
Fenykl celý BIO

Fenykl celý BIO

Bio koření

Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy....
Kmín český celý BIO

Kmín český celý BIO

Bio koření

Kmín je koření, bez kterého by česká kuchyně nebyla to, co je. Má výraznou kořenitou chuť s jemnými tóny oříšků, citrusů...
Koriandr celý BIO

Koriandr celý BIO

Bio koření

Koriandr má příjemnou kořennou chuť a vůni, využívá se plod, list i kořen. Nažloutlá celá zrnka koriandru jsou nejaromat...
Kurkuma BIO

Kurkuma BIO

Bio koření

Tato kurkuma pochází z ekologického zemědělství, což zaručuje vysokou kvalitu a čistotu....
Majoránka BIO

Majoránka BIO

Bio koření

Jakmile se v kuchyni rozvoní majoránka, hned je jasné, že se chystá nějaká česká poctivá klasika. Bramboračka, hrachová ...
Mandarinková kůra drcená BIO

Mandarinková kůra drcená BIO

Bio koření

Sušená drcená mandarinková kůra má v kuchyni široké možnosti použití od marinád, přes dochucení masa až po kompoty a marmelády....
Muškátový ořech celý BIO

Muškátový ořech celý BIO

Bio koření

Strom muškátovník vonný plodí bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Svou hořko-sladko-pálčivou chutí dokáže ...
Oregano BIO

Oregano BIO

Bio koření

Když se řekne oregano, vybaví se nám italská kuchyně, vůně rajčatové omáčky a křupavé pizzy. Ale tahle voňavá bylinka to...
Paprika pálivá BIO

Paprika pálivá BIO

Bio koření

Tato vysoce kvalitní mletá pálivá paprika BIO se hodí do všech jídel, která chcete mít s ostřejší a intenzivnější chutí....
Paprika sladká BIO

Paprika sladká BIO

Bio koření

Paprika se vyrábí ze sušených paprikových lusků, které se nejdříve nadrtí. Následně se oddělí přes síta semínka a čistá ...
Paprika uzená sladká BIO

Paprika uzená sladká BIO

Bio koření

Tato paprika se udí na dubovém dřevě tradiční metodou, která jí dodává intenzivní kouřové aroma a přirozeně nasládlou chuť....
Pepř černý celý BIO

Pepř černý celý BIO

Bio koření

Černý pepř patří mezi nejuniverzálnější a nejpoužívanější koření na světě. Má výraznou kořenitou chuť, která se nejprve ...
Pepř černý fermentovaný BIO

Pepř černý fermentovaný BIO

Bio koření

Fermentace čerstvého pepře v solné lázni nejen přirozeně konzervuje, ale také zjemňuje jeho strukturu, zachovává šťavnat...
Pepř černý mletý BIO

Pepř černý mletý BIO

Bio koření

Jemně štiplavá, výrazná chuť a bohaté aroma dělají z černého pepře nepostradatelného parťáka při vaření. A když je pěkně...
Pepř kampotský černý BIO

Pepř kampotský černý BIO

Bio koření

Kampotský pepř není jen tak ledajaký pepř – je to opravdový šperk z kambodžské provincie Kampot. Už na první přičichnutí...
Pepř sečuánský Timut celý BIO

Pepř sečuánský Timut celý BIO

Bio koření

Nepálská varianta sečuánského pepře, která se též nazývá Timut, roste v divokých částech Himalájí, kde je v nadmořské vý...
Pepř zelený BIO

Pepř zelený BIO

Bio koření

Zelený pepř v celku si uchovává svou přirozenou svěžest a jemně travnaté aroma, které se při vaření postupně rozvíjí....
Petržel nať BIO

Petržel nať BIO

Bio koření

Když se řekne „základ každé kuchyně“, petrželka je jednou z prvních bylinek, která vás napadne. Její jemně svěží chuť a ...
Tymián BIO

Tymián BIO

Bio koření

Tymián je silně aromatická bylinka, která si vás získá svou lehce nahořklou chutí s tóny hřebíčku a kafru. Jeho výrazná ...
Zázvor mletý BIO

Zázvor mletý BIO

Bio koření

Zázvor je aromatické a univerzální koření, které se používá ve sladké i slané kuchyni. Má výraznou, pikantní chuť, která...
Kufřík grilování kolem světa

Kufřík grilování kolem světa

Dárkové sady koření

Hledáte perfektní menší dárek pro milovníka grilování? Tento elegantní plechový kufřík obsahuje 8 různých směsí koření, ...
Kufřík plný koření světové kuchyně

Kufřík plný koření světové kuchyně

Dárkové sady koření

Vydejte se na kulinářskou cestu kolem světa s naším Kufříkem plným koření světové kuchyně! Tento stylový plechový kufřík...
Kufřík první pomoci v kuchyni

Kufřík první pomoci v kuchyni

Dárkové sady koření

Ať už na dovolené cestujete na kole, autem, vlakem nebo karavanem, nezapomeňte si přibalit naši sadu koření Kufřík kucha...
Sada koření - Indická kuchyně

Sada koření - Indická kuchyně

Dárkové sady koření

Výběrová degustační sada 12 koření indické kuchyně v kovových kořenkách. Sada má rozměr 22 x 17 cm. Jednotlivé kořenky m...
Sada koření na grilování - Orient

Sada koření na grilování - Orient

Dárkové sady koření

Orient je plný magických chutí od aromatického kardamomu přes sladkou a teplou chuť skořice až po ostrý zázvor....
Sada koření - Pepře celého světa

Sada koření - Pepře celého světa

Dárkové sady koření

Výběrová degustační sada 12 různých pepřů v kovových kořenkách. Sada má rozměr 22 x 17 cm. Jednotlivé kořenky mají průmě...
Sada loveckého koření sv. Huberta

Sada loveckého koření sv. Huberta

Dárkové sady koření

Na úsvitu lidského věku byl lov hlavním zdrojem potravy. Udatní lovci patřili k nejváženějším členům kmene, protože mu z...
Bazalka

Bazalka

Jednodruhové koření

Bazalka je jednou z nejvoňavějších bylinek středomořské kuchyně a její sladce kořenitá, jemně pepřová chuť se skvěle hod...
 

Hledaný text Masa jsme našli v těchto článcích

Kuřecí Garam Masála

Kuřecí Garam Masála

Garam Masála je snad nejznámější, až kultovní, indická směs koření. Budeme-li pátrat po její historii, měli bychom se vy...
Dýňová polévka s Garam Masálou

Dýňová polévka s Garam Masálou

I když historie využití dýní v kuchyni je stará 7 000 let, dnes velmi populární dýňová polévka vznikla až na počátku 19. století....
Koření na Rajma Masála

Koření na Rajma Masála

Dnes k nám přišla paní zákaznice s otázkou, jestli máme koření na indickou Rajma Masála, kterou nedávno vyzkoušela ve ve...
Které koření je nejlepší v roce 2024?

Které koření je nejlepší v roce 2024?

Na otázku "Které koření je nejlepší?" asi těžko najdeme jednoznačnou odpověď, protože nejen, že každé koření se hodí pro...
Kardamom, vládce orientu

Kardamom, vládce orientu

Kardamom patří nejen k nejdražším, ale zároveň i nejstarším kořením. Lidstvo jej zná už 4 000 let. Starověcí Egypťané si...
Magie římského kmínu

Magie římského kmínu

Římský kmín je starověké koření původem z pobřeží Středozemního moře a při kolumbovských výpravách to bylo jedno z mála ...
Zajímavosti o bobkovém listu

Zajímavosti o bobkovém listu

Bobkový list má mezi bylinkami významné místo. Už v antickém Řecku a Římě byl vavřín symbolem ctnosti a moudrosti, a tak...
Nasi Goreng

Nasi Goreng

Nasi Goreng má svůj domov v Indonésii a jako mnoho jiných variant smažené rýže vzniklo tak trochu z nouze, když se lidé ...
Pravý vídeňský guláš

Pravý vídeňský guláš

Základem každého pravého guláše je sádlo, cibule, paprika a samozřejmě hovězí maso. I když návod na guláš nepatří mezi n...
Jihoafrická chakalaka

Jihoafrická chakalaka

Když se kteréhokoliv Jihoafričana zeptáte, jestli má rád chakalaku, nenajdete jediného, který by nesouhlasil....
Řecký gyros

Řecký gyros

Možná někoho překvapí, že gyros je v řecké kuchyni poměrně nováček a i když některé pověsti říkají, že jeho kořeny sahaj...
Tip #42: Vytvořte si vlastní koření na grilování

Tip #42: Vytvořte si vlastní koření na grilování

I když v naší nabídce najdete přes 50 druhů koření na grilování, nebojte se experimentovat a vytvořte si svou vlastní or...
Tip #35: Prozkoumejte světové kuchyně

Tip #35: Prozkoumejte světové kuchyně

Objevte svět chutí experimentováním s mezinárodními směsmi koření. Od marockého ras el hanout po indické garam masala ne...
Tip #23: Přidejte do másla koření

Tip #23: Přidejte do másla koření

Pozvedněte své pokrmy přidáním másla nebo ghí obohaceného kořením. Rozpusťte máslo nebo ghí na pánvi s kořením, jako je ...
Tip #15: Maso i ryby okořeňte rovnoměrně

Tip #15: Maso i ryby okořeňte rovnoměrně

Aby bylo zajištěno rovnoměrné rozložení chuti, je nezbytné okořenit obě strany masa nebo ryb. Tato jednoduchá technika z...
Tip #14: Z koření na maso připravte marinádu

Tip #14: Z koření na maso připravte marinádu

Marinování masa směsí koření a bylinek jim nejen dodá chuť, ale také pomůže zjemnit maso. Kyselé složky, jako je citruso...
Tip #13: Používejte koření na maso i zeleninu

Tip #13: Používejte koření na maso i zeleninu

Koření a kořenící směsi jsou fantastický a jednoduchý způsob, jak dodat masu a zelenině nové hluboké a komplexní chutě....
Tip #4: Experimentujte a objevujte nové koření

Tip #4: Experimentujte a objevujte nové koření

Profesionálně namíchané směsi koření jsou skvělým způsobem, jak objevovat světovou kuchyni a nové fantastické recepty a pokrmy....
Domácí směs italských bylinek

Domácí směs italských bylinek

Italská kuchyně je známá po celém světě díky svým bohatým a jedinečným chutím. Ať už si připravujete klasické italské tě...
20 nejoblíbenějších koření italské kuchyně

20 nejoblíbenějších koření italské kuchyně

Itálie, země romantiky, umění a historie, je proslulá svou vynikající kuchyní. V srdci italské gastronomie se skrývá taj...
Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně

Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně

28. května se každý rok slaví mezinárodní den hamburgeru. Tento ikonický pokrm, který si získal srdce a především žaludk...
Koření na pečené kuře

Koření na pečené kuře

I když kuřecí maso patří k nejoblíbenějším a nejběžnějším pokrmům, jeho chuť není příliš výrazná a proto nám dává skvělý...
Dokonalé kuchařské umění s estragonem

Dokonalé kuchařské umění s estragonem

I když v české kuchyni estragon patří spíše k neznámému koření, ve francouzské kuchyni se řadí k vrcholu gastronomie....
Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka

Vylepšete si tradiční jarnínádivku netradičním kořením. Velikonoční nádivka je jedním z nejoblíbenějších jídel těchto sv...
Koření indické kuchyně

Koření indické kuchyně

Indie je symbolem pro koření a tak stačí jen vyslovit některé názvy zdejších kořenících směsí a hned si každý milovník e...
Jaký je rozdíl mezi českým a římským kmínem?

Jaký je rozdíl mezi českým a římským kmínem?

Otázka co je to římský kmín a jaký je rozdíl v porovnání s českým kmínem patří k jedné nejčastějších, kterou nám zákazní...
Jaké jsou druhy kmínu?

Jaké jsou druhy kmínu?

Že kmín patří k nejznámějšímu druhu koření používaném v české kuchyni asi nikoho nemusíme dlouho přesvědčovat....
Čas dýní a dýňových receptů

Čas dýní a dýňových receptů

Podzim je tu a s ním i tradiční čas dýní, který je doprovázen pátráním po klasických i neobvyklých receptech a návodech ...
Tip #45: Jaké koření nesmí v kuchyni chybět

Tip #45: Jaké koření nesmí v kuchyni chybět

Ať už právě zařizujete novou kuchyň nebo rozšiřujete své stávající zásoby koření, připravili jsme pro vás detailní přehl...
Texaský dresink na salát i ke steaku

Texaský dresink na salát i ke steaku

Texaský dresink se hodí nejenom k pořádnému kusu grilovaného masa, ale připravíte z něj i dokonalý zeleninový salát....
Sušená nebo čerstvá bazalka?

Sušená nebo čerstvá bazalka?

Ne vždy máme po ruce čerstvou bazalku, která je samozřejmě nejlepší, a tak se hodí mít v záloze i sušenou alternativu....
Čočka se špenátem a čertovým lejnem

Čočka se špenátem a čertovým lejnem

Asafoetida je velmi zvláštní indické koření s ještě zvláštnějším českým názvem. Pro jeho specifické aroma se mu říká čertovo lejno....
14 + 50 tipů, jak si pořádně okořenit grilování

14 + 50 tipů, jak si pořádně okořenit grilování

Jarní sluníčko se na nás již nějaký ten pátek směje, teploty stoupají a tak je nejvyšší čas rozpálit naše grily a užít s...
Kuřecí kousky s červenou čočkou a estragonem

Kuřecí kousky s červenou čočkou a estragonem

Bylinka estragon byla známá již ve starověkém Egyptě, kde se používala především k náboženským účelům a v léčitelství....
Balkánská  Pljeskavica s Adžikou

Balkánská Pljeskavica s Adžikou

Pljeskavice jsou hamburgery Balkánu. Za své národní jídlo jej považují Srbové, ale běžně se s nimi setkáme i v Chorvatsk...
Kuře Tandoori

Kuře Tandoori

Tandoori Masála je indická směs koření s typicky jasně červenou barvou. V původní velmi pálivé verzi tuto barvu dodávaly...
Čevapčiči s bulharskou Čubricou

Čevapčiči s bulharskou Čubricou

Na masové válečky čevapčiči dnes narazíte od Slovinska až po Bulharsko a všichni vám budou říkat, že to je jejich národn...
Pařížské pikantní karbanátky

Pařížské pikantní karbanátky

Snad v každé národní kuchyni narazíte na nějakou variantu karbanátků, tedy kuliček nebo placiček připravených z mletého masa....
Mexické Chili con carne

Mexické Chili con carne

Chilli con Carne je bezesporu jedno z nejslavnějších texasko-mexických jídel. Nejstarší legenda o Chilli con Carne dokon...
10 tipů na ledové čaje, které si snadno připravíte doma

10 tipů na ledové čaje, které si snadno připravíte doma

Rozpálené léto je v plném proudu a tak vám přinášíme pár nápadů, jak se osvěžit ledovými čaji, které si lehce vyrobíte sami doma....
Zlatá bohyně kurkuma

Zlatá bohyně kurkuma

Kurkuma neboli indický šafrán s tisíci letou tradicí se k nám do Evropy dostal z Asie někdy ve středověku. V ájurvédské ...
Pepřový tokáň

Pepřový tokáň

Naše milá paní zákaznice Klára Navrátilová nám zaslala zajímavý recept na u nás neznámé tradiční maďarské jídlo, kterému...
Královský roštěnec na pepři

Královský roštěnec na pepři

Tento měsíc jsme zasvětili pepři a tak první recept nemůže být snad nic jiného, než pořádný šťavnatý steak, na kterém pe...
Děti v zajetí vůní a chutí

Děti v zajetí vůní a chutí

Dnes jsme v našem voňavém obchodě uvítali početnou návštěvu ze Základní školy T. G. Masaryka na Ortenově náměstí v Praze 7....
Tajemství maďarského kotlíku

Tajemství maďarského kotlíku

Maďarskem jsme tento měsíc začínali a když jde o papriku, tak tam zákonitě i musíme skončit. A jak jinak, než nad kotlík...
Uzené nuselské zelí

Uzené nuselské zelí

Inspiraci k poslednímu receptu paprikové sady jsme získali zcela náhodně v našem obchodě při konzultaci koření se zákazn...
Malý indický bochánek

Malý indický bochánek

Co budeme potřebovat: Kurkuma Garam masala / tandoori masala Římský kmín Postup přípravy: Hrníček červené čočky vaříme d...
Rozhovor nejen o zimním koření

Rozhovor nejen o zimním koření

Dnes jsme si ve Víkendovém Radiožurnálu povídali s Patricií Strouhalovou především o koření, které nás v zimě zahřeje ne...
Halászlé - maďarská rybí polévka

Halászlé - maďarská rybí polévka

Když se řekne paprika, tak se snad všem vybaví Maďarsko. Recept na maďarský guláš jsme pro vás přichystali na jiném míst...
Kančí guláš

Kančí guláš

Podzim, kromě krásných barev v krajině, přináší i potěšení pro naše žaludky, protože přichází období zvěřinových hodů....
 

Nalezli jsme ještě tyto zajímavé související produkty

Bylinkové máslo

Bylinkové máslo

Směsi koření

Bylinkové máslo je výborné na steaky, ryby nebo bagety nebo i jen tak na chleba či brambory....
Mleté maso bylinkové

Mleté maso bylinkové

Směsi koření

Tato směs je určena do všech druhů mletého masa, karbanátků, sekané, kuliček z mletého masa, špízů apod....
Mleté maso paprikové

Mleté maso paprikové

Směsi koření

Papriková ostřejší středně hrubá směs na mletá masa, karbanátky, sekanou, hamburgery, masové koule, masové náplně apod....
Bylinkové máslo bez soli

Bylinkové máslo bez soli

Směsi koření

Bylinkové máslo snadno připravíme utřením kostky másla do hladka s touto směsí koření. Dle vlastní chuti můžeme přidat sůl....
Bylinkové máslo BIO

Bylinkové máslo BIO

Bio koření

Směs koření vhodná k přípravě bylinkového másla, pomazánek a k ochucení salátů. Bylinkové máslo snadno připravíme utření...
Dóza Dárková s červenou mašlí kulatá zlatá

Dóza Dárková s červenou mašlí kulatá zlatá

Dózy

Zlatá dóza klasického kulatého tvaru s připevněnou velkou látkovou červenou mašlí. Pokud dózičku použijete jako dárkové ...
Dóza Dárková se zlatou mašlí kulatá bílá

Dóza Dárková se zlatou mašlí kulatá bílá

Dózy

Bílá dóza klasického kulatého tvaru s připevněnou velkou látkovou zlatou mašlí. Pokud dózičku použijete jako dárkové bal...
Cajunské koření na sušené maso

Cajunské koření na sušené maso

Směsi koření

Tato speciálně namíchaná směs koření na sušené maso vás zavede do srdce Louisiany, kde objevíte pulzující podstatu jižanské kuchyně....
Pepř bílý mletý

Pepř bílý mletý

Jednodruhové koření

Bílý pepř v mleté podobě je ideální pro každého, kdo chce jemně pikantní chuť, která se dokonale propojí s ostatními ingrediencemi....
Pepř bílý celý

Pepř bílý celý

Jednodruhové koření

Celý bílý pepř je skvělá volba pro ty, kteří si chtějí vychutnat jeho jemnou, ale přitom bohatou chuť v plné síle....
Pepř barevný

Pepř barevný

Směsi koření

Klasická směs červeného, zeleného, černého a bílého pepře je obohacená o sečuánský pepř. Sečuánský pepř je jedno z nejst...
Pažitka

Pažitka

Jednodruhové koření

Když není po ruce čerstvá, sušená pažitka zachrání situaci. Jemná, voňavá a vždy připravená, dodá pokrmům lehce cibulový...
Paprika vločky zelená

Paprika vločky zelená

Jednodruhové koření

Pokud chcete jídlu dodat chuť, barvu i zajímavou texturu, tahle hrubě drcená zelená paprika je přesně pro vás....
Paprika uzená sladká

Paprika uzená sladká

Jednodruhové koření

Tato paprika se tradičně udí na dubovém dřevě, díky čemuž získává nezaměnitelnou hlubokou kouřovou chuť s jemně nasládlými tóny....
Paprika sladká španělská

Paprika sladká španělská

Jednodruhové koření

Tohle není jen tak ledajaká paprika. Španělská kráska s Astou 160 je opravdová královna mezi sladkými paprikami....
Paprika pálivá španělská

Paprika pálivá španělská

Jednodruhové koření

Mletá pálivá paprika se hodí do všech jídel, která chcete mít s ostřejší a intenzivnější chutí. S oblibou se přidává do ...
Paprika vločky červená

Paprika vločky červená

Jednodruhové koření

Pokud hledáte výraznou červenou barvu a jemně sladkou paprikovou chuť, ale nechcete ostré chilli, tahle hrubě drcená čer...
Oregano

Oregano

Jednodruhové koření

Jakmile se řekne oregano, hned si vybavíme vůni středomořské kuchyně, hlavně té italské. Bez něj by pizza nebyla pizza, ...
Nové koření mleté

Nové koření mleté

Jednodruhové koření

Že se novému koření také staročesky říká všekoření (nebo anglicky allspice) rozhodně není náhoda. Když jej ochutnáte, uc...
Nové koření celé

Nové koření celé

Jednodruhové koření

Tyhle malé kuličky nesou přezdívku jamajský pepř, a není divu. Mají v sobě chuť trochu jako hřebíček, trochu jako skořic...
Muškátový ořech mletý

Muškátový ořech mletý

Jednodruhové koření

Mletý muškátový oříšek je koření, které dokáže udělat s chutí pokrmu opravdové zázraky. A přitom ho stačí použít jen špetku....
Muškátový ořech celý

Muškátový ořech celý

Jednodruhové koření

Muškátový oříšek je opravdová klasika, která by neměla chybět v žádné dobře vybavené kuchyni. I když na první pohled vyp...
Muškátový květ mletý

Muškátový květ mletý

Jednodruhové koření

Muškátový květ je jemnější a delikátnější sourozenec muškátového oříšku, který dodává pokrmům hřejivou kořenitou chuť s ...
Medvědí česnek

Medvědí česnek

Jednodruhové koření

Tato bylinka spojuje příjemnou česnekovou chuť s jemnou kořenitostí, ale na rozdíl od klasického česneku není tak ostrá....
Majoránka

Majoránka

Jednodruhové koření

Když se řekne majoránka, většina z nás si hned představí bramboráky, zabijačkové dobroty nebo poctivou bramboračku....
Libeček

Libeček

Jednodruhové koření

Jestli existuje koření, které voní jako poctivý domácí vývar, tak je to právě libeček. Jeho silná, lehce kořeněná vůně d...
Kurkuma

Kurkuma

Jednodruhové koření

Kurkuma je klíčovou složkou tradiční indické kuchyně a je ceněna pro svou schopnost obohatit jídla o nezaměnitelnou chuť a barvu....
Křen mletý

Křen mletý

Jednodruhové koření

Sušený mleltý křen si zachovává svou typickou štiplavost a výrazné aroma, díky kterým dokáže skvěle podtrhnout chuť jídla....
Koriandr mletý

Koriandr mletý

Jednodruhové koření

Mletý koriandr má se svojí příjemnou kořeněnou chutí a vůní exotických dálek rozmanitou paletu uplatnění. Od sladkých pe...
Koriandr celý

Koriandr celý

Jednodruhové koření

Celá semena koriandru jsou nepostradatelným kořením v mnoha světových kuchyních. Mají jemně nahořklou, sladce kořenitou ...
Kopr

Kopr

Jednodruhové koření

Tyto vrcholové lístky kopru, jemně sušené a drcené, si zachovávají plnou chuť a vůni čerstvé bylinky. Díky tomu ho můžet...
Černucha

Černucha

Jednodruhové koření

Černucha, někdy známá jako černý kmín, je takový nenápadný zázrak v kuchyni. Malá černá semínka mají lehce pepřovou, mír...
Kmín český mletý

Kmín český mletý

Jednodruhové koření

Mletý kmín je klasika české kuchyně, která nesmí chybět v žádné poličce s kořením. Na rozdíl od celého kmínu se u mleté ...
Kmín český celý

Kmín český celý

Jednodruhové koření

Kmín je tradiční koření, které patří na český stůl stejně neodmyslitelně jako chleba nebo pečené maso. Má výraznou kořen...
Kari listy

Kari listy

Jednodruhové koření

Kari (curry) listy nejsou kari koření, jak by se mohlo zdát. Jsou to aromatické lístky stromu kari, které dodávají pokrm...
Kardamom mletý

Kardamom mletý

Jednodruhové koření

Mletý kardamom je jedno z těch koření, které dokáže na talíři úplné zázraky. Vůně je intenzivní, citrusově nasládlá, s k...
Kardamom celý

Kardamom celý

Jednodruhové koření

Kardamomová zrnka jsou malá aromatická semínka schovaná uvnitř zelených tobolek kardamomu. Právě tato semínka nesou větš...
Jalovec celý

Jalovec celý

Jednodruhové koření

Jalovčinky, modročerné plody jalovce, jsou plné aromatických silic, které jim dávají typickou lesní vůni s tóny borovice...
Chilli Bird's Eye celé

Chilli Bird's Eye celé

Jednodruhové koření

Od klidných vesnických kuchyní v Ugandě, až po rušné pouliční trhy v Bangkoku, chilli Bird's Eye je už dlouho přísadou, ...
Chilli mleté

Chilli mleté

Jednodruhové koření

Nejenom mexická, indická nebo thajská kuchyně se neobejde bez chilli. Pro spoustu z nás patří chilli papričky mezi nejdů...
Hřebíček celý

Hřebíček celý

Jednodruhové koření

Hřebíček je jedno z těch koření, které okamžitě provoní kuchyni a dodá jídlům hřejivou, jemně štiplavou chuť....
Hořčice černá celá

Hořčice černá celá

Jednodruhové koření

Jestli chcete, aby se u vás doma vařilo jako v pravé indické kuchyni, černá hořčice nesmí chybět. Tahle malá semínka maj...
Hořčice bílá mletá

Hořčice bílá mletá

Jednodruhové koření

Mletá hořčice bílá je skvělý způsob, jak získat intenzivní chuť hořčičného semínka bez nutnosti jeho drcení. Jemný práše...
Hořčice bílá celá

Hořčice bílá celá

Jednodruhové koření

Hořčičné semínko patří mezi ta nejnenápadnější, ale zároveň nejúčinnější koření v kuchyni. Má jemně hořkosladkou chuť s ...
Estragon

Estragon

Jednodruhové koření

Estragon je jedno z nejvýznamnějších koření, které přináší kouzlo francouzské kuchyně přímo na váš stůl. Tato aromatická...
Česnek plátky

Česnek plátky

Jednodruhové koření

Česnek je základní stavební kámen spousty receptů, a když je pěkně nakrájený na tenké plátky, je radost s ním pracovat....
Česnek mletý

Česnek mletý

Jednodruhové koření

Mletý česnek je skvělá volba, když chcete výraznou česnekovou chuť, ale zároveň potřebujete, aby se dokonale spojil s os...
Česnek granulovaný

Česnek granulovaný

Jednodruhové koření

Česnek je základ dobrého vaření, ale přiznejme si to – někdy se s ním prostě nechceme loupat, krájet nebo mačkat....
Čertovo lejno s kurkumou

Čertovo lejno s kurkumou

Směsi koření

Hlavní složkou této směsi je asafoetida, což je pryskyřice z kořenů tropických stromů rodu Ferula. Pro svou velmi specif...
Citronová tráva

Citronová tráva

Bylinky

Svěží chuť citronové trávy je obzvláště oblíbená v thajské a vietnamské kuchyni na kuřecí maso, polévky, zeleninu, ryby ...