Výsledek hledání textu omáčky/

Hledaný text omáčky/ jsme našli v těchto produktech

Bazalka BIO

Bazalka BIO

Bio koření

Bazalka je bylinka s ostřejší aromatickou chutí, která povzbuzuje strávníky k jídlu a podporuje trávení. Sušená bazalka se používá...
Bobkový list celý BIO

Bobkový list celý BIO

Bio koření

Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům...
Dýňový prášek BIO

Dýňový prášek BIO

Bio koření

Těšíte se, až přijde podzim a všude začnou vonět dýňové koláče, polévka nebo třeba dýňové latte? A co když vám prozradíme skvělý...
Hřebíček celý BIO

Hřebíček celý BIO

Bio koření

Hřebíček je sušený kalich s poupětem z tropického stromu hřebíčkovce kořenného. Je to velmi aromatické koření...
Chilli mleté BIO

Chilli mleté BIO

Bio koření

Chilli mleté BIO jsou středně pálivé jemně umleté chilli papričky různých exotických druhů, které se pěstují v tropických a...
Kajenský pepř mletý BIO

Kajenský pepř mletý BIO

Bio koření

Kajenský pepř (někdy se též píše cayennský, kayenský) jsou mleté chilli papričky, které se pěstují v tropických a subtropických...
Oregano BIO

Oregano BIO

Bio koření

Oregano - dobromysl obecná je rostlinou, která se využívá jako koření i jako léčivá bylina. Oregano je typickou přísadou do pizzy...
Pepř černý mletý BIO

Pepř černý mletý BIO

Bio koření

Pepř černý je stejně jako bílý a zelený plodem pepřovníku černého, liší se různými stupni zralosti a způsobem zpracování...
Pepř kampotský černý BIO

Pepř kampotský černý BIO

Bio koření

Černý pepř z Kampotu vám připraví úžasnou cestu exotické chuti, která je plná silné a aromatické štiplavosti s ovocnými tóny...
Pomerančová kůra drcená BIO

Pomerančová kůra drcená BIO

Bio koření

Obzvláště v čínské kuchyni má pomerančová kůra a její chuť prakticky nezastupitelnou úlohu. Najdeme ji v receptech na omáčky,...
Bazalka

Bazalka

Jednodruhové koření

Bazalka je bylinka s ostřejší aromatickou chutí, která povzbuzuje strávníky k jídlu a podporuje trávení. Sušená bazalka se používá...
Bobkový list celý

Bobkový list celý

Jednodruhové koření

Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům...
Bobkový list mletý

Bobkový list mletý

Jednodruhové koření

Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům...
Česnek uzený

Česnek uzený

Jednodruhové koření

Jemný se sladkým a příjemně kouřovým aroma - tak lze popsat tento uzený česnek, který pro milovníky česneku nabízí novou dimenzi...
Cibule granulovaná

Cibule granulovaná

Jednodruhové koření

Cibule je při vaření nepostradatelný pomocník, který nám ale často vžene slzy do očí. Pokud však sáhneme po cibuli sušené, z...
Cibule mletá

Cibule mletá

Jednodruhové koření

Už žádné slzy při krájení čerstvé cibule a žádné překvapení velkými kousky cibule ve vašich pokrmech. S touto jemně mletou sušenou...
Hořčice bílá mletá

Hořčice bílá mletá

Jednodruhové koření

Hořčice bílá je semínko rostliny hořčice seté. Má štiplavou chuť, používá se k výrobě pokrmové hořčice, do nakládaných okurek a...
Hřebíček celý

Hřebíček celý

Jednodruhové koření

Hřebíček je sušený kalich s poupětem z tropického stromu hřebíčkovce kořenného. Je to velmi aromatické koření...
Hřebíček mletý

Hřebíček mletý

Jednodruhové koření

Hřebíček je velmi aromatické koření. Používá se při přípravě sladkých pokrmů a pečiva, zvláště vánočního. Také na tmavé maso,...
Chilli Bird´s Eye mleté

Chilli Bird´s Eye mleté

Jednodruhové koření

Dopřejte si ohnivé objetí legendárních mletých chilli papriček Bird's Eye, které do každého jídla dodají žár Afriky...
Chilli mleté

Chilli mleté

Jednodruhové koření

Chilli mleté jsou středně pálivé jemně umleté chilli papričky různých exotických druhů, které se pěstují v tropických a...
Kajenský pepř drcený

Kajenský pepř drcený

Jednodruhové koření

Kajenský pepř (někdy se též píše cayennský, kayenský) jsou chilli papričky, které se pěstují v tropických a subtropických oblastech...
Kajenský pepř mletý

Kajenský pepř mletý

Jednodruhové koření

Kajenský pepř (někdy se též píše cayennský, kayenský) jsou mleté chilli papričky, které se pěstují v tropických a subtropických...
Kopr

Kopr

Jednodruhové koření

Vrcholové lístky kopru, které můžete použít stejně jako čerstvý kopr do omáčky, salátů, pomazánek a při výrobě bylinkového octa...
Křen mletý

Křen mletý

Jednodruhové koření

Křen se tradičně používá v kombinaci s hovězí pečení a hovězím jazykem, ale své místo najde i v salátech, na bramborách i v...
Oregano

Oregano

Jednodruhové koření

Oregano - dobromysl obecná je rostlinou, která se využívá jako koření i jako léčivá bylina. Oregano je typickou přísadou do pizzy a...
Pepř černý mletý

Pepř černý mletý

Jednodruhové koření

Pepř černý je stejně jako bílý a zelený plodem pepřovníku černého, liší se různými stupni zralosti a způsobem zpracování...
Pepř dlouhý

Pepř dlouhý

Jednodruhové koření

Pepř dlouhý jsou plody tropické rostliny pepřovníku ve tvaru šištic asi 2,5 cm dlouhých. Jeho chuť je ostrá a mírně sladká, s...
Pepř guinejský - rajská zrna

Pepř guinejský - rajská zrna

Jednodruhové koření

Guinejský pepř nepochází z pepřovníku, ale ze zázvorovité rostliny, která je podobná rákosu. Plody v podobě dlouhého lusku obsahují...
Pepř Penja bílý celý

Pepř Penja bílý celý

Jednodruhové koření

Tento bílý pepř pochází z údolí Penja v Kamerunu v Africe. Je známý pro svou jedinečnou vůni a chuť díky vulkanické půdě, ve které...
Pomerančová kůra mletá

Pomerančová kůra mletá

Jednodruhové koření

Sušená mletá pomerančová kůra dodá pokrmům lehký ovocný nádech. Hodí se např. do omáček, asijských zeleninových a masových jídel,...
Rozmarýn

Rozmarýn

Jednodruhové koření

Rozmarýn je stálezelená léčivá rostlina a také velmi aromatické silné koření (využívají se úzké listy, které vypadají spíš jako...
Rozmarýn mletý

Rozmarýn mletý

Jednodruhové koření

Rozmarýn je stálezelená léčivá rostlina a také velmi aromatické silné koření (využívají se úzké listy, které vypadají spíš jako...
Skořicové květy

Skořicové květy

Jednodruhové koření

Skořicové květy nejsou ve skutečnosti květy, ale jedná se o sušené, nezralé plody skořicovníku (Cinnamomum cassia)...
Sůl mořská uzená

Sůl mořská uzená

Jednodruhové koření

Tato mořská sůl se sklízí výhradně ručně v malém mořském solném závodě uprostřed přírodní rezervace na pobřeží Chorvatska...
Sada koření na grilování - Jižní Amerika

Sada koření na grilování - Jižní Amerika

Dárkové sady koření

Jižní Amerika je pro příznivce grilovaného masa ráj na zemi. Pro Brazilce je churrasco, nebo-li grilování, snad ještě důležitější,...
Asado

Asado

Směsi koření

Naše speciální směs koření Asado je inspirována bohatými chutěmi Argentiny a je dokonalou volbou pro všechny, kteří hledají chuťový...
Baharat

Baharat

Směsi koření

Perská kuchyně má díky své bohaté historii, jedinečným chutím a aromatickému koření zvláštní postavení, pokud jde o kulinářské...
Barbecue Churrasco

Barbecue Churrasco

Směsi koření

Portugalský výraz Churrasco není jen slavný kulinářský termín. Je to uctívaná grilovací tradice, která vznikla v jižních oblastech...
Bylinky do polévky s cibulkou

Bylinky do polévky s cibulkou

Směsi koření

Tato směs bylinek a cibulky příjemně ochutí a zvýrazní polévky a bílé omáčky....
Café de Paris

Café de Paris

Směsi koření

Směs koření Café de Paris je pravou lahůdkou pro milovníky francouzské kuchyně. Jemná bylinková směs je vynikající pro přípravu...
Chakalaka

Chakalaka

Směsi koření

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....
Chimichurri

Chimichurri

Směsi koření

Argentinská nepříliš ostrá hrubá směs koření a zeleniny. Používá se k ochucení polévek, omáček, na skopové maso, minutky či pečeně,...
Kari zelené

Kari zelené

Směsi koření

S touto směsí koření objevíte chuť legendárního thajského zeleného karí. Jako základ stačí šalotka, čerstvý česnek a zázvor, 1...
Mexická kuchyně

Mexická kuchyně

Směsi koření

Ostrá směs vhodná ke grilování či okořenění masa i zeleniny....
Orientální koření

Orientální koření

Směsi koření

Jemně pikantní směs pro úpravu pokrmů na orientální způsob....
Pepř citronový

Pepř citronový

Směsi koření

V hrubozrnné směsi citronového pepře se nádherně snoubí příjemná pikantní chuť černého pepře s lehkými a osvěžujícími tóny citronu....
Piri-Piri

Piri-Piri

Směsi koření

Pikantní směs koření Piri-piri se s oblibou užívá především na maso a omáčky. Nejslavnější je recept na Piri-piri kuře z...
Provensálské koření

Provensálské koření

Směsi koření

Směs bylinek domácích ve francouzské Provence, která se hojně používá ve francouzské kuchyni, především ke kořenění všech druhů...
Špagety

Špagety

Směsi koření

Směs koření k úpravě špaget s obsahem soli max. 20 %....
 

Hledaný text omáčky/ jsme našli v těchto článcích

Husa po italsku

Husa po italsku

V kuchyni je často fascinující sledovat, jak se tradiční recepty různých kultur mohou spojit a vytvořit něco zcela nového...
Husí špízy s kořením pěti vůní

Husí špízy s kořením pěti vůní

Vychutnat si husu můžete mnoha různými způsoby, a jedním z nich je její příprava na špejlích. Husa má kvalitní maso s bohatou...
Inspirace cajunské a kreolské kuchyně

Inspirace cajunské a kreolské kuchyně

Představovat francouzskou kuchyni je tak trochu nošení jídla do restaurace. Ale pokud se zeptáme na cajunskou nebo kreolskou...
Tip #44: Nahraďte čerstvou cibuli sušenou

Tip #44: Nahraďte čerstvou cibuli sušenou

Snad každý kuchař bude souhlasit, že cibule v kuchyni nesmí chybět, protože poskytuje chuťový základ pro nespočet receptů snad z...
Koření na sušené maso

Koření na sušené maso

Kdysi bylo sušené maso považováno za jeden z důležitých zdrojů potravy, dnes má své právoplatné místo na stole gurmánů od...
Tip #38: Vytvořte si vlastní originální směs koření

Tip #38: Vytvořte si vlastní originální směs koření

Bavte se vytvářením vlastní typické kořenící směsi kombinací vašich oblíbených koření a bylinek. Experimentujte s různými poměry a...
Tip #31: Použijte tekutý kouř a uzené koření pro kouřové aroma

Tip #31: Použijte tekutý kouř a uzené koření pro kouřové aroma

Tekutý kouř a uzené koření přináší výraznou a lákavou uzenou chuť grilovaným nebo pečeným pokrmům. Hledejte uzenou papriku, uzenou...
Domácí směs italských bylinek

Domácí směs italských bylinek

Italská kuchyně je známá po celém světě díky svým bohatým a jedinečným chutím. Ať už si připravujete klasické italské těstoviny,...
20 nejoblíbenějších koření italské kuchyně

20 nejoblíbenějších koření italské kuchyně

Itálie, země romantiky, umění a historie, je proslulá svou vynikající kuchyní. V srdci italské gastronomie se skrývá tajná...
Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně

Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně

28. května se každý rok slaví mezinárodní den hamburgeru. Tento ikonický pokrm, který si získal srdce a především žaludky lidí na...
Dokonalé kuchařské umění s estragonem

Dokonalé kuchařské umění s estragonem

I když v české kuchyni estragon patří spíše k neznámému koření, ve francouzské kuchyni se řadí k vrcholu gastronomie...
Koření indické kuchyně

Koření indické kuchyně

Indie je symbolem pro koření a tak stačí jen vyslovit některé názvy zdejších kořenících směsí a hned si každý milovník exotických...
Sušená nebo čerstvá bazalka?

Sušená nebo čerstvá bazalka?

Ne vždy máme po ruce čerstvou bazalku, která je samozřejmě nejlepší, a tak se hodí mít v záloze i sušenou alternativu...
Zajímavosti o bobkovém listu

Zajímavosti o bobkovém listu

Bobkový list má mezi bylinkami významné místo. Už v antickém Řecku a Římě byl vavřín symbolem ctnosti a moudrosti, a tak se stal...
Nasi Goreng

Nasi Goreng

Nasi Goreng má svůj domov v Indonésii a jako mnoho jiných variant smažené rýže vzniklo tak trochu z nouze, když se lidé chtěli...
Jihoafrická chakalaka

Jihoafrická chakalaka

Když se kteréhokoliv Jihoafričana zeptáte, jestli má rád chakalaku, nenajdete jediného, který by nesouhlasil...
Pařížské pikantní karbanátky

Pařížské pikantní karbanátky

Snad v každé národní kuchyni narazíte na nějakou variantu karbanátků, tedy kuliček nebo placiček připravených z mletého masa...
Tipy na vánoční dárek

Tipy na vánoční dárek

Opět přichází podzim a spolu s padajícím listím ze stromů padá na leckoho i neklid, způsobený blížícím se příchodem vánočních...
Kančí guláš

Kančí guláš

Podzim, kromě krásných barev v krajině, přináší i potěšení pro naše žaludky, protože přichází období zvěřinových hodů...
 

Hledaný text omáčky/ jsme nalezli v těchto kategoriích