Výsledek hledání textu omáčky/

Hledaný text omáčky/ jsme našli v těchto produktech

Asijské bistro BIO

Asijské bistro BIO

Bio koření

Díky této originální směsi koření dodáte svým pokrmům autentickou chuť asijské kuchyně, a to jednoduše a rychle, jako v ...
Bazalka BIO

Bazalka BIO

Bio koření

Bazalka je bylinka s ostřejší aromatickou chutí, která povzbuzuje strávníky k jídlu a podporuje trávení. Sušená bazalka ...
Bobkový list celý BIO

Bobkový list celý BIO

Bio koření

Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům....
Dýňový prášek BIO

Dýňový prášek BIO

Bio koření

Těšíte se, až přijde podzim a všude začnou vonět dýňové koláče, polévka nebo třeba dýňové latte? A co když vám prozradím...
Houbová smaženice BIO

Houbová smaženice BIO

Bio koření

Po krásném výletě do lesa není nic lepšího než si připravit vynikající houbovou smaženici. Tato speciálně připravená smě...
Hřebíček celý BIO

Hřebíček celý BIO

Bio koření

Hřebíček je sušený kalich s poupětem z tropického stromu hřebíčkovce kořenného. Je to velmi aromatické koření....
Chilli mleté BIO

Chilli mleté BIO

Bio koření

Chilli mleté BIO jsou středně pálivé jemně umleté chilli papričky různých exotických druhů, které se pěstují v tropickýc...
Kajenský pepř mletý BIO

Kajenský pepř mletý BIO

Bio koření

Kajenský pepř (někdy se též píše cayennský, kayenský) jsou mleté chilli papričky, které se pěstují v tropických a subtro...
Oregano BIO

Oregano BIO

Bio koření

Oregano - dobromysl obecná je rostlinou, která se využívá jako koření i jako léčivá bylina. Oregano je typickou přísadou...
Pepř černý mletý BIO

Pepř černý mletý BIO

Bio koření

Pepř černý je stejně jako bílý a zelený plodem pepřovníku černého, liší se různými stupni zralosti a způsobem zpracování....
Pepř kampotský černý BIO

Pepř kampotský černý BIO

Bio koření

Černý pepř z Kampotu vám připraví úžasnou cestu exotické chuti, která je plná silné a aromatické štiplavosti s ovocnými tóny....
Pomerančová kůra drcená BIO

Pomerančová kůra drcená BIO

Bio koření

Obzvláště v čínské kuchyni má pomerančová kůra a její chuť prakticky nezastupitelnou úlohu. Najdeme ji v receptech na om...
Ryby na grilu BIO

Ryby na grilu BIO

Bio koření

Překvapte své strávníky i sami sebe touto originální směsí koření na grilované ryby. Ovocné tóny pomerančové kůry a svěž...
Ryby v troubě BIO

Ryby v troubě BIO

Bio koření

Směs koření Ryba v troubě je perfektní volbou pro všechny druhy ryb připravovaných v troubě, na grilu nebo na pánvi....
Kufřík plný koření světové kuchyně

Kufřík plný koření světové kuchyně

Dárkové sady koření

Vydejte se na kulinářskou cestu kolem světa s naším Kufříkem plným koření světové kuchyně! Tento stylový plechový kufřík...
Bazalka

Bazalka

Jednodruhové koření

Bazalka je bylinka s ostřejší aromatickou chutí, která povzbuzuje strávníky k jídlu a podporuje trávení. Sušená bazalka ...
Bobkový list celý

Bobkový list celý

Jednodruhové koření

Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům....
Bobkový list mletý

Bobkový list mletý

Jednodruhové koření

Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům....
Česnek uzený

Česnek uzený

Jednodruhové koření

Jemný se sladkým a příjemně kouřovým aroma - tak lze popsat tento uzený česnek, který pro milovníky česneku nabízí novou...
Cibule granulovaná

Cibule granulovaná

Jednodruhové koření

Cibule je při vaření nepostradatelný pomocník, který nám ale často vžene slzy do očí. Pokud však sáhneme po cibuli sušen...
Cibule mletá

Cibule mletá

Jednodruhové koření

Už žádné slzy při krájení čerstvé cibule a žádné překvapení velkými kousky cibule ve vašich pokrmech. S touto jemně mlet...
Hořčice bílá mletá

Hořčice bílá mletá

Jednodruhové koření

Hořčice bílá je semínko rostliny hořčice seté. Má štiplavou chuť, používá se k výrobě pokrmové hořčice, do nakládaných o...
Hřebíček celý

Hřebíček celý

Jednodruhové koření

Hřebíček je sušený kalich s poupětem z tropického stromu hřebíčkovce kořenného. Je to velmi aromatické koření....
Hřebíček mletý

Hřebíček mletý

Jednodruhové koření

Hřebíček je velmi aromatické koření. Používá se při přípravě sladkých pokrmů a pečiva, zvláště vánočního. Také na tmavé ...
Chilli Bird´s Eye mleté

Chilli Bird´s Eye mleté

Jednodruhové koření

Dopřejte si ohnivé objetí legendárních mletých chilli papriček Bird's Eye, které do každého jídla dodají žár Afriky....
Chilli Jalapeño Chipotle drcené

Chilli Jalapeño Chipotle drcené

Jednodruhové koření

Chipotle jsou drcené červené chilli papričky Jalapeño s charakteristickým kouřovým aroma, které dodá vašim pokrmům příje...
Chilli Jalapeño Chipotle mleté

Chilli Jalapeño Chipotle mleté

Jednodruhové koření

Tyto jemně mleté chipotle jsou červené chilli papričky Jalapeño s charakteristickým kouřovým aroma, které dodá vašim pok...
Chilli mleté

Chilli mleté

Jednodruhové koření

Chilli mleté jsou středně pálivé jemně umleté chilli papričky různých exotických druhů, které se pěstují v tropických a ...
Kajenský pepř drcený

Kajenský pepř drcený

Jednodruhové koření

Kajenský pepř (někdy se též píše cayennský, kayenský) jsou chilli papričky, které se pěstují v tropických a subtropických oblastech....
Kajenský pepř mletý

Kajenský pepř mletý

Jednodruhové koření

Kajenský pepř (někdy se též píše cayennský, kayenský) jsou mleté chilli papričky, které se pěstují v tropických a subtro...
Kopr

Kopr

Jednodruhové koření

Vrcholové lístky kopru, které můžete použít stejně jako čerstvý kopr do omáčky, salátů, pomazánek a při výrobě bylinkového octa....
Křen mletý

Křen mletý

Jednodruhové koření

Křen se tradičně používá v kombinaci s hovězí pečení a hovězím jazykem, ale své místo najde i v salátech, na bramborách ...
Oregano

Oregano

Jednodruhové koření

Oregano - dobromysl obecná je rostlinou, která se využívá jako koření i jako léčivá bylina. Oregano je typickou přísadou...
Pepř černý mletý

Pepř černý mletý

Jednodruhové koření

Pepř černý je stejně jako bílý a zelený plodem pepřovníku černého, liší se různými stupni zralosti a způsobem zpracování....
Pepř dlouhý

Pepř dlouhý

Jednodruhové koření

Pepř dlouhý jsou plody tropické rostliny pepřovníku ve tvaru šištic asi 2,5 cm dlouhých. Jeho chuť je ostrá a mírně slad...
Pepř guinejský - rajská zrna

Pepř guinejský - rajská zrna

Jednodruhové koření

Guinejský pepř nepochází z pepřovníku, ale ze zázvorovité rostliny, která je podobná rákosu. Plody v podobě dlouhého lus...
Pepř Penja bílý celý

Pepř Penja bílý celý

Jednodruhové koření

Tento bílý pepř pochází z údolí Penja v Kamerunu v Africe. Je známý pro svou jedinečnou vůni a chuť díky vulkanické půdě...
Pomerančová kůra mletá

Pomerančová kůra mletá

Jednodruhové koření

Sušená mletá pomerančová kůra dodá pokrmům lehký ovocný nádech. Hodí se např. do omáček, asijských zeleninových a masový...
Rozmarýn

Rozmarýn

Jednodruhové koření

Rozmarýn je stálezelená léčivá rostlina a také velmi aromatické silné koření (využívají se úzké listy, které vypadají sp...
Rozmarýn mletý

Rozmarýn mletý

Jednodruhové koření

Rozmarýn je stálezelená léčivá rostlina a také velmi aromatické silné koření (využívají se úzké listy, které vypadají sp...
Skořicové květy

Skořicové květy

Jednodruhové koření

Skořicové květy nejsou ve skutečnosti květy, ale jedná se o sušené, nezralé plody skořicovníku (Cinnamomum cassia)....
Sůl mořská uzená

Sůl mořská uzená

Jednodruhové koření

Tato mořská sůl se sklízí výhradně ručně v malém mořském solném závodě uprostřed přírodní rezervace na pobřeží Chorvatska....
Sada koření na grilování - Jižní Amerika

Sada koření na grilování - Jižní Amerika

Dárkové sady koření

Jižní Amerika je pro příznivce grilovaného masa ráj na zemi. Pro Brazilce je churrasco, nebo-li grilování, snad ještě dů...
Asado

Asado

Směsi koření

Tato směs je ideální pro grilování masa, zejména hovězího, kde se plně rozvine bohatost chutí. Kromě červeného masa je v...
Baharat

Baharat

Směsi koření

Baharat je koření, které vystihuje podstatu perské kuchyně, kde se používá na rýži, zeleninu, maso i exotické omáčky....
Barbecue Churrasco

Barbecue Churrasco

Směsi koření

Portugalský výraz Churrasco není jen slavný kulinářský termín, ale i uctívaná grilovací tradice....
Bylinky do polévky s cibulkou

Bylinky do polévky s cibulkou

Směsi koření

Tato směs bylinek a cibulky příjemně ochutí a zvýrazní polévky a bílé omáčky....
Café de Paris

Café de Paris

Směsi koření

Legendární jemná bylinková směs je vynikající pro přípravu sýrových a smetanových omáček, dresinků, bylinkového másla a ...
Chakalaka

Chakalaka

Směsi koření

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....
Chimichurri

Chimichurri

Směsi koření

Argentinská mírně ostrá směs koření a zeleniny, která se používá se k ochucení polévek, omáček, na skopové maso, minutky...
 

Hledaný text omáčky/ jsme našli v těchto článcích

Tipy a triky: domácí barbecue omáčky (video)

Tipy a triky: domácí barbecue omáčky (video)

Jestli rádi grilujete, tak byste si rozhodně měli vyzkoušet výrobit vlastní domácí barbecue omáčku. Je to překvapivě jed...
Domácí barbecue omáčky

Domácí barbecue omáčky

Jestli rádi grilujete, tak byste si rozhodně měli vyzkoušet vyrobit vlastní domácí barbecue omáčku. Je to překvapivě jed...
Jak rozdělujeme koření

Jak rozdělujeme koření

Koření, to jsou takoví malí kouzelníci v našich kuchyních, kteří nám denně pomáhají. Stačí přidat špetku a mávnutím kouz...
Asado (video)

Asado (video)

Slovo asado označuje jak způsob grilování masa v Jižní Americe, tak i maso samotné a společenskou událost spojenou s jídlem....
Husa po italsku

Husa po italsku

V kuchyni je často fascinující sledovat, jak se tradiční recepty různých kultur mohou spojit a vytvořit něco zcela nového....
Husí špízy s kořením pěti vůní

Husí špízy s kořením pěti vůní

Vychutnat si husu můžete mnoha různými způsoby, a jedním z nich je její příprava na špejlích. Husa má kvalitní maso s bo...
Inspirace cajunské a kreolské kuchyně

Inspirace cajunské a kreolské kuchyně

Představovat francouzskou kuchyni je tak trochu nošení jídla do restaurace. Ale pokud se zeptáme na cajunskou nebo kreol...
Tip #44: Nahraďte čerstvou cibuli sušenou

Tip #44: Nahraďte čerstvou cibuli sušenou

Snad každý kuchař bude souhlasit, že cibule v kuchyni nesmí chybět, protože poskytuje chuťový základ pro nespočet recept...
Koření na sušené maso

Koření na sušené maso

Kdysi bylo sušené maso považováno za jeden z důležitých zdrojů potravy, dnes má své právoplatné místo na stole gurmánů o...
Tip #38: Namíchejte si vlastní originální směs koření

Tip #38: Namíchejte si vlastní originální směs koření

Bavte se vytvářením vlastní typické kořenící směsi kombinací vašich oblíbených koření a bylinek. Experimentujte s různým...
Tip #31: Použijte tekutý kouř a uzené koření pro kouřové aroma

Tip #31: Použijte tekutý kouř a uzené koření pro kouřové aroma

Tekutý kouř a uzené koření přináší výraznou a lákavou uzenou chuť grilovaným nebo pečeným pokrmům. Hledejte uzenou papri...
Domácí směs italských bylinek

Domácí směs italských bylinek

Italská kuchyně je známá po celém světě díky svým bohatým a jedinečným chutím. Ať už si připravujete klasické italské tě...
20 nejoblíbenějších koření italské kuchyně

20 nejoblíbenějších koření italské kuchyně

Itálie, země romantiky, umění a historie, je proslulá svou vynikající kuchyní. V srdci italské gastronomie se skrývá taj...
Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně

Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně

28. května se každý rok slaví mezinárodní den hamburgeru. Tento ikonický pokrm, který si získal srdce a především žaludk...
Dokonalé kuchařské umění s estragonem

Dokonalé kuchařské umění s estragonem

I když v české kuchyni estragon patří spíše k neznámému koření, ve francouzské kuchyni se řadí k vrcholu gastronomie....
Koření indické kuchyně

Koření indické kuchyně

Indie je symbolem pro koření a tak stačí jen vyslovit některé názvy zdejších kořenících směsí a hned si každý milovník e...
Tip #45: Jaké koření nesmí v kuchyni chybět

Tip #45: Jaké koření nesmí v kuchyni chybět

Ať už právě zařizujete novou kuchyň nebo rozšiřujete své stávající zásoby koření, připravili jsme pro vás detailní přehl...
Sušená nebo čerstvá bazalka?

Sušená nebo čerstvá bazalka?

Ne vždy máme po ruce čerstvou bazalku, která je samozřejmě nejlepší, a tak se hodí mít v záloze i sušenou alternativu....
Zajímavosti o bobkovém listu

Zajímavosti o bobkovém listu

Bobkový list má mezi bylinkami významné místo. Už v antickém Řecku a Římě byl vavřín symbolem ctnosti a moudrosti, a tak...
Nasi Goreng

Nasi Goreng

Nasi Goreng má svůj domov v Indonésii a jako mnoho jiných variant smažené rýže vzniklo tak trochu z nouze, když se lidé ...
Jihoafrická chakalaka

Jihoafrická chakalaka

Když se kteréhokoliv Jihoafričana zeptáte, jestli má rád chakalaku, nenajdete jediného, který by nesouhlasil....
Pařížské pikantní karbanátky

Pařížské pikantní karbanátky

Snad v každé národní kuchyni narazíte na nějakou variantu karbanátků, tedy kuliček nebo placiček připravených z mletého masa....
Kančí guláš

Kančí guláš

Podzim, kromě krásných barev v krajině, přináší i potěšení pro naše žaludky, protože přichází období zvěřinových hodů....
 

Nalezli jsme ještě tyto zajímavé související produkty

Sůl mořská se zeleným čajem

Sůl mořská se zeleným čajem

Směsi koření

Kombinace křehkých solných krystalů a zeleného čaje otevírá dveře kulinářského nebe, ve kterém se jemné chutě dokonale m...
Kari zelené

Kari zelené

Směsi koření

S touto směsí koření objevíte chuť legendárního thajského kuřecího nebo vegetariánského zeleného kari....
Ticinské koření

Ticinské koření

Směsi koření

Pikantní směs koření ze italské části Švýcarska Ticino, která má v kuchyni široké využití. Můžeme ji použít na dušené ho...
Maďarský guláš

Maďarský guláš

Směsi koření

Mírně ostrá hrubozrnná směs koření nejen na pořádný maďarský guláš, ale i k přípravě pikantních omáček nebo na pečené i dušené maso....
Pepř citronový

Pepř citronový

Směsi koření

V hrubozrnné směsi se nádherně snoubí příjemná pikantní chuť černého pepře s lehkými a osvěžujícími tóny citronu....
Svíčková

Svíčková

Směsi koření

Vyladěná směs koření pro ochucení tradiční české svíčkové a dalších jídel připravovaných na smetanových omáčkách se zele...
Piri-Piri

Piri-Piri

Směsi koření

Pikantní směs koření Piri-piri se s oblibou užívá především na kuřecí nebo rybí maso a omáčky. Nejslavnější je recept na...
Orientální koření

Orientální koření

Směsi koření

Jemně pikantní směs pro úpravu pokrmů na orientální způsob....
Japonská směs

Japonská směs

Ořechy a laskominy

Japonská směs je mix rýžových krekrů, které se tradičně podávají k čaji a je oblíbená pro svou širokou škálu chutí....
Zvěřina

Zvěřina

Směsi koření

Směs koření k ochucení všech zvěřinových specialit....
Piniové oříšky

Piniové oříšky

Ořechy a laskominy

Piniové oříšky jsou drobná semínka, které se získávají z určitých borovic. Vyznačují se jemnou, téměř máslovou chutí a j...
Špagety

Špagety

Směsi koření

Směs koření k přípravě rychlých jednoduchý a přitom vynikajících špaget....
Provensálské koření

Provensálské koření

Směsi koření

Směs bylinek obíbených ve francouzské Provence, která se hojně používá především ke kořenění všech druhů masa, ale i na ...