Výsledek hledání textu soli

Hledaný text soli jsme našli v těchto produktech

Bylinkové máslo bez soli

Bylinkové máslo bez soli

Směsi koření

Bylinkové máslo snadno připravíme utřením kostky másla do hladka s touto směsí koření. Dle vlastní chuti můžeme přidat sůl...
Bazalka BIO

Bazalka BIO

Bio koření

Bazalka je bylinka s ostřejší aromatickou chutí, která povzbuzuje strávníky k jídlu a podporuje trávení. Sušená bazalka se používá...
Citronová kůra drcená BIO

Citronová kůra drcená BIO

Bio koření

Sušená citronová kůra je vynikající na ryby, do pomazánek, marinád nebo do čínské kuchyně. Kromě zmíněných ryb a mořských plodů se...
Hořčice bílá celá BIO

Hořčice bílá celá BIO

Bio koření

Hořčice bílá je semínko rostliny hořčice seté. Má štiplavou chuť, používá se k výrobě pokrmové hořčice, do nakládaných okurek a...
Sůl mořská citronová BIO

Sůl mořská citronová BIO

Bio koření

Mořská sůl s příchutí citronu je skvělá na ochucení ryb a mořských plodů, ale i kuřete, těstovin, rizota, zeleniny či salátů...
Bazalka

Bazalka

Jednodruhové koření

Bazalka je bylinka s ostřejší aromatickou chutí, která povzbuzuje strávníky k jídlu a podporuje trávení. Sušená bazalka se používá...
Celer semeno

Celer semeno

Jednodruhové koření

Celerová semínka mají podobnou aromatickou a svíravou chuť jako ostatní části celeru. Jejich pikantní, zemitá a hořká chuť se...
Fenykl mletý

Fenykl mletý

Jednodruhové koření

Mletý fenykl se používá k ochucení polévek, do omáček, při pečení sladkého pečiva, chleba, na vepřovou pečeni, do nádivky drůbeže,...
Hořčice bílá celá

Hořčice bílá celá

Jednodruhové koření

Hořčice bílá je semínko rostliny hořčice seté. Má štiplavou chuť, používá se k výrobě pokrmové hořčice, do nakládaných okurek a...
Hořčice bílá mletá

Hořčice bílá mletá

Jednodruhové koření

Hořčice bílá je semínko rostliny hořčice seté. Má štiplavou chuť, používá se k výrobě pokrmové hořčice, do nakládaných okurek a...
Kopr

Kopr

Jednodruhové koření

Vrcholové lístky kopru, které můžete použít stejně jako čerstvý kopr do omáčky, salátů, pomazánek a při výrobě bylinkového octa...
Oregano

Oregano

Jednodruhové koření

Oregano - dobromysl obecná je rostlinou, která se využívá jako koření i jako léčivá bylina. Oregano je typickou přísadou do pizzy a...
Paprika uzená sladká

Paprika uzená sladká

Jednodruhové koření

Tato paprika je uzená tradiční metodou na ohni z dubového dřeva. Zauzená sladká paprika je výborná do polévky, na kuřecí maso a...
Římský kmín mletý

Římský kmín mletý

Jednodruhové koření

Římský kmín, nebo-li cumin, jsou semena rostliny s názvem šabrej kmínovitý. Má světlejší barvu a je protáhlejší než tradiční český...
Rozmarýn

Rozmarýn

Jednodruhové koření

Rozmarýn je stálezelená léčivá rostlina a také velmi aromatické silné koření (využívají se úzké listy, které vypadají spíš jako...
Sůl černá

Sůl černá

Jednodruhové koření

Černá sůl, v Indii nazývaná Kala Namak, je přírodní nerafinovaná sůl s vysokým obsahem minerálů a železa. I když se jí říká černá,...
Sůl dusitanová bez jódu

Sůl dusitanová bez jódu

Jednodruhové koření

Dusitanová sůl se též nazývá rychlosůl, praganda nebo nakládací sůl. Používá se především při zpracování masa jako ochrana před...
Sůl dusitanová s jódem

Sůl dusitanová s jódem

Jednodruhové koření

Dusitanová sůl se též nazývá rychlosůl, praganda nebo nakládací sůl. Používá se především při zpracování masa jako ochrana před...
Sůl Fleur de Sel natural

Sůl Fleur de Sel natural

Jednodruhové koření

Fleur de Sel, neboli solné květy, jsou jemné křupavé krystalky soli, které se při odpařování mořské vody usazují jako svrchní tenká...
Sůl Fleur de Sel vločková

Sůl Fleur de Sel vločková

Jednodruhové koření

Jemné vločky těchto vzácných solných květů, jejichž název Fleur de Sel pochází z francouzštiny, vznikají během horkých a větrnných...
Sůl himalájská hrubá

Sůl himalájská hrubá

Jednodruhové koření

Velmi cenná krystalická sůl z Himalájí obsahuje důležité minerály významné pro lidský organismus. Růžové zbarvení je způsobeno...
Sůl himalájská jemná růžová

Sůl himalájská jemná růžová

Jednodruhové koření

Nerafinovaná sůl z ekologicky čistého prostředí bez umělých přísad, chemického fluoru a jódu. Svou růžovou barvu má tato sůl díky...
Sůl hrubozrnná

Sůl hrubozrnná

Jednodruhové koření

Tuto hrubozrnnou sůl lze použít nejen jako klasickou sůl, ale protože nenasává vlhkost, je naprosto ideální při pečení slaného...
Sůl kampotská

Sůl kampotská

Jednodruhové koření

Technika sběru mořské soli, ze kterých vzniká Fleur de Sel, nebo-li solné květy, původně pochází z francouzské Bretaně...
Sůl mořská hrubá

Sůl mořská hrubá

Jednodruhové koření

Hrubozrnná mořská sůl z řeckého Kitrosu v Egejském moři - přírodní produkt z čisté mořské vody, vzniklý pouze přirozeným...
Sůl mořská jemná

Sůl mořská jemná

Jednodruhové koření

Jemně mletá mořská sůl z Antlantského oceánu - přírodní produkt z čisté mořské vody bez jakýchkoliv umělých příměsí...
Sůl mořská maldonská

Sůl mořská maldonská

Jednodruhové koření

Tato, díky svému tvaru pyramidek o velikosti 2 – 8 mm, neobvyklá a dobrá sůl pochází z městečka Maldon na anglickém pobřeží...
Sůl mořská pyramidky

Sůl mořská pyramidky

Jednodruhové koření

Kyperská pyramidová sůl má křehkou texturu, která dodá vašim pokrmům nádhernou křupavost. Když se rozpustí, odhalí čistou a...
Sůl mořská uzená

Sůl mořská uzená

Jednodruhové koření

Tato mořská sůl se sklízí výhradně ručně v malém mořském solném závodě uprostřed přírodní rezervace na pobřeží Chorvatska...
Sůl perská modrá

Sůl perská modrá

Jednodruhové koření

Tato modrá sůl je velmi vzácná, protože se nevyskytuje v obrovských blocích, jako běžná sůl kamenná, ale pouze v pásech širokých...
Asado

Asado

Směsi koření

Naše speciální směs koření Asado je inspirována bohatými chutěmi Argentiny a je dokonalou volbou pro všechny, kteří hledají chuťový...
Bambova bylinková sůl

Bambova bylinková sůl

Směsi koření

Kořenící směs k ochucení polévek, zeleninových salátů, pomazánek, dresinků, omáček, rýže, luštěnin, pokrmů z vajec, brambor či...
Bruschetta bylinková

Bruschetta bylinková

Směsi koření

Sušená směs rajčat, bazalky, cibule, česneku, oregana, soli a bylinek na bruschettu. Správná výslovnost je brusketa, ale v Čechách...
Bruschetta sýrová

Bruschetta sýrová

Směsi koření

Sušená směs rajčat, aromatické směsi typu cheddar, bazalky, cibule, česneku, oregana, soli a bylinek na bruschettu...
Bruschetta zeleninová

Bruschetta zeleninová

Směsi koření

Sušená směs rajčat, bazalky, cibule, česneku, oregana, soli a zeleniny na bruschettu. Správná výslovnost je brusketa, ale v Čechách...
Cajunské koření

Cajunské koření

Směsi koření

Originálně namíchané Cajunské koření ztělesňuje bohatou historii a kulinářské umění cajunské kuchyně, kterou můžete objevit v...
Fish Masála

Fish Masála

Směsi koření

Při plavbě po obrovském oceánu indických kulinářských zázraků narazíte i na tento často nedoceněný poklad – Fish Masala...
Glutasůl

Glutasůl

Směsi koření

Směs soli a glutamanu sodného. Vhodné pro zvýraznění chuťi a dosolení masa a dalších pokrmů....
Grilovací bylinky

Grilovací bylinky

Směsi koření

Tato jemně pikantní směs koření bez soli dodá grilovanému masu, rybám, drůbeži, ale i grilované zelenině příjemnou bylinkovou chuť...
Grilovací koření Klasik

Grilovací koření Klasik

Směsi koření

Klasická vyvážená směs koření, bylinek a soli určená k rychlému a snadnému grilování každého masa, hodí se i na zeleninu...
Grilovací koření pro děti

Grilovací koření pro děti

Směsi koření

Grilování je jedním z největších potěšení léta a s dětským grilovacím kořením si jej můžou s radostí užít i naši nejmenší gurmáni...
Gulášové koření Angula

Gulášové koření Angula

Směsi koření

Díky této pikatní a jemné směsi je příprava guláše či gulášové polévky opravdu snadná. Jelikož obsahuje cibuli a mouku na...
Hranolky Klasik

Hranolky Klasik

Směsi koření

Berete hranolky jako běžnou přílohu, které nevěnujete žádnou zvláštní pozornost? Možná je to chyba a vyzkoušejte je ochutit tímto...
Hranolky kouřové

Hranolky kouřové

Směsi koření

Berete hranolky jako běžnou přílohu, které nevěnujete žádnou zvláštní pozornost? Možná je to chyba a vyzkoušejte je ochutit tímto...
Hranolky pálivé

Hranolky pálivé

Směsi koření

Berete hranolky jako běžnou přílohu, které nevěnujete žádnou zvláštní pozornost? Možná je to chyba a vyzkoušejte je ochutit tímto...
Italský dresink

Italský dresink

Směsi koření

Směs bylinek a koření Italský dresink dodá vašim salátům středomořský nádech. Tato pečlivě vyrobená směs kombinuje sladkou chuť...
Kari pro děti

Kari pro děti

Směsi koření

Tato nepálivá, nedráždivá směs karí indického typu bez soli je vhodná pro děti od 3 let a také pro šetrné dietní pokrmy, kterým...
Kuře na bylinkách

Kuře na bylinkách

Směsi koření

Směs bylinek a soli nejen na kuře, ale i další masa....
Martinská husa

Martinská husa

Směsi koření

Tato směs koření bez soli je výborná k přípravě pečené husy, tradičního pokrmu české kuchyně. Směs obsahuje koření, které nejen...
Míchaná vajíčka

Míchaná vajíčka

Směsi koření

I tak zdánlivě obyčejné a jednoduché jídlo, jako jsou míchaná vajíčka, může s touto speciální směsí koření a soli získat úplně...
 

Hledaný text soli jsme našli v těchto článcích

Tip #21: Namíchejte si vlastní ochucené soli

Tip #21: Namíchejte si vlastní ochucené soli

Vytvořte vlastní ochucené soli smícháním bylinek a koření s hrubou solí. Například smícháním sušeného rozmarýnu a česneku se solí...
Domácí zabijačkové hody

Domácí zabijačkové hody

Zapomeňte na klasické představy o zabijačce jako o venkovské zábavě vymalované Josefem Ladou. I něco tak tradičního, jako jsou...
Kuře à la husa

Kuře à la husa

Kuře à la husa je zajímavým počinem v kulinářském světě. Toto jídlo nabízí jedinečnou možnost připravit kuře tak, aby se jeho chuť...
Husa na pomerančích

Husa na pomerančích

Až se venku začne brzy šeřit a ochlazovat, není nic lepšího než se zavřít doma s vůní pečené husy. Tento recept přináší klasickou...
Husa po mexicku

Husa po mexicku

Mexická kuchyně je známá svým charakteristickým výrazem a bohatými chutěmi. A co když bychom vzali tradiční část mexického jídla a...
Husa na bylinkách a citrusech

Husa na bylinkách a citrusech

Husa na bylinkách a citrusech je skvělým způsobem, jak se dostat od tradičních husích receptů k něčemu svěžímu a jinému...
Inspirace cajunské a kreolské kuchyně

Inspirace cajunské a kreolské kuchyně

Představovat francouzskou kuchyni je tak trochu nošení jídla do restaurace. Ale pokud se zeptáme na cajunskou nebo kreolskou...
Tip #44: Nahraďte čerstvou cibuli sušenou

Tip #44: Nahraďte čerstvou cibuli sušenou

Snad každý kuchař bude souhlasit, že cibule v kuchyni nesmí chybět, protože poskytuje chuťový základ pro nespočet receptů snad z...
Koření na sušené maso

Koření na sušené maso

Kdysi bylo sušené maso považováno za jeden z důležitých zdrojů potravy, dnes má své právoplatné místo na stole gurmánů od...
Tip #10: Vyvažujte chutě koření

Tip #10: Vyvažujte chutě koření

Dosažení vynikajícího pokrmu zahrnuje souhru různých chuťových vjemů. Vyvážení sladkých, slaných, kyselých a kořeněných prvků může...
Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně

Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně

28. května se každý rok slaví mezinárodní den hamburgeru. Tento ikonický pokrm, který si získal srdce a především žaludky lidí na...
Lososový špíz s Fleur de sel a kardamomem

Lososový špíz s Fleur de sel a kardamomem

Losos se na jídelním stole řadí k vyhlášeným delikatesám a tak si rozhodně zaslouží výjimečné ingredience. Přinášíme vám tip na...
Koření na pečené kuře

Koření na pečené kuře

I když kuřecí maso patří k nejoblíbenějším a nejběžnějším pokrmům, jeho chuť není příliš výrazná a proto nám dává skvělý prostor...
Indický nápoj lassí (slaná varianta)

Indický nápoj lassí (slaná varianta)

Lassí je známý indický nápoj na bázi jogurtu, který je oblíbený pro svou neuvěřitelně osvěžující chuť. Tento nápoj vznikl kolem...
Dokonalé kuchařské umění s estragonem

Dokonalé kuchařské umění s estragonem

I když v české kuchyni estragon patří spíše k neznámému koření, ve francouzské kuchyni se řadí k vrcholu gastronomie...
Váš královský průvodce kořením

Váš královský průvodce kořením

Už žádná nuda v kuchyni. Tak, jako malíře inspiruje plná paleta barev, bude vás při vaření inspirovat plná polička barevného a...
Pikantní zálivka na jahodový salát

Pikantní zálivka na jahodový salát

Milujete jahody s cukrem? Tak rozhodně vyzkoušejte tuto variantu jahodového ovocného salátu s pikantním sladkým přelivem....
Kořeněná zálivka na ovocný salát

Kořeněná zálivka na ovocný salát

Ovocné saláty jsou skvělé samy o sobě, ale taková domácí čerstvě připravená kořeněná zálivka jim dodá úplně nový rozměr...
Dresink Café de Paris

Dresink Café de Paris

Recept na domácí pikantní dresink s legendárním kořením Café de Paris. Chuť tohoto dresinku skvěle doplní jak pečené nebo grilované...
Italská zálivka na zeleninový salát

Italská zálivka na zeleninový salát

Itálie, zeleninové saláty a bylinky, to jednoznačně patří k sobě. Vyzkoušejte tento recept na domácí bylinkovou zálivku na...
Celerová sůl

Celerová sůl

Už jste v receptech narazili na celerovou sůl, kterou ale pak marně sháníte široko daleko? Vyrobit si vlastní domácí celerovou sůl...
Koření na Rajma Masála

Koření na Rajma Masála

Dnes k nám přišla paní zákaznice s otázkou, jestli máme koření na indickou Rajma Masála, kterou nedávno vyzkoušela ve vegetariánské...
Které koření je nejlepší v roce 2023?

Které koření je nejlepší v roce 2023?

Na otázku "Které koření je nejlepší?" asi těžko najdeme jednoznačnou odpověď, protože nejen, že každé koření se hodí pro různá...
Sečuánská kuchyně

Sečuánská kuchyně

Výjimečnost sečuánské kuchyně je tak výrazná, že UNESCO prohlásilo hlavní město provincie Čcheng-tu za město gastronomie a...
Sambal

Sambal

Sambal je indonéská chilli omáčka nebo pasta, která se připravuje ze směsi chilli papriček, koření a dalších přísad jako jsou...
Severoindické pikantní smažené kuře s pískavicí

Severoindické pikantní smažené kuře s pískavicí

Když otevřete kořenku s pískavicí, okouzlí vás nádherná vůně svěží trávy v kombinaci s vanilkou. Pískavice je též známá pod názvem...
Pravý vídeňský guláš

Pravý vídeňský guláš

Základem každého pravého guláše je sádlo, cibule, paprika a samozřejmě hovězí maso. I když návod na guláš nepatří mezi...
Dýňová polévka s Garam Masálou

Dýňová polévka s Garam Masálou

I když historie využití dýní v kuchyni je stará 7 000 let, dnes velmi populární dýňová polévka vznikla až na počátku 19. století...
Čočka se špenátem a čertovým lejnem

Čočka se špenátem a čertovým lejnem

Asafoetida je velmi zvláštní indické koření s ještě zvláštnějším českým názvem. Pro jeho specifické aroma se mu říká čertovo lejno...
Rychlá ryba na ajowanu

Rychlá ryba na ajowanu

Ajowan patří ke koření, které je v našich kuchyních téměř neznámé, i když první zmínky o něm na území Evropy najdeme již v polovině...
Kuřecí kousky s červenou čočkou a estragonem

Kuřecí kousky s červenou čočkou a estragonem

Bylinka estragon byla známá již ve starověkém Egyptě, kde se používala především k náboženským účelům a v léčitelství...
Jihočeská Kulajda s hřibovým kořením

Jihočeská Kulajda s hřibovým kořením

Houbaření je pro náš národ vášní. Ne, že by se houby jinde ve světě nesbíraly a nejedly, ale třeba v Anglii se na talíři objeví...
Balkánská  Pljeskavica s Adžikou

Balkánská Pljeskavica s Adžikou

Pljeskavice jsou hamburgery Balkánu. Za své národní jídlo jej považují Srbové, ale běžně se s nimi setkáme i v Chorvatsku nebo v...
Kuře Tandoori

Kuře Tandoori

Tandoori Masála je indická směs koření s typicky jasně červenou barvou. V původní velmi pálivé verzi tuto barvu dodávaly chilli...
Marocká polévka Harira s Harissou

Marocká polévka Harira s Harissou

Marocká kuchyně je stejně pestrá a barevná jako místní tržiště, na kterém nalezneme fascinující směsici berberských, arabských,...
Čevapčiči s bulharskou Čubricou

Čevapčiči s bulharskou Čubricou

Na masové válečky čevapčiči dnes narazíte od Slovinska až po Bulharsko a všichni vám budou říkat, že to je jejich národní jídlo a...
Pařížské pikantní karbanátky

Pařížské pikantní karbanátky

Snad v každé národní kuchyni narazíte na nějakou variantu karbanátků, tedy kuliček nebo placiček připravených z mletého masa...
Šafránové rizoto

Šafránové rizoto

Kdo by neznal rizoto (či italsky správně psáno risotto). Ale co známe o jeho historii? Jak se vlastně rýže dostala do Itálie již...
Špekáčky na pivu s Americkým rumovým kořením

Špekáčky na pivu s Americkým rumovým kořením

Možná si řeknete, že špekáčky na pivu jsou docela obyčejné jídlo a není na nich nic k objevování a vylepšování...
Portugalské kuře Piri-Piri

Portugalské kuře Piri-Piri

Recept na nejslavnější portugalskou omáčku Piri-Piri sice nepochází z Portugalska, ale Portugalci na jejím vzniku mají zásadní vliv...
Mexické Chili con carne

Mexické Chili con carne

Chilli con Carne je bezesporu jedno z nejslavnějších texasko-mexických jídel. Nejstarší legenda o Chilli con Carne dokonce sahá až...
Recept na domácí kari pastu

Recept na domácí kari pastu

Často se nás ptáte na kari pastu a jak si ji připravit. Vybavili jsme se proto kořením, miskou a zástěrou a vyzkoušeli jsme si...
Slaný dort s kurkumou

Slaný dort s kurkumou

Následující recept je od naší milé paní zákaznice, které moc děkujeme! Letošní Velikonoce jsem se rozhodla trochu experimentovat a...
Královský roštěnec na pepři

Královský roštěnec na pepři

Tento měsíc jsme zasvětili pepři a tak první recept nemůže být snad nic jiného, než pořádný šťavnatý steak, na kterém pepř potěší...
Tajemství maďarského kotlíku

Tajemství maďarského kotlíku

Maďarskem jsme tento měsíc začínali a když jde o papriku, tak tam zákonitě i musíme skončit. A jak jinak, než nad kotlíkem plným...
Dabing v kuchyni

Dabing v kuchyni

Herečka a dabérka Jana Štvrtecká nedávno získala významné ocenění na poli dabingu - cenu Františka Filipovského za rok 2016 a tak...
Boules Orientales

Boules Orientales

Nejprve si připravíme hummus, ze kterého následně budeme tvořit kuličky....
Uzené nuselské zelí

Uzené nuselské zelí

Inspiraci k poslednímu receptu paprikové sady jsme získali zcela náhodně v našem obchodě při konzultaci koření se zákazníkem, který...
Ostrý Valentýn

Ostrý Valentýn

Valentýn se u nás rychle ujal a každý se snaží ulovit to své srdce a potěšit milovanou osobu, případně osoby...
Kančí guláš

Kančí guláš

Podzim, kromě krásných barev v krajině, přináší i potěšení pro naše žaludky, protože přichází období zvěřinových hodů...
 

Nalezli jsme ještě tyto zajímavé související produkty

Pistácie pražené solené

Pistácie pražené solené

Ořechy a laskominy

Pražené solené pistácie jsou skvělou chuťovkou k vínu nebo večernímu filmu. Při pražení se uvolňují chutě a vůně skryté v ořechu,...
Mandle pražené solené

Mandle pražené solené

Ořechy a laskominy

Na počátku výroby těchto pražených mandlí je pečlivý výběr mandlových jader, která jsou následně oloupána. Dále mandle prochází...
Kešu pražené solené

Kešu pražené solené

Ořechy a laskominy

Pražené solené kešu oříšky jsou pravým gurmánským potěšením, které oceníte při každé příležitosti. Tento snack nabízí bohatou,...
Mandle pražené solené s chilli

Mandle pražené solené s chilli

Ořechy a laskominy

Přinášíme vám něco trochu pikantního s vynikajícím praženými solenými mandlemi s chilli. Tyto španělské mandle Valencia, někdy...
Mandle pražené solené s bylinkami

Mandle pražené solené s bylinkami

Ořechy a laskominy

Tyto vysoce kvalitní mandle pocházejí ze slunného Španělska a nazývají se Valencia. Jsou pečlivě upraženy ve slunečnicovém oleji,...
Kešu pražené solené s lanýži

Kešu pražené solené s lanýži

Ořechy a laskominy

Vyzkoušejte neodolatelnou kombinaci krémových kešu oříšků a luxusních lanýžů. Pečlivě vybrané kešu oříšky jsou jemně pražené k...
Kešu pražené uzené

Kešu pražené uzené

Ořechy a laskominy

Kešu pražené uzené jsou skvělou volbou pro milovníky jedinečných chutí. Pečlivě vybrané oříšky jsou pražené k dokonalé krémové...
Karamelky slané

Karamelky slané

Ořechy a laskominy

Slané karamelky jsou dokonalým spojením bohatého karamelové chuti s příjemným dotekem soli, který osloví každého milovníka sladkého...
Mandle ve slaném karamelu

Mandle ve slaném karamelu

Ořechy a laskominy

Mandle ve slaném karamelu vás odmění dokonalou kombinací křupavých mandlí s lahodným karamelem, do kterého je přidaná špetka soli...
Sůl fleur de sel s ibiškem

Sůl fleur de sel s ibiškem

Směsi koření

I když ibiškové květy jsou známé především pro ochucení ovocných čajů a tropických koktejlů, mají jeho barevně výrazné kvítky své...
Sůl mořská se zeleným čajem

Sůl mořská se zeleným čajem

Směsi koření

Kombinace křehkých solných krystalů a zeleného čaje otevírá dveře kulinářského nebe, ve kterém se jemné chutě dokonale mísí v jeden...
Vánoční sušenky

Vánoční sušenky

Směsi koření

Připravte své vánoční sušenky s jedinečnou směsí tradičního vánočního koření, která je pečlivě vybráno tak, aby dodalo vašemu...
Svanská sůl

Svanská sůl

Směsi koření

Svanská sůl je tradiční gruzínská směs soli, bylinek a koření, která pochází z oblasti Svanetie v severozápadní Gruzii...
Sůl Fleur de Sel s vanilkou

Sůl Fleur de Sel s vanilkou

Směsi koření

Přidáním bourbonské vanilky do solných květů Fleur de Sel se vaše chuťové buňky setkají se dvěma kulinářskými superlativy...
Sůl Fleur de Sel s kardamomem

Sůl Fleur de Sel s kardamomem

Směsi koření

Spojením jemných krystalků solných květu s exotickým kardamomem vznikla perfektní ochucená sůl pro doladění chuti pokrmů z ryb,...
Sůl Fleur de Sel Barbecue

Sůl Fleur de Sel Barbecue

Směsi koření

Jemné krystalky mořské soli Fleur de sel jsou smíchány s upraženou směsí koření na grilování podle tradiční receptury z ostrova...
Mozzarella s rajčátky BIO

Mozzarella s rajčátky BIO

Bio koření

Směs bylinek a solného květu na salát z rajských jablíček a italského sýru Mozzarella. Stačí koření smíchat s olivovým olejem,...
Pepř kampotský fermentovaný

Pepř kampotský fermentovaný

Jednodruhové koření

Tento kampotský černý pepř má díky fermentaci chuť velmi blízkou čerstvému pepři. Jeho chuť není agresivní, ale spíše harmonicky...
Ryby na bylinkách

Ryby na bylinkách

Směsi koření

Pro milovníky ryb jsme připravili tuto speciální směs bylinkového koření, které je ideální pro přípravu jak mořských, tak...
Kešu mix de luxe

Kešu mix de luxe

Ořechy a laskominy

Tento luxusní mix je složený z jader kešu oříšků obalených v rozmanitých polevách, včetně jogurtu, bílé, hořké a mléčné čokolády,...
Piri-Piri

Piri-Piri

Směsi koření

Pikantní směs koření Piri-piri se s oblibou užívá především na maso a omáčky. Nejslavnější je recept na Piri-piri kuře z...
Kešu celé natural

Kešu celé natural

Ořechy a laskominy

Kešu oříšky jsou jedním z nejoblíbenějších ořechů nejen kvůli jejich sladké a jemné chuti, ale též se s oblibou užívají jako...
Rajská jablíčka

Rajská jablíčka

Jednodruhové koření

Sušená rajská jablíčka se používají do salátů, pomazánek, na pizzu, do zeleninových pokrmů a k vylepšení omáček s rajčaty a polévek...
Zabijačkové koření

Zabijačkové koření

Směsi koření

Naše koření na zabijačku je namíchané podle tradičních a osvědčených receptů českých zabijačkových hodů. Aromatická majoránka dodá...
Špagety

Špagety

Směsi koření

Směs koření k úpravě špaget s obsahem soli max. 20 %....
Sambal

Sambal

Směsi koření

V Čechách se sambalu říká obvykle "ďábelské koření". Je to velmi ostrá směs koření původem ze Západní Indie. Hodí se ke grilování,...
Sůl kouřová

Sůl kouřová

Směsi koření

Použitím kouřové soli vykouzlíte jako mávnutím kouzelného proutku domácí udírnu a připravovaným jídlům dodáte aroma uzeného masa...
Ryby Klasik

Ryby Klasik

Směsi koření

Směs bylinek a koření s přísadou soli a kyseliny citronové k úpravě ryb pečením, smažením, grilováním i dušením...