Pepř kampotský červený fermentovaný se solnými květy

 
Pepř kampotský červený fermentovaný se solnými květy
Balení 20 g 96 Kč koupit Balení 40 g 192 Kč koupit volná
váha vybrat
S větším balením ušetříte :-)
 
Zboží je skladem na prodejně Nuselská 10, Praha 4 Jak je zboží zabaleno?
Jednotková cena: 480,- / 100 g Cena: 480,- / 100 g

Tento kampotský červený pepř má díky fermentaci chuť velmi blízkou čerstvému pepři. Jeho chuť není agresivní, ale spíše harmonicky pikantní se silnými ovocnými a sladkými tóny. Nástup chuti tohoto pepře v ústech je pomalý, ale o to s delším pronikavým průběhem, který každého příjemně překvapí a nadchne. Fermentovaný kampotský pepř je ideální na hovězí nebo vepřové steaky a pečená masa, do salátů, těstovin, ale i sladkých dezertů. Výjimečně obohatí chuť kachního masa.

Konzervace pepře je dosaženo přidáním solných květů. Z toho důvodu je vhodné těsně před použitím pepř důkladně opláchnout vodou. Tento pepř není vhodný do mlýnků, ale k přímému posypání buď v průběhu vaření nebo nejlépe v závěru na hotový pokrm, kdy spojíte chuť i dekorativnost tohoto pepře v jeden dojem.

Chuť a vůně Jemnější harmonicky pikantní chuť se silnými ovocnými a sladkými tóny.
Na co se kampotský pepř většinou používá
 
Upozornění Sůl je vhodné těsně před použitím pepř důkladně opláchnout vodou. Tento pepř není vhodný do mlýnků.
Země původu Kambodža