Černý pepř s whiskey / Koření

Kombinace vysoce kvalitního černého pepře se single malt whiskey rozhodně patří k těm chuťovým zážitkům, které obohatí váš gastronomický život.

Tato kulinářská rarita vzniká namočením černého pepře na několik týdnů do whiskey z brandenburgské palírny, která zrála v dubovém sudu. Díky tomuto spojení se zmírní ostrá chuť černého pepře a objeví se jemně kouřové aroma získané z whiskey.

Černý pepř s whiskey se hodí zejména např. na carpaccio, sýry, zralé ovoce, tmavá masa a zvěřinu. Aby byly zachovány všechny jemné chutě tohoto pepře, doporučujeme jej aplikovat těsně před podáváním nejlépe pomletím v mlýnku na koření nebo podrceným v hmoždíři pro dokonalé uvolnění výjimečného aroma.

Obsah alkoholu v černém pepři s whiskey je do 2 %.

Složení černého pepře s whiskey
Datum minimální trvanlivosti 20. 1. 2026
Země původu Německo
Černý pepř nabízíme v těchto variantách
 
Druh kuchyně, ve které se černý pepř s oblibou používá
 
Na co se černý pepř většinou používá