Pepř černý s whiskey

 
Směs koření Pepř černý s whiskey
Balení 30 g 102 Kč koupit Balení 60 g 204 Kč koupit volná
váha vybrat
S větším balením ušetříte :-)
 
Zboží je skladem na prodejně Nuselská 10, Praha 4 Jak je zboží zabaleno?
Jednotková cena: 340,- / 100 g
Cena: 340,- / 100 g

Jak se černý pepř řekne:

slovensky: čierne korenie s whiskey
anglicky: Whiskey Pepper, Whisky Pepper
německy: Whiskey Pfeffer
francouzsky: Whisky Poivre

Kombinace vysoce kvalitního černého pepře se single malt whiskey rozhodně patří k těm chuťovým zážitkům, které obohatí váš gastronomický život.

Tato kulinářská rarita vzniká namočením černého pepře na několik týdnů do whiskey z brandenburgské palírny, která zrála v dubovém sudu. Díky tomuto spojení se zmírní ostrá chuť černého pepře a objeví se jemně kouřové aroma získané z whiskey.

Černý pepř s whiskey se hodí zejména např. na carpaccio, sýry, zralé ovoce, tmavá masa a zvěřinu. Aby byly zachovány všechny jemné chutě tohoto pepře, doporučujeme jej aplikovat těsně před podáváním nejlépe pomletím v mlýnku na koření nebo podrceným v hmoždíři pro dokonalé uvolnění výjimečného aroma.

Obsah alkoholu v černém pepři s whiskey je do 2 %.

Druh kuchyně, ve které se černý pepř s oblibou používá
 
Na co se černý pepř většinou používá
 
Země původu Německo