Výsledek hledání textu Na maso

Hledaný text Na maso jsme našli v těchto produktech

Citronová tráva

Citronová tráva

Bylinky

Svěží chuť citronové trávy je obzvláště oblíbená v thajské a vietnamské kuchyni na kuřecí maso, polévky, zeleninu, ryby a mořské...
Levandulový květ

Levandulový květ

Bylinky

Levandule jako koření je oblíbená především ve francouzské kuchyni k nakládání sýrů, do džemů, ovocných kompotů, čajů a k výrobě...
Šalvěj

Šalvěj

Bylinky

Šalvěj je aromatická bylina známá jako koření a léčivka již od starověku. V USA se používá na vepřové maso a klobásy, v Anglii je...
Citronová tráva BIO

Citronová tráva BIO

Bio koření

Svěží chuť citronové trávy je obzvláště oblíbená v thajské a vietnamské kuchyni na kuřecí maso, polévky, zeleninu, ryby a mořské...
Hřebíček celý BIO

Hřebíček celý BIO

Bio koření

Hřebíček je sušený kalich s poupětem z tropického stromu hřebíčkovce kořenného. Je to velmi aromatické koření...
Kurkuma BIO

Kurkuma BIO

Bio koření

Kurkuma neboli indický šafrán je koření ze sušeného mletého oddenku kurkumovníku dlouhého. Používá se ve směsích kari koření a jako...
Pepř bílý celý BIO

Pepř bílý celý BIO

Bio koření

Pepř bílý je stejně jako černý a zelený plodem pepřovníku černého, liší se různými stupni zralosti a způsobem zpracování...
Celer list

Celer list

Jednodruhové koření

Sušený celerový list je vhodný dochucení polévek, omáček , salátů, pokrmů z ryb a darů moře....
Citronová tráva mletá

Citronová tráva mletá

Jednodruhové koření

Svěží chuť citronové trávy je obzvláště oblíbená v thajské a vietnamské kuchyni na kuřecí maso, polévky, zeleninu, ryby a mořské...
Fenykl mletý

Fenykl mletý

Jednodruhové koření

Mletý fenykl se používá k ochucení polévek, do omáček, při pečení sladkého pečiva, chleba, na vepřovou pečeni, do nádivky drůbeže,...
Hořčice bílá mletá

Hořčice bílá mletá

Jednodruhové koření

Hořčice bílá je semínko rostliny hořčice seté. Má štiplavou chuť, používá se k výrobě pokrmové hořčice, do nakládaných okurek a...
Hřebíček celý

Hřebíček celý

Jednodruhové koření

Hřebíček je sušený kalich s poupětem z tropického stromu hřebíčkovce kořenného. Je to velmi aromatické koření...
Hřebíček mletý

Hřebíček mletý

Jednodruhové koření

Hřebíček je velmi aromatické koření. Používá se při přípravě sladkých pokrmů a pečiva, zvláště vánočního. Také na tmavé maso,...
Chilli Habanero celé

Chilli Habanero celé

Jednodruhové koření

Chiil papričky Habanero dosahují průměrné pálivosti 250 000 Scovilleho jednotek pálivosti (SHU). Kombinace jejich pálivosti a...
Chilli Habanero drcené

Chilli Habanero drcené

Jednodruhové koření

Chiil papričky Habanero dosahují průměrné pálivosti 250 000 Scovilleho jednotek pálivosti (SHU). Kombinace jejich pálivosti a...
Chilli Habanero mleté

Chilli Habanero mleté

Jednodruhové koření

Jemně mleté vysoce pálivé chilli papričky (pálivost 250 000 SHU). S opatrností přidávejte do pálivých mexických omáček, do polévek,...
Chilli Jalapeño červené mleté

Chilli Jalapeño červené mleté

Jednodruhové koření

Chilli papričky Jalapeño, které pocházejí z Mexika, jsou v porovnání s ostatními papričkami spíše mírně pálivé...
Chilli Jalapeño kouřové drcené

Chilli Jalapeño kouřové drcené

Jednodruhové koření

Drcené červené chilli papričky Jalapeño s kouřovým aroma, které dodá jídlu příjemně uzenou pikantní chuť. Díky hrubě drcené formě...
Chilli Jalapeño zelené mleté

Chilli Jalapeño zelené mleté

Jednodruhové koření

Chilli papričky Jalapeño, které pocházejí z Mexika, jsou v porovnání s ostatními papričkami spíše mírně pálivé...
Jalovec celý

Jalovec celý

Jednodruhové koření

Modročerné plody dřeviny jalovce se nazývají jalovčinky, obsahují mnoho aromatických látek, které vydávají charakteristickou lesní...
Jalovec mletý

Jalovec mletý

Jednodruhové koření

Modročerné plody dřeviny jalovce se nazývají jalovčinky, obsahují mnoho aromatických látek, které vydávají charakteristickou lesní...
Kardamom celý

Kardamom celý

Jednodruhové koření

Plody byliny kardamovníku obecného (zelená zrna) obsahují semena a jsou vysoce ceněným kořením. Kardamom (též nesprávně kardamon)...
Kardamom černý

Kardamom černý

Jednodruhové koření

Kardamom černý má lusky větší než více známý kardamom zelený. Chuť je podobná, ale těžší a doplněna kouřovým aroma...
Kardamom mletý

Kardamom mletý

Jednodruhové koření

Plody byliny kardamovníku obecného (zelená zrna) obsahují semena a jsou vysoce ceněným kořením. Kardamom (též nesprávně kardamon)...
Kardamom zelená zrna

Kardamom zelená zrna

Jednodruhové koření

Plody byliny kardamovníku obecného (zelená zrna) obsahují semena a jsou vysoce ceněným kořením. Kardamom (též nesprávně kardamon)...
Kerblík

Kerblík

Jednodruhové koření

Kerblík je aromatická sladká a voňavá bylinka podobná petrželi. Svou chutí může též připomínat anýz. Kerblík vám zachutná v...
Kurkuma

Kurkuma

Jednodruhové koření

Kurkuma neboli indický šafrán je koření ze sušeného mletého oddenku kurkumovníku dlouhého. Používá se ve směsích kari koření a jako...
Mangový prášek

Mangový prášek

Jednodruhové koření

Sušený rozemletý mangový prášek (v Indii nazývaný Amchur) má medovou vůni a kyselou ovocnou chuť. V kuchyni se používá jako příchuť...
Nové koření celé

Nové koření celé

Jednodruhové koření

Nové koření jsou plody stromu pimentovníku pravého. Jako jedno z mála koření pochází ze Střední Ameriky. Používá se do marinád,...
Nové koření mleté

Nové koření mleté

Jednodruhové koření

Nové koření jsou plody stromu pimentovníku pravého. Jako jedno z mála koření pochází ze Střední Ameriky. Používá se do marinád,...
Oregano

Oregano

Jednodruhové koření

Oregano - dobromysl obecná je rostlinou, která se využívá jako koření i jako léčivá bylina. Oregano je typickou přísadou do pizzy a...
Paprika uzená pálivá

Paprika uzená pálivá

Jednodruhové koření

Podobně jako zauzená sladká paprika se i pálivá varianta používá do polévek, na kuřecí maso nebo ryby. Přidáním uzené papriky jídlo...
Paprika uzená sladká

Paprika uzená sladká

Jednodruhové koření

Zauzená sladká paprika je výborná do polévky, na kuřecí maso a ryby. Ve Španělsku se přidává do paelly a k ochucení tvrdého sýra...
Pepř bílý celý

Pepř bílý celý

Jednodruhové koření

Pepř bílý je stejně jako černý a zelený plodem pepřovníku černého, liší se různými stupni zralosti a způsobem zpracování...
Pepř bílý mletý

Pepř bílý mletý

Jednodruhové koření

Pepř bílý je stejně jako černý a zelený plodem pepřovníku černého, liší se různými stupni zralosti a způsobem zpracování...
Pískavice listy

Pískavice listy

Jednodruhové koření

Pískavice - fenugreek, neboli řecké seno je jedna z nejstarších kulturních rostlin. Listy pískavice se používají k vylepšení chuti...
Pomerančová kůra mletá

Pomerančová kůra mletá

Jednodruhové koření

Sušená mletá pomerančová kůra dodá pokrmům lehký ovocný nádech. Hodí se např. do omáček, asijských zeleninových a masových jídel,...
Rozmarýn

Rozmarýn

Jednodruhové koření

Rozmarýn je stálezelená léčivá rostlina a také velmi aromatické silné koření (využívají se úzké listy, které vypadají spíš jako...
Šafrán

Šafrán

Jednodruhové koření

Pravý šafrán jsou sušené červené čnělky (nesprávně blizny), které se ručně vytrhávají z květů pěstovaných rostlin...
Šalvěj mletá

Šalvěj mletá

Jednodruhové koření

Šalvěj je aromatická bylina známá jako koření a léčivka již od starověku. V USA se používá na vepřové maso a klobásy, v Anglii je...
Sůl dusitanová bez jódu

Sůl dusitanová bez jódu

Jednodruhové koření

Dusitanová sůl se též nazývá rychlosůl, praganda nebo nakládací sůl. Používá se především při zpracování masa jako ochrana před...
Sůl dusitanová s jódem

Sůl dusitanová s jódem

Jednodruhové koření

Dusitanová sůl se též nazývá rychlosůl, praganda nebo nakládací sůl. Používá se především při zpracování masa jako ochrana před...
Sůl mořská uzená

Sůl mořská uzená

Jednodruhové koření

Tato nerafinovaná čistě přírodní mořská sůl z Řecka, byla za studena uzena 140 hodin na bukovém dřevě bez přidání umělého aroma...
Zázvor mletý

Zázvor mletý

Jednodruhové koření

Zázvor je koření získávané z oddenků rostliny zázvoru lékařského. Používá se především v indické a čínské kuchyni do slaných i...
Sada koření na grilování - Afrika

Sada koření na grilování - Afrika

Sady koření

V Africe narazíte jak na divokou džungli, kam nevkročila lidská noha, tak i na moderní mnohamilionové metropole...
Sada koření na grilování - Jižní Amerika

Sada koření na grilování - Jižní Amerika

Sady koření

Jižní Amerika je pro příznivce grilovaného masa ráj na zemi. Pro Brazilce je churrasco, nebo-li grilování, snad ještě důležitější,...
Sada koření na grilování - Severní Amerika

Sada koření na grilování - Severní Amerika

Sady koření

Ať už raději zpíváte v dešti nebo cváláte krajinou na koni, ve Spojených státech každý najde to své. A o skvělém jídle to platí...
Sada koření na grilování - Střední Amerika

Sada koření na grilování - Střední Amerika

Sady koření

Tak jako nás v úžas přivádí tisíce let staré chrámy mayské kultury, tak i naše chuťové buňky šílí ze středoamerické kuchyně, která...
Sada koření na ryby

Sada koření na ryby

Sady koření

Pokrmy připravené z ryb jsou oblíbenou součástí jídelníčku. K jejich přípravě je určena tato speciální sada, které obsahuje koření...
Adamovo medové koření

Adamovo medové koření

Směsi koření

Tato lahodná neostrá směs koření s medem je mírně sladká s příjemným česnekovým aroma. Adamovo medové koření je vhodné třeba na...
 

Hledaný text Na maso jsme našli v těchto článcích

Holandské pošírované hrušky s hřebíčkem

Holandské pošírované hrušky s hřebíčkem

Hřebíček je jedno z nejstarších orientálních koření a dlouhá staletí měl na poličce s kořením výjimečné postavení...
Severoindické pikantní smažené kuře s pískavicí

Severoindické pikantní smažené kuře s pískavicí

Když otevřete kořenku s pískavicí, okouzlí vás nádherná vůně svěží trávy v kombinaci s vanilkou. Pískavice je též známá pod názvem...
Nasi Goreng

Nasi Goreng

Nasi Goreng má svůj domov v Indonésii a jako mnoho jiných variant smažené rýže vzniklo tak trochu z nouze, když se lidé chtěli...
Pravý vídeňský guláš

Pravý vídeňský guláš

Základem každého pravého guláše je sádlo, cibule, paprika a samozřejmě hovězí maso. I když návod na guláš nepatří mezi...
Koření pěti vůní

Koření pěti vůní

Vznik tradiční čínské směsi Koření pěti vůní je zahalen tajemstvím a ve starých čínských legendách se o ní hovoří již ve 4...
Kuře po kajunsku

Kuře po kajunsku

Kajunská kuchyně je známá svými jednoduchými recepty s ostrými chutěmi. Její historii můžeme vystopovat až do Francie, odkud se...
Řecký gyros

Řecký gyros

Možná někoho překvapí, že gyros je v řecké kuchyni poměrně nováček a i když některé pověsti říkají, že jeho kořeny sahají až do...
Proč chilli papričky pálí a koho prvního to proboha napadlo jíst?

Proč chilli papričky pálí a koho prvního to proboha napadlo jíst?

Když budeme pátrat po historii chilli papriček, velmi rychle narazíme na různé teorie a studie vysvětlující, že lidé papriky začali...
14 + 50 tipů, jak si pořádně okořenit grilování

14 + 50 tipů, jak si pořádně okořenit grilování

Jarní sluníčko se na nás již nějaký ten pátek směje, teploty stoupají a tak je nejvyšší čas rozpálit naše grily a užít si tu...
Kuřecí kousky s červenou čočkou a estragonem

Kuřecí kousky s červenou čočkou a estragonem

Bylinka estragon byla známá již ve starověkém Egyptě, kde se používala především k náboženským účelům a v léčitelství...
Jihočeská Kulajda s hřibovým kořením

Jihočeská Kulajda s hřibovým kořením

Houbaření je pro náš národ vášní. Ne, že by se houby jinde ve světě nesbíraly a nejedly, ale třeba v Anglii se na talíři objeví...
Balkánská  Pljeskavica s Adžikou

Balkánská Pljeskavica s Adžikou

Pljeskavice jsou hamburgery Balkánu. Za své národní jídlo jej považují Srbové, ale běžně se s nimi setkáme i v Chorvatsku nebo v...
Kuře Tandoori

Kuře Tandoori

Tandoori Masála je indická směs koření s typicky jasně červenou barvou. V původní velmi pálivé verzi tuto barvu dodávaly chilli...
Čevapčiči s bulharskou Čubricou

Čevapčiči s bulharskou Čubricou

Na masové válečky čevapčiči dnes narazíte od Slovinska až po Bulharsko a všichni vám budou říkat, že to je jejich národní jídlo a...
Pařížské pikantní karbanátky

Pařížské pikantní karbanátky

Snad v každé národní kuchyni narazíte na nějakou variantu karbanátků, tedy kuliček nebo placiček připravených z mletého masa...
Šafránové rizoto

Šafránové rizoto

Kdo by neznal rizoto (či italsky správně psáno risotto). Ale co známe o jeho historii? Jak se vlastně rýže dostala do Itálie již...
Portugalské kuře Piri-Piri

Portugalské kuře Piri-Piri

Recept na nejslavnější portugalskou omáčku Piri-Piri sice nepochází z Portugalska, ale Portugalci na jejím vzniku mají zásadní vliv...
Mexické Chili con carne

Mexické Chili con carne

Chilli con Carne je bezesporu jedno z nejslavnějších texasko-mexických jídel. Nejstarší legenda o Chilli con Carne dokonce sahá až...
Kuřecí Garam Masála

Kuřecí Garam Masála

Garam Masála je snad nejznámější, až kultovní, indická směs koření. Budeme-li pátrat po její historii, měli bychom se vydat na...
Pepřový tokáň

Pepřový tokáň

Naše milá paní zákaznice Klára Navrátilová nám zaslala zajímavý recept na u nás neznámé tradiční maďarské jídlo, kterému se říká...
Krůtí prsa na pepři

Krůtí prsa na pepři

V rámci pepřového měsíce jsme připravili pro milovníky pepře recept na lehce pikantní krůtí prsa, která polahodí oku i mlsnému...
Královský roštěnec na pepři

Královský roštěnec na pepři

Tento měsíc jsme zasvětili pepři a tak první recept nemůže být snad nic jiného, než pořádný šťavnatý steak, na kterém pepř potěší...
Tajemství maďarského kotlíku

Tajemství maďarského kotlíku

Maďarskem jsme tento měsíc začínali a když jde o papriku, tak tam zákonitě i musíme skončit. A jak jinak, než nad kotlíkem plným...
Dabing v kuchyni

Dabing v kuchyni

Herečka a dabérka Jana Štvrtecká nedávno získala významné ocenění na poli dabingu - cenu Františka Filipovského za rok 2016 a tak...
Halászlé - maďarská rybí polévka

Halászlé - maďarská rybí polévka

Když se řekne paprika, tak se snad všem vybaví Maďarsko. Recept na maďarský guláš jsme pro vás přichystali na jiném místě a...
Královské hovězí na víně

Královské hovězí na víně

Den před samotnou konzumací (aby se gulášek hezky táhnul a ingredience se měly čas spojit) zahájíme přípravu a nalejeme si sklenku...
Tipy na vánoční dárek

Tipy na vánoční dárek

Opět přichází podzim a spolu s padajícím listím ze stromů padá na leckoho i neklid, způsobený blížícím se příchodem vánočních...
Královské datle Medjool

Královské datle Medjool

Poznámka: Následující text je dle nařízení Evropského parlamentu a Rady evropského společenství č. 1924/2006 zcenzurován, neboť o...
Kančí guláš

Kančí guláš

Podzim, kromě krásných barev v krajině, přináší i potěšení pro naše žaludky, protože přichází období zvěřinových hodů...
 

Nalezli jsme ještě tyto zajímavé související produkty

Masála na kuře

Masála na kuře

Směsi koření

Ostrá indická směs koření na maso pocházející ze severozápadní části Indie, z Rajasthanu. Můžete ji použít k úpravě drůbežího masa...
Masála na ryby

Masála na ryby

Směsi koření

Indická směs na ryby je ostřejší směs, která se podobně jako Karí hodí ke kořenění různých pokrmů, i vegetariánských...
Bobkový list celý

Bobkový list celý

Jednodruhové koření

Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům...
Bazalka

Bazalka

Jednodruhové koření

Bazalka je bylinka s ostřejší aromatickou chutí, která povzbuzuje strávníky k jídlu a podporuje trávení. Sušená bazalka se používá...
Badyán mletý

Badyán mletý

Jednodruhové koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Badyán celý

Badyán celý

Jednodruhové koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Anýz mletý

Anýz mletý

Jednodruhové koření

Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Anýz celý

Anýz celý

Jednodruhové koření

Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Zázvor řezaný

Zázvor řezaný

Bylinky

Kořen zázvoru je oblíbený především v indické a čínské kuchyni. Používá se k ochucení pokrmům z drůbeže, hovězího a dalších mas...
Kostival kořen

Kostival kořen

Bylinky

Používá se na obklady a výrobu masti. Podporuje regeneraci tkání (bércové vředy, křečové žíly, otoky) a hojení ran....
Fenykl celý

Fenykl celý

Bylinky

Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy...
Exotická směs

Exotická směs

Ořechy a laskominy

Směs sušeného ovoce a kokosových plátků. Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte v suchu a chladu. Nutriční hodnoty na...
Pohádková směs

Pohádková směs

Ořechy a laskominy

Pohádkově lahodná směs oříšků a sušeného ovoce. Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte v suchu a chladu...
Mandle v polevě z matcha a bílé čokolády

Mandle v polevě z matcha a bílé čokolády

Ořechy a laskominy

Nutriční hodnoty na 100 g: Energetická hodnota 2319 kJ/557 kcal Bílkoviny 9,9 g Tuky 36,2 g Nasycené mastné kyseliny 13,1 g...
Fazolky sójové

Fazolky sójové

Ořechy a laskominy

zelené sójové boby 32,6%, sójové boby 32,6%, černé sójové boby 32,5%, sůl 1,3%, uhličitan sodný 1% Nutriční hodnoty: Energetická...
Směs ořechů Klasik

Směs ořechů Klasik

Ořechy a laskominy

Směs nepražených ořechů Země původu ořechů: USA, Turecko, Indie, Bolívie Nutriční hodnoty na 100g: Energie: 2747/658 kJ/kcal, Tuky...
Mandle v hořké čokoládě s chilli

Mandle v hořké čokoládě s chilli

Ořechy a laskominy

Průměrné výživové hodnoty na 100 g výrobku Energie: 596 kcal Bílkoviny: 8,9 g Sacharidy: 47 g - z toho cukry: 44 g Tuky: 42 g - z...
Kešu v malinové polevě

Kešu v malinové polevě

Ořechy a laskominy

Průměrné výživové hodnoty na 100 g výrobku Energie: 540 kcal Bílkoviny: 7,3 g Sacharidy: 55,8 g - z toho cukry: 48,5 g Tuky: 32,8 g...
Brusinky kanadské v mléčné čokoládě

Brusinky kanadské v mléčné čokoládě

Ořechy a laskominy

Složení: mléčná čokoláda 66 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, kakaová hmota, rostlinné tuky (palmový olej, olej z...
Čokoládové kamínky

Čokoládové kamínky

Ořechy a laskominy

Složení: čokoláda 74,8% (cukr, kakaový prášek, palmový olej, prášek z plnotučného mléka, sójový lecitin, maltodextrin, aroma),...
Pomerančová kůra kandovaná

Pomerančová kůra kandovaná

Ořechy a laskominy

Přidáním těchto drobných kostiček proslazené pomerančové kůry do müsli či jogurtu získá snídaně nebo svačina příjemnou osvěžující...
Citrónová kůra kandovaná

Citrónová kůra kandovaná

Ořechy a laskominy

Malé kostičky kandované citronové kůry příjemně ochutí müsli a jogurty nebo se dají konzumovat i jen tak jako laskomina...
Pomerančová kůra v hořké čokoládě

Pomerančová kůra v hořké čokoládě

Ořechy a laskominy

Složení: pomerančová kůra 23 %, hořká čokoláda 77 %(cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, rostlinný tuk (palmový olej, olej z...
Rozinky Jumbo světlé

Rozinky Jumbo světlé

Ořechy a laskominy

Složení: rozinky, slunečnicový olej, konzervant: OXID SIŘIČITÝ....
Kokosové plátky

Kokosové plátky

Ořechy a laskominy

Tenoučké kokosové plátky jsou ideální zejména do müsli, snídaňových kaší a cereálií či do jogurtu. Případně můžete plátky kokosu...
Mandle v kokosu a bílé čokoládě

Mandle v kokosu a bílé čokoládě

Ořechy a laskominy

Průměrné výživové hodnoty na 100 g výrobku Energie: 579 kcal Bílkoviny: 7,9 g Sacharidy: 52 g - z toho cukry: 46 g Tuky: 37 g - z...
Maliny v hořké čokoládě

Maliny v hořké čokoládě

Ořechy a laskominy

Celé maliny, které jsou obaleny v hořké čokoládě, jsou vakuově vymraženy (tzv. lyofilizace), takže vypadají a chutnají jako čerstvé...
Kešu s chilli a limetkou

Kešu s chilli a limetkou

Ořechy a laskominy

Průměrné výživové hodnoty na 100 g výrobku Energie: 609 kcal Bílkoviny: 20,6 g Sacharidy: 21,4 g - z toho cukry: 5,7 g Tuky: 48,2 g...
Datle Medjool čerstvé

Datle Medjool čerstvé

Ořechy a laskominy

Svou výjimečnou pozici si tento druh datlí vysloužil díky svým třem hlavním nej-: jsou ze všech datlí největší, nejsladší a mají...
Angrešt v hořké čokoládě

Angrešt v hořké čokoládě

Ořechy a laskominy

Průměrné výživové hodnoty na 100 g výrobku Energie: 425 kcal Bílkoviny: 2,8 g Sacharidy: 65 g - z toho cukry: 58 g Tuky: 16 g - z...
Dřišťál

Dřišťál

Ořechy a laskominy

Složení: celé sušené plody dřišťálu (99,9 %), slunečnicový olej....
Fíky baby

Fíky baby

Ořechy a laskominy

Fíky jsou 1,5 - 2 cm velké. Skvělé jako samotná pochutina nebo k přípravě koláčů a dezertů, salátů, dají se vařit, grilovat, vyrábí...
Ananas kroužky natural

Ananas kroužky natural

Ořechy a laskominy

Sušené přírodní nedoslazované kroužky ananasu. Obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry. Složení: sušený ananas (98 %),...
Banánové plátky

Banánové plátky

Ořechy a laskominy

Složení: banán 55-60%, cukr 10 -15 %, rostlinný kokosový olej 25-35%, 0,02 - 0,03% banánové aroma, med Průměrné výživové hodnoty na...
Mandle v mléčné čokoládě

Mandle v mléčné čokoládě

Ořechy a laskominy

Průměrné výživové hodnoty na 100 g výrobku Energie: 565 kcal Bílkoviny: 8,3 g Sacharidy: 50 g - z toho cukry: 45 g Tuky: 36 g - z...
Rozinky Thomson velké

Rozinky Thomson velké

Ořechy a laskominy

Složení: rozinky, slunečnicový olej....
Lísková jádra v mléčné čokoládě

Lísková jádra v mléčné čokoládě

Ořechy a laskominy

Průměrné výživové hodnoty na 100 g výrobku Energie: 578 kcal Bílkoviny: 7,1 g Sacharidy: 48 g - z toho cukry: 46 g Tuky: 39 g - z...
Papaya sušená natural

Papaya sušená natural

Ořechy a laskominy

Nesířené sušené plody papaya, geneticky nemodifikované bez přidaného cukru, obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry....
Černý rybíz v hořké čokoládě

Černý rybíz v hořké čokoládě

Ořechy a laskominy

Složení: černý rybíz (20 %), hořká čokoláda (80 %) (kakaové máslo, cukr, kakaová hmota (25,3 %), sušené plnotučné mléko),...
Višně v hořké čokoládě

Višně v hořké čokoládě

Ořechy a laskominy

Složení: proslazené višně 50 % (višně, cukr, antioxidant: oxid siřičitý, barvivo E129), hořká čokoláda 49 % (cukr, kakaová pasta,...
Sezamové semínko černé

Sezamové semínko černé

Ořechy a laskominy

Sezamové semínko černé loupané. Tobolky sezamu v závislosti na odrůdě obsahují bílá, hnědá a černá semena. Černý sezam je...
Arašídy ve wasabi

Arašídy ve wasabi

Ořechy a laskominy

Složení: arašídy, pšeničná mouka, cukr, kukuřičný škrob, kukuřičná mouka, palmový olej, sůl, sojová omáčka (pšenice, soja, dextrin,...
Mandle natural

Mandle natural

Ořechy a laskominy

Alergeny: Produkt obsahuje skořápkové plody a může obsahovat stopy arašídů a semen....
Sezamové semínko bílé

Sezamové semínko bílé

Ořechy a laskominy

Sezamové semínko bílé loupané. Sezamové semínko přidáváme do pečiva, cukroví, salátů a různých sladkostí. Například sezam...
Datle

Datle

Ořechy a laskominy

Sušené datle Deglet Nour bez pecek....
Slunečnice v hořké čokoládě

Slunečnice v hořké čokoládě

Ořechy a laskominy

Složení: semena slunečnice (29 %), cukr, kakaová hmota (35 %), rostlinný tuk, syrovátka z mléka, kakaové máslo, slunečnicový...
Kávová zrna v hořké čokoládě

Kávová zrna v hořké čokoládě

Ořechy a laskominy

Složení: kávová zrna (13%), cukr, kakaové máslo, kakaová hmota (35 %), rostlinný tuk, syrovátka z mléka, sojový lecitin, arabská...
Brusinky kanadské v hořké čokoládě

Brusinky kanadské v hořké čokoládě

Ořechy a laskominy

Plody klikvy velkoplodé jsou též známé pod názvem kanadská brusinka. Pěstuje se v Severní Americe a jedná se o stejný rod brusnice...
Vlašská jádra

Vlašská jádra

Ořechy a laskominy

Alergeny: Produkt obsahuje skořápkové plody a může obsahovat stopy arašídů a semen....
Mandle loupané

Mandle loupané

Ořechy a laskominy

Alergeny: Produkt obsahuje skořápkové plody a může obsahovat stopy arašídů a semen....