Výsledek hledání textu pepř mlety

Hledaný text pepř mlety jsme našli v těchto produktech

bio koření: Kajenský pepř mletý BIOKajenský pepř mletý BIOLehce kouřová vůně, charakteristická chilli ostrost a jemně ovocný ocas – právě taková je špetka kajenského koření. Hodí se všude tam, kde potřebujete jídlu dát žár, ať už se jedná o omáčky k těstovinám, dýňovou polévku...Skladem58 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Pepř černý mletý BIOPepř černý mletý BIOJemně mletý pepř vyniká příjemnou štiplavostí a hřejivým aroma, které se v kuchyni rychle rozvine do každého sousta. Skvěle zvýrazní guláš, omáčku na těstoviny, domácí karbanátky i jednoduchou omeletu. V mleté podobě...Skladem36 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Kajenský pepř mletýKajenský pepř mletýJemně namletý kajenský pepř neskrývá nic jiného než čisté chilli. Okamžitě dodá jídlům výraznou, rovnoměrnou pálivost, která zahřeje už od prvního sousta. Vyniká sytou, ostrou chutí a lehkým kouřovým nádechem. Skvěle...Skladem39 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Pepř bílý mletýPepř bílý mletýJemně pikantní, s hladkou a hřejivou chutí, která nezakryje, ale naopak podtrhne vše ostatní na talíři. Právě taková je tato bílá varianta dobře známého koření. Skvěle se rozpustí v omáčkách, krémových polévkách a také...Skladem34 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Pepř černý mletýPepř černý mletýPříjemně ostrá vůně a jemně štiplavá chuť tohohle koření dodá šmrnc omáčkám, polévkám i domácím karbanátkům. Dokáže krásně splynout s máslem nebo sýrem na těstovinách a v marinádě se hezky propojí s olejem i bylinkami.Skladem36 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Pepř sečuánský mletýPepř sečuánský mletýSvěží, jemně citrusová vůně a lehké brnění na jazyku vystihují sečuánský pepř snad nejlépe. Tento kousek koření dodá pokrmům exotický nádech a hloubku, kterou milují milovníci asijské kuchyně. Skvěle zvýrazní chuť masa,...Skladem44 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Pepř zelený mletýPepř zelený mletýJemně mletý zelený pepř dodá pokrmům příjemnou svěžest s lehkým citrusovým a bylinným podtónem. Hodí se do omáček, marinád, na drůbež, ryby nebo zeleninu, kde zvýrazní chuť bez zbytečné ostrosti. Výborný je i na jemná...Skladem36 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Barbecue Korea BIOBarbecue Korea BIOPlná chuť, která kombinuje jemné kouřové tóny, šťavnatou pikantnost chilli a nádech orientálního zázvoru, umí proměnit maso, zeleninu i burgery v neodolatelné sousto. Skvěle sedne do marinád a grilovacích omáček, dodá...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Chili Con Carne BIOChili Con Carne BIOPikantní, lehce kouřová směs s tóny chilli, rajčat a římského kmínu dokáže rozzářit nejen klasické fazolové ragú, ale i vegetariánské varianty, grilované maso či pečenou zeleninu. Přináší příjemné teplo, uzemní omáčky a...Skladem48 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Pasta alla Romana BIOPasta alla Romana BIOVoní po rajčatech, česneku a bylinkách jako je tymián a oregano. Lehce nasládlou chuť s česnekovým základem oceníte v omáčkách na těstoviny, na pizze, ve zapečených jídlech nebo zeleninových směsích. Stačí rozmíchat ve...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Sada koření - Chilli papričkySada koření - Chilli papričkyVýběrová degustační sada 12 kovovými kořenkami s různými druhy chilli papriček a chilli koření. Sada má rozměr 22 x 17 cm. Jednotlivé kořenky mají průměr 5 cm a výšku 2 cm. Na spodní straně každé kořenky je popis...Skladem695 Kč / 1 ksDo košíku bio koření: Anýz celýAnýz celýSladce kořeněná vůně anýzu připomene dětské bonbóny, ale zároveň nabídne lehkou štiplavost a jemný závan lékořice. Celá semínka se hodí do chleba, koláčů, asijských masových jídel i kompotů. Krásně zvýrazní chuť...Skladem36 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Jalovec mletýJalovec mletýLehce pryskyřičná vůně, nádech borovice a trocha citrusového koření – právě to ucítíte, když sáhnete po mletém jalovci. Skvěle zvýrazní svíčkovou, divočinu, paštiky i marinády na maso, ale neztratí se ani v domácím...Skladem33 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Koriandr mletýKoriandr mletýLehká, jemně nasládlá vůně s nádechem citrusů udělá z koriandru rychlého parťáka pro každou kuchyni. Skvěle se hodí do domácího chleba, orientálních omáček i marinád na kuře nebo ryby. Rozvoní těsto při pečení nebo dodá...Skladem28 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Muškátový květ mletýMuškátový květ mletýJemný a lehce nasládlý, takový je mletý muškátový květ s tóny skořice i pepře, který umí rozvonět jak sladké pečení, tak smetanové polévky nebo omáčky na těstoviny. Špetka této delikátní směsi dodá jablečnému koláči i...Skladem27 Kč / 10 gVybrat balení bio koření: Pepř černý drcenýPepř černý drcenýNahrubo drcený pepř dodá jídlu sílu i parádní texturu, na kterou v mletém jen tak nenarazíte. Jeho výrazná, příjemně ostrá chuť a vůně připomínají grilování, čerstvě opečené maso nebo domácí klobásky. Skvěle se hodí na...Skladem30 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Pepř kampotský černýPepř kampotský černýŠtiplavý a zároveň jemně ovocný, přesně takový je pepř z oblasti Kampot. Překvapí nádechem citrusů, eukalyptu i troškou květinové svěžesti. Skvěle vynikne čerstvě namletý na steak, do omáčky nebo třeba na pečenou...Skladem58 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Pomerančová kůra mletáPomerančová kůra mletáSladkost s nádechem jemné hořkosti, intenzivní citrusová vůně a svěžest, kterou pomerančová kůra přináší, oživí každé pečení, omáčky i marinády. Skvěle si rozumí s vánočním cukrovím, drůbeží i bylinkovým máslem a...Skladem32 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Sada koření na grilování - Severní AmerikaSada koření na grilování - Severní AmerikaAť už si raději zpíváte v dešti nebo cváláte krajinou na koni, ve Spojených státech každý najde to své. A o skvělém jídle to platí dvojnásob.Skladem249 Kč / 1 ksDo košíku bio koření: Hamburger s křupavou cibulkouHamburger s křupavou cibulkouKřupavá smažená cibulka, špetka papriky, hořčičný říz a náznak kouře, co voní jako pořádný gril. Tahle směs vylepší nejen domácí hambáče, ale i sekanou, karbanátky nebo zeleninové placičky. Hodí se i do marinád na maso...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Klobásové kořeníKlobásové kořeníJemná červená paprika, čerstvě mletý pepř, česnek a trocha kmínu spolu vytvoří vůni, která okamžitě připomene praskající klobásky na grilu. Tahle směs dokáže zvýraznit chuť každého domácího masa, ať už je to klobása,...Skladem40 Kč / 50 gVybrat balení bio koření: Koření na sýry à la FranceKoření na sýry à la FranceSvůdná vůně tymiánu, rozmarýnu a šalvěje v kombinaci s levandulí a červeným pepřem promění každý kousek sýra v malou francouzskou hostinu. Tahle směs je skvělá na zrající i nakládané sýry, sýrové talíře i zapečené...Skladem48 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Pařížský pepřPařížský pepřKdyž toužíte po pestré chuti s kapkou francouzského šarmu, tahle směs tří druhů pepře, papriky a bylinek promění i obyčejný steak, sýr nebo zeleninu v lahůdku. Postupně se rozvine, nejdřív štípne, pak překvapí lehkou...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Pepř citronovýPepř citronovýPikantní, lehce kyselá chuť s citrusovým šmrncem dodá každému jídlu svěžest i říz. Hrubě mletý pepř se snoubí s vůní citronu a krásně vynikne na rybách, mořských plodech, drůbeži i v zeleninových salátech. Perfektně...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Spaghetti bologneseSpaghetti bologneseKdyž ucítíte směs česneku, sladké papriky, oregana a špetky kmínu, okamžitě vás přenese do kuchyně plné rajčatové omáčky bublající na plotně. Tohle koření zjemní kyselost rajčat, zvýrazní chuť masa a propůjčí těstovinám...Skladem56 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Zabijačkové kořeníZabijačkové kořeníV této směsi najdete vůni čerstvé majoránky, šťavnatého česneku i hřejivé tóny pepře a nového koření, které připomínají poctivou kuchyň našich babiček. Směs zvýrazní nejen jitrnice a jelita, ale parádně sedne také do...Skladem33 Kč / 30 gVybrat balení

Hledaný text pepř mlety jsme našli v těchto článcích

Tip #47: Jak na nejlepší grilovací kořeníTip #47: Jak na nejlepší grilovací kořeníKdyž člověk začne s grilováním, tak si většinou vystačí s málem. Maso, k tomu trochu soli, čerstvě namletý pepř, rozpálený gril a jde se na věc. A ono to funguje. Jenže jakmile grilujete častěji, začnete zjišťovat, že steaky chutnají pořád stejně, zelenina je tak trochu do počtu a kuřecí prsa...Pokračovat Jak rozdělujeme kořeníJak rozdělujeme kořeníKoření, to jsou takoví malí kouzelníci v našich kuchyních, kteří nám denně pomáhají. Stačí přidat špetku a mávnutím kouzelného proutku přidají jídlu barvu, chuť i vůni. Ale co to vlastně koření je? Jednoduše řečeno, jedná se o různé části rostlin, které se používají k ochucení a dochucení jídel.Pokračovat Domácí barbecue omáčkyDomácí barbecue omáčkyJestli rádi grilujete, tak byste si rozhodně měli vyzkoušet vyrobit vlastní domácí barbecue omáčku. Je to překvapivě jednoduché a budete sklízet obdivné pohledy od všech hostů, až se vás někdo zeptá: „Ta barbecue omáčka je fakt výborná, kde jsi koupil?“ a vy ležérně odpovíte „Barbecue omáčky si dělám jedině sám".Pokračovat Sladká exkurzeSladká exkurzeDnes jsme měli v obchodě pořádně rušno, a to ještě před otevřením! Navštívily nás studentky druhého ročníku cukrářského oboru ze SOU Čáslav, plné zvědavosti a nadšení. Přijely objevit tajemství koření, které může jejich cukrářská kouzla povýšit na úplně novou úroveň.Pokračovat Domácí zabijačkové hodyDomácí zabijačkové hodyZapomeňte na klasické představy o zabijačce jako o venkovské zábavě vymalované Josefem Ladou. I něco tak tradičního, jako jsou vepřové hody, si můžete připravit v moderním stylu přímo ve vaší kuchyni. Nezáleží na tom, jestli bydlíte v bytě nebo domě, na venkově či ve městě, důležité je to, co vytvoříte.Pokračovat Rozhovor: tipy na zahřívací zimní kořeníRozhovor: tipy na zahřívací zimní kořeníZima se nám opět přihlásila o slovo a rtuť teploměru se chladem choulí hluboko pod nulou. Pokud tedy mráz není váš nejlepší kamarád, poslechněte si inspirativní povídání o zahřívacích schopnostech koření v pořadu Káva o čtvrté na Českém rozhlasu Dvojka, kde si moderátorka Patricie Strouhalová povídala s Míšou Schneedorferovou z našeho Království.Pokračovat Husa po mexickuHusa po mexickuMexická kuchyně je známá svým charakteristickým výrazem a bohatými chutěmi. A co když bychom vzali tradiční část mexického jídla a zkombinovali ji s českou husou? Když tyto dva prvky spojíte, vznikne jídlo, které je naprosto výjimečné a působivé.Pokračovat Husa na bylinkách a citrusechHusa na bylinkách a citrusechHusa na bylinkách a citrusech je skvělým způsobem, jak se dostat od tradičních husích receptů k něčemu svěžímu a jinému. Husa je výjimečným pokladem mezi drůbeží a její bohatá chuť, pokud je správně připravena, je rozhodně skvělým kulinářským zážitkem.Pokračovat Inspirace cajunské a kreolské kuchyněInspirace cajunské a kreolské kuchyněPředstavovat francouzskou kuchyni je tak trochu nošení jídla do restaurace. Ale pokud se zeptáme na cajunskou nebo kreolskou kuchyni, pravděpodobně hodně amatérských i profesionálních kuchařů začne bezradně krčit rameny. A přitom jsou tyto kulinářské světy tak fascinující.Pokračovat Koření na sušené masoKoření na sušené masoKdysi bylo sušené maso považováno za jeden z důležitých zdrojů potravy, dnes má své právoplatné místo na stole gurmánů od špičkových restaurací až po kuchyně odvážných domácích nadšenců. Tato kulinářská evoluce se odvíjí od tisícileté lidské vynalézavosti, je okořeněna nesčetnými kulturami a doplněna stále se vyvíjejícími poznatky potravinářské vědy. Námořníci sušené maso vozili na dlouhých plavbách, dobrodruzi jej sdíleli u táborových ohňů, a dokonce jerky , jak se sušenému masu říká v Americe, vzlétlo do vesmíru.Pokračovat Tip #42: Vytvořte si vlastní koření na grilováníTip #42: Vytvořte si vlastní koření na grilováníI když v naší nabídce najdete přes 50 druhů koření na grilování, nebojte se experimentovat a vytvořte si svou vlastní originální směs. Domácí koření dokáže proměnit grilovaná masa v lahodné pochoutky.Pokračovat 20 nejoblíbenějších koření italské kuchyně20 nejoblíbenějších koření italské kuchyněItálie, země romantiky, umění a historie, je proslulá svou vynikající kuchyní. V srdci italské gastronomie se skrývá tajná pokladnice koření, která oživuje chutě a vůně světově proslavených jídel.Pokračovat Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyněHamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně28. května se každý rok slaví mezinárodní den hamburgeru. Tento ikonický pokrm, který si získal srdce a především žaludky lidí na celém světě, má fascinující a bohatou historii a ještě bohatší možnosti jeho přípravy a ochucení.Pokračovat Indický nápoj lassí (slaná varianta)Indický nápoj lassí (slaná varianta)Lassí je známý indický nápoj na bázi jogurtu, který je oblíbený pro svou neuvěřitelně osvěžující chuť. Tento nápoj vznikl kolem roku 1000 před naším letopočtem a z dnešního pohledu se dá označit jako nejstarší recept na „smootie“.Pokračovat Vše o českém kmínuVše o českém kmínuKmín je jedno z mála koření, které nás většinou provází už od narození, protože velmi příznivě působí na zažívání a tak jej používají maminky společně s fenyklem při kojení.Pokračovat Koření na VindalooKoření na VindalooE-mailem jsme od našeho zákazníka dostali dotaz, jestli bychom mohli do nabídky zařadit koření na Vindaloo. Protože jsem velký příznivce Vindaloo, uvedu alespoň návod na přípravu tohoto hodně ostrého koření.Pokračovat Tip #45: Jaké koření nesmí v kuchyni chybětTip #45: Jaké koření nesmí v kuchyni chybětAť už právě zařizujete novou kuchyň nebo rozšiřujete své stávající zásoby koření, připravili jsme pro vás detailní přehled, který vám pomůže vybrat ty nejdůležitější a nejpoužívanější druhy koření a můžete se tak snadno rozhodnout jaké základní koření byste měli mít doma.Pokračovat Pikantní zálivka na jahodový salátPikantní zálivka na jahodový salátMilujete jahody s cukrem? Tak rozhodně vyzkoušejte tuto variantu jahodového ovocného salátu s pikantním sladkým přelivem.Pokračovat Kořeněná zálivka na ovocný salátKořeněná zálivka na ovocný salátOvocné saláty jsou skvělé samy o sobě, ale taková domácí čerstvě připravená kořeněná zálivka jim dodá úplně nový rozměr. Následující recept je zvlášť ideální pro exotické ovoce jako je ananas, mango, fíky nebo avokádo.Pokračovat Italská zálivka na zeleninový salátItalská zálivka na zeleninový salátItálie, zeleninové saláty a bylinky, to jednoznačně patří k sobě. Vyzkoušejte tento recept na domácí bylinkovou zálivku na zeleninový salát v italském stylu.Pokračovat Které koření je nejlepší v roce 2025?Které koření je nejlepší v roce 2025?Na otázku "Které koření je nejlepší?" asi těžko najdeme jednoznačnou odpověď, protože nejen, že každé koření se hodí pro různá jídla či národní kuchyně, ale především máme každý své vlastní chuťové preference. Pojďme si ale představit, že se koná mezinárodní chuťová olympiáda, na kterou se sjelo koření z celého světa.Pokračovat Kardamom, vládce orientuKardamom, vládce orientuKardamom patří nejen k nejdražším, ale zároveň i nejstarším kořením. Lidstvo jej zná už 4 000 let. Starověcí Egypťané si žvýkáním semínek kardamomu čistili zuby a Řekové i Římané jej používali jako parfém.Pokračovat Zajímavosti o bobkovém listuZajímavosti o bobkovém listuBobkový list má mezi bylinkami významné místo. Už v antickém Řecku a Římě byl vavřín symbolem ctnosti a moudrosti, a tak se stal oblíbeným mezi básníky, lékaři, vládci a válečníky. Věřilo se, že chrání nositele před zlými duchy a hněvem bohů. Protože ale tyto vlastnosti nebyly nikdy historicky potvrzeny, soustřeďme se raději na jeho kouzlo při vaření, které nám může zajistit slávu a vděk u našich strávníků.Pokračovat Sečuánská kuchyněSečuánská kuchyněVýjimečnost sečuánské kuchyně je tak výrazná, že UNESCO prohlásilo hlavní město provincie Čcheng-tu za město gastronomie a potvrdilo tak unikátní sofistikovanost místní kuchyně, která nemá jinde na světě obdoby.Pokračovat Severoindické pikantní smažené kuře s pískavicíSeveroindické pikantní smažené kuře s pískavicíKdyž otevřete kořenku s pískavicí, okouzlí vás nádherná vůně svěží trávy v kombinaci s vanilkou. Pískavice je též známá pod názvem fenugreek a také se jí říká řecké seno. Tento název získala, protože Řekové používali pískavici i jako krmivo pro dobytek.Pokračovat Nasi GorengNasi GorengNasi Goreng má svůj domov v Indonésii a jako mnoho jiných variant smažené rýže vzniklo tak trochu z nouze, když se lidé chtěli vyhnout plýtvání jídla. Jelikož jako základ slouží zbytky od včerejší večeře, neexistuje pevný recept a seznam ingrediencí by se dal poměrně dobře vystihnout českým rčením „co dům dal“.Pokračovat Dýňová polévka s Garam MasálouDýňová polévka s Garam MasálouI když historie využití dýní v kuchyni je stará 7 000 let, dnes velmi populární dýňová polévka vznikla až na počátku 19. století. Datum vzniku dýňové polévky je přesně 1. ledna 1804. Ten den obyvatelé Haiti společně vytvořili tuto jedinečnou polévku na oslavu své nezávislosti na francouzských kolonistech.Pokračovat Kuřecí kousky s červenou čočkou a estragonemKuřecí kousky s červenou čočkou a estragonemBylinka estragon byla známá již ve starověkém Egyptě, kde se používala především k náboženským účelům a v léčitelství. I staří Řekové používali tuto bylinku pro magické účely a pro její hadovitý tvar kořenů věřili, že dokáže vyléčit uštknutí jedovatých hadů. Do evropské kuchyně estragon vtrhl s mongolskou invazí až ve 13.Pokračovat Jihočeská Kulajda s hřibovým kořenímJihočeská Kulajda s hřibovým kořenímHoubaření je pro náš národ vášní. Ne, že by se houby jinde ve světě nesbíraly a nejedly, ale třeba v Anglii se na talíři objeví maximálně žampiony, ve Francii nebo Itálii dávají přednost jen liškám, hříbkům či lanýžům a Američané si většinu hub nechají dovézt ze zahraničí.Pokračovat Balkánská  Pljeskavica s AdžikouBalkánská Pljeskavica s AdžikouPljeskavice jsou hamburgery Balkánu. Za své národní jídlo jej považují Srbové, ale běžně se s nimi setkáme i v Chorvatsku nebo v Bosně. Jako koření můžeme do pljeskavice přidat např. Adžiku, které má svou domovinu v Abcházii a byla vymyšlena z docela kuriózních důvodů.Pokračovat Čevapčiči s bulharskou ČubricouČevapčiči s bulharskou ČubricouNa masové válečky čevapčiči dnes narazíte od Slovinska až po Bulharsko a všichni vám budou říkat, že to je jejich národní jídlo a že jen oni mají ty nejlepší a pravé čevapčiči. A pravdu budou mít tak trochu všichni, protože čevapčiči na Balkáně rozšířili během nadvlády Turků za osmanské říše povstalecké skupiny Hajduků.Pokračovat Šafránové rizotoŠafránové rizotoKdo by neznal rizoto (či italsky správně psáno risotto). Ale co známe o jeho historii? Jak se vlastně rýže dostala do Itálie již asi nezjistíme, zato však víme, že od 15. století je sever Itálie největším producentem rýže v Evropě.Pokračovat Slaný dort s kurkumouSlaný dort s kurkumouNásledující recept je od naší milé paní zákaznice, které moc děkujeme! Letošní Velikonoce jsem se rozhodla trochu experimentovat a kromě klasického beránku jsem si vymyslela slaný dort. Protože přijede velká část naší rodiny ze Slovenska, tak nechci nechat nic náhodě a raději jsem svůj výmysl vyzkoušela už tento víkend.Pokračovat Pepřový tokáňPepřový tokáňNaše milá paní zákaznice Klára Navrátilová nám zaslala zajímavý recept na u nás neznámé tradiční maďarské jídlo, kterému se říká tokáň. Moc děkujeme a jdeme vařít :-). Pepřový tokáň V názvu tohoto pokrmu rozumíme slovu „pepř“, ale tokáň je záhadou. Nikdo přesně neví, co to vlastně je, ale všichni ho vaří.Pokračovat Pepř je král kořeníPepř je král kořeníVe starověku se milovníci pepře trmáceli až do Indie. To už se dnes nemusí, stačí si zaběhnout do Nuslí :-). Děkujme Alexandru Makedonskému, který nám toto černé zlato do Evropy přivezl a Marco Polovi, který ho poprvé popsal. Do nemilosti se pepř dostal pouze jednou, a to pro podezření, že podporuje tělesné žádosti.Pokračovat Boules OrientalesBoules OrientalesNejprve si připravíme hummus, ze kterého následně budeme tvořit kuličky.Pokračovat Uzené nuselské zelíUzené nuselské zelíInspiraci k poslednímu receptu paprikové sady jsme získali zcela náhodně v našem obchodě při konzultaci koření se zákazníkem, který si nesl vážené kysané zelí. Ano, u nás v Nuslích si můžete odnést ve vlastních nádobách nejen naše koření a bylinky, ale přes ulici i kysané zelí na váhu.Pokračovat Rozhovor nejen o zimním kořeníRozhovor nejen o zimním kořeníDnes jsme si ve Víkendovém Radiožurnálu povídali s Patricií Strouhalovou především o koření, které nás v zimě zahřeje nebo nám posílí imunitu. V zimním jídelníčku by tak měla mít své pevné místo nejen známá a oblíbená skořice, hřebíček či pepř, ale i zázračná kurkuma, exotický kardamom i římský kmín a samozřejmě chilli papričky.Pokračovat Halászlé - maďarská rybí polévkaHalászlé - maďarská rybí polévkaKdyž se řekne paprika, tak se snad všem vybaví Maďarsko. Recept na maďarský guláš jsme pro vás přichystali na jiném místě a tentokrát si uvaříme jiné tradiční maďarské jídlo - Halászlé, nebo-li rybí polévku (halász- ryba, léves - polévka). Základem této polévky je kapr, sumec nebo candát.Pokračovat Královské hovězí na víněKrálovské hovězí na víněDen před samotnou konzumací (aby se gulášek hezky táhnul a ingredience se měly čas spojit) zahájíme přípravu a nalejeme si sklenku vína. Samozřejmě proto, abychom zjistili, zda není zkažené a nezničilo nám celý oběd :-). Ve větším hrnci, nejlépe v takovém, který se nepřipaluje, zesklovatíme na oleji cibuli.Pokračovat

Nalezli jsme ještě tyto zajímavé související produkty

bio koření: Asijská rýže BIOAsijská rýže BIOVášnivá kombinace česneku, cibule, zázvoru a citronové trávy promění obyčejnou rýži v kouzlo asijské kuchyně. Směs dodá svěžest, jemné teplo a lehce pikantní nádech, který skvěle sedne do stir-fry, kari i na grilovanou...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Pasta alla CalabresePasta alla CalabreseVýrazná středomořská vůně česneku, sladké papriky a oregana ve směsi vyladí každou rajčatovou omáčku na těstoviny i domácí pizzu. Jemná hořkost bylinek a špetka pepře dodají omáčce šmrnc a hloubku. Pasta alla Calabrese...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Pepř černý fermentovaný BIOPepř černý fermentovaný BIOŠťavnaté kuličky s jemnou slaností, zemitou vůní a nádechem ovoce dodají vašemu jídlu úplně nový rozměr. Fermentovaný pepř vynikne na steaku, rybě nebo na rajčatovém salátu, skvěle si rozumí i se sýry a čokoládou. Stačí...Skladem68 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Asijské bistro BIOAsijské bistro BIOPerná citrusová vůně citronové myrty s nádechem pomeranče a zázvoru ihned navodí pocit, jako byste stáli u wok pánve v rušném bistru. Směs má sladké, pikantní i lehce zemité tóny, které se skvěle hodí do nudlí, rýže,...Skladem56 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Sada koření na grilování - AfrikaSada koření na grilování - AfrikaV Africe narazíte jak na divokou džungli, kam nevkročila lidská noha, tak i na moderní mnohamilionové metropole. A stejně tak pestrá je africká kuchyně, ve které ochutnáte vynikající masové speciality i jednoduché...Skladem249 Kč / 1 ksDo košíku bio koření: Chai Latte BIOChai Latte BIOSladká skořice, pikantní zázvor a voňavý kardamom tvoří jádro této směsi, do které se přidává i muškátový oříšek, hřebíček a svěží citronová kůra. Vůně připomíná útulnou cukrárnu s exotickým nádechem. Směs krásně...Dočasně vyprodáno56 Kč / 40 g bio koření: Pepř AndalimanPepř AndalimanCitrusově svěží a pikantní andalimanský pepř dodá každému jídlu nezaměnitelný šmrnc a lehké brnění na jazyku. Perfektně ladí s rybou, drůbeží i ostřejšími omáčkami, kterým propůjčí osobitý exotický nádech. Skvěle zazáří...Skladem64 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Pepř kampotský červený BIOPepř kampotský červený BIOKuličky červeného pepře z Kampotu vás překvapí jemnou pálivostí a šťavnatým ovocným aroma, které připomíná malinové lesní plody. Oceníte ho na steaku, rybě i pečené zelenině, zvlášť když ho namelete těsně před...Skladem98 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Kajenský pepř drcenýKajenský pepř drcenýJemně drcené chilli papričky v kajenském pepři dodají pokrmům příjemné teplo a typickou pikantní chuť s lehkým kouřovým nádechem. Skvěle vynikne v omáčkách na těstoviny, guláších, marinádách na maso i zeleninu nebo v...Skladem39 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Pepř černý LampongPepř černý LampongKuličky této indonéské pepřové klasiky rozvoní kuchyň po tropickém pralese, v chuti ucítíte ostrou pálivost, čerstvé dřevo a příjemnou pryskyřici. Lampong dodá pořádný říz steakům, pečenému jehněčímu i tmavým omáčkám.Skladem56 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Sada koření - GrilováníSada koření - GrilováníVýběrová degustační sada 12 koření na grilování v kovových kořenkách. Sada má rozměr 22 x 17 cm. Jednotlivé kořenky mají průměr 5 cm a výšku 2 cm. Na spodní straně každé kořenky je popis obsahu.Skladem595 Kč / 1 ksDo košíku bio koření: Sada koření - Indická kuchyněSada koření - Indická kuchyněVýběrová degustační sada 12 koření indické kuchyně v kovových kořenkách. Sada má rozměr 22 x 17 cm. Jednotlivé kořenky mají průměr 5 cm a výšku 2 cm. Na spodní straně každé kořenky je popis obsahu.Skladem595 Kč / 1 ksDo košíku bio koření: Míchaná vajíčkaMíchaná vajíčkaSvěží pažitka a petrželka dodají vajíčkům šťavnatou bylinkovou chuť, paprikové vločky a cibulka vykouzlí jemnou sladkost a muškátový oříšek spolu s pepřem vše podtrhnou lehce pikantní a voňavou tečkou. Koření využijete...Dočasně vyprodáno35 Kč / 50 g bio koření: Sýry a tvarohSýry a tvarohBylinková směs plná petržele, pažitky a kopru dokáže sýry příjemně oživit. Lehká zemitost kmínu spolu s paprikou a pepřem vytvoří jemně pikantní chuť, která sedí ke tvarohu, grilovanému hermelínu i toastům. Skvěle...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: BaharatBaharatBaharat rozvoní kuchyni teplem skořice, dřevitou vůní římského kmínu a jemným pálivým závanem černého pepře. Skvěle zvýrazní chuť masa, rýže i dušené zeleniny. Tahle směs promění všední jídlo v pestrý zážitek. Při...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Pepř tasmánskýPepř tasmánskýNa první ochutnání připomene sladké lesní ovoce, ale hned poté vás překvapí ostrou, kořeněnou vlnou. Tasmánská varianta skvěle zvýrazní červené maso, kousky zvěřiny i steaky z tuňáka. Navíc lehce obarví světlé omáčky.Dočasně vyprodáno69 Kč / 10 g bio koření: Česnek granulovaný BIOČesnek granulovaný BIOPlná, příjemně česneková vůně bez štiplavé ostrosti – to přesně vystihuje granulovanou verzi tohoto koření. Skvěle se rozvine v marinádách, polévkách i dresincích a nikdy nepřebije ostatní chutě. Každý špetkou dodá...Skladem52 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Pepř bílý celý BIOPepř bílý celý BIOJemně pikantní, nenápadně aromatický a lehce nasládlý, přesně takový je celý bílý pepř. Při dlouhém vaření voní jako čerstvě spařený vývar, krásně podpoří omáčky, marinády, ale i nakládané sýry nebo jemné ryby.Skladem48 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Paprika pálivá BIOPaprika pálivá BIOPálivá paprika v BIO kvalitě rozproudí každé jídlo svojí štiplavostí a kouřovou vůní. Typická je pro ní jasně červená barva, lehce dráždivé aroma a příjemné teplo na jazyku. Skvěle oživí guláš, polévky i pomazánky.Skladem32 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Kurkuma BIOKurkuma BIOZlatavě sytá barva, lehce zemitá chuť s nádechem pepře a trochu nahořklý podtón. To je kurkuma z bio kvality, která rozsvítí každou rýži, promění omáčky na těstoviny i polévky a spolehlivě zvýrazní chuť marinád na maso.Skladem36 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Hořčice bílá celá BIOHořčice bílá celá BIOJemně křupavá semínka s hořkosladkou chutí a nádechem oříšků rozvoní každý nálev, marinádu nebo dresink. Celá hořčice se skvěle hodí do nakládání okurek i domácího pečiva, kde zvýrazní chuť a dodá pokrmu originální tón.Skladem24 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Americké rumové kořeníAmerické rumové kořeníRumové koření s kapkou bourbonového aroma, pepřem, paprikou a bylinkami umí rozvonět každý gril i troubu a masu dodá šťavnatost a charakter. Hodí se na steaky, žebírka, kuřecí i buřty na pivě. Skvělý tip: maso pořádně...Skladem72 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Kurkuma drcenáKurkuma drcenáZemitá a lehce pepřová chuť drcené kurkumy dodá každému jídlu nádech exotiky a nádhernou zlatavou barvu. Je skvělá do kari, omáček, marinád i zeleninových směsí. Nejlépe vynikne, když ji krátce opražíte s dalšími...Dočasně vyprodáno32 Kč / 40 g bio koření: Pepř cibulovýPepř cibulovýKdyž se setká sladkost opečené cibulky a lehká pálivost pepře, vznikne kořenicí směs, která vytáhne chuť kuřete, burgeru nebo pečené zeleniny na úplně novou úroveň. Díky bylinkám získá každá polévka i bramborová kaše...Skladem40 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Koriandr listKoriandr listZelené lístky koriandru v sušené podobě krásně oživí exotické polévky, voňavé omáčky i jihoamerické tacos. Jeho svěží, lehce citrusová chuť připomíná kombinaci limetky a anýzu. Do jídla ho přidejte až na závěr, aby...Skladem46 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Mlýnek na koření dřevoMlýnek na koření dřevoTento mlýnek na koření má kvalitní keramické mlecí kameny. Mlýnek má zásobník na koření vyrobený z odolného skla a mlecí mechanizmus je ukrytý v elegantní bambusové hlavici. Protože má mlýnek keramické kameny, můžete...Skladem369 Kč / 1 ksDo košíku bio koření: Mlýnek na koření ocelMlýnek na koření ocelTento mlýnek má zásobník na koření vyrobený z odolného skla a mlecí kameny jsou skryty v pouzdru z leštěné oceli s víčkem. Mlecí mechanizmus mlýnku je vyrobený z keramického materiálu, takže jej můžete použít nejen na...Skladem295 Kč / 1 ksDo košíku bio koření: Mlýnek na koření plastMlýnek na koření plastKombinace černého plastu s ocelovým proužkem a odolnou skleněnou nádobkou vytváří elegantní mlýnek na koření pro každý jídelní stůl. Mlýnek má mlecí kameny vyrobené z keramického materiálu, takže jej lze používat nejen...Skladem250 Kč / 1 ksDo košíku bio koření: Pepř pomerančovýPepř pomerančovýJemně pálivý zelený pepř v této směsi se krásně prolíná s vůní pomerančové kůry a svěžími tóny rozmarýnu. Skvěle oživí dušené i grilované ryby, kuřecí maso nebo pečenou zeleninu. Vyzkoušejte ho i do marinády na lososa...Skladem36 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Fenykl mletýFenykl mletýLehká nasládlost, tóny anýzu a lékořice – právě to je fenyklový prášek, který krásně zvýrazní domácí pečivo, těstoviny nebo slané koláče. Skvěle se snoubí s medem nebo oříšky, ale i s pečenou zeleninou či drůbežím...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Saturejka drcenáSaturejka drcenáKořenitá vůně připomíná zahrádku v plné síle, a chuť je výrazně pepřová, ale bez pálivosti – právě proto je tahle bylinka skvělá do fazolových jídel, hustých polévek nebo marinád na maso. Zkuste ji přidat do brambor,...Skladem28 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Vanilka mletá UgandaVanilka mletá UgandaUgandská vanilka vynikne hlavně svou hutnou, až čokoládovou vůní a příjemnou sladkostí, která zjemní dortové krémy, pudinky nebo zmrzlinu. Hodí se také do domácího vanilkového cukru i horkého mléka. Výborně se snoubí i...Skladem110 Kč / 10 gVybrat balení bio koření: Paprika pálivá maďarskáPaprika pálivá maďarskáJemně namletá pálivá paprika z Maďarska dodá každému soustu pikantní říz, který povzbudí nejen chuťové buňky. V její vůni najdete tóny sušených paprik, lehkou kouřovost i špetku ovocnosti. Skvěle oživí guláš, polévky...Skladem32 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Mleté maso paprikovéMleté maso paprikovéPředstavte si karbanátky nebo šťavnatý burger, které rozvoní sladká paprika s česnekem, lehce štípne pepř a příjemně je zaoblí bylinky jako majoránka a saturejka. Tato směs zvýrazní chuť mletého masa, dodá mu tu...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Paprika sladká maďarskáPaprika sladká maďarskáSladká maďarská paprika rozvoní kuchyni nasládlou vůní a dodá vašim jídlům sytě červenou barvu i plnou chuť. Skvěle sedí do guláše, domácích klobás, rajčatových omáček nebo zeleninových jídel, kde barevně i chuťově...Skladem32 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Kari thajskéKari thajskéPikantní a voňavá směs inspirovaná thajskou kuchyní promění obyčejné jídlo v zážitek plný chutí. Kurkuma se postará o krásnou barvu, chilli a pepř zahřejí a zázvor s koriandrem dodají svěží, lehce citrusový nádech.Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Pepř česnekovýPepř česnekovýKdyž spojíte pikantní pepř s voňavým česnekem, vznikne směs, která v kuchyni nikdy nezklame. Stačí lehce posypat maso, rybu nebo zeleninu a každé sousto získá šťavnatou ostrost i charakteristickou vůni. Skvěle rozjasní...Skladem44 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Garam MasálaGaram MasálaHřejivé chutě, jemná pálivost a vůně skořice, hřebíčku i kardamomu, přesně to vystihuje tuhle směs, bez které se indická kuchyně neobejde. Garam masála promění kari, polévku z čočky i pečenou zeleninu v opravdový...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Dátá Chai MasálaDátá Chai MasálaVoňavá směs kardamomu, skořice, zázvoru a hřebíčku s pořádnou špetkou pepře vás přenese rovnou na indické tržiště. Tahle kombinace se nejlépe hodí do hutného černého čaje s mlékem, ale rozumí si i s medem nebo cukrem.Skladem57 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Biftekové kořeníBiftekové kořeníKdyž potřebujete, aby maso vonělo po sladké paprice, lehce štíplavém pepři a jemném zázvoru, sáhněte po této steakové směsi. Vykouzlí na steaku perfektně křupavou krustu a postará se o pořádnou dávku chuťového řízu.Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Římský kmín mletýŘímský kmín mletýZemitá vůně s lehkým kouřovým nádechem a stopou hořkosti, přesně to přinese do vaší kuchyně mletý cumin. Skvěle doplní kari, chili, hummus i pečené maso a zeleninu. Dodá exotický šmrnc polévkám i domácím chlebům.Skladem36 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Pepř zelený celýPepř zelený celýJemně svěží a travnatá chuť zeleného pepře krásně rozvine omáčky na těstoviny, vývary i marinády. Oproti mleté variantě si udrží šťavnatou ostrost s nádechem citrusů a borovice, která se při vaření uvolňuje postupně a...Skladem36 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Pepř bílý citrónovýPepř bílý citrónovýJemně pálivý bílý pepř v kombinaci s citronovou kůrou rozsvítí chuť každé ryby, mořských plodů a drůbeže. Svěží citrusová vůně krásně zvýrazní i zeleninu, bylinkové omáčky nebo salátové dresinky. Skvěle se hodí na...Skladem42 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Pepř bílý celýPepř bílý celýKuličky bílého pepře voní jemně kořeněně a na jazyku nechávají hřejivou stopu, která zvýrazní chuť vývarů, omáček i marinád. Nepřekřičí chuť masa ani ryby, naopak ji podtrhnou a dodají pokrmu příjemnou hloubku. Nejlépe...Skladem32 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Paprika sladká španělskáPaprika sladká španělskáJemná, nasládlá paprika ze Španělska dodá každé pomazánce, dresinku nebo paštice krásnou červenou barvu a plnou chuť bez pálivosti. Skvěle se hodí na sýr nebo do studených jídel, v teplé kuchyni ji přidejte až na závěr.Skladem28 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Paprika pálivá španělskáPaprika pálivá španělskáŠpanělská pálivá paprika potěší každého, kdo má rád pikantní šmrnc v jídle. Její sytě červená barva a ostrá chuť krásně zvýrazní guláš, fazolovou polévku i domácí pomazánku ze sýra. Na jednohubkách krásně vypadá a navíc...Skladem28 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Nové koření mletéNové koření mletéKouzlo, které v sobě ukrývá mleté nové koření, připomíná najednou chuť hřebíčku, skořice i muškátového oříšku s jemně peprným závěrem. Stačí špetka a omáčky, pečená masa nebo marinády získají plnější, výraznější tón.Skladem28 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Nové koření celéNové koření celéTyhle voňavé kuličky v sobě spojují nádech hřebíčku, skořice, pepře a jemnou exotiku, která promění klasický vývar, omáčku na svíčkovou nebo domácí marinádu ve voňavou hostinu. Nové koření se skvěle hodí i na nakládání...Skladem26 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: KurkumaKurkumaJemně zemitá chuť a sytě žlutá barva promění i obyčejná jídla v něco výjimečného. Kurkuma nejvíce vynikne v kari, polévkách, dušené zelenině nebo v rýži, svědčí jí ale i pečení nebo domácí těstoviny. Skvěle se pojí s...Skladem28 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Hořčice bílá mletáHořčice bílá mletáJemně pálivá, lehce oříšková a svěže kořeněná – taková je mletá forma bílého hořčičného semínka. Skvěle ochutí omáčky, domácí dresinky i marinády, kde rozvine pikantní říz a zvýrazní další chutě. Oceníte ji v bramborové...Skladem16 Kč / 40 gVybrat balení

Hledaný text pepř mlety jsme nalezli v těchto kategoriích

Jednodruhové koření Koření indické kuchyně Koření orientální kuchyně Koření latinskoamerické kuchyně Koření na marinády Koření na omáčky Koření čínské kuchyně Koření na dipy a salsy Koření italské kuchyně Koření francouzské kuchyně Koření na steaky Koření na drůbež Koření na paštiky Bio koření Koření mexické kuchyně Koření na saláty Koření na grilování Koření na vegetariánská jídla Koření na pečené maso Koření české kuchyně Koření do polévky Koření vietnamské kuchyně Koření balkánské kuchyně Koření na zvěřinu Koření na mleté maso Koření na zabijačku Koření na čínu Koření středomořské kuchyně Koření na rýži Koření severoamerické kuchyně

Sledujte nás na sociálních sítích, ať vám nic neunikne :-)

Facebook Instagram Instagram
Nákupní košík
Váš košík je zatím prázdný

U objednávek nad 1 500 Kč je poštovné zdarma.

Informace o dopravě a platbě

Pro doručení na Slovensko Slovensko prosím objednávajte na kralovstvochuti.sk.