Masála na kuře
Směsi koření
Ostrá indická směs koření na maso pocházející ze severozápadní části Indie, z Rajasthanu. Můžete ji použít k úpravě drůbežího masa...
Grilovací koření Klasik
Směsi koření
Klasická vyvážená směs koření, bylinek a soli určená k rychlému a snadnému grilování každého masa, hodí se i na zeleninu...
Skořice indonéská mletá
Jednodruhové koření
Tato mletá skořice se vyrábí ze sušené kůry skořicovníku pěstovaného v Indonésii. Na rozdíl od skořice cejlonské je její chuť...
Skořice indonéská celá
Jednodruhové koření
Tato skořice pochází ze skořicovníku pěstovaného v Indonésii. Na rozdíl od skořice cejlonské je její kůra tvrdá a chuť ostřejší až...
Rozmarýn
Jednodruhové koření
Rozmarýn je stálezelená léčivá rostlina a také velmi aromatické silné koření (využívají se úzké listy, které vypadají spíš jako...
Pomerančová kůra mletá
Jednodruhové koření
Sušená mletá pomerančová kůra dodá pokrmům lehký ovocný nádech. Hodí se např. do omáček, asijských zeleninových a masových jídel,...
Pepř sečuánský mletý
Jednodruhové koření
Sečuánský pepř je jedno z nejstarších čínských koření. I když má v názvu pepř, nejedná se o pepřovník a na rozdíl od klasického...
Oregano
Jednodruhové koření
Oregano - dobromysl obecná je rostlinou, která se využívá jako koření i jako léčivá bylina. Oregano je typickou přísadou do pizzy a...
Kardamom mletý
Jednodruhové koření
Plody byliny kardamovníku obecného (zelená zrna) obsahují semena a jsou vysoce ceněným kořením. Kardamom (též nesprávně kardamon)...
Kardamom celý
Jednodruhové koření
Plody byliny kardamovníku obecného (zelená zrna) obsahují semena a jsou vysoce ceněným kořením. Kardamom (též nesprávně kardamon)...
Estragon
Jednodruhové koření
Estragon je důležité koření francouzské kuchyně, kde se přidává k sýrům, do listových salátů, vaječných pokrmů (i omelet), ke...
Bazalka
Jednodruhové koření
Bazalka je bylinka s ostřejší aromatickou chutí, která povzbuzuje strávníky k jídlu a podporuje trávení. Sušená bazalka se používá...
Karí Colombo
Směsi koření
Tato neostrá směs koření karí se hodí pro přípravu masových a zeleninových směsí, na kuře, králika či ryby i k ochucení rýže,...
Pepř sečuánský zelený celý
Jednodruhové koření
Zelený sečuánský pepř má jemnou kořenitost, intenzivní citrusové tóny s nuancemi grapefruitu. Při skousnutí cítíte na jazyku...
Ras el Hanout
Směsi koření
Ras el Hanout je aromatická a na první přivonění typicky exotická směs koření ze severní Afriky. To, co je pro Indii kari, je pro...
Jihoafrické koření
Směsi koření
V této hrubě namleté směsi objevíte všechny chutě jihoafrické kuchyně, ve které koření hraje zásadní roli. Koření do této části...
Skořice cejlonská celá BIO
Bio koření
Kůra skořice cejlonské je, na rozdíl od u nás nejvíce rozšířené skořice čínské, měkká jako papír a její chuť mnohem jemnější a díky...
Sada koření - Sladké pečení
Sady koření
Výběrová degustační sada 12 koření na pečení v kovových kořenkách. Sada má rozměr 22 x 17 cm. Jednotlivé kořenky mají průměr 5 cm a...
Sada koření - Indická kuchyně
Sady koření
Výběrová degustační sada 12 koření indické kuchyně v kovových kořenkách. Sada má rozměr 22 x 17 cm. Jednotlivé kořenky mají průměr...
Sada koření - Pepře celého světa
Sady koření
Výběrová degustační sada 12 různých pepřů v kovových kořenkách. Sada má rozměr 22 x 17 cm. Jednotlivé kořenky mají průměr 5 cm a...
Sada loveckého koření sv. Huberta
Sady koření
Na úsvitu lidského věku byl lov hlavním zdrojem potravy. Udatní lovci patřili k nejváženějším členům kmene, protože mu zajišťovali...
Pepř sečuánský Timut celý BIO
Bio koření
Nepálská varianta sečuánského pepře, která se též nazývá Timut, roste v divokých částech Himalájí, kde je v nadmořské výšce přes 2...
Café de Paris
Směsi koření
Jemná bylinková směs, výborná na přípravu sýrových a smetanových omáček, dresinků i bylinkového másla. Vhodná ke kuřecímu, hovězímu...
Skořice cejlonská mletá BIO
Bio koření
Skořice cejlonská má, na rozdíl od u nás nejvíce známé skořice čínské, kůru měkkou jako papír a její chuť mnohem jemnější...
Bazalka BIO
Bio koření
Bazalka je bylinka s ostřejší aromatickou chutí, která povzbuzuje strávníky k jídlu a podporuje trávení. Sušená bazalka se používá...
Sada koření na grilování - Afrika
Sady koření
V Africe narazíte jak na divokou džungli, kam nevkročila lidská noha, tak i na moderní mnohamilionové metropole...
Sada koření na grilování - Evropa
Sady koření
Rozmanitost evropské kuchyně je stejně pestrá, jako jazyky, kterými se zde hovoří. A nejen hovoří, ale především ochutnávají...
Vánoční dobroty
Ovocné čaje
Ovocný čaj s ibiškem s výraznější, lehce nasládlou chutí vánočního koření....
Kuře na bylinkách
Směsi koření
Směs bylinek a soli nejen na kuře, ale i další masa....
Grilovací bylinky
Směsi koření
Tato jemně pikantní směs koření bez soli dodá grilovanému masu, rybám, drůbeži, ale i grilované zelenině příjemnou bylinkovou chuť...
Sladký pomeranč
Ovocné čaje
Ovocný čaj bez ibišku se sladkou, krémovou chutí květů a kůry pomerančů. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 23 kJ/ 6...
Pomerančová kůra v hořké čokoládě
Ořechy a laskominy
Složení: pomerančová kůra 23 %, hořká čokoláda 77 %(cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, rostlinný tuk (palmový olej, olej z...
Pepř pomerančový
Směsi koření
Tato směs jemně mleté pomerančové kůry, rozmarýnu a zeleného pepře je ideální především na ryby, drůbež a zeleninu...
Grilovací koření Brazílie
Směsi koření
Vytvořte si u vás doma atmosféru rozpálené pláže Copacabana v Rio de Janeiro a připravte si na grilu steak s chutí tradičních...
Skořice cejlonská mletá
Jednodruhové koření
Skořice cejlonská má, na rozdíl od u nás nejvíce známé skořice čínské, kůru měkkou jako papír a její chuť mnohem jemnější...
Piri-Piri
Směsi koření
Pikantní směs koření Piri-piri se s oblibou užívá především na maso a omáčky. Nejslavnější je recept na Piri-piri kuře z...
Kerblík
Jednodruhové koření
Kerblík je aromatická sladká a voňavá bylinka podobná petrželi. Svou chutí může též připomínat anýz. Kerblík vám zachutná v...
Pepř sečuánský celý
Jednodruhové koření
Sečuánský pepř pochází z Číny, je to jedno z nejstarších čínských koření. Není to pravý pepř, ale tobolky keře s názvem žlutodřev...
Tandoori Masála červená
Směsi koření
Ostrá, typicky indická směs. Ideální do zeleninových, houbových, masitých (např. kuřecí) i bramborových pokrmů...
Skořice cejlonská celá
Jednodruhové koření
Kůra skořice cejlonské je, na rozdíl od u nás nejvíce rozšířené skořice čínské, měkká jako papír a její chuť mnohem jemnější a díky...
Karí Madras
Směsi koření
Jedna z nejoblíbenějších variant kari, tzv. anglického typu. Vhodné především na masové a zeleninové směsi, zeleninové polévky,...
Karí thajské
Směsi koření
Silně pálivé kari thajského typu na masové a zeleninové směsi, zeleninové polévky, rýže, těstoviny, luštěniny, kuře, králíka nebo...
Kardamom zelená zrna
Jednodruhové koření
Plody byliny kardamovníku obecného (zelená zrna) obsahují semena a jsou vysoce ceněným kořením. Kardamom (též nesprávně kardamon)...
Pařížský pepř
Směsi koření
Pařížský pepř je směs tří druhů pepře, papriky, koriandru a pískavice ve stylu francouzské kuchyně. Tato pikantní směs koření je...
Citronová kůra mletá
Jednodruhové koření
Citronovou kůru používáme v české kuchyni tradičně do těst a k masu (především rybám), kterým dodá citronovou příchuť...