Šalvěj
Bylinky
Šalvěj je aromatická bylina známá jako koření a léčivka již od starověku. V USA se používá na vepřové maso a klobásy, v Anglii je...
Dárková sada Japonské čaje
Čajové sady
Japonsko, země vycházejícího slunce, je domovem mistrovského umění čajového obřadu a místo, kde čaj neznamená jen nápoj, ale celou...
Dárková sada Japonské čaje / Manga edice
Čajové sady
Odhalte s námi magii zeleného čaje v limitované edici, která oslavuje bohatou kulturu a styl japonských manga komiksů...
Genmaicha Japonsko
Zelené čaje
Japonský zelený čaj s praženou rýží. Býval to čaj chudých japonských farmářů, dnes se stal oblíbeným nápojem milovníků zelených...
Káva bez kofeinu
Káva Arabica
Tato káva bez kofeinu se vyrábá z kolumbijské kávy, která vyniká jemnou kyselostí a o něco intenzivnější hořkou příchutí s výraznou...
Anýz celý BIO
Bio koření
Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Grilovaný sýr BIO
Bio koření
Toto koření můžete použít jak na klasický grilovaný hermelín, tak i na další druhy sýrů jako např. na feta nebo třeba oblíbené...
Chlebové koření BIO
Bio koření
Klasická směs BIO koření na pečení pravého českého domácího chleba a jiného chlebového pečiva....
Chlebové koření vídeňské BIO
Bio koření
Směs koření na ochucení chlebového těsta s výraznější chutí anýzu, který dodává pečivu jemně pikantní sladkou chuť podpořenou...
Karob BIO
Bio koření
Karob, nebo-li svatojánský chléb, se dá dobře použít jako zdravá hořkosladká náhrada kakaa. Má nižší obsah tuků a více cukrů,...
Kmín český celý BIO
Bio koření
Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Koriandr celý BIO
Bio koření
Koriandr má příjemnou kořennou chuť a vůni, využívá se plod, list i kořen. Nažloutlá celá zrnka koriandru jsou nejaromatičtější z...
Ajowan
Jednodruhové koření
Ajowan (Adžvan), též u nás známý jako koptský kmín, se v indické kuchyni obvykle praží či smaží na přepuštěném másle ghí, aby se...
Anýz celý
Jednodruhové koření
Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Anýz mletý
Jednodruhové koření
Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Černucha
Jednodruhové koření
Černucha se užívá k ochucení chleba, k pečení drůbeže, vepřového a hovězího masa, na zeleninu, luštěniny. Má mírně ostrou chuť....
Cibule mletá
Jednodruhové koření
Už žádné slzy při krájení čerstvé cibule a žádné překvapení velkými kousky cibule ve vašich pokrmech. S touto jemně mletou sušenou...
Fenykl mletý
Jednodruhové koření
Mletý fenykl se používá k ochucení polévek, do omáček, při pečení sladkého pečiva, chleba, na vepřovou pečeni, do nádivky drůbeže,...
Kardamom celý
Jednodruhové koření
Plody byliny kardamovníku obecného (zelená zrna) obsahují semena a jsou vysoce ceněným kořením. Kardamom (též nesprávně kardamon)...
Kmín český celý
Jednodruhové koření
Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Kmín český drcený
Jednodruhové koření
Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Kmín český mletý
Jednodruhové koření
Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Koriandr celý
Jednodruhové koření
Koriandr má příjemnou kořennou chuť a vůni, využívá se plod, list i kořen. Nažloutlá celá zrnka koriandru jsou nejaromatičtější z...
Pískavice modrá mletá
Jednodruhové koření
Modrá pískavice je velmi oblíbená v gruzínské, rakouské a švýcarské kuchyni. Její chuť je velmi pikantní a hořko-kyselá,...
Sada koření na grilování - Afrika
Dárkové sady koření
V Africe narazíte jak na divokou džungli, kam nevkročila lidská noha, tak i na moderní mnohamilionové metropole...
Sada koření na grilování - Evropa
Dárkové sady koření
Rozmanitost evropské kuchyně je stejně pestrá, jako jazyky, kterými se zde hovoří. A nejen hovoří, ale především ochutnávají...
Bambova bylinková sůl
Směsi koření
Kořenící směs k ochucení polévek, zeleninových salátů, pomazánek, dresinků, omáček, rýže, luštěnin, pokrmů z vajec, brambor či...
Chlebové koření
Směsi koření
Klasická směs koření na pečení pravého českého domácího chleba a jiného chlebového pečiva....
Kari Mauritius
Směsi koření
Mauritius, známý svými bílými písečnými plážemi a tyrkysovými vodami, není slavný pouze svou nádhernou přírodou, ale také svou...
Pracharanda papriková
Směsi koření
Vyvážená zeleninová směs typu Vegeta. Neobsahuje glutaman ani žádné další chemické přísady, pouze sůl. Je bez lepku a bez cukru...
Pracharanda polévková
Směsi koření
Vyvážená zeleninová směs typu Vegeta. Neobsahuje glutaman ani žádné další chemické přísady, pouze sůl. Je bez lepku a bez cukru...
Tandoori Masála
Směsi koření
Tandoori masála získala svůj název podle tradiční pece tandoor, což je hliněná pec používaná v indické kuchyni...
Zatar
Směsi koření
Směs koření Zatar (Za'atar) je populární především v zemích severní Afriky a Blízkého východu, v Jordánsku, Libanonu, Sýrii nebo v...
Datle Medjool čerstvé
Ořechy a laskominy
Svou výjimečnou pozici si tento druh datlí vysloužil díky svým třem hlavním nej-: jsou ze všech datlí největší, nejsladší a mají...
Sezamové semínko černé
Ořechy a laskominy
Tobolky sezamu obsahují semena různých barev v závislosti na odrůdě. Černý sezam je výraznější na chuti než jeho světlejší...