Uzená granulovaná cibule BIO / Koření

Že je cibule v naší kuchyni nepostradatelná asi bude odmítat málokdo. Čerstvou cibuli nám může snadno nahradit granulovaná sušená verze, a díky ní tak při vaření ušetříme čas i slzy.

Protože se ale velmi často čerstvá cibule na počátku restuje nebo smaží, získá tak kouřové aroma, které u sušené cibule chybí. Právě z toho důvodu máme v nabídce i tuto uzenou granulovanou cibuli.

Cibule pochází z kontrolovaného ekologického pěstování v Egyptě a je zauzena v Německu certifikovanou BIO udírnou, kde probíhá uzení sedm dní studeným procesem v nejjemnějším bukovém kouři.

Výsledek přesvědčí intenzivním kouřovým aroma a typickou pikantní cibulovou chutí, která je o něco sladší a méně štiplavá, než běžná syrová cibule.

Uzená cibule lze využít mnoha způsoby, například k dochucení polévek, omáček, marinád a dipů, salátů a zeleninových pokrmů.

Datum minimální trvanlivosti 1. 3. 2026
Země původu Egypt / Německo
Cibule je dostupná v těchto variantách
 
Druh kuchyně, ve které se cibule s oblibou používá
 
Na co se cibule většinou používá