Výsledek hledání textu dušené

Hledaný text dušené jsme našli v těchto produktech

Bazalka BIO

Bazalka BIO

Bio koření

Bazalka je bylinka s ostřejší aromatickou chutí, která povzbuzuje strávníky k jídlu a podporuje trávení. Sušená bazalka se používá...
Bazalka

Bazalka

Jednodruhové koření

Bazalka je bylinka s ostřejší aromatickou chutí, která povzbuzuje strávníky k jídlu a podporuje trávení. Sušená bazalka se používá...
Chilli Naga Bhut Jolokia

Chilli Naga Bhut Jolokia

Jednodruhové koření

Chilli paprička Naga Bhut Jolokia byla dlouhou dobu (až do roku 2007) se svou pálivostí 1 000 000 SHU (jednotka pálivosti) uznávána...
Kardamom černý

Kardamom černý

Jednodruhové koření

Kardamom černý má lusky větší než více známý kardamom zelený. Chuť je podobná, ale těžší a doplněna kouřovým aroma...
Libeček

Libeček

Jednodruhové koření

Libeček je příjemně aromatická rostlina. Hodí se do každé polévky, většiny omáček i k zelenině nebo masu. Podporuje dobré trávení....
Sumah

Sumah

Jednodruhové koření

Sumah je červený prášek kyselé chuti z umletých plodů keře škumpy koželužské. S oblibou se užívá v turecké, arabské a libanonské...
Sada koření na grilování - Afrika

Sada koření na grilování - Afrika

Sady koření

V Africe narazíte jak na divokou džungli, kam nevkročila lidská noha, tak i na moderní mnohamilionové metropole...
Sada koření na ryby

Sada koření na ryby

Sady koření

Pokrmy připravené z ryb jsou oblíbenou součástí jídelníčku. K jejich přípravě je určena tato speciální sada, které obsahuje koření...
Africké koření

Africké koření

Směsi koření

S touto směsí koření dodáte exotickou chuť jak grilovanému, pečenému, dušenému nebo mletému masu, tak i třeba kuskusu nebo...
Arabské koření

Arabské koření

Směsi koření

Mírně ostrá směs koření vhodná zejména pro pečená, grilovaná a mletá masa. Též je výborná k dochucení grilované a dušené zeleniny,...
Aztécký poklad

Aztécký poklad

Směsi koření

Směs koření pro přípravu minutek, grilované i dušené zeleniny, sójového masa, do omáček, zapečených brambor nebo těstovin....
Grilovací koření pro děti

Grilovací koření pro děti

Směsi koření

Speciálně namíchaná směs grilovacího koření nejen pro děti, ale i pro všechny, kteří dávají přednost nepálivé chuti nebo mají...
Grilovaná zelenina

Grilovaná zelenina

Směsi koření

Klasické ingredience jako je paprika, cibule a česnek jsou smíchány s dalšími bylinkami a vytvářejí výjimečnou chuť, které dodává...
Harissa

Harissa

Směsi koření

Tato původem tuniská, velmi oblíbená směs se řadí k nejpálivějším kořením. Používá se na ochucení pečených mas, dušené i grilované...
Nasi Goreng

Nasi Goreng

Směsi koření

Neostrá směs koření pro přípravu tradiční indonéské smažené rýže s kuřetem. Kromě rýže můžete toto koření použít např...
Pepř česnekový

Pepř česnekový

Směsi koření

Tato směs dodá pikantní chuť minutkovým masům, pečeným a grilovaným rybám, drůbeži, pečené huse či kachně, mletému masu a dušené...
Ratatouille

Ratatouille

Směsi koření

Hrubě namletá směs koření je vhodná nejen do fancouzské varianty našeho leča nebo jiné dušené zeleniny, ale i k ochucení a dekoraci...
 

Nalezli jsme ještě tyto zajímavé související produkty

Sůl dusitanová bez jódu

Sůl dusitanová bez jódu

Jednodruhové koření

Dusitanová sůl se též nazývá rychlosůl, praganda nebo nakládací sůl. Používá se především při zpracování masa jako ochrana před...
Sůl dusitanová s jódem

Sůl dusitanová s jódem

Jednodruhové koření

Dusitanová sůl se též nazývá rychlosůl, praganda nebo nakládací sůl. Používá se především při zpracování masa jako ochrana před...
Cibule granulovaná

Cibule granulovaná

Jednodruhové koření

Sušená cibule se dá použít do všech pokrmů místo čerstvé cibule. Je vhodnější na delší skladování, nehrudkuje...
Roštěnky

Roštěnky

Směsi koření

Směs koření speciálně připravená pro ochucení hovězích roštěnek, dušených hovězích plátků nebo španělských ptáčků....
Staročeské koření

Staročeské koření

Směsi koření

Majoránka, paprika, kmín a další ingredience tvoří tuto směs koření klasické české kuchyně pro ochucení tradičních národních jídel...
Tymián BIO

Tymián BIO

Bio koření

Tymián se užívá pro svou výraznou chuť i vůni samostatně nebo jako součást směsí koření na ryby, drůbež, zvěřinu a do sekané...
Petržel nať BIO

Petržel nať BIO

Bio koření

Sušená drcená petrželová nať je všestranná bylinka, která nahradí po celý rok čerstvou petrželku do polévek, salátů i pomazánek...
Cibule řezaná BIO

Cibule řezaná BIO

Bio koření

Sušená cibule se dá použít do všech pokrmů místo čerstvé cibule. Opatrně při smažení, snadno se připálí!...
Sada koření na grilování - Střední Amerika

Sada koření na grilování - Střední Amerika

Sady koření

Tak jako nás v úžas přivádí tisíce let staré chrámy mayské kultury, tak i naše chuťové buňky šílí ze středoamerické kuchyně, která...
Grilovací koření Mexica

Grilovací koření Mexica

Směsi koření

Původní obyvatelé dnešního Mexika, Aztékové, čas od času přinášeli svým bohům oběti. Ale o maso, které je ochucené touto pikantní...
Ďábelské koření

Ďábelské koření

Směsi koření

Pálivá kořenící směs je vhodná pro přípravu ostrých jídel. Doporučujeme na kuřecí a vepřové maso, ale také na dušenou nebo...
Pepř cibulový

Pepř cibulový

Směsi koření

Směs cibule, pepře a dalšího koření, která se výborně hodí na ryby, kuřecí maso, pečenou husu nebo kachnu, ale také na dušenou nebo...
Sada koření vegetariánské kuchyně

Sada koření vegetariánské kuchyně

Sady koření

Bezmasá a lehká jídla nejsou jen doménou vegetariánské kuchyně, ale jsou i oblíbenou součástí jídelníčku každého příznivce zdravého...
Chakalaka

Chakalaka

Směsi koření

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....
Muškátový květ celý

Muškátový květ celý

Jednodruhové koření

Strom muškátovník vonný plodí bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Míšek, který slouží jako obal semene - to je...
Ajowan

Ajowan

Jednodruhové koření

Ajowan (Adžvan), též u nás známý jako koptský kmín, se v indické kuchyni obvykle praží či smaží na přepuštěném másle ghí, aby se...
Brazilská kořenící sůl

Brazilská kořenící sůl

Směsi koření

Brazilská kořenící sůl roztančí karneval chutí nejen na hovězím steaku, ale dodá ostrou a výraznou chuť pepře, cibule a česneku i...
Pepř sečuánský celý

Pepř sečuánský celý

Jednodruhové koření

Sečuánský pepř pochází z Číny, je to jedno z nejstarších čínských koření. Není to pravý pepř, ale tobolky keře s názvem žlutodřev...
Pepř dlouhý

Pepř dlouhý

Jednodruhové koření

Pepř dlouhý jsou plody tropické rostliny pepřovníku ve tvaru šištic asi 2,5 cm dlouhých. Jeho chuť je ostrá a mírně sladká, s...
Paella

Paella

Směsi koření

Směs nejen na španělskou paellu, ale na další pokrmy s rýží, na ryby, maso, rizoto, dušenou zeleninu, těstoviny a zeleninové saláty...
Guatemala Tres Maria

Guatemala Tres Maria

Káva Arabica

Guatemalská Tres Maria je velmi harmonické a jemně ovocné chuti, připomínající tropické ovoce, které je přímo decentně balancováno...
Heřmánek květ

Heřmánek květ

Bylinky

Heřmánkový čaj je příjemně aromatický nápoj, který přispívá k normální funkci dýchacího a trávicího systému a k přirozené...
Nervy

Nervy

Bylinkové čaje

Tento bylinkový čaj napomáhá k relaxaci, přirozené obranyschopnosti, dobrému duševnímu zdraví a spánku. Složení: meduňka list, máta...
Šafrán

Šafrán

Jednodruhové koření

Pravý šafrán jsou sušené červené čnělky (nesprávně blizny), které se ručně vytrhávají z květů pěstovaných rostlin...
Kuře Klasik

Kuře Klasik

Směsi koření

Směs koření neobsahuje sůl, glutaman ani jiné chemické přísady. Používá se k úpravě kuřete pečením, dušením a nebo grilováním...
Čínská kuchyně

Čínská kuchyně

Směsi koření

Směs k přípravě čínských pokrmů. Základní postup: Nakrájené maso naložíme se směsí koření a oleje. Orestujeme na oleji, když maso...
Provensálské koření

Provensálské koření

Směsi koření

Směs bylinek domácích ve francouzské Provence, která se hojně používá ve francouzské kuchyni, především ke kořenění všech druhů...
Masála na kuře

Masála na kuře

Směsi koření

Ostrá indická směs koření na maso pocházející ze severozápadní části Indie, z Rajasthanu. Můžete ji použít k úpravě drůbežího masa...
Ryby Klasik

Ryby Klasik

Směsi koření

Směs bylinek a koření s přísadou soli a kyseliny citronové k úpravě ryb pečením, smažením, grilováním i dušením...
Tymián

Tymián

Jednodruhové koření

Tymián se užívá pro svou výraznou chuť i vůni samostatně nebo jako součást směsí koření na ryby, drůbež, zvěřinu a do sekané...
Petržel nať

Petržel nať

Jednodruhové koření

Sušená drcená petrželová nať je všestranná bylinka, která nahradí po celý rok čerstvou petrželku do polévek, salátů i pomazánek...
Pepř sečuánský mletý

Pepř sečuánský mletý

Jednodruhové koření

Sečuánský pepř je jedno z nejstarších čínských koření. I když má v názvu pepř, nejedná se o pepřovník a na rozdíl od klasického...
Muškátový ořech mletý

Muškátový ořech mletý

Jednodruhové koření

Strom muškátovník vonný plodí bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Svou hořko-sladko-pálčivou chutí dokáže okořenit...
Muškátový ořech celý

Muškátový ořech celý

Jednodruhové koření

Strom muškátovník vonný plodí bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Svou hořko-sladko-pálčivou chutí dokáže okořenit...
Muškátový květ mletý

Muškátový květ mletý

Jednodruhové koření

Strom muškátovník vonný plodí bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Míšek, který slouží jako obal semene - to je...
Kopr plod

Kopr plod

Jednodruhové koření

V kuchyni se plody kopru používají k nakládání zeleniny, při dušení masa, přípravě zeleninových a rybích pokrmů, do polévek a...
Estragon

Estragon

Jednodruhové koření

Estragon je důležité koření francouzské kuchyně, kde se přidává k sýrům, do listových salátů, vaječných pokrmů (i omelet), ke...
Cibule řezaná

Cibule řezaná

Jednodruhové koření

Sušená cibule se dá použít do všech pokrmů místo čerstvé cibule. Opatrně při smažení, snadno se připálí!...
Cibule smažená

Cibule smažená

Jednodruhové koření

Smažená cibule je ideální náhrada čerstvé smažené cibulky, kterou stačí jen zahřát na pánvičce a lze jí okamžitě použít na plněné...
Cibule mletá

Cibule mletá

Jednodruhové koření

Sušená cibule se dá použít do všech pokrmů místo čerstvé cibule. Opatrně při smažení, snadno se připálí!...