Chilli Habanero celé
Jednodruhové koření
Chiil papričky Habanero dosahují průměrné pálivosti 250 000 Scovilleho jednotek pálivosti (SHU). Kombinace jejich pálivosti a...
Afrika 1
Kávová cesta kolem světa
Etiopie je pravlastí kávy a v oblasti Kaffa se lze dodnes setkat s divoce rostoucím kávovníkem. Plantážní káva z Etiopie je...
Chilli Habanero drcené
Jednodruhové koření
Chiil papričky Habanero dosahují průměrné pálivosti 250 000 Scovilleho jednotek pálivosti (SHU). Kombinace jejich pálivosti a...
Maďarské koření
Směsi koření
Mírně ostrá hrubozrnná směs nejdůležitějšího koření maďarské kuchyně, která je vhodná na steaky, pečené maso nebo k přípravě...
Pepř bourbonský
Jednodruhové koření
Tento delikátní pepř výrazné oříškově jehličnaté chuti je ostře pálivý. Vzhledem i velikostí je bourbonský pepř podobný pepři...
Sada koření na ryby
Sady koření
Pokrmy připravené z ryb jsou oblíbenou součástí jídelníčku. K jejich přípravě je určena tato speciální sada, které obsahuje koření...
Babiččina zahrádka
Ovocné čaje
Ovocný čaj s ibiškem s kouzelnou chutí červených plodů....
Chakalaka
Směsi koření
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....
Pu-Erh Wellness Guarana
Černé čaje s příchutí
Tradiční čínský čaj Pu-erh ochucený opojnou směsí bylin a červených plodů....
Ginkgo Wellness
Zelené čaje s příchutí
Skvělá kombinace listů ginkga, pravého zeleného čaje Sencha a lesních plodů....
Ajowan
Jednodruhové koření
Ajowan (Adžvan), též u nás známý jako koptský kmín, se v indické kuchyni obvykle praží či smaží na přepuštěném másle ghí, aby se...
Kajunské koření
Směsi koření
Kajunské koření je hrubší pikantní směs koření amerického typu na grilování a pečení různých druhů mas, drůbeže, ryb, zeleniny nebo...
Chilli papričky drcené
Jednodruhové koření
Středně pálivé papričky. Slouží jako dekorační ostré koření k masu i zelenině....
Pepř sečuánský celý
Jednodruhové koření
Sečuánský pepř pochází z Číny, je to jedno z nejstarších čínských koření. Není to pravý pepř, ale tobolky keře s názvem žlutodřev...
Pepř dlouhý
Jednodruhové koření
Pepř dlouhý jsou plody tropické rostliny pepřovníku ve tvaru šištic asi 2,5 cm dlouhých. Jeho chuť je ostrá a mírně sladká, s...
Tandoori Masála červená
Směsi koření
Ostrá, typicky indická směs. Ideální do zeleninových, houbových, masitých (např. kuřecí) i bramborových pokrmů...
Pepřové koření
Směsi koření
Hrubozrnná ostřejší směs na grilování. Může obsahovat stopy celeru, sezamu a hořčice....
Maliny v medu
Ovocné čaje
Ovocný čaj bez ibišku s lákavou chutí zralých malin a sladkého medu....
Mleté maso paprikové
Směsi koření
Papriková ostřejší středně hrubá směs na mletá masa, karbanátky, sekanou, hamburgery, masové koule, masové náplně apod....
Tanzanie Tanga AA
Káva Arabica
Nápoj je ostré, velmi bohaté chuti s vinnou nakyslostí. Podobá se keňské kávě, ale je méně kyselá. Někdy se jí též říká Tanganika,...
Chimichurri
Směsi koření
Argentinská nepříliš ostrá hrubá směs koření a zeleniny. Používá sa k ochucení polévek, omáček, na skopové maso, minutky či pečeně,...
Aglio peperoncini
Směsi koření
Italská středně ostrá hrubá směs na špagety i jiné těstoviny, náplně těstovin, pizzu, saláty, grilovanou zeleninu nebo vaječné...
Harissa
Směsi koření
Tato původem tuniská, velmi oblíbená směs se řadí k nejpálivějším kořením. Používá se na ochucení pečených mas, dušené i grilované...
Steak pikantní
Směsi koření
Pikantní hrubě namletá směs koření s paprikovými plátky, drcenými pepři, cibulí a bylinkami jak k přípravě ostřeji laděného steaku...
Tandoori Masála žlutá
Směsi koření
Ostrá, typicky indická směs. Ideální do zeleninových, houbových, masitých i bramborových pokrmů. Vhodná zelenina je například...
Kmín český drcený
Jednodruhové koření
Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Arabské koření
Směsi koření
Mírně ostrá směs koření vhodná zejména pro pečená, grilovaná a mletá masa. Též je výborná k dochucení grilované a dušené zeleniny,...
Sambal
Směsi koření
V Čechách se sambalu říká obvykle "ďábelské koření". Je to velmi ostrá směs koření původem ze Západní Indie. Hodí se ke grilování,...
Mexická kuchyně
Směsi koření
Ostrá směs vhodná ke grilování či okořenění masa i zeleniny....
Masála na ryby
Směsi koření
Indická směs na ryby je ostřejší směs, která se podobně jako Karí hodí ke kořenění různých pokrmů, i vegetariánských...
Masála na kuře
Směsi koření
Ostrá indická směs koření na maso pocházející ze severozápadní části Indie, z Rajasthanu. Můžete ji použít k úpravě drůbežího masa...
Garam Masála
Směsi koření
Směs koření Garam Masála jednoznačně patří k nejznámějšímu indickému koření, které se používá jak pro ochucení masitých jídel, tak...
Grilovací koření Buffalo
Směsi koření
Proměňte svojí kuchyni v Divoký západ a s ostrým kořením Buffalo si připravte úžasně aromatická a šťavnatá grilovaná nebo pečená...
Biftekové koření
Směsi koření
Tato ostřejší směs koření je ideální na rychlou přípravu vynikajícího hovězího steaku, kterému se česky zkráceně říká biftek z...
Skořice indonéská mletá
Jednodruhové koření
Tato mletá skořice se vyrábí ze sušené kůry skořicovníku pěstovaného v Indonésii. Na rozdíl od skořice cejlonské je její chuť...
Skořice indonéská celá
Jednodruhové koření
Tato skořice pochází ze skořicovníku pěstovaného v Indonésii. Na rozdíl od skořice cejlonské je její kůra tvrdá a chuť ostřejší až...
Římský kmín mletý
Jednodruhové koření
Římský kmín, nebo-li cumin, jsou semena rostliny s názvem šabrej kmínovitý. Má světlejší barvu a je protáhlejší než tradiční český...
Římský kmín celý
Jednodruhové koření
Římský kmín, nebo-li cumin, jsou semena rostliny s názvem šabrej kmínovitý. Má světlejší barvu a je protáhlejší než tradiční český...
Petržel nať
Jednodruhové koření
Sušená drcená petrželová nať je všestranná bylinka, která nahradí po celý rok čerstvou petrželku do polévek, salátů i pomazánek...
Pepř zelený mletý
Jednodruhové koření
Pepř zelený je stejně jako bílý a černý plodem pepřovníku černého, ale v různém stupni zralosti. Všechny tyto pepře mají podobnou...
Pepř zelený celý
Jednodruhové koření
Pepř zelený je stejně jako bílý a černý plodem pepřovníku černého, ale v různém stupni zralosti. Všechny tyto pepře mají podobnou...
Křen mletý
Jednodruhové koření
Křen se tradičně používá v kombinaci s hovězí pečení a hovězím jazykem, ale své místo najde i v salátech, na bramborách i v...
Kmín český mletý
Jednodruhové koření
Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Kmín český celý
Jednodruhové koření
Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Chilli papričky celé
Jednodruhové koření
Tato odrůda chilli se nazývá Bird´s Eye (ptačí oko) a jde o středně pálivou papričku. Je příbuzná Tabasco papričce...
Česnek plátky
Jednodruhové koření
Česnek je univerzální koření pro všechny pikantní pokrmy evropské, arabské, asijské, africké i americké kuchyně...
Česnek mletý
Jednodruhové koření
Jemný česnekový prášek, díky kterému si v kuchyni ušetříte mnoho práce s loupáním a roztíráním česneku. Je univerzálním kořením pro...
Česnek granulovaný
Jednodruhové koření
Hrubý česnekový prášek, díky kterému si v kuchyni ušetříte mnoho práce s loupáním a roztíráním česneku....
Cibule řezaná
Jednodruhové koření
Sušená cibule se dá použít do všech pokrmů místo čerstvé cibule. Opatrně při smažení, snadno se připálí!...
Cibule mletá
Jednodruhové koření
Sušená cibule se dá použít do všech pokrmů místo čerstvé cibule. Opatrně při smažení, snadno se připálí!...