Nejlepší koření na omáčky

Recepty na omáčky jsou často součástí rodinného dědictví a hlavně, žádná omáčka nechutná tak, jako ta maminčina. Chutě omáček bývají zábavným tématem řady dámských dýchánků. Je až překvapivé, jak se jednotlivé postupy například u bešamelu mohou lišit. Různé polotovary šetří sice čas, není ale nad vlastní domácí koprovou, česnekovou nebo orientální omáčku, kterou připravíte jednoduše třeba z kari směsí. Láska prochází žaludkem.

 
Více

Nejoblíbenější koření na omáčky

Africké koření

Africké koření

Koření dodá exotickou chuť jak grilovanému, pečenému nebo dušenému masu, tak i kuskusu nebo zeleninovým salátům....
Barbecue kouřové BIO

Barbecue kouřové BIO

Speciálně vyladěná směs koření s kouřovým aroma pro grilování všech druhů masa, ryb, ale na hranolky nebo pečené brambory. Smícháním této směsi koření s rajčato...
Berbere

Berbere

Tradiční etiopská směs koření pro přípravu pikantních jídel, především při ochucení pečeného a grilovaného masa, dušené a pečené zeleniny, vaření rýže nebo čočky a omáček....
Bylinky do polévky

Bylinky do polévky

Směs koření obsahuje tradiční polévkovou kořenovou zeleninu s nezaměnitelnou chutí celeru. Hodí se jak do klasických polévek a omáček, kterým dodá příjemné aroma, tak např....
Café de Paris

Café de Paris

Legendární jemná bylinková směs je vynikající pro přípravu sýrových a smetanových omáček, dresinků, bylinkového másla a mnoha dalších pokrmů. Je ideální pro kuř...
Cibule restovaná

Cibule restovaná

Kdo by nemiloval tu sladkou, křupavou a dokonale zlatavou chuť restované cibule? Ta pravá síla cibule přichází až po dlouhém pomalém restování, kdy se její přír...
Cukr třtinový uzený

Cukr třtinový uzený

8 dní uzený třtinový cukr vás příjemně překvapí v barbecue omáčkách, salátech a různých masových pokrmech. Vyzkoušejte tímto uzeným cukrem ozdobit zmrzlinu nebo...
Gulášové koření Angula

Gulášové koření Angula

Díky této pikatní a jemné směsi je příprava guláše či gulášové polévky opravdu snadná. Jelikož obsahuje cibuli a mouku na zahuštění, stačí již pouze maso, voda ...
Houbová smaženice BIO

Houbová smaženice BIO

Ať už vám houby rostou za domem, nosí je teta v košíku nebo si je kupujete u stánku, vždycky si zaslouží pořádnou porci chuti....
Houbové koření

Houbové koření

Koření dodá vynikající houbovou chuť bramborové polévce, rizotu, kuskusu, pečenému masu, omáčkám a pomazánkám. Koření můžete použít i v kombinaci s méně výrazně...
Hřibové koření

Hřibové koření

Mírně pálivá mletá směs koření s hřiby. Ideální do polévek, omáček a pokrmů s houbami....
Chakalaka

Chakalaka

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....
Chicken Tikka Masála

Chicken Tikka Masála

Pro ty, kteří milují indickou kuchyni, je Chicken Tikka Masála pokrmem, který není třeba představovat. Tato klasika si našla cestu do srdce světové gastronomie ...
Chmeli-Suneli

Chmeli-Suneli

Chmeli-Suneli je směs koření a bylinek, která pochází z arménské a gruzínské kuchyně. Užívá se do mletých mas, při přípravě masa ke grilování, do salátů, omáček...
Kari thajské

Kari thajské

Silně pálivé kari thajského typu na masové a zeleninové směsi, zeleninové polévky, rýže, těstoviny, luštěniny, kuře, králíka nebo ryby....
Kořenová zelenina

Kořenová zelenina

Směs sušené nasekané kořenové zeleniny, která Vám usnadní přípravu polévek, omáček nebo salátů....
Křupavé umami

Křupavé umami

Poznejte kouzlo umami, vytoužené páté chuti, s touto speciálně namíchanou směsí koření, která dodá vašim oblíbeným studeným i teplým pokrmům jedinečnou hloubku a bohatost....
Maharani Masála

Maharani Masála

Jemnější indická směs, která se skvěle hodí k pokrmům z rajčat, zelenině, polévkám, omáčkám, čočce a dalším....
Piri-Piri

Piri-Piri

Pikantní směs koření Piri-piri se s oblibou užívá především na kuřecí nebo rybí maso a omáčky. Nejslavnější je recept na Piri-piri kuře z Portugalska, ale nemus...
Pracharanda papriková

Pracharanda papriková

Vyvážená zeleninová směs typu Vegeta, která neobsahuje glutaman ani žádné další chemické přísady. Je bez lepku a bez cukru. Pomůže Vám vylepšit každou polévku, ...
Pracharanda polévková

Pracharanda polévková

Vyvážená zeleninová směs typu Vegeta, která neobsahuje glutaman ani žádné další chemické přísady. Je bez lepku a bez cukru. Pomůže Vám vylepšit každou polévku, ...
Salátové italské

Salátové italské

Směs koření na přípravu salátů, ale i k dochucení těstovin nebo rajčatových omáček....
Svanská sůl

Svanská sůl

Tato tradiční gruzínská bylinková sůl je vynikající k masu, rybám a do všech pokrmů z vajec....
Tandoori Masála

Tandoori Masála

Stačí namarinovat kuřecí kousky, křídla nebo stehna ve směsi jogurtu a koření. Poté grilujte nebo pečte, abyste získali lahodný pokrm, který je uvnitř křehký s ...
Ticinské koření

Ticinské koření

Pikantní směs koření ze italské části Švýcarska Ticino, která má v kuchyni široké využití. Můžeme ji použít na dušené hovězí maso, salátové dresinky, roastbeef,...
Toskánské koření

Toskánské koření

Směs koření italské kuchyně na maso, těstoviny či rajskou omáčku....
 
Bobkový list celý

Bobkový list celý

Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům. Hlavní prim hraje při vařen...
Bobkový list celý BIO

Bobkový list celý BIO

Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům. Hlavní prim hraje při vařen...
Bobkový list mletý

Bobkový list mletý

Bobkový list zná snad opravdu každý, ale s jeho mletou variantou už má zkušenosti menšina. A přitom právě v této podobě se s ním v kuchyni pracuje mnohem jednodušeji....
Celer list

Celer list

Když se řekne celer, většina lidí si představí polévkovou zeleninu nebo celerovou nať v zeleninové bedýnce. Jenže sušený celerový list je úplně jiná liga – konc...
Cibule černá fermentovaná BIO

Cibule černá fermentovaná BIO

Černá fermentovaná cibule je kulinářská perla, která zaujme svou sladkou, jemně karamelovou chutí a výrazným aroma. Proces pomalé fermentace dává cibuli nejen j...
Cibule mletá

Cibule mletá

Už žádné slzy při krájení čerstvé cibule a žádné překvapení velkými kousky cibule ve vašich pokrmech. S touto jemně mletou sušenou cibulí získáte dokonale hladk...
Cibule smažená

Cibule smažená

Smažená cibulka - křupavá, voňavá a krásně dozlatova osmažená – přesně taková, jakou ji máte rádi, ale bez slz, nepořádku a pracného smažení. Ať už si ji dáte n...
Cibule sušená řezaná

Cibule sušená řezaná

Sušená cibule přináší do kuchyně pohodlí bez kompromisů v chuti. Když máte po ruce sušenou cibuli, můžete kdykoliv okamžitě přidat bohatou, cibulovou chuť do va...
Cibule sušená řezaná BIO

Cibule sušená řezaná BIO

Sušená cibule přináší do vaší kuchyně pohodlí, aniž byste museli dělat kompromisy v chuti. Když máte po ruce tuto naši sušenou cibuli, můžete kdykoli bez námahy...
Cibule uzená granulovaná BIO

Cibule uzená granulovaná BIO

Že je cibule v naší kuchyni nepostradatelná asi bude odmítat málokdo. Čerstvou cibuli nám může snadno nahradit granulovaná sušená verze, a díky ní tak při vařen...
Česnek černý fermentovaný BIO

Česnek černý fermentovaný BIO

Černý fermentovaný česnek je výsledkem pomalého procesu fermentace, během kterého se čerstvé stroužky mění na tmavé, jemně sladké lahůdky s komplexní chutí....
Česnek mletý

Česnek mletý

Mletý česnek je skvělá volba, když chcete výraznou česnekovou chuť, ale zároveň potřebujete, aby se dokonale spojil s ostatními ingrediencemi. Žádné loupání, žá...
Česnek mletý BIO

Česnek mletý BIO

Mletý česnek je dokonalý pomocník do kuchyně – žádné loupání, žádné drcení, jen čistá a intenzivní chuť připravená k použití. Díky jemnému mletí se krásně spojí...
Estragon

Estragon

Estragon je jedno z nejvýznamnějších koření, které přináší kouzlo francouzské kuchyně přímo na váš stůl. Tato aromatická bylinka je známá pro svou jemnou, hořko...
Fenykl celý

Fenykl celý

Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy. Kromě kuchyně se též s obli...
Fenykl celý BIO

Fenykl celý BIO

Tahle malá zelenkavá semínka mají překvapivě výraznou chuť, která je lehce nasládlá, připomínající anýz, s jemným bylinkovým dozvukem. Celý fenykl je ideální na...
Fenykl mletý

Fenykl mletý

Jemně mletý fenykl v sobě ukrývá typickou, nasládlou vůni s tóny anýzu a lékořice, která umí v kuchyni krásně zaoblit chutě, a to jak ve sladkých, tak i slaných receptech....
Hořčice bílá celá

Hořčice bílá celá

Hořčičné semínko patří mezi ta nejnenápadnější, ale zároveň nejúčinnější koření v kuchyni. Má jemně hořkosladkou chuť s postupně se rozvíjející pikantností a je...
Hořčice bílá celá BIO

Hořčice bílá celá BIO

Hořčičné semínko patří mezi nejnenápadnější, ale přitom nejvýraznější koření v kuchyni. Má jemně hořkosladkou chuť s postupně se rozvíjející pikantností, která ...
Hořčice bílá mletá

Hořčice bílá mletá

Mletá hořčice bílá je skvělý způsob, jak získat intenzivní chuť hořčičného semínka bez nutnosti jeho drcení. Jemný prášek se rychle spojí s tekutinami a okamžit...
Hřebíček celý

Hřebíček celý

Hřebíček je jedno z těch koření, které okamžitě provoní kuchyni a dodá jídlům hřejivou, jemně štiplavou chuť. Celá varianta hřebíčku se uvolňuje pomaleji než ml...
Hřebíček celý BIO

Hřebíček celý BIO

Hřebíček je jedno z nejvýraznějších koření, které dodá pokrmům hřejivou, jemně štiplavou chuť a bohatou vůni. Celé sušené pupeny hřebíčku se při vaření uvolňují...
Hřebíček mletý

Hřebíček mletý

Hřebíček je jedno z těch koření, u kterého stačí otevřít kořenku a okamžitě nádherně provoní celou kuchyni. Jeho silná, teplá a lehce nasládlá chuť se hodí neje...
Chilli Bird's Eye celé

Chilli Bird's Eye celé

Od klidných vesnických kuchyní v Ugandě, až po rušné pouliční trhy v Bangkoku, chilli Bird's Eye je už dlouho přísadou, která na talíře celého světa dodává ohnivou jiskru....
Chilli Jalapeño Chipotle mleté

Chilli Jalapeño Chipotle mleté

Tyto jemně mleté chipotle jsou červené chilli papričky Jalapeño s charakteristickým kouřovým aroma, které dodá vašim pokrmům příjemně uzenou pikantní chuť....
Chilli mleté

Chilli mleté

Nejenom mexická, indická nebo thajská kuchyně se neobejde bez chilli. Pro spoustu z nás patří chilli papričky mezi nejdůležitější koření v kuchyni, ať už vaříme...
Chilli mleté BIO

Chilli mleté BIO

V mnoha kuchyních po celém světě je chilli nepostradatelné, ať už jde o mexická tacos, indická kari nebo thajské stir-fry. Ale nejen tam, pro spoustu lidí je ch...
Chilli Naga Bhut Jolokia

Chilli Naga Bhut Jolokia

Chilli paprička Naga Bhut Jolokia byla dlouhou dobu (až do roku 2007) se svou pálivostí 1 000 000 SHU (jednotka pálivosti) uznávána jako nejpálivější paprička na světě....
Chilli papričky drcené

Chilli papričky drcené

Jakmile na talíři přistane chilli, je jasné, že to nebude žádná nuda. A tyhle drcené sušené chilli papričky dodají jídlu přesně tu správnou dávku pálivosti, co ...
Jalovec celý

Jalovec celý

Jalovčinky, modročerné plody jalovce, jsou plné aromatických silic, které jim dávají typickou lesní vůni s tóny borovice, pryskyřice a lehké sladkosti....
Jalovec červený celý

Jalovec červený celý

Celý červený jalovec je skvělý pomocník do kuchyně, když potřebujete pokrmu dodat výraznou, ale přitom jemně nasládlou kořeněnou chuť s borovicovým podtónem....
Kajenský pepř mletý

Kajenský pepř mletý

Je to trochu matoucí, ale kajenský pepř není žádný pepř, ale mleté chilli papričky rodu cayenne. Název (v češtině se někdy píše také cayennský nebo kayenský) vz...
Kajenský pepř mletý BIO

Kajenský pepř mletý BIO

Možná vás překvapí, že kajenský pepř není pepř, ale jsou to mleté chilli papričky rodu cayenne, které mají střední pálivost (30 000–80 000 SHU) a příjemný kouřový nádech....
Kari listy

Kari listy

Kari (curry) listy nejsou kari koření, jak by se mohlo zdát. Jsou to aromatické lístky stromu kari, které dodávají pokrmům jedinečnou vůni a jemně kořenitou chuť....
Kmín český celý

Kmín český celý

Kmín je tradiční koření, které patří na český stůl stejně neodmyslitelně jako chleba nebo pečené maso. Má výraznou kořenitou chuť s lehce oříškovým, citrusovým ...
Kmín český celý BIO

Kmín český celý BIO

Kmín je koření, bez kterého by česká kuchyně nebyla to, co je. Má výraznou kořenitou chuť s jemnými tóny oříšků, citrusů a anýzu, která se krásně rozvine během ...
Kmín český drcený

Kmín český drcený

Drcený kmín je zlatá střední cesta mezi celým a mletým kmínem. Zachovává si výrazné aroma a kořenitou chuť českého kmínu, ale díky drcení se uvolňuje rychleji n...
Kmín český mletý

Kmín český mletý

Mletý kmín je klasika české kuchyně, která nesmí chybět v žádné poličce s kořením. Na rozdíl od celého kmínu se u mleté varianty jeho chuť a vůně uvolňují okamž...
Kopr

Kopr

Tyto vrcholové lístky kopru, jemně sušené a drcené, si zachovávají plnou chuť a vůni čerstvé bylinky. Díky tomu ho můžete použít stejně jako čerstvý kopr, ale s...
Koriandr celý

Koriandr celý

Celá semínka koriandru jsou nepostradatelnou součástí mnoha světových kuchyní. Mají jemně nahořklou, sladce kořenitou chuť s nádechem pomerančové kůry, která sk...
Koriandr celý BIO

Koriandr celý BIO

Celá semínka koriandru jsou nenápadná, ale v kuchyni dovedou velké věci. Jakmile je nasucho opražíte, rozvoní se tóny pomerančové kůry, sladkého koření a orient...
Koriandr list

Koriandr list

Sušené drcené listy koriandru v kuchyni nahradí čerstvý koriandr, který je u nás hůře dostupný. Jednu lžíci sušených listů koriandru použijte místo hrsti čerstvých bylinek....
Koriandr mletý

Koriandr mletý

Koriandr patří mezi ten typ koření, který hned všechno rozvoní. Jeho jemně sladká chuť s citrusovým podtónem krásně zapadne do sladkých i slaných receptů od per...
Křen mletý

Křen mletý

Sušený mleltý křen si zachovává svou typickou štiplavost a výrazné aroma, díky kterým dokáže skvěle podtrhnout chuť jídla. Oproti čerstvému má výhodu delší trva...
Kurkuma

Kurkuma

Kurkuma je klíčovou složkou tradiční indické kuchyně a je ceněna pro svou schopnost obohatit jídla o nezaměnitelnou chuť a barvu....
Kurkuma BIO

Kurkuma BIO

Tato kurkuma pochází z ekologického zemědělství, což zaručuje vysokou kvalitu a čistotu....
Libeček

Libeček

Jestli existuje koření, které voní jako poctivý domácí vývar, tak je to právě libeček. Jeho silná, lehce kořeněná vůně dokáže vytvořit opravdu kouzelnou chuť....
Majoránka

Majoránka

Když se řekne majoránka, většina z nás si hned představí bramboráky, zabijačkové dobroty nebo poctivou bramboračku. Tuhle aromatickou bylinku ale využijete mnoh...
Majoránka BIO

Majoránka BIO

Jakmile se v kuchyni rozvoní majoránka, hned je jasné, že se chystá nějaká česká poctivá klasika. Bramboračka, hrachová polévka, bramboráky nebo zabijačkové hod...
Medvědí česnek

Medvědí česnek

Tato bylinka spojuje příjemnou česnekovou chuť s jemnou kořenitostí, ale na rozdíl od klasického česneku není tak ostrá. Je skvělou volbou pro každého, kdo má r...
Muškátový květ celý

Muškátový květ celý

Muškátový květ je vzácná a voňavá část muškátovníku vonného, která obaluje muškátový oříšek. Na rozdíl od samotného oříšku má jemnější, sladce kořeněnou chuť s ...
Muškátový květ mletý

Muškátový květ mletý

Muškátový květ je jemnější a delikátnější sourozenec muškátového oříšku, který dodává pokrmům hřejivou kořenitou chuť s tóny skořice, pepře a lehce nasládlým aroma....
Muškátový ořech celý

Muškátový ořech celý

Muškátový oříšek je opravdová klasika, která by neměla chybět v žádné dobře vybavené kuchyni. I když na první pohled vypadá docela obyčejně, jeho tajemství se o...
Muškátový ořech mletý

Muškátový ořech mletý

Mletý muškátový oříšek je koření, které dokáže udělat s chutí pokrmu opravdové zázraky. A přitom ho stačí použít jen špetku. Má jemně nasládlou, dřevitou a lehc...
Nové koření celé

Nové koření celé

Tyhle malé kuličky nesou přezdívku jamajský pepř, a není divu. Mají v sobě chuť trochu jako hřebíček, trochu jako skořice, lehce jako pepř a spoustu exotického ...
Nové koření mleté

Nové koření mleté

Že se novému koření také staročesky říká všekoření (nebo anglicky allspice) rozhodně není náhoda. Když jej ochutnáte, ucítíte nádech hřebíčku, skořice, muškátov...
Paprika pálivá španělská

Paprika pálivá španělská

Mletá pálivá paprika se hodí do všech jídel, která chcete mít s ostřejší a intenzivnější chutí. S oblibou se přidává do polévek a gulášů, ale také jako efektní zdobení např....
Paprika sladká maďarská

Paprika sladká maďarská

Tato paprika je nejvyšší kvality ASTA 180, tedy intenzivní červené barvy a chuti. ASTA je číslo, kterým se udává množství červeného barviva obsaženého v paprice....
Paprika sladká španělská

Paprika sladká španělská

Tohle není jen tak ledajaká paprika. Španělská kráska s Astou 160 je opravdová královna mezi sladkými paprikami. Už když ji nasypete do mističky, upoutá sytě červenou barvou....
Paprika uzená pálivá

Paprika uzená pálivá

Tato paprika se získává z pečlivě vybraných pálivých paprik, které se pomalu suší a udí na bukovém dřevě. Díky tomuto procesu se v nich rozvine hluboké kouřové ...
Paprika uzená sladká

Paprika uzená sladká

Tato paprika se tradičně udí na dubovém dřevě, díky čemuž získává nezaměnitelnou hlubokou kouřovou chuť s jemně nasládlými tóny. Přidává do jídel bohatou vůni o...
Paprika uzená sladká BIO

Paprika uzená sladká BIO

Tato paprika se udí na dubovém dřevě tradiční metodou, která jí dodává intenzivní kouřové aroma a přirozeně nasládlou chuť. Je ideální pro jídla, kde chcete vyt...
Pepř černý celý

Pepř černý celý

Černý pepř je jedno z nejpoužívanějších a nejuniverzálnějších koření na světě. Má ostrou, kořenitou chuť, která se nejprve projeví rychlým štípnutím, ale poté s...
Pepř černý fermentovaný BIO

Pepř černý fermentovaný BIO

Fermentace čerstvého pepře v solné lázni nejen přirozeně konzervuje, ale také zjemňuje jeho strukturu, zachovává šťavnatost a výrazné aroma. Díky tomuto procesu...
Pepř černý Lampong

Pepř černý Lampong

Lampong je černý pepř, který pochází z indonéské oblasti Lampung v Jižní Sumatře. Hlavním exportním trhem tohoto druhu pepře je především USA, kde se ovšem použ...
Pepř černý Malabar

Pepř černý Malabar

Černý pepř z indické oblasti Malabar je po celém světě rovněž známý pod názvem tygří pepř. To, že se v této oblasti Indie rovněž pěstuje další slavný pepř Telli...
Pepř černý mletý

Pepř černý mletý

Jemně štiplavá, výrazná chuť a bohaté aroma dělají z černého pepře naprostou nezbytnost v každé kuchyni. Na rozdíl od celého nebo drceného pepře se jemně mletá ...
Pepř černý mletý BIO

Pepř černý mletý BIO

Jemně štiplavá, výrazná chuť a bohaté aroma dělají z černého pepře nepostradatelného parťáka při vaření. A když je pěkně namletý, krásně se spojí s ostatními ch...
Pepř dlouhý

Pepř dlouhý

Dlouhý pepř je výraznější bratranec klasického černého pepře, ale s jedinečným aromatickým profilem. Jeho chuť je nejen ostrá a kořenitá, ale zároveň příjemně n...
Pepř guinejský - rajská zrna

Pepř guinejský - rajská zrna

Guinejský pepř nepochází z pepřovníku, ale ze zázvorovité rostliny, která je podobná rákosu. Plody v podobě dlouhého lusku obsahují malá černá semena nepravidelného tvaru....
Pepř zelený BIO

Pepř zelený BIO

Zelený pepř v celku si uchovává svou přirozenou svěžest a jemně travnaté aroma, které se při vaření postupně rozvíjí. Jeho příjemná ostrost s lehkým citrusovým ...
Pepř zelený celý

Pepř zelený celý

Zelený pepř v celku si zachovává svou přirozenou svěžest a lehce travnaté aroma, které se během vaření postupně uvolňuje. Oproti mleté variantě dodává jídlu hlu...
Pepř zelený mletý

Pepř zelený mletý

Zelený pepř má výraznou, ale přitom příjemně jemnou kořeněnou chuť s lehkým citrusovým a borovicovým nádechem. Není tak ostrý jako černý pepř, ale zato je svěží...
Pomerančová kůra mletá

Pomerančová kůra mletá

Použití citrusů v různých receptech není žádná novinka. Ale sušená mletá pomerančová kůra je skvělý způsob, jak si tuhle svěží chuť užít kdykoliv, bez nutnosti ...
Skořice cejlonská mletá

Skořice cejlonská mletá

Cejlonská skořice mletá je jemnější sestra běžně dostupné indonéské (čínské) skořice. Má papírově tenkou kůru, sladkou chuť s nádechem citrusů a vůni, která je ...
Skořice cejlonská mletá BIO

Skořice cejlonská mletá BIO

Jemně mletá cejlonská skořice je opravdová delikatesa mezi skořicemi. Na rozdíl od běžnější indonéské varianty není štiplavá ani výrazně ostrá. Její chuť je spí...
Skořice indonéská mletá

Skořice indonéská mletá

Když se řekne skořice, většině z nás se vybaví štrúdl, koláče a vánoční vůně. A právě ta z Indonésie je jako dělaná pro každodenní pečení i vaření....
Skořice indonéská mletá BIO

Skořice indonéská mletá BIO

Jemně namletá, sladce voňavá a krásně hřejivá. Indonéská skořice je klasikou, která nesmí chybět v žádné domácnosti, kde se peče, vaří a vůbec čaruje s vůněmi....
Šafrán

Šafrán

Šafrán je král koření – nejen kvůli své jedinečné chuti a vůni, ale i proto, že jeho sběr je neuvěřitelně pracný. Každé vlákno, tedy sušená čnělka krokusu, musí...