Grilovací koření La Pampa

Grilovací koření La Pampa

 

Grilovací koření La Pampa

Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl ukončen.

Vyhledat podobný produkt
Oblast La Pampa je provincie v centrální Argentině, která patří k celosvětově nejvýznamnějším producentům dobytka. Není proto překvapením, že pojem argentinský steak dávno překročil hranice této jihoamerické země a patří k tomu nejlepšímu, co můžete ochutnat. Koření La Pampa je nepálivou směsí papriky a bylinek s výraznější chutí cibule. Jeho chuť a vůně vybízí k ochucení nejen grilovaného hovězího steaku, ale třeba i vepřového kolene a hodí se i na zeleninu.
Doporučené dávkování 1 vrchovatá polévková lžíce na 1 kg masa
Složení grilovacího koření La Pampa Může obsahovat stopové množství celeru.
Země původu Česká republika
Etiketa pro grilovací koření La Pampa
Druh kuchyně, ve které se Grilovací koření La Pampa s oblibou používá
 
Na co se Grilovací koření La Pampa většinou používá