Výsledek hledání textu Česnek v soli

Hledaný text Česnek v soli jsme našli v těchto produktech

bio koření: Barbecue kouřové BIOBarbecue kouřové BIOŠťavnaté maso, zelenina nebo brambory a ta neodolatelná kouřová vůně papriky, česneku a lehce pálivých papriček chipotle. Směs, která připomíná poctivý letní gril i bez žhavých uhlíků a dává vyniknout každé domácí...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Bazalka BIOBazalka BIOTahleta bylinka připomíná letní kuchyni v Itálii. Voní sladce, trochu kořenitě a maličko po pepři. Nejvíc vynikne v rajčatové omáčce, na pizze nebo když se přidá do marinády na maso. Při vaření uvolní svoji plnou chuť a...Skladem32 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Česnek granulovaný BIOČesnek granulovaný BIOPlná, příjemně česneková vůně bez štiplavé ostrosti – to přesně vystihuje granulovanou verzi tohoto koření. Skvěle se rozvine v marinádách, polévkách i dresincích a nikdy nepřebije ostatní chutě. Každý špetkou dodá...Skladem52 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Česnek mletý BIOČesnek mletý BIOJemně namletý česnek rozvoní jídlo tak, že si na intenzivní, ale ne příliš ostré chuti pochutná opravdu každý. Skvěle zapadne do polévek, smetanových omáček, masových směsí i do bramboráků nebo do domácích dresinků.Skladem45 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Exotická magie BIOExotická magie BIOSladká jahoda s mangem, jemný česnek, pálivé chilli i špetka uzené soli, to všechno dokáže dodat pokrmům tropickou šťavnatost a zajímavý kouřový nádech. Svěží mátu a pomerančovou kůru oceníte hlavně v salátech nebo...Skladem48 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Focaccia BIOFocaccia BIOVoňavá směs plná rozmarýnu, tymiánu a oregana vykouzlí pravou atmosféru italské pekárny. Jemně sladká rajčata, balzamiková sůl a špetka pomerančové kůry vnesou do těsta lehký středomořský šmrnc. Skvěle sedí nejen na...Skladem64 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Hummus BIOHummus BIOTeplý římský kmín, citrusová kůra, špetka česneku a jemná máta s petrželí promění každý hummus na voňavou misku s orientálním nádechem. Směs podtrhne chuť pečené zeleniny, falafelu nebo polévek z luštěnin a výborně...Skladem39 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Krevety pikantní BIOKrevety pikantní BIOJemně kouřová vůně, kde se citrusová svěžest mandarinek a citronové trávy prolíná s mořským aroma a dotekem uzené papriky. Tahle směs promění krevety, ryby i zeleninu v jídlo připomínající grilování u moře. Skvělé je...Skladem48 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Majoránka BIOMajoránka BIOBylinka, která voní domovem a poctivou kuchyní. Jemně nasládlá majoránka s lehce hořkým tónem dodá bramboračce, hrachovce i bramborákům ten správný šmrnc. Skvěle si rozumí s luštěninami, pečeným masem i česnekem.Skladem30 Kč / 15 gVybrat balení bio koření: Opečené brambory kouřové BIOOpečené brambory kouřové BIOKdyž se brambory nasypou touto směsí s kouřovou paprikou, smaženou cibulkou a bylinkami, v kuchyni se rozvoní vůně teplého ohně i letní zahrady. Uzená sůl zvýrazní křupavý povrch, pepř s česnekem dodají říz a sušené...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Oregano BIOOregano BIOPříjemná vůně bylinek, trochu zemité a svěží tóny, lehký citrus – přesně tak působí tahle klasika, která rozvoní přílohy, omáčky i maso. Skvěle doplňuje pizzu, těstoviny, ale i pečené brambory nebo grilovanou zeleninu.Skladem32 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Pasta alla Romana BIOPasta alla Romana BIOVoní po rajčatech, česneku a bylinkách jako je tymián a oregano. Lehce nasládlou chuť s česnekovým základem oceníte v omáčkách na těstoviny, na pizze, ve zapečených jídlech nebo zeleninových směsích. Stačí rozmíchat ve...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Pizza alla Napoletana BIOPizza alla Napoletana BIOSladká rajčata, oregano, bazalka a česnek rozvoní v kuchyni pravou Itálii. Tahle směs udělá z každé pizzy nebo těstovin jedinečný zážitek plný šťavnaté chuti. Hodí se nejen na pizzu, ale i do rajčatových omáček,...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Tzatziki BIOTzatziki BIOKdyž se spojí vůně kopru, oregana a svěží petrželky s jemnou pikantností Tellicherry pepře, na jazyku to okamžitě připomene dovolenou u moře. Tato směs vykouzlí autentické tzatziki během pár minut, ale skvěle zaboduje i...Dočasně vyprodáno48 Kč / 40 g bio koření: Kufřík první pomoci v kuchyniKufřík první pomoci v kuchyniAť už na dovolené cestujete na kole, autem, vlakem nebo karavanem, nezapomeňte si přibalit naši sadu koření Kufřík kuchařské první pomoci. Tento elegantní plechový kufřík obsahuje 10 základních druhů koření, díky...Skladem349 Kč / 1 ksDo košíku bio koření: BazalkaBazalkaSladce kořenitá vůně bazalky vám připomene letní večery u středomořského stolu. Krásně zvýrazní chuť rajčat, česneku i olivového oleje a rozvoní omáčky, těstoviny nebo pizzu. Dokáže zjemnit polévky, grilované maso i...Skladem28 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Česnek granulovanýČesnek granulovanýKdyž nemáte čas na loupání, granulovaná varianta přinese do kuchyně česnekovou chuť i vůni, a přitom zůstane jemná a příjemná. Skvěle se spojí s masem v marinádách, ochutí pečené brambory nebo dresinky a v omáčkách se...Skladem36 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Česnek mletýČesnek mletýStačí špetka a každé jídlo získá povědomou, jemně pálivou a lehce nasládlou česnekovou chuť, která se krásně propojí s masem, omáčkami, zeleninou i bramborami. Mletý česnek se snadno rozpouští a nezanechává žádné tvrdé...Skladem40 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Citronová kůra mletáCitronová kůra mletáTahleta jemně mletá kůra hned rozvoní kuchyň svěžími citrusy a krásně zvýrazní sladká těsta na bábovku, sušenky i koláče. Přimíchejte ji do marinád na ryby, do máslových omáček nebo do pomazánek, kde dodá řádnou porci...Skladem30 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Hořčice černá celáHořčice černá celáTen jemný praskot na pánvi má svoje kouzlo – celá černá hořčice po krátkém opražení rozvoní kuchyň kořeněnou, oříškovou vůní s lehkým řízem. Výborně se hodí na začátek vaření indických jídel, do dresinků a marinád nebo...Skladem20 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Chilli papričky drcenéChilli papričky drcenéPikantní, jemně kouřové a lehce ovocné – to jsou drcené papričky, které dokážou rozžhavit i obyčejná jídla. Každé sousto díky nim dostane šmrnc, ať už je sypete na pizzu, do polévky nebo na maso z grilu. Chilli krásně...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: KoprKoprJemně drcené lístky kopru překvapí svěží vůní, ve které ucítíte nádech zeleného listí i citrusový tón. Kouzelně osvěží smetanové omáčky, pomazánky nebo domácí nakládanou zeleninu a ryby doslova promění ve sváteční...Skladem36 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Koriandr celýKoriandr celýLehce sladké, citrusové a kořenité tóny koriandrových semínek rozvoní vaši kuchyni při každém pečení chleba i vaření hustých omáček. Díky svému jemnému aroma se hodí jak ke zvěřině a do marinád, tak i do domácích nálevů...Skladem28 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: MajoránkaMajoránkaJemně sladká a lehce hořká, tahle bylinka vyladí nejen bramboráky, ale taky polévky, omáčky nebo zabijačkové dobroty. Dokáže zvýraznit chuť luštěnin i pečeného masa a krásně se snoubí s česnekem. Přidávejte až ke konci...Skladem18 Kč / 15 gVybrat balení bio koření: OreganoOreganoČerstvá vůně, která připomene letní dovolenou u moře, bylinková chuť s lehce zemitým a pikantním tónem – přesně to oregano nabízí. Skvěle vynikne v rajčatových omáčkách, na pizze, v marinádách nebo na pečených...Skladem28 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Paprika sladká maďarskáPaprika sladká maďarskáSladká maďarská paprika rozvoní kuchyni nasládlou vůní a dodá vašim jídlům sytě červenou barvu i plnou chuť. Skvěle sedí do guláše, domácích klobás, rajčatových omáček nebo zeleninových jídel, kde barevně i chuťově...Skladem32 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Paprika uzená sladkáPaprika uzená sladkáJemná uzenost, sladkost i vůně ohně v jednom koření – přesně to umí špetka této papriky. Kouzlí s chutí v pomazánkách, polévkách, dušených luštěninách i na grilu. Oceníte ji při pečení sýrových jednohubek i promíchání s...Skladem36 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Pomerančová kůra mletáPomerančová kůra mletáSladkost s nádechem jemné hořkosti, intenzivní citrusová vůně a svěžest, kterou pomerančová kůra přináší, oživí každé pečení, omáčky i marinády. Skvěle si rozumí s vánočním cukrovím, drůbeží i bylinkovým máslem a...Skladem32 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: RozmarýnRozmarýnIntenzivní vůně připomínající borovici, kafr i svěží citrusy dělá rozmarýn nepostradatelným do pečených brambor, masových marinád nebo domácích olejů. Nasládlá a lehce hořká chuť skvěle zvýrazní i zeleninu či rajčatové...Skladem28 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Saturejka drcenáSaturejka drcenáKořenitá vůně připomíná zahrádku v plné síle, a chuť je výrazně pepřová, ale bez pálivosti – právě proto je tahle bylinka skvělá do fazolových jídel, hustých polévek nebo marinád na maso. Zkuste ji přidat do brambor,...Skladem28 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Sůl dusitanová bez jóduSůl dusitanová bez jóduNakládací sůl bez jódu pustí při domácím uzení i klobásách do masa jemnou, slanou chuť a zajistí, že zůstane šťavnaté a krásně růžové. Udrží maso v bezpečí před nežádoucími bakteriemi a prodlouží jeho trvanlivost.Skladem50 Kč / 500 gVybrat balení bio koření: Sůl dusitanová s jódemSůl dusitanová s jódemKdyž potřebujete, aby domácí šunka, klobásy nebo uzené maso vydržely déle čerstvé, sáhněte po dusitanové soli s jódem. Udrží maso krásně růžové, voňavé, šťavnaté a zvýrazní jeho chuť. Rychlosůl je jasnou volbou pro...Skladem50 Kč / 500 gVybrat balení bio koření: SumahSumahJemně načervenalý sumah dodá vašim jídlům svěží, lehce ovocnou kyselost, která není tak výrazná jako citron ani octová. Hodí se k masu, rybám i zelenině, krásně podtrhne pečený lilek, hummus nebo grilované kuře. Stačí...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: AdžikaAdžikaTohle gruzínské koření okamžitě zavoní po paprice, sušených bylinkách a česneku s příjemně pálivým dozvukem na jazyku. Skvěle rozproudí chuť v pečeném mase, guláši nebo na zelenině a luštěninách. Stačí malá špetka a...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Aglio peperonciniAglio peperonciniTahle směs česneku, chilli a bylinek okamžitě připomene vůni italské kuchyně. Lehce pálivá chuť se nádherně hodí k těstovinám, do rajčatových omáček, na bruschettu i pizzu. Stačí přidat kapku olivového oleje a rázem...Skladem39 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Bambova bylinková sůlBambova bylinková sůlKombinace cibulky, česneku, majoránky a kmínu dodává této směsi známou vůni domácí kuchyně, zatímco špetka chilli, kurkuma, kardamom nebo skořice připomenou i dálky. Tato sůl skvěle ochutí polévky, omáčky, brambory,...Skladem28 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Bruschetta bylinkováBruschetta bylinkováVůně středomořských bylinek, sladká rajčata a špetka česneku okamžitě přenesou do slunečné Itálie. Tato směs dodá opečenému chlebu i domácí pizze šťavnatou a aromatickou chuť. Oceníte ji také v těstovinových omáčkách...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Bruschetta sýrováBruschetta sýrováKdyž se spojí vůně sýra s rajčaty, bazalkou a oreganem, vznikne směs, která přímo volá po opečeném chlebu nebo zapečených bramborách. Sýrová varianta koření na bruschettu zvýrazní chuť každé omáčky na těstoviny i domácí...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Bruschetta zeleninováBruschetta zeleninováTahle zeleninová směs vás přenese rovnou do slunné Itálie. Vůně restované cibulky, sladkých rajčat a papriky skvěle ladí s bazalkou a oreganem. Stačí promíchat s olivovým olejem a rozetřít na opečený chléb, přidat k...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Bylinkové máslo bez soliBylinkové máslo bez soliStačí pár špetek a kuchyně se rozvoní po petrželce, pažitce a česneku s jemným dotekem celerových lístků. Směs bez soli si hravě nastavíte podle svých chutí a využijete ji nejen do másla na steaky, ryby nebo čerstvé...Skladem45 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Garam MasálaGaram MasálaHřejivé chutě, jemná pálivost a vůně skořice, hřebíčku i kardamomu, přesně to vystihuje tuhle směs, bez které se indická kuchyně neobejde. Garam masála promění kari, polévku z čočky i pečenou zeleninu v opravdový...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Grilovací koření KlasikGrilovací koření KlasikŠmrncovní směs plná papriky, česneku a cibulky promění každé maso na grilu v voňavou pochoutku s jemnou sladkostí a štiplavým dozvukem. Kmín s koriandrem dodají zemité tóny, šalvěj zaoblí celou chuť. Skvělé nejen na...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: HarissaHarissaChcete-li do jídla vnést špetku dobrodružství, vsaďte na směs inspirovanou Tuniskem, která hraje ostrými tóny chilli a česneku, s nádechem papriky i římského kmínu. Skvěle dochutí nejen kuře, ryby nebo jehněčí, ale...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Hranolky kouřovéHranolky kouřovéKřupavé hranolky s vůní dřeva a špetkou sladké papriky, k tomu ozvěna česneku a jemná chuť restované cibulky. Tahle kouřová směs promění obyčejné brambory, chipsy nebo pečenou zeleninu v něco, co připomíná letní...Skladem30 Kč / 50 gVybrat balení bio koření: ChimichurriChimichurriSladkost papriky, svěžest bylinek a lehká pikantnost česneku v této směsi okamžitě připomenou letní grilování a šťavnaté hovězí steaky. Chimichurri se vyplatí mít po ruce i na zeleninu, do salátu nebo pro rychlou...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Chmeli-SuneliChmeli-SuneliJemně kořenitá směs s tóny koriandru, bazalky a majoránky připomene vůně letní zahrady. Umí krásně zvýraznit chuť masa, grilované zeleniny i luštěnin. Rozvoní omáčky, špízy nebo polévky a snadno promění obyčejná jídla v...Skladem45 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Pasta alla CalabresePasta alla CalabreseVýrazná středomořská vůně česneku, sladké papriky a oregana ve směsi vyladí každou rajčatovou omáčku na těstoviny i domácí pizzu. Jemná hořkost bylinek a špetka pepře dodají omáčce šmrnc a hloubku. Pasta alla Calabrese...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Piri-PiriPiri-PiriMalá špetka směsi s piri-piri papričkami rozproudí každé jídlo a krásně podtrhne šťavnaté maso, mořské plody i obyčejnou zeleninu. Výrazná pálivost se tu snoubí s vůní česneku, papriky a pepře, bez zbytečné hořkosti.Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Provensálské kořeníProvensálské kořeníBylinková směs z Provence promění každé jídlo v letní zážitek. Vůně levandule, tymiánu, rozmarýnu a oregana krásně rozvoní zeleninu, pečené brambory nebo kuřecí maso. Skvěle se hodí do těstovin, na pizzu nebo do...Skladem36 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Ryby na bylinkáchRyby na bylinkáchKdo má rád svěží jídla s vůní bylinek, neměl by tuto směs minout. Cibulka a česnek tvoří pevný základ, do kterého se promítají pažitka, koriandr, petržel, kopr i trocha rozmarýnu. Citronová kůra dodá lehký nádech léta,...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení

Hledaný text Česnek v soli jsme našli v těchto článcích

Kouřová chuť bez masa: Vegetariánské a veganské tipyKouřová chuť bez masa: Vegetariánské a veganské tipyKdyž se řekne kouřová chuť, většině lidí se vybaví maso, gril, slanina nebo uzený bok. Ale i bez masa si můžete doma vykouzlit chuť, která připomíná letní grilovačku nebo poctivou uzenou dobrotu. A není k tomu potřeba ani gril, ani udírna. Stačí pár šikovných pomocníků z kořenky.Pokračovat Tip #47: Jak na nejlepší grilovací kořeníTip #47: Jak na nejlepší grilovací kořeníKdyž člověk začne s grilováním, tak si většinou vystačí s málem. Maso, k tomu trochu soli, čerstvě namletý pepř, rozpálený gril a jde se na věc. A ono to funguje. Jenže jakmile grilujete častěji, začnete zjišťovat, že steaky chutnají pořád stejně, zelenina je tak trochu do počtu a kuřecí prsa...Pokračovat Co je to SPG, SPOG nebo SPPO?Co je to SPG, SPOG nebo SPPO?Pokud jste někdy brouzdali světem grilování nebo BBQ receptů, je docela pravděpodobné, že jste narazili na tajuplné zkratky SPG, SPOG nebo SPPO.Pokračovat Nejlepší marinády na vepřové masoNejlepší marinády na vepřové masoVepřové maso si o marinádu přímo říká. Je šťavnaté, hezky prorostlé, a hlavně dokáže do sebe natáhnout tolik chuti, kolik mu jen dáte. Když se dobře naloží, umí být voňavé, jemné nebo pořádně řízné. Ať už připravujete krkovici, kotlety nebo bůček, marináda z něj udělá úplně jiný zážitek.Pokračovat Nejlepší texaská marináda na krkoviciNejlepší texaská marináda na krkoviciKrkovička je vděčný kus masa. Stačí ho pořádně naložit, dát mu trochu času a ono se vám za to odmění měkkostí, šťávou a vůní, co se line daleko za plot. A tentokrát si ji uděláme pěkně na americký způsob pomocí metody tzv.Pokračovat Co je to suchý rub?Co je to suchý rub?Když se řekne marináda, většina lidí si představí mísu s olejem, česnekem a bylinkami, ve které se kousky masa koupou přes noc. Ale na grilovací scéně existuje ještě jedna zajímavá metoda, která má mezi mistry grilu své pevné místo: suchý rub (čte se „rəb“).Pokračovat Bylinkové máslo s medvědím česnekemBylinkové máslo s medvědím česnekemČerstvý medvědí česnek má svoje kouzlo. Krásně voní, je jemnější než klasický česnek a když ho máte po ruce, tak rozhodně neváhejte. Ale ruku na srdce: kdo má možnost si pro něj zaběhnout na zahrádku anebo ho hlídat v lednici, aby nezvadl?Pokračovat Tip #46: Maso a grilování s bylinkovým máslemTip #46: Maso a grilování s bylinkovým máslemBylinkové máslo nepatří jen na bagetu. Naopak – na grilu a v troubě s masem dělá úplné zázraky. Ať už chystáte kuřecí stehna na neděli, vepřovou pečeni na rodinnou oslavu nebo řízky na rychlý oběd, s voňavým máslem plným bylinek to bude mít vždycky šťávu i chuť.Pokračovat Italské bylinkové máslo jako z pizzerieItalské bylinkové máslo jako z pizzerieVůně rozpečené bagety, máslo plné středomořských bylinek a ta chuť. Přesně jako v italské pizzerii. Pokud toužíte tuhle chuť dostat i k sobě domů, zkuste si připravit italské bylinkové máslo. Je to jednoduché, rychlé a rozhodně vás nadchne.Pokračovat Jak udělat to nejlepší bylinkové másloJak udělat to nejlepší bylinkové másloJen si to představte. Vůně čerstvě upečené bagety s voňavým bylinkovým máslem, které se pomalu rozpouští a nasákne do pečiva. Tak jednoduché a tak dokonalé. Bylinkové máslo neoceníte ale jen na bagetě nebo chlebu, zásadní roli hraje i při grilování nebo pečení, kde se skvěle hodí k masu, rybám i pečené zelenině.Pokračovat Jak zabránit klíčení brambor? Pomůže (ne)obyčejný kmínJak zabránit klíčení brambor? Pomůže (ne)obyčejný kmínKlíčí vám brambory ve sklepě dřív než je stihnete hodit do hrnce? Poradíme jednoduchý trik s českým kmínem, který funguje už po staletí a navíc přidáme pár tipů na skvělé koření na brambory na všechny možné způsoby.Pokračovat Domácí zabijačkové hodyDomácí zabijačkové hodyZapomeňte na klasické představy o zabijačce jako o venkovské zábavě vymalované Josefem Ladou. I něco tak tradičního, jako jsou vepřové hody, si můžete připravit v moderním stylu přímo ve vaší kuchyni. Nezáleží na tom, jestli bydlíte v bytě nebo domě, na venkově či ve městě, důležité je to, co vytvoříte.Pokračovat Husa na pomerančíchHusa na pomerančíchAž se venku začne brzy šeřit a ochlazovat, není nic lepšího než se zavřít doma s vůní pečené husy. Tento recept přináší klasickou husu na novou úroveň, s bohatou kombinací zimního koření, která promění klasické jídlo v něco výjimečného.Pokračovat Husa po mexickuHusa po mexickuMexická kuchyně je známá svým charakteristickým výrazem a bohatými chutěmi. A co když bychom vzali tradiční část mexického jídla a zkombinovali ji s českou husou? Když tyto dva prvky spojíte, vznikne jídlo, které je naprosto výjimečné a působivé.Pokračovat Inspirace cajunské a kreolské kuchyněInspirace cajunské a kreolské kuchyněPředstavovat francouzskou kuchyni je tak trochu nošení jídla do restaurace. Ale pokud se zeptáme na cajunskou nebo kreolskou kuchyni, pravděpodobně hodně amatérských i profesionálních kuchařů začne bezradně krčit rameny. A přitom jsou tyto kulinářské světy tak fascinující.Pokračovat Koření na sušené masoKoření na sušené masoKdysi bylo sušené maso považováno za jeden z důležitých zdrojů potravy, dnes má své právoplatné místo na stole gurmánů od špičkových restaurací až po kuchyně odvážných domácích nadšenců. Tato kulinářská evoluce se odvíjí od tisícileté lidské vynalézavosti, je okořeněna nesčetnými kulturami a doplněna stále se vyvíjejícími poznatky potravinářské vědy. Námořníci sušené maso vozili na dlouhých plavbách, dobrodruzi jej sdíleli u táborových ohňů, a dokonce jerky , jak se sušenému masu říká v Americe, vzlétlo do vesmíru.Pokračovat Tip #31: Použijte tekutý kouř a uzené koření pro kouřové aromaTip #31: Použijte tekutý kouř a uzené koření pro kouřové aromaNe vždy je po ruce gril nebo udírna. Ale chuť dřeva, ohně a kouře si můžete užít i bez roztápění uhlí. Stačí jen sáhnout po tom správném koření. Tekutý kouř a uzená koření dokážou i z obyčejné večeře vykouzlit zážitek z grilování. A to klidně i v kuchyni v elektrické troubě.Pokračovat Tip #21: Namíchejte si vlastní ochucené soliTip #21: Namíchejte si vlastní ochucené soliVytvořte vlastní ochucené soli smícháním bylinek a koření s hrubou solí. Například smícháním sušeného rozmarýnu a česneku se solí získáte pikantní bylinkovou sůl. Přidáním kardamomu do soli získáme vynikající ochucenou sůl na ryby a mořské plody.Pokračovat Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyněHamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně28. května se každý rok slaví mezinárodní den hamburgeru. Tento ikonický pokrm, který si získal srdce a především žaludky lidí na celém světě, má fascinující a bohatou historii a ještě bohatší možnosti jeho přípravy a ochucení.Pokračovat Koření na pečené kuřeKoření na pečené kuřeI když kuřecí maso patří k nejoblíbenějším a nejběžnějším pokrmům, jeho chuť není příliš výrazná a proto nám dává skvělý prostor zkoušet různé koření a experimentovat s novými chutěmi. Existuje mnoho různých druhů koření, které se skvěle hodí na pečené kuřátko, a které nám pomůže připravit opravdovou kulinářskou lahůdku.Pokračovat Dokonalé kuchařské umění s estragonemDokonalé kuchařské umění s estragonemI když v české kuchyni estragon patří spíše k neznámému koření, ve francouzské kuchyni se řadí k vrcholu gastronomie. Tato aromatická bylinka se může použít jak čerstvá, tak i sušená a její lehce nahořklou chuť najdeme ve všech možných druzích jídel od salátů až po grilované ryby a drůbež. Takže, pokud chcete ochutnat něco nového, pokračujte ve čtení.Pokračovat Tip #45: Jaké koření nesmí v kuchyni chybětTip #45: Jaké koření nesmí v kuchyni chybětAť už právě zařizujete novou kuchyň nebo rozšiřujete své stávající zásoby koření, připravili jsme pro vás detailní přehled, který vám pomůže vybrat ty nejdůležitější a nejpoužívanější druhy koření a můžete se tak snadno rozhodnout jaké základní koření byste měli mít doma.Pokračovat Italská zálivka na zeleninový salátItalská zálivka na zeleninový salátItálie, zeleninové saláty a bylinky, to jednoznačně patří k sobě. Vyzkoušejte tento recept na domácí bylinkovou zálivku na zeleninový salát v italském stylu.Pokračovat Které koření je nejlepší v roce 2025?Které koření je nejlepší v roce 2025?Na otázku "Které koření je nejlepší?" asi těžko najdeme jednoznačnou odpověď, protože nejen, že každé koření se hodí pro různá jídla či národní kuchyně, ale především máme každý své vlastní chuťové preference. Pojďme si ale představit, že se koná mezinárodní chuťová olympiáda, na kterou se sjelo koření z celého světa.Pokračovat Sečuánská kuchyněSečuánská kuchyněVýjimečnost sečuánské kuchyně je tak výrazná, že UNESCO prohlásilo hlavní město provincie Čcheng-tu za město gastronomie a potvrdilo tak unikátní sofistikovanost místní kuchyně, která nemá jinde na světě obdoby.Pokračovat SambalSambalSambal je indonéská chilli omáčka nebo pasta, která se připravuje ze směsi chilli papriček, koření a dalších přísad jako jsou krevety, šalotka, pórek a palmový cukr. Chilli papričky, které jsou základem sambalu, se do Indonésie dostaly až v 16. století s Portugalci. Sambal ale existoval již stovky let předtím.Pokračovat Severoindické pikantní smažené kuře s pískavicíSeveroindické pikantní smažené kuře s pískavicíKdyž otevřete kořenku s pískavicí, okouzlí vás nádherná vůně svěží trávy v kombinaci s vanilkou. Pískavice je též známá pod názvem fenugreek a také se jí říká řecké seno. Tento název získala, protože Řekové používali pískavici i jako krmivo pro dobytek.Pokračovat Pravý vídeňský gulášPravý vídeňský gulášZákladem každého pravého guláše je sádlo, cibule, paprika a samozřejmě hovězí maso. I když návod na guláš nepatří mezi nejsložitější recepty, na počátku 1 000 let starého gulášového příběhu bylo toto jídlo ještě mnohem jednodušší.Pokračovat Dýňová polévka s Garam MasálouDýňová polévka s Garam MasálouI když historie využití dýní v kuchyni je stará 7 000 let, dnes velmi populární dýňová polévka vznikla až na počátku 19. století. Datum vzniku dýňové polévky je přesně 1. ledna 1804. Ten den obyvatelé Haiti společně vytvořili tuto jedinečnou polévku na oslavu své nezávislosti na francouzských kolonistech.Pokračovat Čočka se špenátem a čertovým lejnemČočka se špenátem a čertovým lejnemAsafoetida je velmi zvláštní indické koření s ještě zvláštnějším českým názvem. Pro jeho specifické aroma se mu říká čertovo lejno. Tento název na první dojem může neznalého kuchaře odradit, ale to by byla velká chyba.Pokračovat Rychlá ryba na ajowanuRychlá ryba na ajowanuAjowan patří ke koření, které je v našich kuchyních téměř neznámé, i když první zmínky o něm na území Evropy najdeme již v polovině 16. století. Domovinou ajowanu je Indie, Střední východ a severní Afrika. Jeho chuť je nahořklá a štiplavá, připomínající anýz nebo oregano.Pokračovat Marocká polévka Harira s HarissouMarocká polévka Harira s HarissouMarocká kuchyně je stejně pestrá a barevná jako místní tržiště, na kterém nalezneme fascinující směsici berberských, arabských, andaluských a středomořských vlivů. Pokud bychom měli ochutnat jen jednoho zástupce z této bohaté palety místních jídel, jednoznačně to bude polévka Harira z rajčat, čočky a cizrny.Pokračovat Čevapčiči s bulharskou ČubricouČevapčiči s bulharskou ČubricouNa masové válečky čevapčiči dnes narazíte od Slovinska až po Bulharsko a všichni vám budou říkat, že to je jejich národní jídlo a že jen oni mají ty nejlepší a pravé čevapčiči. A pravdu budou mít tak trochu všichni, protože čevapčiči na Balkáně rozšířili během nadvlády Turků za osmanské říše povstalecké skupiny Hajduků.Pokračovat Pařížské pikantní karbanátkyPařížské pikantní karbanátkySnad v každé národní kuchyni narazíte na nějakou variantu karbanátků, tedy kuliček nebo placiček připravených z mletého masa. V sousedním Německu a Rakousku, kde jim říkají Frikadelle, je připravují prakticky stejně jako u nás, tedy mleté hovězí či vepřové maso s vajíčkem a strouhankou.Pokračovat Mexické Chili con carneMexické Chili con carneChilli con Carne je bezesporu jedno z nejslavnějších texasko-mexických jídel. Nejstarší legenda o Chilli con Carne dokonce sahá až na počátek 17. století.Pokračovat Recept na domácí kari pastuRecept na domácí kari pastuČasto se nás ptáte na kari pastu a jak si ji připravit. Vybavili jsme se proto kořením, miskou a zástěrou a vyzkoušeli jsme si přípravu domácí kari pasty, která by byla vždy po ruce v množství, které spotřebujeme a bez soli. Existují různé varianty s citrónovou trávou a kafrovými lístky.Pokračovat Slaný dort s kurkumouSlaný dort s kurkumouNásledující recept je od naší milé paní zákaznice, které moc děkujeme! Letošní Velikonoce jsem se rozhodla trochu experimentovat a kromě klasického beránku jsem si vymyslela slaný dort. Protože přijede velká část naší rodiny ze Slovenska, tak nechci nechat nic náhodě a raději jsem svůj výmysl vyzkoušela už tento víkend.Pokračovat Tajemství maďarského kotlíkuTajemství maďarského kotlíkuMaďarskem jsme tento měsíc začínali a když jde o papriku, tak tam zákonitě i musíme skončit. A jak jinak, než nad kotlíkem plným lahodného hovězího guláše.Pokračovat Ostrý ValentýnOstrý ValentýnValentýn se u nás rychle ujal a každý se snaží ulovit to své srdce a potěšit milovanou osobu, případně osoby. Láska prochází žaludkem a má ráda překvapení a svátek zamilovaných je tak ideální chvíle na důkaz lásky a to pěkně ostrý :-).Pokračovat Rychlá bruschetta k snídaniRychlá bruschetta k snídaniRychlá a dobrá snídaně? Zkuste zapečenou bruschettu ze směsi sušených rajčat, bazalky, cibule, česneku, oregana, soli a bylinek, zeleniny nebo sýru natřenou na chléb, tousty či housky.Pokračovat

Nalezli jsme ještě tyto zajímavé související produkty

koření: Svanská sůlSvanská sůlTahle tradiční směs z Kavkazu voní po česneku, koriandru a kopru, lehce pálí na jazyku a zvýrazní chuť masa, vajíček i pečených brambor. Skvěle se hodí na steak, ryby nebo do snídaňové omelety. Doporučujeme zkusit i...Skladem36 Kč / 40 gVybrat balení koření: Sůl Fleur de Sel BarbecueSůl Fleur de Sel BarbecueKřupavé krystalky jemné fleur de sel s dotekem kouře, kmínu, koriandru, pískavice a česneku v sobě mají chuť letního grilování i exotiku dalekých ostrovů. Stačí přidat na steak, rybu nebo pečenou zeleninu těsně před...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení koření: Mozzarella s rajčátky BIOMozzarella s rajčátky BIOKdyž se spojí sladkost sušených rajčátek, svěžest bylinek a jemná ostrost česneku s černým pepřem, vznikne kořenící směs, která rozzáří nejen mozzarellu s rajčaty. Hodí se i na ricottu, tvaroh, těstovinový salát nebo ke...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení koření: Zabijačkové kořeníZabijačkové kořeníV této směsi najdete vůni čerstvé majoránky, šťavnatého česneku i hřejivé tóny pepře a nového koření, které připomínají poctivou kuchyň našich babiček. Směs zvýrazní nejen jitrnice a jelita, ale parádně sedne také do...Skladem33 Kč / 30 gVybrat balení koření: Čínská kuchyněČínská kuchyněKdyž hodíte pár špetek této směsi do pánve, hned ucítíte jemné teplo zázvoru, pikantní podtón chilli i lákavou vůni česneku. Sladká paprika a trocha cukru přidají lehce karamelovou chuť, kterou krásně propojí nenápadná...Skladem36 Kč / 40 gVybrat balení koření: SambalSambalPálivá směs, ve které se potkává sladká paprika, kurkuma i česnek, promění každé jídlo v chuťový zážitek. Sambal v podobě sypkého koření zvýrazní grilované maso, zeleninu, nudle nebo třeba smažený sýr. Stačí špetka a...Skladem40 Kč / 40 gVybrat balení koření: Sůl kouřováSůl kouřováKouřová sůl promění jednoduché jídlo v chuťovku s příjemným uzeným nádechem, jako by právě opustilo dřevěnou udírnu. Skvěle si rozumí s grilovaným masem i zeleninou, oživí bramborovku i šunkofleky a dodá šmrnc polévkám.Skladem32 Kč / 40 gVybrat balení koření: Gulášové koření AngulaGulášové koření AngulaTahle gulášová směs vsadí na poctivou papriku, voňavý kmín a jemnou cibulku, které dají guláši sytou barvu i bohatou vůni. Mouka uvnitř kouzlí sametovou omáčku bez nutnosti ještě cokoliv zahušťovat. Směs využijete...Skladem40 Kč / 50 gVybrat balení koření: PažitkaPažitkaJemně cibulová, svěží a nikdy příliš ostrá. Přesně taková je pažitka v sušené podobě. Oživí polévky, omáčky, pomazánky i pečené brambory, dodá lehkost vaječným pokrmům a doladí bylinkové máslo. Nejvíc jí to sluší všude...Skladem32 Kč / 20 gVybrat balení

Hledaný text Česnek v soli jsme nalezli v těchto kategoriích

Koření do polévky

Sledujte nás na sociálních sítích, ať vám nic neunikne :-)

Facebook Instagram Instagram
Nákupní košík
Váš košík je zatím prázdný

U objednávek nad 1 500 Kč je poštovné zdarma.

Informace o dopravě a platbě

Pro doručení na Slovensko Slovensko prosím objednávajte na kralovstvochuti.sk.