Výsledek hledání textu kaš

Hledaný text kaš jsme našli v těchto produktech

Kašmír

Kašmír

Černé čaje s příchutí

Kašmír je fascinujícím zážitkem ájurvédského čaje, který dokonale kombinuje hloubku assamského čaje s hřejivým kořením jako je...
Chilli Kashmiri

Chilli Kashmiri

Jednodruhové koření

Chilli papričky Kashmiri pochází z Indie a se svou mírnější pálivostí okolo 5 000 - 10 000 SHU se řadí k nejméně pálivým chilli...
Ostropestřec plod

Ostropestřec plod

Bylinky

Působí příznivě na činnost jater, trávení a na udržování normální hladiny glukózy v krvi. Přispívá k přirozené obranyschopnosti...
Pai Mu Tan

Pai Mu Tan

Bílé a žluté čaje

Pai Mu Tan nebo-li Bílá pivoňka je klasický bílý čaj z jihovýchodního pobřežní provincie Fujian. Zelenohnědé, nepravidelné, ploché...
Anýz celý BIO

Anýz celý BIO

Bio koření

Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Jogurtové koření BIO

Jogurtové koření BIO

Bio koření

Tato originální směs koření dodá novou úžasnou chuť jogurtu a dalším vašim oblíbeným mléčným pochoutkám. Dopřejte si přirozenou...
Karob BIO

Karob BIO

Bio koření

Karob, nebo-li svatojánský chléb, se dá dobře použít jako zdravá hořkosladká náhrada kakaa. Má nižší obsah tuků a více cukrů,...
Ovocný salát BIO

Ovocný salát BIO

Bio koření

Tato speciální směs koření přinese vašemu ovocnému salátu zcela nový rozměr. Směs koření je namíchána tak, aby zdůraznila...
Skořice cejlonská celá BIO

Skořice cejlonská celá BIO

Bio koření

Kůra skořice cejlonské je, na rozdíl od u nás nejvíce rozšířené skořice čínské, měkká jako papír a její chuť mnohem jemnější a díky...
Skořice cejlonská mletá BIO

Skořice cejlonská mletá BIO

Bio koření

Skořice cejlonská má, na rozdíl od u nás nejvíce známé skořice čínské, kůru měkkou jako papír a její chuť mnohem jemnější...
Skořice indonéská celá BIO

Skořice indonéská celá BIO

Bio koření

Skořice se používá jak do slaných masitých jídel čínské a indické kuchyně, tak i do sladkých pokrmů. Vše, co se sladí cukrem,...
Skořice indonéská mletá BIO

Skořice indonéská mletá BIO

Bio koření

Skořice se používá jak do sladkých pokrmů, tak také do slaných masitých jídel čínské a indické kuchyně. Skořicí můžete ochutit...
Anýz celý

Anýz celý

Jednodruhové koření

Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Anýz mletý

Anýz mletý

Jednodruhové koření

Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Cibule smažená

Cibule smažená

Jednodruhové koření

Smažená cibule je ideální náhrada čerstvé smažené cibulky, kterou stačí jen zahřát na pánvičce a lze jí okamžitě použít na plněné...
Hořčice bílá mletá

Hořčice bílá mletá

Jednodruhové koření

Hořčice bílá je semínko rostliny hořčice seté. Má štiplavou chuť, používá se k výrobě pokrmové hořčice, do nakládaných okurek a...
Koriandr mletý

Koriandr mletý

Jednodruhové koření

Mletý koriandr má se svojí příjemnou kořeněnou chutí a vůní exotických dálek rozmanitou paletu uplatnění. Od sladkých perníčků a...
Medvědí česnek

Medvědí česnek

Jednodruhové koření

Medvědí česnek má kořenitou chuť, s lehkým nádechem česneku. S oblibou se přidává do smetanových polévek, bramborové kaše,...
Muškátový květ mletý

Muškátový květ mletý

Jednodruhové koření

Strom muškátovník vonný plodí bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Míšek, který slouží jako obal semene - to je...
Skořice cejlonská celá

Skořice cejlonská celá

Jednodruhové koření

Kůra skořice cejlonské je, na rozdíl od u nás nejvíce rozšířené skořice čínské, měkká jako papír a její chuť mnohem jemnější a díky...
Skořice cejlonská mletá

Skořice cejlonská mletá

Jednodruhové koření

Skořice cejlonská má, na rozdíl od u nás nejvíce známé skořice čínské, kůru měkkou jako papír a její chuť mnohem jemnější...
Skořice indonéská celá

Skořice indonéská celá

Jednodruhové koření

Tato skořice pochází ze skořicovníku pěstovaného v Indonésii. Na rozdíl od skořice cejlonské je její kůra tvrdá a chuť ostřejší až...
Skořice indonéská mletá

Skořice indonéská mletá

Jednodruhové koření

Tato mletá skořice se vyrábí ze sušené kůry skořicovníku pěstovaného v Indonésii. Na rozdíl od skořice cejlonské je její chuť...
Sada koření na grilování - Afrika

Sada koření na grilování - Afrika

Dárkové sady koření

V Africe narazíte jak na divokou džungli, kam nevkročila lidská noha, tak i na moderní mnohamilionové metropole...
Bylinkové brambory

Bylinkové brambory

Směsi koření

Bylinková směs koření vhodná do bramborových pokrmů a příloh: zapékaných jídel, šťouchaných brambor, bramborové kaše....
Spekulatius

Spekulatius

Směsi koření

Přeneste se do okouzlujícího světa legendárních holandských a belgických kořeněných sušenek Speculatius, známé také jako Speculoos...
Bonbóny jitrocelové

Bonbóny jitrocelové

Ořechy a laskominy

Jitrocelové bonbóny nejsou jen chutným zpestřením dne, ale také účinným pomocníkem při suchém kašli. Přírodní bylinná síla...
Brusinky kanadské

Brusinky kanadské

Ořechy a laskominy

Nesířené proslazené plody klikvy velkoplodé, také známe pod názvem kanadská brusinka. Pěstuje se v Severní Americe a jedná se o...
Kakaový prášek BIO

Kakaový prášek BIO

Ořechy a laskominy

Jemně rozemleté ekologicky pěstované kakaové boby. Kakaový prášek je ideální při pečení, na posyp cukroví, do kaší nebo jogurtu a...
Kokos strouhaný

Kokos strouhaný

Ořechy a laskominy

Nejkvalitnější části kokosového ořechu jsou pečlivě strouhány na jemné kousky. Strouhaný kokos je nejen skvělou přísadou do pečiva...
Pekanové ořechy

Pekanové ořechy

Ořechy a laskominy

Pekanové ořechy jsou velké, olejnaté ořechy s jemnou, sladkou chutí. Pocházejí převážně ze Severní Ameriky, konkrétně ze států jako...
Slunečnice loupaná

Slunečnice loupaná

Ořechy a laskominy

Slunečnicová semínka jsou oblíbená nejen u ptáků, ale také u lidí. Jsou to semínka rostliny slunečnice, která je známá svým...
Třešně kandované

Třešně kandované

Ořechy a laskominy

Tyto proslazené třešně jsou šťavnaté a sladké, připravené tak, aby vyhovovaly chuti každého, kdo má rád třešně...
 

Hledaný text kaš jsme našli v těchto článcích

Tip #43: Vezměte své koření na dovolenou

Tip #43: Vezměte své koření na dovolenou

Ať už vyrážíte na výlety pěšky, na kole, autem nebo třeba vlakem, nezapomeňte si do batůžku přibalit základní koření, které vám...
Koření na sušené maso

Koření na sušené maso

Kdysi bylo sušené maso považováno za jeden z důležitých zdrojů potravy, dnes má své právoplatné místo na stole gurmánů od...
Koření na Vindaloo

Koření na Vindaloo

E-mailem jsme od našeho zákazníka dostali dotaz, jestli bychom mohli do nabídky zařadit koření na Vindaloo. Protože jsem velký...
Dýňový sirup

Dýňový sirup

Jak je výroba domácího dýňového sirupu jednoduchá, tak moc je tento sirup výborný. Kromě legendárního dýňového laté (Pumpkin Spice...
Medová pikantní zálivka na ovocný salát

Medová pikantní zálivka na ovocný salát

Ovocné saláty jsou určitě favority především na dětských jídelníčcích a my starší si ovoce dopřáváme především v destilované nebo...
Severoindické pikantní smažené kuře s pískavicí

Severoindické pikantní smažené kuře s pískavicí

Když otevřete kořenku s pískavicí, okouzlí vás nádherná vůně svěží trávy v kombinaci s vanilkou. Pískavice je též známá pod názvem...
Koření pěti vůní

Koření pěti vůní

Vznik tradiční čínské směsi Koření pěti vůní je zahalen tajemstvím a ve starých čínských legendách se o ní hovoří již ve 4...
Jihoafrická chakalaka

Jihoafrická chakalaka

Když se kteréhokoliv Jihoafričana zeptáte, jestli má rád chakalaku, nenajdete jediného, který by nesouhlasil...
Čočka se špenátem a čertovým lejnem

Čočka se špenátem a čertovým lejnem

Asafoetida je velmi zvláštní indické koření s ještě zvláštnějším českým názvem. Pro jeho specifické aroma se mu říká čertovo lejno...
Proč chilli papričky pálí a koho prvního to proboha napadlo jíst?

Proč chilli papričky pálí a koho prvního to proboha napadlo jíst?

Když budeme pátrat po historii chilli papriček, velmi rychle narazíme na různé teorie a studie vysvětlující, že lidé papriky začali...
Šafránové rizoto

Šafránové rizoto

Kdo by neznal rizoto (či italsky správně psáno risotto). Ale co známe o jeho historii? Jak se vlastně rýže dostala do Itálie již...
Dabing v kuchyni

Dabing v kuchyni

Herečka a dabérka Jana Štvrtecká nedávno získala významné ocenění na poli dabingu - cenu Františka Filipovského za rok 2016 a tak...