Kakaový prášek BIO / Laskominy
Jemně rozemleté ekologicky pěstované kakaové boby. Kakaový prášek je ideální při pečení, na posyp cukroví, do kaší nebo jogurtu a samozřejmě na výrobu domácí čokolády. Díky jemné struktuře se rychleji rozpouští. Kakaové boby při zpracování neprošly procesem alkalizace.
Složení kakaa
Rozemleté kakaové boby. Nutriční hodnoty na 100 g: Energetická hodnota 1351 kJ/325 kcal, Bílkoviny 27,2 g, Tuky 11 g, Nasycené mastné kyseliny 6,8 g, Sacharidy 13,4 g, Z toho cukry 1 g, Vláknina 31,7 g, Sůl 0,003 g. Skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70%
Datum minimální trvanlivosti
31. 1. 2027
Země původu
Peru
Etiketa pro kakau
Označte si své kořenky stylovou etiketou na hnědé odolné samolepce. K tomu navíc dostanete i etiketu s popisem a složením, kterou rovněž můžete na kořenky nalepit. Nebo si z těchto etiket vytvořte vlastní katalog oblíbených produktů.
Více informací
Informace o BIO produkci
Zemědělská produkce mimo EU.
BIO produkty certifikuje kontrolní organizace CZ-BIO-003.
Jak se kakao řekne:
|
slovensky:
|
kakao
|
|
anglicky:
|
cacao
|
|
německy:
|
(der) Kakao
|
|
francouzsky:
|
cacao
|
|
vietnamsky:
|
ca cao
|