Výsledek hledání textu salátov

Hledaný text salátov jsme našli v těchto produktech

Salátové francouzské

Salátové francouzské

Směsi koření

Směs na přípravu těstovinových a zeleninových salátů, vhodná i do dresinků, dipů i pomazánek. Koření je hrubě drcené, aby si...
Salátové italské

Salátové italské

Směsi koření

Směs koření na přípravu salátů (např. italského salátu Caprese), hodí se i k dochucení těstovin a rajčatových omáček....
Salátové koření

Salátové koření

Směsi koření

Vyvážená směs k dochucení zeleninových a těstovinových salátů, do jogurtů, majonézových a octových zálivek....
Oregano BIO

Oregano BIO

Bio koření

Oregano - dobromysl obecná je rostlinou, která se využívá jako koření i jako léčivá bylina. Oregano je typickou přísadou do pizzy...
Estragon

Estragon

Jednodruhové koření

Estragon je důležité koření francouzské kuchyně, kde se přidává k sýrům, do listových salátů, vaječných pokrmů (i omelet), ke...
Medvědí česnek

Medvědí česnek

Jednodruhové koření

Medvědí česnek má kořenitou chuť, s lehkým nádechem česneku. S oblibou se přidává do smetanových polévek, bramborové kaše,...
Oregano

Oregano

Jednodruhové koření

Oregano - dobromysl obecná je rostlinou, která se využívá jako koření i jako léčivá bylina. Oregano je typickou přísadou do pizzy a...
Pažitka

Pažitka

Jednodruhové koření

Pažitka je oblíbená naťová zelenina. Sušená pažitka je vhodná náhrada čerstvé v zimním období nebo jako rychlá záchrana do vývarů,...
Rajská jablíčka

Rajská jablíčka

Jednodruhové koření

Sušená rajská jablíčka se používají do salátů, pomazánek, na pizzu, do zeleninových pokrmů a k vylepšení omáček s rajčaty a polévek...
Sůl černá

Sůl černá

Jednodruhové koření

Černá sůl, v Indii nazývaná Kala Namak, je přírodní nerafinovaná sůl s vysokým obsahem minerálů a železa. I když se jí říká černá,...
Ticinské koření

Ticinské koření

Směsi koření

Pikantní směs koření ze italské části Švýcarska Ticino, která má v kuchyni široké využití. Můžeme ji použít na dušené hovězí maso,...
 

Nalezli jsme ještě tyto zajímavé související produkty

Pepř černý drcený

Pepř černý drcený

Jednodruhové koření

Pepř černý je stejně jako bílý a zelený plodem pepřovníku černého, liší se různými stupni zralosti a způsobem zpracování...
Chilli Kashmiri

Chilli Kashmiri

Jednodruhové koření

Chilli papričky Kashmiri pochází z Indie a se svou mírnější pálivostí okolo 5 000 - 10 000 SHU se řadí k nejméně pálivým chilli...
Česnek mletý BIO

Česnek mletý BIO

Bio koření

Jemný česnekový prášek, díky kterému si v kuchyni ušetříte mnoho práce s loupáním a roztíráním česneku. Je univerzálním kořením pro...
Petržel nať BIO

Petržel nať BIO

Bio koření

Sušená drcená petrželová nať je všestranná bylinka, která nahradí po celý rok čerstvou petrželku do polévek, salátů i pomazánek...
Pepř černý mletý BIO

Pepř černý mletý BIO

Bio koření

Pepř černý je stejně jako bílý a zelený plodem pepřovníku černého, liší se různými stupni zralosti a způsobem zpracování...
Pepř černý celý BIO

Pepř černý celý BIO

Bio koření

Pepř černý je stejně jako bílý a zelený plodem pepřovníku černého, liší se různými stupni zralosti a způsobem zpracování...
Koriandr celý BIO

Koriandr celý BIO

Bio koření

Koriandr má příjemnou kořennou chuť a vůni, využívá se plod, list i kořen. Nažloutlá celá zrnka koriandru jsou nejaromatičtější z...
Bylinkové máslo BIO

Bylinkové máslo BIO

Bio koření

Směs koření vhodná k přípravě bylinkového másla, pomazánek a k ochucení salátů. Bylinkové máslo snadno připravíme utřením kostky...
Bazalka BIO

Bazalka BIO

Bio koření

Bazalka je bylinka s ostřejší aromatickou chutí, která povzbuzuje strávníky k jídlu a podporuje trávení. Sušená bazalka se používá...
Sada koření na grilování - Střední Amerika

Sada koření na grilování - Střední Amerika

Sady koření

Tak jako nás v úžas přivádí tisíce let staré chrámy mayské kultury, tak i naše chuťové buňky šílí ze středoamerické kuchyně, která...
Pískavice listy

Pískavice listy

Jednodruhové koření

Pískavice - fenugreek, neboli řecké seno je jedna z nejstarších kulturních rostlin. Listy pískavice se používají k vylepšení chuti...
Pepř bourbonský

Pepř bourbonský

Jednodruhové koření

Delikátní bourbonský pepř má výrazné oříškově jehličnatou chuť a je ostře pálivý. Vzhledem i velikostí je bourbonský pepř podobný...
Pepř cibulový

Pepř cibulový

Směsi koření

Kombinace cibule a pepře napovídá, že tato směs koření si skvěle rozumí s pečeným i grilovaným masem jako jsou steaky, bifteky,...
Zatar

Zatar

Směsi koření

Směs koření Zatar (Za'atar) je populární především v zemích severní Afriky a Blízkého východu, v Jordánsku, Libanonu, Sýrii nebo v...
Galgán kořen mletý

Galgán kořen mletý

Jednodruhové koření

Kořen galgánu připomíná chutí i vůní zázvor. Na rozdíl od zázvoru je ale jeho chuť podstatně jemnější a navíc doplněná příjemným...
Celer semeno

Celer semeno

Jednodruhové koření

Celerová semínka mají podobnou aromatickou a svíravou chuť jako ostatní části celeru. Jejich pikantní, zemitá a hořká chuť se...
Sůl mořská citronová BIO

Sůl mořská citronová BIO

Bio koření

Mořská sůl s příchutí citronu je skvělá na ochucení ryb a mořských plodů, ale i kuřete, těstovin, rizota, zeleniny či salátů...
Piri-Piri

Piri-Piri

Směsi koření

Pikantní směs koření Piri-piri se s oblibou užívá především na maso a omáčky. Nejslavnější je recept na Piri-piri kuře z...
Kerblík

Kerblík

Jednodruhové koření

Kerblík je aromatická sladká a voňavá bylinka podobná petrželi. Svou chutí může též připomínat anýz. Kerblík vám zachutná v...
Sumah

Sumah

Jednodruhové koření

Sumah je červený prášek kyselé chuti z umletých plodů keře škumpy koželužské. S oblibou se užívá v turecké, arabské a libanonské...
Saturejka drcená

Saturejka drcená

Jednodruhové koření

Saturejka je oblíbená aromatická bylinka, chutná peprně pikantně. Je to klasické koření do všech fazolových pokrmů i jiných...
Paella

Paella

Směsi koření

Směs nejen na španělskou paellu, ale na další pokrmy s rýží, na ryby, maso, rizoto, dušenou zeleninu, těstoviny a zeleninové saláty...
Chimichurri

Chimichurri

Směsi koření

Argentinská nepříliš ostrá hrubá směs koření a zeleniny. Používá se k ochucení polévek, omáček, na skopové maso, minutky či pečeně,...
Aglio peperoncini

Aglio peperoncini

Směsi koření

Italská středně ostrá hrubá směs na špagety i jiné těstoviny, náplně těstovin, pizzu, saláty, grilovanou zeleninu nebo vaječné...
Harissa

Harissa

Směsi koření

Tato původem tuniská, velmi oblíbená směs se řadí k nejpálivějším kořením. Používá se na ochucení pečených mas, dušené i grilované...
Kořenová zelenina

Kořenová zelenina

Směsi koření

Směs sušené kostičkované kořenové zeleniny, která Vám usnadní přípravu polévek, omáček nebo salátů....
Pepř česnekový

Pepř česnekový

Směsi koření

Tato směs dodá pikantní chuť minutkovým masům, pečeným a grilovaným rybám, drůbeži, pečené huse či kachně, mletému masu a dušené...
Chmeli-Suneli

Chmeli-Suneli

Směsi koření

Chmeli-Suneli je směs koření a bylinek, která pochází z arménské a gruzínské kuchyně. Užívá se do mletých mas, při přípravě masa ke...
Asádo

Asádo

Směsi koření

Univerzální neostrá aromatická směs koření v argentinském stylu jak na grilování ryb, masa i zeleniny, tak i do zeleninových salátů...
Sezamové semínko bílé

Sezamové semínko bílé

Ořechy a laskominy

Sezamové semínko bílé loupané. Sezamové semínko přidáváme do pečiva, cukroví, salátů a různých sladkostí. Například sezam...
Lněné semínko

Lněné semínko

Ořechy a laskominy

Lněné semínko přidáváme do pečiva nebo salátů. Pro svůj obsah škrobu a vlákniny působí jako přirozené projímadlo...
Tzatziki

Tzatziki

Směsi koření

Směs koření Tzatziki (Zaziki) používaná především v řecké kuchyni. Je výborná k ochucení salátů, např. v jogurtu...
Čarodějka

Čarodějka

Směsi koření

Za tohle koření by nás ve středověku upálili :-). Čarovná kombinace 27 různých ingrediencí dokáže vykouzlit magickou mírně pálivou...
Bylinkové máslo

Bylinkové máslo

Směsi koření

Směs koření vhodná k přípravě pomazánek a k ochucení salátů, bylinkové máslo je výborné na steaky, ryby nebo bagety...
Bambova bylinková sůl

Bambova bylinková sůl

Směsi koření

Kořenící směs k ochucení polévek, zeleninových salátů, pomazánek, dresinků, omáček, rýže, luštěnin, pokrmů z vajec, brambor či...
Saturejka mletá

Saturejka mletá

Jednodruhové koření

Saturejka je oblíbená aromatická bylinka, chutná peprně pikantně. Je to klasické koření do všech fazolových pokrmů i jiných...
Římský kmín mletý

Římský kmín mletý

Jednodruhové koření

Římský kmín, nebo-li cumin, jsou semena rostliny s názvem šabrej kmínovitý. Má světlejší barvu a je protáhlejší než tradiční český...
Pískavice celá

Pískavice celá

Jednodruhové koření

Semena pískavice, které se též říká fenugreek nebo-li řecké seno, se používají celá nebo pomletá v asijské a arabské kuchyni...
Petržel nať

Petržel nať

Jednodruhové koření

Sušená drcená petrželová nať je všestranná bylinka, která nahradí po celý rok čerstvou petrželku do polévek, salátů i pomazánek...
Pepř černý mletý

Pepř černý mletý

Jednodruhové koření

Pepř černý je stejně jako bílý a zelený plodem pepřovníku černého, liší se různými stupni zralosti a způsobem zpracování...
Pepř černý celý

Pepř černý celý

Jednodruhové koření

Pepř černý je stejně jako bílý a zelený plodem pepřovníku černého, liší se různými stupni zralosti a způsobem zpracování...
Levandulový květ

Levandulový květ

Bylinky

Levandule jako koření je oblíbená především ve francouzské kuchyni k nakládání sýrů, do džemů, ovocných kompotů, čajů a k výrobě...
Křen mletý

Křen mletý

Jednodruhové koření

Křen se tradičně používá v kombinaci s hovězí pečení a hovězím jazykem, ale své místo najde i v salátech, na bramborách i v...
Koriandr mletý

Koriandr mletý

Jednodruhové koření

Mletý koriandr má se svojí příjemnou kořeněnou chutí a vůní exotických dálek rozmanitou paletu uplatnění. Od sladkých perníčků a...
Koriandr celý

Koriandr celý

Jednodruhové koření

Koriandr má příjemnou kořennou chuť a vůni, využívá se plod, list i kořen. Nažloutlá celá zrnka koriandru jsou nejaromatičtější z...
Kopr

Kopr

Jednodruhové koření

Vrcholové lístky kopru, které můžete použít stejně jako čerstvý kopr do omáčky, salátů, pomazánek a při výrobě bylinkového octa...
Hořčice bílá mletá

Hořčice bílá mletá

Jednodruhové koření

Hořčice bílá je semínko rostliny hořčice seté. Má štiplavou chuť, používá se k výrobě pokrmové hořčice, do nakládaných okurek a...
Česnek plátky

Česnek plátky

Jednodruhové koření

Česnek je univerzální koření pro všechny pikantní pokrmy evropské, arabské, asijské, africké i americké kuchyně...
Česnek mletý

Česnek mletý

Jednodruhové koření

Jemný česnekový prášek, díky kterému si v kuchyni ušetříte mnoho práce s loupáním a roztíráním česneku. Je univerzálním kořením pro...
Celer list

Celer list

Jednodruhové koření

Sušený celerový list je vhodný dochucení polévek, omáček , salátů, pokrmů z ryb a darů moře....