Výsledek hledání textu koření na rajčata

Hledaný text koření na rajčata jsme našli v těchto produktech

Pasta alla Romana BIO

Pasta alla Romana BIO

Bio koření

V římské kuchyni platí, že chuť musí být jednoduchá, ale nezapomenutelná. Právě tohle pravidlo dodržují klasiky jako ama...
Růžičková kapusta BIO

Růžičková kapusta BIO

Bio koření

Máte rádi růžičkovou kapustu, ale chcete jí dodat něco navíc? Tato směs koření na růžičkovou kapustu přináší zajímavou k...
Tymián BIO

Tymián BIO

Bio koření

Tymián je silně aromatická bylinka, která si vás získá svou lehce nahořklou chutí s tóny hřebíčku a kafru. Jeho výrazná ...
Zvěřina BIO

Zvěřina BIO

Bio koření

Tato speciálně namíchaná směs koření na zvěřinu je dokonale vyvážená, aby zvýraznila chuť zvěřinových pokrmů, a přitom j...
Tymián

Tymián

Jednodruhové koření

Tymián je malý, ale neuvěřitelně aromatický zázrak, který v kuchyni dokáže divy. Má výraznou, lehce nahořklou chuť s tón...
Aglio peperoncini

Aglio peperoncini

Směsi koření

Italské středně ostré koření na špagety i jiné těstoviny, pizzu, saláty, grilovanou zeleninu nebo do marinád na grilované maso....
Bruschetta bylinková

Bruschetta bylinková

Směsi koření

Sušená směs rajčat, bazalky, cibule, česneku, oregana, soli a bylinek na bruschettu. Správná výslovnost je brusketa, ale...
Bruschetta sýrová

Bruschetta sýrová

Směsi koření

Sušená směs rajčat, aromatické směsi typu cheddar, bazalky, cibule, česneku, oregana, soli a bylinek na bruschettu....
Bruschetta zeleninová

Bruschetta zeleninová

Směsi koření

Sušená směs rajčat, bazalky, cibule, česneku, oregana, soli a zeleniny na bruschettu. Správná výslovnost je brusketa, al...
Harissa

Harissa

Směsi koření

Původem tuniské ostré koření se používá k ochucení pečeného masa, dušené i grilované zeleniny, při přípravě kuskusu, rýž...
Chmeli-Suneli

Chmeli-Suneli

Směsi koření

Chmeli-Suneli je směs koření a bylinek, která pochází z arménské a gruzínské kuchyně. Užívá se do mletých mas, při přípr...
Kari Goa

Kari Goa

Směsi koření

Směs celého a nahrubo nasekaného koření, ze kterého připravíme vynikající autentické indické kuřecí nebo vegetariánské karí....
Kreolské koření

Kreolské koření

Směsi koření

Inspirace pro tuto směs pochází od restauratérů z Réunion, kteří mají hlubokou znalost místní kreolské kuchyně....
Křupavé umami

Křupavé umami

Směsi koření

Poznejte kouzlo umami, vytoužené páté chuti, s touto speciálně namíchanou směsí koření, která dodá vašim oblíbeným stude...
Pepř cibulový

Pepř cibulový

Směsi koření

Kombinace cibule a pepře napovídá, že toto koření si skvěle rozumí s pečeným i grilovaným masem jako jsou steaky, biftek...
Pizza bylinková

Pizza bylinková

Směsi koření

Směs koření, kterým stačí posypat pizzu před pečením a dostanete tu správnou italskou chuť vaší pizzy....
Ratatouille

Ratatouille

Směsi koření

Hrubě namletá směs koření je vhodná nejen do francouzské varianty našeho leča nebo jiné dušené zeleniny, ale i k ochucen...
Salátové italské

Salátové italské

Směsi koření

Směs koření na přípravu salátů, ale i k dochucení těstovin nebo rajčatových omáček....
Shakshuka

Shakshuka

Směsi koření

Některá jídla voní už z dálky tak, že vás okamžitě přitáhnou do kuchyně. A shakshuka je jedním z nich. Pochází z Blízkéh...
Spaghetti bolognese

Spaghetti bolognese

Směsi koření

Špagety po boloňsku jsou fenomén a můžeme se vsadit, že právě teď někdo někde chystá pořádnou várku spaghetti bolognese....
 

Hledaný text koření na rajčata jsme našli v těchto článcích

Husa po italsku

Husa po italsku

V kuchyni je často fascinující sledovat, jak se tradiční recepty různých kultur mohou spojit a vytvořit něco zcela nového....
Inspirace cajunské a kreolské kuchyně

Inspirace cajunské a kreolské kuchyně

Představovat francouzskou kuchyni je tak trochu nošení jídla do restaurace. Ale pokud se zeptáme na cajunskou nebo kreol...
Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně

Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně

28. května se každý rok slaví mezinárodní den hamburgeru. Tento ikonický pokrm, který si získal srdce a především žaludk...
Salát Caprese - italský luxus na talíři

Salát Caprese - italský luxus na talíři

Svěží kombinace červených rajských jablíček, zářivě bílé mozzarelly a zelených lístků bazalky, která na talíři vytváří t...
Nasi Goreng

Nasi Goreng

Nasi Goreng má svůj domov v Indonésii a jako mnoho jiných variant smažené rýže vzniklo tak trochu z nouze, když se lidé ...
Jihoafrická chakalaka

Jihoafrická chakalaka

Když se kteréhokoliv Jihoafričana zeptáte, jestli má rád chakalaku, nenajdete jediného, který by nesouhlasil....
Řecký gyros

Řecký gyros

Možná někoho překvapí, že gyros je v řecké kuchyni poměrně nováček a i když některé pověsti říkají, že jeho kořeny sahaj...
Valencijská paella se šafránem

Valencijská paella se šafránem

Ve španělské paelle se během její dlouhé historie objevilo mnoho různých ingrediencí od kuřete přes šneky a mořské plody...
Mexické Chili con carne

Mexické Chili con carne

Chilli con Carne je bezesporu jedno z nejslavnějších texasko-mexických jídel. Nejstarší legenda o Chilli con Carne dokon...
Kuřecí Garam Masála

Kuřecí Garam Masála

Garam Masála je snad nejznámější, až kultovní, indická směs koření. Budeme-li pátrat po její historii, měli bychom se vy...
Tajemství maďarského kotlíku

Tajemství maďarského kotlíku

Maďarskem jsme tento měsíc začínali a když jde o papriku, tak tam zákonitě i musíme skončit. A jak jinak, než nad kotlík...
Halászlé - maďarská rybí polévka

Halászlé - maďarská rybí polévka

Když se řekne paprika, tak se snad všem vybaví Maďarsko. Recept na maďarský guláš jsme pro vás přichystali na jiném míst...
 

Nalezli jsme ještě tyto zajímavé související produkty

Celer semeno

Celer semeno

Jednodruhové koření

Celerová semínka mají podobnou aromatickou a svíravou chuť jako ostatní části celeru. Jejich pikantní, zemitá a hořká ch...
Chakalaka

Chakalaka

Směsi koření

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....
Chilli Habanero mleté

Chilli Habanero mleté

Jednodruhové koření

Jemně mleté chilli papričky habanero je nejlepší volba, když chcete ostrou, rovnoměrně rozloženou pálivost v celém jídle....
Fenykl mletý

Fenykl mletý

Jednodruhové koření

Mletý fenykl se používá k ochucení polévek, do omáček, při pečení sladkého pečiva, chleba, na vepřovou pečeni, do nádivk...
Piri-Piri

Piri-Piri

Směsi koření

Pikantní směs koření Piri-piri se s oblibou užívá především na kuřecí nebo rybí maso a omáčky. Nejslavnější je recept na...
Havajský ořech

Havajský ořech

Káva s příchutí

Vychutnejte si sluneční polibek Havajských ostrovů ve formě naší speciálně komponované kávy s příchutí lískových oříšků ...
Cajunské koření

Cajunské koření

Směsi koření

Kromě tradičních cajunských receptů je toto koření ideální pro grilování, pečená kuřecí křídla, chili con carne nebo faz...
Chilli papričky drcené

Chilli papričky drcené

Jednodruhové koření

Jakmile na talíři přistane chilli, je jasné, že to nebude žádná nuda. A tyhle drcené sušené chilli papričky dodají jídlu...
Pepř dlouhý

Pepř dlouhý

Jednodruhové koření

Dlouhý pepř je výraznější bratranec klasického černého pepře, ale s jedinečným aromatickým profilem. Jeho chuť je nejen ...
Mleté maso paprikové

Mleté maso paprikové

Směsi koření

Papriková ostřejší středně hrubá směs na mletá masa, karbanátky, sekanou, hamburgery, masové koule, masové náplně apod....
Paella

Paella

Směsi koření

Směs nejen na španělskou paellu, ale na další pokrmy s rýží, na ryby, maso, rizoto, dušenou zeleninu, těstoviny a zeleninové saláty....
Adamovo medové koření

Adamovo medové koření

Směsi koření

Neostrá a mírně sladká směs na pečená žebírka, křidýlka, vepřovou panenku i pečeni....
Pepř česnekový

Pepř česnekový

Směsi koření

Tato směs dodá pikantní chuť minutkovým masům, pečeným a grilovaným rybám, drůbeži, pečené huse či kachně, mletému masu ...
Kardamom zelená zrna

Kardamom zelená zrna

Jednodruhové koření

Kardamom v zelených tobolkách je jedna z nejvoňavějších a nejluxusnějších podob tohoto orientálního koření. Uvnitř se uk...
Rozmarýn mletý

Rozmarýn mletý

Jednodruhové koření

Mletý rozmarýn je ideální volbou, když chcete rychle dodat pokrmu plnou, aromatickou chuť této středomořské bylinky, ani...
Kešu celé natural

Kešu celé natural

Ořechy a laskominy

Kešu oříšky jsou jedním z nejoblíbenějších ořechů nejen kvůli jejich sladké a jemné chuti, ale též se s oblibou užívají ...
Fenykl celý

Fenykl celý

Bylinky

Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy....
Šafrán

Šafrán

Jednodruhové koření

Šafrán je král koření – nejen kvůli své jedinečné chuti a vůni, ale i proto, že jeho sběr je neuvěřitelně pracný....
Pracharanda papriková

Pracharanda papriková

Směsi koření

Vyvážená zeleninová směs typu Vegeta, která neobsahuje glutaman ani žádné další chemické přísady. Je bez lepku a bez cukru....
Arabské koření

Arabské koření

Směsi koření

Mírně ostré koření vhodné zejména pro pečená, grilovaná a mletá masa. Též je výborné k dochucení grilované a dušené zele...
Hřebíček mletý

Hřebíček mletý

Jednodruhové koření

Hřebíček je jedno z těch koření, u kterého stačí otevřít kořenku a okamžitě nádherně provoní celou kuchyni. Jeho silná, ...
Rajská jablíčka

Rajská jablíčka

Jednodruhové koření

Když se rajčata suší pomalu, jejich chuť se krásně koncentruje a získává příjemně sladký, lehce nakyslý podtón....
Toskánské koření

Toskánské koření

Směsi koření

Směs koření italské kuchyně na maso, těstoviny či rajskou omáčku....
Sambal

Sambal

Směsi koření

Velmi ostrá směs koření, původem ze Západní Indie, která se hodí se ke grilování, pečení do omáček, ale i na řízky nebo k zelenině....
Provensálské koření

Provensálské koření

Směsi koření

Směs bylinek obíbených ve francouzské Provence, která se hojně používá především ke kořenění všech druhů masa, ale i na ...
Pracharanda polévková

Pracharanda polévková

Směsi koření

Vyvážená zeleninová směs typu Vegeta, která neobsahuje glutaman ani žádné další chemické přísady. Je bez lepku a bez cukru....
Kari indické

Kari indické

Směsi koření

Středně pikantní klasická směs koření na přípravu indického kuřecího či vegetariánského kari....
Čarodějka

Čarodějka

Směsi koření

Čarovná kombinace 27 různých ingrediencí dokáže vykouzlit magickou mírně pálivou chuť masu připraveném jak na grilu nebo...
Bambova bylinková sůl

Bambova bylinková sůl

Směsi koření

Kořenící směs k ochucení polévek, zeleninových salátů, pomazánek, dresinků, omáček, rýže, luštěnin, pokrmů z vajec, bram...
Rozmarýn

Rozmarýn

Jednodruhové koření

Rozmarýn je výrazně aromatická bylinka, která voní po borovici, kafru a citrusech. Sušené jehličkovité lístky mají zemit...
Petržel nať

Petržel nať

Jednodruhové koření

Bez petrželky si snad ani klasickou českou kuchyni neumíme představit. A díky této jemně sušené a nadrcené, máte petržel...
Pepř růžový (červený) celý

Pepř růžový (červený) celý

Jednodruhové koření

Růžový pepř, často označovaný i jako červený pepř, přináší do kuchyně nečekanou kombinaci jemné ostrosti, ovocných tónů ...
Pepř černý mletý

Pepř černý mletý

Jednodruhové koření

Jemně štiplavá, výrazná chuť a bohaté aroma dělají z černého pepře naprostou nezbytnost v každé kuchyni. Na rozdíl od ce...
Pepř černý celý

Pepř černý celý

Jednodruhové koření

Černý pepř je jedno z nejpoužívanějších a nejuniverzálnějších koření na světě. Má ostrou, kořenitou chuť, která se nejpr...
Kajenský pepř mletý

Kajenský pepř mletý

Jednodruhové koření

Je to trochu matoucí, ale kajenský pepř není žádný pepř, ale mleté chilli papričky rodu cayenne. Název (v češtině se něk...
Paprika vločky zelená

Paprika vločky zelená

Jednodruhové koření

Pokud chcete jídlu dodat chuť, barvu i zajímavou texturu, tahle hrubě drcená zelená paprika je přesně pro vás....
Paprika uzená sladká

Paprika uzená sladká

Jednodruhové koření

Tato paprika se tradičně udí na dubovém dřevě, díky čemuž získává nezaměnitelnou hlubokou kouřovou chuť s jemně nasládlými tóny....
Paprika vločky červená

Paprika vločky červená

Jednodruhové koření

Pokud hledáte výraznou červenou barvu a jemně sladkou paprikovou chuť, ale nechcete ostré chilli, tahle hrubě drcená čer...
Oregano

Oregano

Jednodruhové koření

Jakmile se řekne oregano, hned si vybavíme vůni středomořské kuchyně, hlavně té italské. Bez něj by pizza nebyla pizza, ...
Nové koření mleté

Nové koření mleté

Jednodruhové koření

Že se novému koření také staročesky říká všekoření (nebo anglicky allspice) rozhodně není náhoda. Když jej ochutnáte, uc...
Libeček

Libeček

Jednodruhové koření

Jestli existuje koření, které voní jako poctivý domácí vývar, tak je to právě libeček. Jeho silná, lehce kořeněná vůně d...
Kardamom celý

Kardamom celý

Jednodruhové koření

Kardamomová zrnka jsou malá aromatická semínka schovaná uvnitř zelených tobolek kardamomu. Právě tato semínka nesou větš...
Chilli mleté

Chilli mleté

Jednodruhové koření

Nejenom mexická, indická nebo thajská kuchyně se neobejde bez chilli. Pro spoustu z nás patří chilli papričky mezi nejdů...
Hřebíček celý

Hřebíček celý

Jednodruhové koření

Hřebíček je jedno z těch koření, které okamžitě provoní kuchyni a dodá jídlům hřejivou, jemně štiplavou chuť....
Hořčice bílá mletá

Hořčice bílá mletá

Jednodruhové koření

Mletá hořčice bílá je skvělý způsob, jak získat intenzivní chuť hořčičného semínka bez nutnosti jeho drcení. Jemný práše...
Česnek granulovaný

Česnek granulovaný

Jednodruhové koření

Česnek je základ dobrého vaření, ale přiznejme si to – někdy se s ním prostě nechceme loupat, krájet nebo mačkat....
Čertovo lejno s kurkumou

Čertovo lejno s kurkumou

Směsi koření

Hlavní složkou této směsi je asafoetida, což je pryskyřice z kořenů tropických stromů rodu Ferula. Pro svou velmi specif...
Celer list

Celer list

Jednodruhové koření

Když se řekne celer, většina lidí si představí polévkovou zeleninu nebo celerovou nať v zeleninové bedýnce. Jenže sušený...
Bobkový list mletý

Bobkový list mletý

Jednodruhové koření

Bobkový list zná snad opravdu každý, ale s jeho mletou variantou už má zkušenosti menšina. A přitom právě v této podobě ...
Bobkový list celý

Bobkový list celý

Jednodruhové koření

Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům....