Výsledek hledání textu Švestky sušené

Hledaný text Švestky sušené jsme našli v těchto produktech

Cajunské koření na sušené maso

Cajunské koření na sušené maso

Směsi koření

Tato speciálně namíchaná směs koření na sušené maso vás zavede do srdce Louisiany, kde objevíte pulzující podstatu jižanské kuchyně....
Meruňky sušené natural

Meruňky sušené natural

Ořechy a laskominy

Toto jsou sušené meruňky, které byly přirozeně vysušeny sluncem a nebyly nijak chemicky ošetřeny. Sušené meruňky jsou zn...
Černý čaj se slaným karamelem

Černý čaj se slaným karamelem

Černé čaje s příchutí

Černý čaj se slaným karamelem je luxusní horký nápoj, který dokonale spojuje hluboké tóny černého čaje s bohatými a slan...
Pohádková čokoláda

Pohádková čokoláda

Černé čaje s příchutí

Černý čaj Pohádková čokoláda je jako kouzelná cesta do světa fantazie a radosti. Tento čaj v sobě skrývá silné a výrazné...
Vánoční dobroty

Vánoční dobroty

Ovocné čaje

Tento ovocný vánoční čaj vás zahřeje a přenese do kouzelné atmosféry Vánoc díky své bohaté směsi plné sladkého ovoce a j...
Zlaté kiwi

Zlaté kiwi

Ovocné čaje

Zlaté kiwi je ovocná směs, která spojuje šťavnatost tropického ovoce s lehkostí letního vánku. Kousky kandovaného manga,...
Rooibos Pomeranče s čokoládou

Rooibos Pomeranče s čokoládou

Rooibos

Tato ochucená rooibosová směs přináší hřejivé spojení pomeranče a mléčné čokolády v podmanivě jemném a nasládlém šálku....
Matcha Japonsko

Matcha Japonsko

Zelené čaje

Matcha je zelený čaj, který je rozemletý na jemný prášek. Jeho výroba je jednou z nejnáročnějších metod produkce čajů na světě....
Matcha Japonsko BIO

Matcha Japonsko BIO

Zelené čaje

Tento vysoce kvalitní čaj Matcha pochází z kontrolované bioprodukce z oblasti Kagoshima v Japonsku. Matcha je zelený čaj...
Dárková sada kávy Jižní Amerika 1

Dárková sada kávy Jižní Amerika 1

Dárkové sady kávy

Kouzelná vůně kávy a výborná chuť s nádechem čokolády spolu s ozvěnou tropického ovoce. Taková je káva pocházející z tro...
Bolívie Santa Cruz

Bolívie Santa Cruz

Káva Arabica

Tato káva má velmi dobrou kvalitu, jelikož se pěstuje v nadmořských výškách 180 až 670 m. Má lahodnou chuť a výrazné aroma....
Anýz celý BIO

Anýz celý BIO

Bio koření

Když otevřete sáček s anýzem a přivoníte, hned je vám jasné, že tohle nebude jen tak ledajaké koření. Sladká vůně, která...
Badyán celý BIO

Badyán celý BIO

Bio koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názve...
Česnek černý fermentovaný BIO

Česnek černý fermentovaný BIO

Bio koření

Černý fermentovaný česnek je výsledkem pomalého procesu fermentace, během kterého se čerstvé stroužky mění na tmavé, jem...
Česnek granulovaný BIO

Česnek granulovaný BIO

Bio koření

Česnek je základní surovina každé pořádné kuchyně. Ale ruku na srdce – kdo má vždycky čas a náladu ho loupat, mačkat a d...
Cibule černá fermentovaná BIO

Cibule černá fermentovaná BIO

Bio koření

Černá fermentovaná cibule je kulinářská perla, která zaujme svou sladkou, jemně karamelovou chutí a výrazným aroma....
Cibule sušená řezaná BIO

Cibule sušená řezaná BIO

Bio koření

Sušená cibule přináší do vaší kuchyně pohodlí, aniž byste museli dělat kompromisy v chuti. Když máte po ruce tuto naši s...
Cibule uzená granulovaná BIO

Cibule uzená granulovaná BIO

Bio koření

Že je cibule v naší kuchyni nepostradatelná asi bude odmítat málokdo. Čerstvou cibuli nám může snadno nahradit granulova...
Citronová kůra drcená BIO

Citronová kůra drcená BIO

Bio koření

Sušená citronová kůra je vynikající na ryby, do pomazánek, marinád nebo do čínské kuchyně. Kromě zmíněných ryb a mořskýc...
Cukety BIO

Cukety BIO

Bio koření

Toto koření na cukety je ideální směsí, která dodá této zelenině svěží a neodolatelnou chuť....
Cukr z kokosových květů BIO

Cukr z kokosových květů BIO

Bio koření

Tento cukr je úplně jiný než klasický třtinový, který najdeme v každé domácnosti. Vyrábí se z nektaru květů kokosových p...
Focaccia BIO

Focaccia BIO

Bio koření

Focaccia – to je italský pečící poklad, který voní olivovým olejem, bylinkami a chutná tak, že se při prvním soustu ocit...
Hřebíček celý BIO

Hřebíček celý BIO

Bio koření

Hřebíček je jedno z nejvýraznějších koření, které dodá pokrmům hřejivou, jemně štiplavou chuť a bohatou vůni....
Chilli mleté BIO

Chilli mleté BIO

Bio koření

V mnoha kuchyních po celém světě je chilli nepostradatelné, ať už jde o mexická tacos, indická kari nebo thajské stir-fry....
Pepř černý celý BIO

Pepř černý celý BIO

Bio koření

Černý pepř patří mezi nejuniverzálnější a nejpoužívanější koření na světě. Má výraznou kořenitou chuť, která se nejprve ...
Pepř černý fermentovaný BIO

Pepř černý fermentovaný BIO

Bio koření

Fermentace čerstvého pepře v solné lázni nejen přirozeně konzervuje, ale také zjemňuje jeho strukturu, zachovává šťavnat...
Skořice cejlonská mletá BIO

Skořice cejlonská mletá BIO

Bio koření

Jemně mletá cejlonská skořice je opravdová delikatesa mezi skořicemi. Na rozdíl od běžnější indonéské varianty není štip...
Skořice indonéská mletá BIO

Skořice indonéská mletá BIO

Bio koření

Skořice se používá jak do sladkých pokrmů, tak také do slaných masitých jídel čínské a indické kuchyně. Skořicí můžete o...
Tiramisu BIO

Tiramisu BIO

Bio koření

Tato směs koření dodá vašemu tiramisu ten správný italský šmrnc! Tento lahodný topping kombinuje tradiční kakaovou chuť ...
Zázvor mletý BIO

Zázvor mletý BIO

Bio koření

Zázvor je aromatické a univerzální koření, které se používá ve sladké i slané kuchyni. Má výraznou, pikantní chuť, která...
Sada koření na grog

Sada koření na grog

Dárkové sady koření

Grog vymyslel anglický admirál Edward Vernon, který začal námořníkům ředit rum vodou, aby ušetřil náklady. Aby se posádk...
Anýz celý

Anýz celý

Jednodruhové koření

Anýz je koření, které má sílu. Jeho aroma je sladké jako bonbón, ale přitom trochu štiplavé, s lehkým závanem lékořice a...
Anýz mletý

Anýz mletý

Jednodruhové koření

Jemně namletý, sladký, voňavý a připomínající lékořici, takový je mletý anýz. Oproti celým semínkům působí rychleji, jeh...
Badyán celý

Badyán celý

Jednodruhové koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názve...
Badyán celý výběrový

Badyán celý výběrový

Jednodruhové koření

Ručně vybírané ty nejkrásnější hvězdičky badyánu ať už na výrobu adventního věnce nebo pro jiné dekorativní účely....
Badyán mletý

Badyán mletý

Jednodruhové koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názve...
Celer list

Celer list

Jednodruhové koření

Když se řekne celer, většina lidí si představí polévkovou zeleninu nebo celerovou nať v zeleninové bedýnce. Jenže sušený...
Čertovo lejno drcené

Čertovo lejno drcené

Jednodruhové koření

Asafoetida, známá také pod lidovým názvem „čertovo lejno“, je jedním z nejzajímavějších a nejstarších koření používaných...
Česnek granulovaný

Česnek granulovaný

Jednodruhové koření

Česnek je základ dobrého vaření, ale přiznejme si to – někdy se s ním prostě nechceme loupat, krájet nebo mačkat....
Cibule granulovaná

Cibule granulovaná

Jednodruhové koření

Cibule je při vaření nepostradatelný pomocník, který nám ale často vžene slzy do očí. Pokud však sáhneme po cibuli sušen...
Cibule mletá

Cibule mletá

Jednodruhové koření

Už žádné slzy při krájení čerstvé cibule a žádné překvapení velkými kousky cibule ve vašich pokrmech. S touto jemně mlet...
Cibule sušená řezaná

Cibule sušená řezaná

Jednodruhové koření

Sušená cibule přináší do kuchyně pohodlí bez kompromisů v chuti. Když máte po ruce sušenou cibuli, můžete kdykoliv okamž...
Citronová kůra mletá

Citronová kůra mletá

Jednodruhové koření

Nic nevoní tak svěže jako citronová kůra. Jemně mletá, plná aromatických olejů, které dodají jídlu tu správnou citrusovou jiskru....
Estragon

Estragon

Jednodruhové koření

Estragon je jedno z nejvýznamnějších koření, které přináší kouzlo francouzské kuchyně přímo na váš stůl. Tato aromatická...
Chilli Habanero celé

Chilli Habanero celé

Jednodruhové koření

Pokud chcete zažít legendární chilli habanero v jeho nejpřirozenější podobě, tyhle sušené celé papričky jsou ta správná volba....
Chilli papričky drcené

Chilli papričky drcené

Jednodruhové koření

Jakmile na talíři přistane chilli, je jasné, že to nebude žádná nuda. A tyhle drcené sušené chilli papričky dodají jídlu...
Kardamom černý

Kardamom černý

Jednodruhové koření

Kardamom černý – intenzivní koření s kouřovým aroma Kardamom černý je výrazné a aromatické koření, které se od svého zel...
Kardamom mletý

Kardamom mletý

Jednodruhové koření

Mletý kardamom je jedno z těch koření, které dokáže na talíři úplné zázraky. Vůně je intenzivní, citrusově nasládlá, s k...
Kari listy

Kari listy

Jednodruhové koření

Kari (curry) listy nejsou kari koření, jak by se mohlo zdát. Jsou to aromatické lístky stromu kari, které dodávají pokrm...
Kerblík

Kerblík

Jednodruhové koření

Kerblík je jedna z nejjemnějších bylinek, která v kuchyni dokáže vytvořit krásně svěží a lehce nasládlý podtón s tóny pe...
 

Hledaný text Švestky sušené jsme našli v těchto článcích

Koření na sušené maso

Koření na sušené maso

Kdysi bylo sušené maso považováno za jeden z důležitých zdrojů potravy, dnes má své právoplatné místo na stole gurmánů o...
Italské bylinkové máslo jako z pizzerie

Italské bylinkové máslo jako z pizzerie

Vůně rozpečené bagety, máslo plné středomořských bylinek a ta chuť. Přesně jako v italské pizzerii. Pokud toužíte tuhle ...
Jak udělat to nejlepší bylinkové máslo

Jak udělat to nejlepší bylinkové máslo

Jen si to představte. Vůně čerstvě upečené bagety s voňavým bylinkovým máslem, které se pomalu rozpouští a nasákne do pečiva....
Perníkové crincles

Perníkové crincles

Pokud jste milovníci perníkového koření a máte rádi měkké a vláčné sušenky, rozhodně musíte vyzkoušet perníkové crincles....
Jak rozdělujeme koření

Jak rozdělujeme koření

Koření, to jsou takoví malí kouzelníci v našich kuchyních, kteří nám denně pomáhají. Stačí přidat špetku a mávnutím kouz...
Skořicové květy (video)

Skořicové květy (video)

Skořicové květy nejsou ve skutečnosti květy, ale jedná se o sušené nezralé plody skořicovníku. Tento název tak získali p...
Tekutý kouř (video)

Tekutý kouř (video)

Tekuté kouřové aroma, které je rozpustné v oleji, se používá nejen při domácí výrobě sušeného masa salámů, klobás nebo uzeného masa....
Rozhovor: tipy na zahřívací zimní koření

Rozhovor: tipy na zahřívací zimní koření

Zima se nám opět přihlásila o slovo a rtuť teploměru se chladem choulí hluboko pod nulou. Pokud tedy mráz není váš nejle...
Husa na pomerančích

Husa na pomerančích

Až se venku začne brzy šeřit a ochlazovat, není nic lepšího než se zavřít doma s vůní pečené husy. Tento recept přináší ...
Grilovaná husa s fíky

Grilovaná husa s fíky

Fíky a husa – kombinace, která možná překvapí. Ale ještě více překvapí, jak dokonalé spojení to je. Husa přináší výrazno...
Inspirace cajunské a kreolské kuchyně

Inspirace cajunské a kreolské kuchyně

Představovat francouzskou kuchyni je tak trochu nošení jídla do restaurace. Ale pokud se zeptáme na cajunskou nebo kreol...
Tip #44: Nahraďte čerstvou cibuli sušenou

Tip #44: Nahraďte čerstvou cibuli sušenou

Snad každý kuchař bude souhlasit, že cibule v kuchyni nesmí chybět, protože poskytuje chuťový základ pro nespočet recept...
Tip #33: Vyrobte si domácí octy s bylinkami a kořením

Tip #33: Vyrobte si domácí octy s bylinkami a kořením

Vyluhování octa s bylinkami a kořením je fantastický způsob, jak přidat do dresinků a marinád jedinečnou chuť....
Tip #21: Namíchejte si vlastní ochucené soli

Tip #21: Namíchejte si vlastní ochucené soli

Vytvořte vlastní ochucené soli smícháním bylinek a koření s hrubou solí. Například smícháním sušeného rozmarýnu a česnek...
Tip #18: Přidejte koření do strouhanky na obalování

Tip #18: Přidejte koření do strouhanky na obalování

Ať už připravujete smažené kuře, obalované ryby nebo zeleninové lívanečky, přidejte koření přímo do směsi na obalování....
20 nejoblíbenějších koření italské kuchyně

20 nejoblíbenějších koření italské kuchyně

Itálie, země romantiky, umění a historie, je proslulá svou vynikající kuchyní. V srdci italské gastronomie se skrývá taj...
Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně

Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně

28. května se každý rok slaví mezinárodní den hamburgeru. Tento ikonický pokrm, který si získal srdce a především žaludk...
Dokonalé kuchařské umění s estragonem

Dokonalé kuchařské umění s estragonem

I když v české kuchyni estragon patří spíše k neznámému koření, ve francouzské kuchyni se řadí k vrcholu gastronomie....
Italská zálivka na zeleninový salát

Italská zálivka na zeleninový salát

Itálie, zeleninové saláty a bylinky, to jednoznačně patří k sobě. Vyzkoušejte tento recept na domácí bylinkovou zálivku ...
Domácí salátová zálivka

Domácí salátová zálivka

Naučit se míchat si vlastní směsi koření by mělo patřit k dovednostem každého, kdo to s vařením myslí vážně. Když se nau...
Sušená nebo čerstvá bazalka?

Sušená nebo čerstvá bazalka?

Ne vždy máme po ruce čerstvou bazalku, která je samozřejmě nejlepší, a tak se hodí mít v záloze i sušenou alternativu....
Kuřecí kousky s červenou čočkou a estragonem

Kuřecí kousky s červenou čočkou a estragonem

Bylinka estragon byla známá již ve starověkém Egyptě, kde se používala především k náboženským účelům a v léčitelství....
Jihočeská Kulajda s hřibovým kořením

Jihočeská Kulajda s hřibovým kořením

Houbaření je pro náš národ vášní. Ne, že by se houby jinde ve světě nesbíraly a nejedly, ale třeba v Anglii se na talíři...
Marocká polévka Harira s Harissou

Marocká polévka Harira s Harissou

Marocká kuchyně je stejně pestrá a barevná jako místní tržiště, na kterém nalezneme fascinující směsici berberských, ara...
Vánoční pečení

Vánoční pečení

Ťuk, ťuk. Slyšíte? To už Vánoce pomalu klepají na dveře a ptají se, jestli už pečete. Zatím tedy ještě není nutné panika...
10 tipů na ledové čaje, které si snadno připravíte doma

10 tipů na ledové čaje, které si snadno připravíte doma

Rozpálené léto je v plném proudu a tak vám přinášíme pár nápadů, jak se osvěžit ledovými čaji, které si lehce vyrobíte sami doma....
Přírodní repelenty z koření

Přírodní repelenty z koření

Začíná nejen grilovací sezóna, ale i období komárů, klíšťat a dalšího obtížného hmyzu. To u nás v obchodě poznáme i podl...
Paštika à la Bourbon

Paštika à la Bourbon

Malou domácí paštičku s bourbonským pepřem, který je příjemně aromatický, voní jak piniové oříšky a navíc je úžasně páli...
Krůtí prsa na pepři

Krůtí prsa na pepři

Pro milovníky pepře jsme připravili tento recept na lehce pikantní krůtí prsa....
Dabing v kuchyni

Dabing v kuchyni

Herečka a dabérka Jana Štvrtecká nedávno získala významné ocenění na poli dabingu - cenu Františka Filipovského za rok 2...
Španělské rudé perly

Španělské rudé perly

V tomto stále mrazivém, ale slunečném únorovém týdnu, bychom vás rádi seznámili s červenou krasavicí z pestré paprikové rodiny....
Královské hovězí na víně

Královské hovězí na víně

Den před samotnou konzumací (aby se gulášek hezky táhnul a ingredience se měly čas spojit) zahájíme přípravu a nalejeme ...
Skořicové raw kuličky

Skořicové raw kuličky

Do větší mísy postupně přidejte hrst sušených datlí, sušené švestky a případně další oblíbené ovoce, sezamová semínka a ...
Skořicová bomba

Skořicová bomba

K přípravě skutečně vynikající chuťové bomby si připravte jeden banán, půlku hrušky nebo celé jablko, lžičku medu, půl l...
Šafrán v kuchyni i lékárničce

Šafrán v kuchyni i lékárničce

Poznámka: Následující text je dle nařízení Evropského parlamentu a Rady evropského společenství č. 1924/2006 zcenzurován...
Cascara a její příprava

Cascara a její příprava

Dáte si raději čaj nebo kávu? Nápoj z kávových slupek cascara se nachází na rozmezí mezi kávou a čajem. Má sladkou svěží...
Rychlá bruschetta k snídani

Rychlá bruschetta k snídani

Rychlá a dobrá snídaně? Zkuste zapečenou bruschettu ze směsi sušených rajčat, bazalky, cibule, česneku, oregana, soli a ...