Višňový krém
Ovocné čaje
Ovocný čaj Višňový krém je jako teplé objetí v šálku. Složen z bohaté směsi kousků jablek, hroznového vína, květů ibišku,...
Etiopie Sidamo Lavato
Káva Arabica
Lehce plná oříšková chuť, květinové aroma s příchutí vína anebo čokolády kávy. Odrůda kávy Sidamo patří k těm nejlepším kávovým...
Afrika 1
Kávová cesta kolem světa
Etiopie je pravlastí kávy a v oblasti Kaffa se lze dodnes setkat s divoce rostoucím kávovníkem. Plantážní káva z Etiopie je...
Badyán celý BIO
Bio koření
Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Barbecue Korea BIO
Bio koření
Popularita korejského grilování dávno překročila hranice této asijské země. V korejské kuchyni se na grilu nejčastěji setkáme s...
Hřebíček celý BIO
Bio koření
Hřebíček je sušený kalich s poupětem z tropického stromu hřebíčkovce kořenného. Je to velmi aromatické koření...
Muškátový ořech celý BIO
Bio koření
Strom muškátovník vonný plodí bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Svou hořko-sladko-pálčivou chutí dokáže okořenit...
Skořice cejlonská celá BIO
Bio koření
Kůra skořice cejlonské je, na rozdíl od u nás nejvíce rozšířené skořice čínské, měkká jako papír a její chuť mnohem jemnější a díky...
Skořice cejlonská mletá BIO
Bio koření
Skořice cejlonská má, na rozdíl od u nás nejvíce známé skořice čínské, kůru měkkou jako papír a její chuť mnohem jemnější...
Skořice indonéská celá BIO
Bio koření
Skořice se používá jak do slaných masitých jídel čínské a indické kuchyně, tak i do sladkých pokrmů. Vše, co se sladí cukrem,...
Skořice indonéská mletá BIO
Bio koření
Skořice se používá jak do sladkých pokrmů, tak také do slaných masitých jídel čínské a indické kuchyně. Skořicí můžete ochutit...
Sada koření Vánoční pohoda
Dárkové sady koření
Užijte si kouzlo Vánoc s naší sadou koření, která je jako stvořená pro přípravu těch nepříjemnějších zimních nápojů...
Badyán celý
Jednodruhové koření
Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Badyán mletý
Jednodruhové koření
Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Hřebíček celý
Jednodruhové koření
Hřebíček je sušený kalich s poupětem z tropického stromu hřebíčkovce kořenného. Je to velmi aromatické koření...
Muškátový ořech celý
Jednodruhové koření
Strom muškátovník vonný plodí bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Svou hořko-sladko-pálčivou chutí dokáže okořenit...
Muškátový ořech mletý
Jednodruhové koření
Strom muškátovník vonný plodí bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Svou hořko-sladko-pálčivou chutí dokáže okořenit...
Nové koření celé
Jednodruhové koření
Nové koření jsou plody stromu pimentovníku pravého. Jako jedno z mála koření pochází ze Střední Ameriky. Používá se do marinád,...
Nové koření mleté
Jednodruhové koření
Nové koření jsou plody stromu pimentovníku pravého. Jako jedno z mála koření pochází ze Střední Ameriky. Používá se do marinád,...
Pepř guinejský - rajská zrna
Jednodruhové koření
Guinejský pepř nepochází z pepřovníku, ale ze zázvorovité rostliny, která je podobná rákosu. Plody v podobě dlouhého lusku obsahují...
Pepř kubebový
Jednodruhové koření
Plody kubebového pepře jsou malé zelené bobule, které se, podobně jako u černého pepře, po sklizení suší na slunci, až jejich...
Skořice cejlonská celá
Jednodruhové koření
Kůra skořice cejlonské je, na rozdíl od u nás nejvíce rozšířené skořice čínské, měkká jako papír a její chuť mnohem jemnější a díky...
Skořice cejlonská mletá
Jednodruhové koření
Skořice cejlonská má, na rozdíl od u nás nejvíce známé skořice čínské, kůru měkkou jako papír a její chuť mnohem jemnější...
Skořice indonéská celá
Jednodruhové koření
Tato skořice pochází ze skořicovníku pěstovaného v Indonésii. Na rozdíl od skořice cejlonské je její kůra tvrdá a chuť ostřejší až...
Skořice indonéská mletá
Jednodruhové koření
Tato mletá skořice se vyrábí ze sušené kůry skořicovníku pěstovaného v Indonésii. Na rozdíl od skořice cejlonské je její chuť...
Vanilka lusk Bourbon Madagaskar
Jednodruhové koření
Vysoce kvalitní lusk vanilky odrůdy Bourbon, který pochází z Madagaskaru. Vanilkové lusky se v kuchyni používají nejčastěji k...
Vanilka lusk Bourbon Uganda
Jednodruhové koření
Tento kvalitní a krásný lusk vanilky klasické odrůdy Bourbon pochází z Ugandy. Vanilkové lusky se v kuchyni používají nejčastěji k...
Punčové koření
Směsi koření
Směs koření nejen pro klasický ovocný punč, ale i k ochucení dalších horkých ovocných nápojů jako např. mošt nebo Horké jablko...
Punčové koření tyrolské
Směsi koření
Když teploty klesají a vrcholky Alp pokrývá sníh, není nic lepšího než se schoulit pod deku s horkým a voňavým punčem...
Svařené víno Klasik
Směsi koření
Směs drceného koření pro snadnou přípravu tradičního svařeného vína tak, jak se s oblibou připravuje na jihu Moravy...
Svařené víno královské
Směsi koření
Tato směs koření na svařené víno obsahuje nejen klasickou kombinaci hřebíčku, badyánu a skořice, ale navíc je obohacená o nové...
Svařené víno orientální
Směsi koření
Speciálně namíchaná směs koření na svařené víno s přidaným kardamomem. Kardamom má lehce citrusovou a kořeněnou chuť, která v...