Koření na sýry à la France
Směsi koření
Směs hrubě mletých bylinek a červeného pepře, která je vhodná především k ochucení zrajících a nakládaných sýrů....
Pepř bourbonský
Jednodruhové koření
Tento delikátní pepř výrazné oříškově jehličnaté chuti je ostře pálivý. Vzhledem i velikostí je bourbonský pepř podobný pepři...
Celer semeno
Jednodruhové koření
Celerová semínka mají podobnou aromatickou a svíravou chuť jako ostatní části celeru. Jejich pikantní, zemitá a hořká chuť se...
Mandle v kokosu a bílé čokoládě
Ořechy a laskominy
Průměrné výživové hodnoty na 100 g výrobku Energie: 579 kcal Bílkoviny: 7,9 g Sacharidy: 52 g - z toho cukry: 46 g Tuky: 37 g - z...
Datle Medjool čerstvé
Ořechy a laskominy
Svou výjimečnou pozici si tento druh datlí vysloužil díky svým třem hlavním nej-: jsou ze všech datlí největší, nejsladší a mají...
Kešu mix de luxe
Ořechy a laskominy
Směs jader kešu oříšků v jogurtu, tiramisu, karamelu, hořké a mléčné čokoládě....
Marcipánové kuličky mix
Ořechy a laskominy
Směs marcipánových kuliček obalených v hořké a mléčné čokoládě....
Zázvor v hořké čokoládě
Ořechy a laskominy
Průměrné výživové hodnoty na 100 g výrobku Energie: 456 kcal Rostlinné tuky: 19,8 g Proteiny: 2,7 g Uhlohydráty: 63,4 g Vitamíny:...
Mandle de luxe
Ořechy a laskominy
Luxusní směs pražených mandlí v tiramisu, cafe latte, hořké čokoládě, mléčné čokoládě, mléčné čokoládě se skořicí, jogurtu, karobu,...
Kerblík
Jednodruhové koření
Kerblík je aromatická sladká a voňavá bylinka podobná petrželi. Svou chutí může též připomínat anýz. Kerblík vám zachutná v...
Mandle v mléčné čokoládě
Ořechy a laskominy
Průměrné výživové hodnoty na 100 g výrobku Energie: 565 kcal Bílkoviny: 8,3 g Sacharidy: 50 g - z toho cukry: 45 g Tuky: 36 g - z...
Saturejka drcená
Jednodruhové koření
Saturejka je oblíbená aromatická bylinka, chutná peprně pikantně. Je to klasické koření do všech fazolových pokrmů i jiných...
Chilli Jalapeño kouřové drcené
Jednodruhové koření
Drcené červené chilli papričky Jalapeño s kouřovým aroma, které dodá jídlu příjemně uzenou pikantní chuť. Díky hrubě drcené formě...
Lísková jádra v mléčné čokoládě
Ořechy a laskominy
Průměrné výživové hodnoty na 100 g výrobku Energie: 578 kcal Bílkoviny: 7,1 g Sacharidy: 48 g - z toho cukry: 46 g Tuky: 39 g - z...
Černý rybíz v hořké čokoládě
Ořechy a laskominy
Složení: černý rybíz (20 %), hořká čokoláda (80 %) (kakaové máslo, cukr, kakaová hmota (25,3 %), sušené plnotučné mléko),...
Pepř kubebový
Jednodruhové koření
Bobule jsou trochu větší než plody černého pepře, s delší stopkou. Kubebový pepř je výborný na pečená červená masa, zvěřinu,...
Pepř dlouhý
Jednodruhové koření
Pepř dlouhý jsou plody tropické rostliny pepřovníku ve tvaru šištic asi 2,5 cm dlouhých. Jeho chuť je ostrá a mírně sladká, s...
Bruschetta zeleninová
Směsi koření
Sušená směs rajčat, bazalky, cibule, česneku, oregana, soli a zeleniny na bruschettu. Správná výslovnost je brusketa, ale v Čechách...
Bruschetta bylinková
Směsi koření
Sušená směs rajčat, bazalky, cibule, česneku, oregana, soli a bylinek na bruschettu. Správná výslovnost je brusketa, ale v Čechách...
Paprika sladká maďarská
Jednodruhové koření
Tato paprika je nejvyšší kvality ASTA 180, tedy intenzivní červené barvy a chuti. ASTA je číslo, kterým se udává množství červeného...
Brusinky kanadské v karobu
Ořechy a laskominy
Plody klikvy velkoplodé jsou též známé pod názvem kanadská brusinka. Pěstuje se v Severní Americe a jedná se o stejný rod brusnice...
Mandle v karobu
Ořechy a laskominy
Průměrné výživové hodnoty na 100 g výrobku Energie: 565 kcal Rostlinné tuky: 38,3 g Proteiny: 9,2 g Uhlohydráty: 43,7 g Vitamíny:...
Vlašská jádra ve skořici
Ořechy a laskominy
Jádra vlašských ořechů v čokoládové polevě bonnerex sypané skořicí....
Slunečnice v hořké čokoládě
Ořechy a laskominy
Složení: semena slunečnice (29 %), cukr, kakaová hmota (35 %), rostlinný tuk, syrovátka z mléka, kakaové máslo, slunečnicový...
Lísková jádra v hořké čokoládě
Ořechy a laskominy
Průměrné výživové hodnoty na 100 g výrobku Energie: 573 kcal Rostlinné tuky: 41,3 g Proteiny: 8,2 g Uhlohydráty: 39,8 g Vitamíny:...
Kešu v hořké čokoládě
Ořechy a laskominy
Průměrné výživové hodnoty na 100 g výrobku Energie: 557 kcal Rostlinné tuky: 37,1 g Proteiny: 10,8 g Uhlohydráty: 43,6 g Vitamíny:...
Kávová zrna v hořké čokoládě
Ořechy a laskominy
Složení: kávová zrna (13%), cukr, kakaové máslo, kakaová hmota (35 %), rostlinný tuk, syrovátka z mléka, sojový lecitin, arabská...
Brusinky kanadské v jogurtu
Ořechy a laskominy
Složení: klikva (24 %), cukr, rostlinný tuk, syrovátka, rýžová mouka, jogurt (4,5 %), slunečnicový lecitin, šelak, arabská guma...
Šalvěj
Bylinky
Šalvěj je aromatická bylina známá jako koření a léčivka již od starověku. V USA se používá na vepřové maso a klobásy, v Anglii je...
Pařížský pepř
Směsi koření
Pařížský pepř je směs tří druhů pepře, papriky, koriandru a pískavice ve stylu francouzské kuchyně. Tato pikantní směs koření je...
Kmín český drcený
Jednodruhové koření
Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Gyros bylinkový
Směsi koření
Decentně pálivá směs s příjemnou bylinkovou chutí tymiánu a rozmarýnu pro přípravu tradičního řeckého gyrosu, souvlaki a dalších...
Tymián
Jednodruhové koření
Tymián se užívá pro svou výraznou chuť i vůni samostatně nebo jako součást směsí koření na ryby, drůbež, zvěřinu a do sekané...
Saturejka mletá
Jednodruhové koření
Saturejka je oblíbená aromatická bylinka, chutná peprně pikantně. Je to klasické koření do všech fazolových pokrmů i jiných...
Římský kmín mletý
Jednodruhové koření
Římský kmín, nebo-li cumin, jsou semena rostliny s názvem šabrej kmínovitý. Má světlejší barvu a je protáhlejší než tradiční český...
Římský kmín celý
Jednodruhové koření
Římský kmín, nebo-li cumin, jsou semena rostliny s názvem šabrej kmínovitý. Má světlejší barvu a je protáhlejší než tradiční český...
Pískavice mletá
Jednodruhové koření
Semena pískavice, které se též říká fenugreek nebo-li řecké seno, se používají celá nebo pomletá v asijské a arabské kuchyni...
Pískavice celá
Jednodruhové koření
Semena pískavice, které se též říká fenugreek nebo-li řecké seno, se používají celá nebo pomletá v asijské a arabské kuchyni...
Paprika granulovaná zelená
Jednodruhové koření
Tato hrubě nadrcená zelená paprika dodá jídlu nejen lahodnou chuť, ale také poslouží jako dekorace, zvláště, pokud ji zkombinujeme...
Paprika uzená sladká
Jednodruhové koření
Zauzená sladká paprika je výborná do polévky, na kuřecí maso a ryby. Ve Španělsku se přidává do paelly a k ochucení tvrdého sýra...
Paprika sladká španělská
Jednodruhové koření
Tato paprika je nejvyšší kvality, tedy ASTA 160. Asta je kolorimetrický index, tedy toto číslo udává množství červeného barviva...
Paprika granulovaná červená
Jednodruhové koření
Tato hrubě nadrcená červená paprika dodá jídlu nejen lahodnou chuť, ale také poslouží jako dekorace, pokud např...
Oregano
Jednodruhové koření
Oregano - dobromysl obecná je rostlinou, která se využívá jako koření i jako léčivá bylina. Oregano je typickou přísadou do pizzy a...
Levandulový květ
Bylinky
Levandule jako koření je oblíbená především ve francouzské kuchyni k nakládání sýrů, do džemů, ovocných kompotů, čajů a k výrobě...
Černucha
Jednodruhové koření
Černucha se užívá k ochucení chleba, k pečení drůbeže, vepřového a hovězího masa, na zeleninu, luštěniny. Má mírně ostrou chuť....
Kmín český mletý
Jednodruhové koření
Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Kmín český celý
Jednodruhové koření
Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Chilli mleté
Jednodruhové koření
Chilli mleté jsou středně pálivé jemně umleté chilli papričky různých exotických druhů, které se pěstují v tropických a...
Estragon
Jednodruhové koření
Estragon je důležité koření francouzské kuchyně, kde se přidává k sýrům, do listových salátů, vaječných pokrmů (i omelet), ke...
Anýz mletý
Jednodruhové koření
Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...