Výsledek hledání textu konz

Hledaný text konz jsme našli v těchto produktech

Čas snění

Čas snění

Bylinkové

Tento bylinkový čaj napomáhá relaxaci a dobrému spánku. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 18 kJ/ 4 kcal, tuky 0 g (z...
Východofríský zlatý list

Východofríský zlatý list

Černé čaje

Východní Frísko je historické území v Německu, které je dnes součástí spolkové země Dolní Sasko. O Východních Frísech se říká, že...
Yerba Mate

Yerba Mate

Yerba Mate

Yerba Mate je nejoblíbenější jihoamerický nápoj z listů stromu cesmíny paraguajské. Tradiční konzumace je příjemným rituálem s...
Bazalka BIO

Bazalka BIO

Bio koření

Bazalka je bylinka s ostřejší aromatickou chutí, která povzbuzuje strávníky k jídlu a podporuje trávení. Sušená bazalka se používá...
Dýňový prášek BIO

Dýňový prášek BIO

Bio koření

Těšíte se, až přijde podzim a všude začnou vonět dýňové koláče, polévka nebo třeba dýňové latte? A co když vám prozradíme skvělý...
Pepř kampotský černý BIO

Pepř kampotský černý BIO

Bio koření

Černý pepř z Kampotu vám připraví úžasnou cestu exotické chuti, která je plná silné a aromatické štiplavosti s ovocnými tóny...
Skořice cejlonská celá BIO

Skořice cejlonská celá BIO

Bio koření

Kůra skořice cejlonské je, na rozdíl od u nás nejvíce rozšířené skořice čínské, měkká jako papír a její chuť mnohem jemnější a díky...
Bazalka

Bazalka

Jednodruhové koření

Bazalka je bylinka s ostřejší aromatickou chutí, která povzbuzuje strávníky k jídlu a podporuje trávení. Sušená bazalka se používá...
Cibule mletá

Cibule mletá

Jednodruhové koření

Už žádné slzy při krájení čerstvé cibule a žádné překvapení velkými kousky cibule ve vašich pokrmech. S touto jemně mletou sušenou...
Chilli Carolina Reaper drcené

Chilli Carolina Reaper drcené

Jednodruhové koření

Celosvětově nejpálivější chilli papričky na trhu Carolina Reaper doporučujeme spíše zkušeným milovníkům pekla na jazyku...
Chilli Naga Bhut Jolokia

Chilli Naga Bhut Jolokia

Jednodruhové koření

Chilli paprička Naga Bhut Jolokia byla dlouhou dobu (až do roku 2007) se svou pálivostí 1 000 000 SHU (jednotka pálivosti) uznávána...
Pepř kampotský černý

Pepř kampotský černý

Jednodruhové koření

Černý kampotský pepř pochází z Kambodže a je vzácnou pepřovou specialitou, která je považována za nejkvalitnější pepř na světě...
Pepř kampotský červený

Pepř kampotský červený

Jednodruhové koření

Červený kampotský pepř pochází z Kambodže a je vzácnou pepřovou specialitou, která je považována za nejkvalitnější pepř na světě...
Pepř kampotský fermentovaný

Pepř kampotský fermentovaný

Jednodruhové koření

Tento kampotský černý pepř má díky fermentaci chuť velmi blízkou čerstvému pepři. Jeho chuť není agresivní, ale spíše harmonicky...
Skořice cejlonská celá

Skořice cejlonská celá

Jednodruhové koření

Kůra skořice cejlonské je, na rozdíl od u nás nejvíce rozšířené skořice čínské, měkká jako papír a její chuť mnohem jemnější a díky...
Sůl dusitanová bez jódu

Sůl dusitanová bez jódu

Jednodruhové koření

Dusitanová sůl se též nazývá rychlosůl, praganda nebo nakládací sůl. Používá se především při zpracování masa jako ochrana před...
Sůl dusitanová s jódem

Sůl dusitanová s jódem

Jednodruhové koření

Dusitanová sůl se též nazývá rychlosůl, praganda nebo nakládací sůl. Používá se především při zpracování masa jako ochrana před...
Sůl mořská pyramidky

Sůl mořská pyramidky

Jednodruhové koření

Kyperská pyramidová sůl má křehkou texturu, která dodá vašim pokrmům nádhernou křupavost. Když se rozpustí, odhalí čistou a...
Adamovo medové koření

Adamovo medové koření

Směsi koření

Tato lahodná neostrá směs koření s medem je mírně sladká s příjemným česnekovým aroma. Adamovo medové koření je vhodné třeba na...
Baharat

Baharat

Směsi koření

Perská kuchyně má díky své bohaté historii, jedinečným chutím a aromatickému koření zvláštní postavení, pokud jde o kulinářské...
Cajunské koření na sušené maso

Cajunské koření na sušené maso

Směsi koření

Tato speciálně namíchaná směs koření na sušené maso vás zavede do srdce Louisiany, kde objevíte pulzující podstatu jižanské kuchyně...
Spekulatius

Spekulatius

Směsi koření

Přeneste se do okouzlujícího světa legendárních holandských a belgických kořeněných sušenek Speculatius, známé také jako Speculoos...
Ananas kroužky natural

Ananas kroužky natural

Ořechy a laskominy

Sušené kroužky ananasu jsou přirozenou a zdravou alternativou ke klasickým sladkostem. Ananasové plátky vynikají svou přirozenou...
Arašídy loupané natural

Arašídy loupané natural

Ořechy a laskominy

Čerstvé přírodní loupané arašídy jsou skvělým zdrojem proteinů a zdravých tuků. Naše arašídy jsou pečlivě vybrány a zpracovány, aby...
Datle Medjool čerstvé

Datle Medjool čerstvé

Ořechy a laskominy

Svou výjimečnou pozici si tento druh datlí vysloužil díky svým třem hlavním nej-: jsou ze všech datlí největší, nejsladší a mají...
Dýňová semínka loupaná

Dýňová semínka loupaná

Ořechy a laskominy

Dýňová semínka jsou výbornou alternativou k mlsání, které nemusí vést k povolování opasků. Naopak, prý podporují hubnutí a podle...
Lísková jádra v mléčné čokoládě

Lísková jádra v mléčné čokoládě

Ořechy a laskominy

Lísková Jádra v mléčné čokoládě jsou dokonalou směsí bohatých, křupavých lískových oříšků a jemné, lahodné mléčné čokolády...
Lněné semínko

Lněné semínko

Ořechy a laskominy

Lněné semínko je skvělým doplňkem do každodenní stravy, který vám může pomoci zlepšit trávení a podpořit celkové zdraví...
Makadamy natural

Makadamy natural

Ořechy a laskominy

Makadamy představují vrchol kvality a chuti mezi ořechy. Makadamiové ořechy jsou známé svou jemnou, máslovitou chutí a vysokým...
Maliny v hořké čokoládě

Maliny v hořké čokoládě

Ořechy a laskominy

Tato laskomina nabízí unikátní kombinaci sladkých, šťavnatých malin a hořké čokolády. Maliny jsou nejprve zmrazeny a pak sušeny za...
Mandle loupané

Mandle loupané

Ořechy a laskominy

Tyto mandle jsou pečlivě vybrány a zpracovány tak, aby byly odstraněny všechny slupky, čímž vynikne jejich přirozená, krásná světlá...
Mandle v cukru

Mandle v cukru

Ořechy a laskominy

Tyto skvělé mandle jsou obaleny vrstvou lehce karamelizovaného cukru. Tento proces dodává mandlím sladký a křupavý obal, zatímco...
Mandle v hořké čokoládě

Mandle v hořké čokoládě

Ořechy a laskominy

Luxusní spojení křupavých mandlí a hořké čokolády, které poskytuje příjemný kontrast mezi sladkostí a hořkostí...
Mandle v mléčné čokoládě

Mandle v mléčné čokoládě

Ořechy a laskominy

Co se stane, když jádra mandlí obalíte v hladké a krémové mléčné čokoládě? Vznikne dokonalá laskomina. Mandle v mléčné čokoládě...
Para ořechy

Para ořechy

Ořechy a laskominy

Para ořechy jsou velké, hladké ořechy známé pro svou bohatou, krémovou chuť. Pocházejí z obrovských stromů rostoucích v deštných...
Rozinky Jumbo světlé

Rozinky Jumbo světlé

Ořechy a laskominy

Jumbo rozinky jsou odlišné od běžných rozinek svou větší velikostí a méně koncentrovanou sladkostí. Jejich textura je měkčí a méně...
Slunečnice loupaná

Slunečnice loupaná

Ořechy a laskominy

Slunečnicová semínka jsou oblíbená nejen u ptáků, ale také u lidí. Jsou to semínka rostliny slunečnice, která je známá svým...
Višně v hořké čokoládě

Višně v hořké čokoládě

Ořechy a laskominy

Tyto lahodné čokoládové pochoutky jsou připraveny ze sušených a proslazených višní, které jsou následně ponořeny do vysoce kvalitní...
Zázvor v hořké čokoládě

Zázvor v hořké čokoládě

Ořechy a laskominy

Kousky kandovaného zázvoru, obalené v hořké čokoládě. Tento produkt nabízí kombinaci pikantní chuti zázvoru a hořkosti čokolády...
 

Hledaný text konz jsme našli v těchto článcích

Tip #32: Koření k výrobě domácích nálevů a konzerv

Tip #32: Koření k výrobě domácích nálevů a konzerv

Koření jsou klíčovými ingrediencemi v domácích okurkách a konzervách, které dodávají chuť, hloubku a komplexnost...
Husa po mexicku

Husa po mexicku

Mexická kuchyně je známá svým charakteristickým výrazem a bohatými chutěmi. A co když bychom vzali tradiční část mexického jídla a...
Tip #44: Nahraďte čerstvou cibuli sušenou

Tip #44: Nahraďte čerstvou cibuli sušenou

Snad každý kuchař bude souhlasit, že cibule v kuchyni nesmí chybět, protože poskytuje chuťový základ pro nespočet receptů snad z...
Tip #43: Vezměte své koření na dovolenou

Tip #43: Vezměte své koření na dovolenou

Ať už vyrážíte na výlety pěšky, na kole, autem nebo třeba vlakem, nezapomeňte si do batůžku přibalit základní koření, které vám...
Koření na sušené maso

Koření na sušené maso

Kdysi bylo sušené maso považováno za jeden z důležitých zdrojů potravy, dnes má své právoplatné místo na stole gurmánů od...
Tip #15: Maso i ryby okořeňte rovnoměrně

Tip #15: Maso i ryby okořeňte rovnoměrně

Aby bylo zajištěno rovnoměrné rozložení chuti, je nezbytné okořenit obě strany masa nebo ryb. Tato jednoduchá technika zajišťuje,...
Domácí směs italských bylinek

Domácí směs italských bylinek

Italská kuchyně je známá po celém světě díky svým bohatým a jedinečným chutím. Ať už si připravujete klasické italské těstoviny,...
Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně

Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně

28. května se každý rok slaví mezinárodní den hamburgeru. Tento ikonický pokrm, který si získal srdce a především žaludky lidí na...
Dokonalé kuchařské umění s estragonem

Dokonalé kuchařské umění s estragonem

I když v české kuchyni estragon patří spíše k neznámému koření, ve francouzské kuchyni se řadí k vrcholu gastronomie...
Salát Caprese - italský luxus na talíři

Salát Caprese - italský luxus na talíři

Svěží kombinace červených rajských jablíček, zářivě bílé mozzarelly a zelených lístků bazalky, která na talíři vytváří typickou...
Medová zálivka s tonkou

Medová zálivka s tonkou

Populární fazolky tonky se díky své vanilkové chuti používají především při výrobě sladkého pečiva a dezertů...
Domácí zálivky a dresinky na saláty

Domácí zálivky a dresinky na saláty

Před časem jsme napsali jednoduchý návod na vytvoření vlastní domácí salátové zálivky z bylinkové směsi koření...
Kardamom, vládce orientu

Kardamom, vládce orientu

Kardamom patří nejen k nejdražším, ale zároveň i nejstarším kořením. Lidstvo jej zná už 4 000 let. Starověcí Egypťané si žvýkáním...
Sečuánská kuchyně

Sečuánská kuchyně

Výjimečnost sečuánské kuchyně je tak výrazná, že UNESCO prohlásilo hlavní město provincie Čcheng-tu za město gastronomie a...
Severoindické pikantní smažené kuře s pískavicí

Severoindické pikantní smažené kuře s pískavicí

Když otevřete kořenku s pískavicí, okouzlí vás nádherná vůně svěží trávy v kombinaci s vanilkou. Pískavice je též známá pod názvem...
Pravý vídeňský guláš

Pravý vídeňský guláš

Základem každého pravého guláše je sádlo, cibule, paprika a samozřejmě hovězí maso. I když návod na guláš nepatří mezi...
Jihoafrická chakalaka

Jihoafrická chakalaka

Když se kteréhokoliv Jihoafričana zeptáte, jestli má rád chakalaku, nenajdete jediného, který by nesouhlasil...
Proč chilli papričky pálí a koho prvního to proboha napadlo jíst?

Proč chilli papričky pálí a koho prvního to proboha napadlo jíst?

Když budeme pátrat po historii chilli papriček, velmi rychle narazíme na různé teorie a studie vysvětlující, že lidé papriky začali...
Spaghetti aglio, olio e peperoncini

Spaghetti aglio, olio e peperoncini

Spaghetti aglio, olio e peperoncini, neboli těstoviny s česnekem, olejem a chilli, které patří dnes k nejznámějším italským...
Kuřecí kousky s červenou čočkou a estragonem

Kuřecí kousky s červenou čočkou a estragonem

Bylinka estragon byla známá již ve starověkém Egyptě, kde se používala především k náboženským účelům a v léčitelství...
Jihočeská Kulajda s hřibovým kořením

Jihočeská Kulajda s hřibovým kořením

Houbaření je pro náš národ vášní. Ne, že by se houby jinde ve světě nesbíraly a nejedly, ale třeba v Anglii se na talíři objeví...
Mexické Chili con carne

Mexické Chili con carne

Chilli con Carne je bezesporu jedno z nejslavnějších texasko-mexických jídel. Nejstarší legenda o Chilli con Carne dokonce sahá až...
Uzené nuselské zelí

Uzené nuselské zelí

Inspiraci k poslednímu receptu paprikové sady jsme získali zcela náhodně v našem obchodě při konzultaci koření se zákazníkem, který...
Velká papriková revoluce

Velká papriková revoluce

Podle vědeckých předpokladů byla první vyšlechtěná paprika pálivá a semena této prapapriky se objevila již v 7 tisícíletí př. n. l...
Královské hovězí na víně

Královské hovězí na víně

Den před samotnou konzumací (aby se gulášek hezky táhnul a ingredience se měly čas spojit) zahájíme přípravu a nalejeme si sklenku...
Skořicový domácí likér

Skořicový domácí likér

K přípravě vynikajícího domácího skořicového likéru potřebujete buď dvě tyčinky cejlonské skořice a přibližně 15 celých hřebíčků...
Královské datle Medjool

Královské datle Medjool

Poznámka: Následující text je dle nařízení Evropského parlamentu a Rady evropského společenství č. 1924/2006 zcenzurován, neboť o...
Krátké povídání o dlouhé skořici

Krátké povídání o dlouhé skořici

Poznámka: Následující text je dle nařízení Evropského parlamentu a Rady evropského společenství č. 1924/2006 zcenzurován, neboť o...
 

Hledaný text konz jsme nalezli v těchto kategoriích