Výsledek hledání textu sušené

Hledaný text sušené jsme našli v těchto produktech

Cajunské koření na sušené maso

Cajunské koření na sušené maso

Směsi koření

Tato speciálně namíchaná směs koření na sušené maso vás zavede do srdce Louisiany, kde objevíte pulzující podstatu jižanské kuchyně...
Meruňky sušené natural

Meruňky sušené natural

Ořechy a laskominy

Toto jsou sušené meruňky, které byly přirozeně vysušeny sluncem a nebyly nijak chemicky ošetřeny. Sušené meruňky jsou známé svou...
Černý čaj se slaným karamelem

Černý čaj se slaným karamelem

Černé čaje s příchutí

Černý čaj se slaným karamelem je luxusní horký nápoj, který dokonale spojuje hluboké tóny černého čaje s bohatými a slanými tóny...
Golden Lemon

Golden Lemon

Černé čaje s příchutí

Představte si, jak zalijete tento čaj horkou vodou a vzduch se hned naplní hřejivým přívalem slunečních paprsků...
Pohádková čokoláda

Pohádková čokoláda

Černé čaje s příchutí

Černý čaj Pohádková čokoláda je jako kouzelná cesta do světa fantazie a radosti. Tento čaj v sobě skrývá silné a výrazné tóny...
Zimní sluníčko

Zimní sluníčko

Ovocné čaje

Když se venku ochladí, není nic kouzelnějšího, než si dát šálek horkého ovocného čaje a užívat si momenty klidu...
Rooibos Čokoláda

Rooibos Čokoláda

Rooibos

Rooibos s přitažlivou kombinací krémové čokolády a sladkých tónů karamelu. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 18 kJ/ 4...
Matcha Japonsko

Matcha Japonsko

Zelené čaje

Matcha je zelený čaj, který je rozemletý na jemný prášek. Jeho výroba je jednou z nejnáročnějších metod produkce čajů na světě...
Matcha Japonsko BIO

Matcha Japonsko BIO

Zelené čaje

Tento vysoce kvalitní čaj Matcha pochází z kontrolované bioprodukce z oblasti Kagoshima v Japonsku. Matcha je zelený čaj rozemletý...
Bolívie Santa Cruz

Bolívie Santa Cruz

Káva Arabica

Tato káva má velmi dobrou kvalitu, jelikož se pěstuje v nadmořských výškách 180 až 670 m. Má lahodnou chuť a výrazné aroma...
Jižní Amerika 1

Jižní Amerika 1

Kávová cesta kolem světa

Kouzelná vůně kávy a výborná chuť s nádechem čokolády spolu s ozvěnou tropického ovoce. Taková je káva pocházející z trojlístku...
Badyán celý BIO

Badyán celý BIO

Bio koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Cibule uzená granulovaná BIO

Cibule uzená granulovaná BIO

Bio koření

Že je cibule v naší kuchyni nepostradatelná asi bude odmítat málokdo. Čerstvou cibuli nám může snadno nahradit granulovaná sušená...
Citronová kůra drcená BIO

Citronová kůra drcená BIO

Bio koření

Sušená citronová kůra je vynikající na ryby, do pomazánek, marinád nebo do čínské kuchyně. Kromě zmíněných ryb a mořských plodů se...
Kurkuma BIO

Kurkuma BIO

Bio koření

Kurkuma neboli indický šafrán je koření ze sušeného mletého oddenku kurkumovníku dlouhého. Používá se ve směsích kari koření a jako...
Skořice cejlonská mletá BIO

Skořice cejlonská mletá BIO

Bio koření

Skořice cejlonská má, na rozdíl od u nás nejvíce známé skořice čínské, kůru měkkou jako papír a její chuť mnohem jemnější...
Skořice indonéská mletá BIO

Skořice indonéská mletá BIO

Bio koření

Skořice se používá jak do sladkých pokrmů, tak také do slaných masitých jídel čínské a indické kuchyně. Skořicí můžete ochutit...
Sada koření - Česká klasika

Sada koření - Česká klasika

Dárkové sady koření

Výběrová degustační sada 12 různého koření české kuchyně v kovových kořenkách. Sada má rozměr 22 x 17 cm. Jednotlivé kořenky mají...
Sada koření na grog

Sada koření na grog

Dárkové sady koření

Grog vymyslel anglický admirál Edward Vernon, který začal námořníkům ředit rum vodou, aby ušetřil náklady. Aby se posádka...
Badyán celý

Badyán celý

Jednodruhové koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Badyán mletý

Badyán mletý

Jednodruhové koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Estragon

Estragon

Jednodruhové koření

Estragon je důležité koření francouzské kuchyně, kde se přidává k sýrům, do listových salátů, vaječných pokrmů (i omelet), ke...
Koriandr list

Koriandr list

Jednodruhové koření

Sušené drcené listy koriandru v kuchyni nahradí čerstvý koriandr, který je u nás hůře dostupný. Jednu lžíci sušených listů...
Kurkuma

Kurkuma

Jednodruhové koření

Kurkuma neboli indický šafrán je koření ze sušeného mletého oddenku kurkumovníku dlouhého. Používá se ve směsích kari koření a jako...
Kurkuma drcená

Kurkuma drcená

Jednodruhové koření

Kurkuma neboli indický šafrán je koření ze sušeného mletého oddenku kurkumovníku dlouhého. Je to antioxidant a má vynikající...
Oregano

Oregano

Jednodruhové koření

Oregano - dobromysl obecná je rostlinou, která se využívá jako koření i jako léčivá bylina. Oregano je typickou přísadou do pizzy a...
Rozmarýn

Rozmarýn

Jednodruhové koření

Rozmarýn je stálezelená léčivá rostlina a také velmi aromatické silné koření (využívají se úzké listy, které vypadají spíš jako...
Šafrán

Šafrán

Jednodruhové koření

Pravý šafrán jsou sušené červené čnělky (nesprávně blizny), které se ručně vytrhávají z květů pěstovaných rostlin...
Skořice cejlonská mletá

Skořice cejlonská mletá

Jednodruhové koření

Skořice cejlonská má, na rozdíl od u nás nejvíce známé skořice čínské, kůru měkkou jako papír a její chuť mnohem jemnější...
Skořice indonéská mletá

Skořice indonéská mletá

Jednodruhové koření

Tato mletá skořice se vyrábí ze sušené kůry skořicovníku pěstovaného v Indonésii. Na rozdíl od skořice cejlonské je její chuť...
Skořicové květy

Skořicové květy

Jednodruhové koření

Skořicové květy nejsou ve skutečnosti květy, ale jedná se o sušené, nezralé plody skořicovníku (Cinnamomum cassia)...
Vanilka lusk Bourbon Madagaskar

Vanilka lusk Bourbon Madagaskar

Jednodruhové koření

Vysoce kvalitní lusk vanilky odrůdy Bourbon, který pochází z Madagaskaru. Vanilkové lusky se v kuchyni používají nejčastěji k...
Vanilka lusk Bourbon Uganda

Vanilka lusk Bourbon Uganda

Jednodruhové koření

Tento kvalitní a krásný lusk vanilky klasické odrůdy Bourbon pochází z Ugandy. Vanilkové lusky se v kuchyni používají nejčastěji k...
Vanilka mletá Madagaskar

Vanilka mletá Madagaskar

Jednodruhové koření

Mletá vanilka se hodí především do koláčů, pudinků, keksů, sladkých tvarohů, náplní do dortů, bábovek apod. Aromatické látky...
Vanilka mletá Uganda

Vanilka mletá Uganda

Jednodruhové koření

Mletá vanilka se hodí především do koláčů, pudinků, keksů, sladkých tvarohů, náplní do dortů, bábovek apod. Aromatické látky...
Kořenová zelenina

Kořenová zelenina

Směsi koření

Směs sušené kostičkované kořenové zeleniny, která Vám usnadní přípravu polévek, omáček nebo salátů....
Spekulatius

Spekulatius

Směsi koření

Přeneste se do okouzlujícího světa legendárních holandských a belgických kořeněných sušenek Speculatius, známé také jako Speculoos...
Dóza Vánoční motiv kulatá červená

Dóza Vánoční motiv kulatá červená

Dózy

Hřejivý vánoční motiv této dózy přímo svádí k uschování sušenek nebo vánočního cukroví. Dóza je vyrobená z lehkého kovu a její...
Ananas kroužky natural

Ananas kroužky natural

Ořechy a laskominy

Sušené kroužky ananasu jsou přirozenou a zdravou alternativou ke klasickým sladkostem. Ananasové plátky vynikají svou přirozenou...
Brusinky kanadské v karobu

Brusinky kanadské v karobu

Ořechy a laskominy

Karob, známý také jako rostlinná čokoláda, je zdravější alternativou k čokoládě, která je přirozeně sladká a plná antioxidantů...
Černý rybíz v hořké čokoládě

Černý rybíz v hořké čokoládě

Ořechy a laskominy

Objevte silnou a jedinečnou chuť našeho černého rybízu v hořké čokoládě, který kombinuje sladkost a kyselost čerstvého černého...
Datle

Datle

Ořechy a laskominy

Tyto výjimečné sušené datle jsou charakteristické svou jemnou texturou a medově sladkou chutí. Lze je přidávat do oříškových směsí,...
Dýňová semínka loupaná

Dýňová semínka loupaná

Ořechy a laskominy

Dýňová semínka jsou výbornou alternativou k mlsání, které nemusí vést k povolování opasků. Naopak, prý podporují hubnutí a podle...
Francouzské mandle

Francouzské mandle

Ořechy a laskominy

Každá mandle je pečlivě obalena v lahodné mléčné čokoládě obohacené o jednu ze čtyř příchutí: maliny, borůvky, citronu nebo...
Hrudky kokosové v mléčné čokoládě

Hrudky kokosové v mléčné čokoládě

Ořechy a laskominy

Pokud máte slabost pro kokos a čokoládu, kokosové hrudky v mléčné čokoládě vám nesmí uniknout. Tyto malé pochoutky v sobě skvěle...
Hrudky mango-marakuja v jogurtové čokoládě

Hrudky mango-marakuja v jogurtové čokoládě

Ořechy a laskominy

Jogurtové hrudky s kousky manga a marakuji jsou exotickým pochutnáním, které kombinuje sladkou chuť zralého manga a šťavnatou...
Hrudky slaný karamel v mléčné čokoládě

Hrudky slaný karamel v mléčné čokoládě

Ořechy a laskominy

Hrudky se slaným karamelem v mléčné čokoládě jsou skvělou volbou pro všechny, kdo si potrpí na kombinaci slaného a sladkého...
Karamelky slané

Karamelky slané

Ořechy a laskominy

Slané karamelky jsou dokonalým spojením bohatého karamelové chuti s příjemným dotekem soli, který osloví každého milovníka sladkého...
Karamelky s vanilkou a čokoládou

Karamelky s vanilkou a čokoládou

Ořechy a laskominy

Tyto luxusní fondánové karamelky s vanilkou a čokoládou jsou vyrobené dle tradiční anglické receptury. Cukrovinka vzniká dokonale...
Kešu v malinové polevě

Kešu v malinové polevě

Ořechy a laskominy

Kešu v malinové polevě představují exotickou a výraznou kombinaci, která dokáže potěšit i nejnáročnější mlsouny...
 

Hledaný text sušené jsme našli v těchto článcích

Koření na sušené maso

Koření na sušené maso

Kdysi bylo sušené maso považováno za jeden z důležitých zdrojů potravy, dnes má své právoplatné místo na stole gurmánů od...
Rozhovor: tipy na zahřívací zimní koření

Rozhovor: tipy na zahřívací zimní koření

Zima se nám opět přihlásila o slovo a rtuť teploměru se chladem choulí hluboko pod nulou. Pokud tedy mráz není váš nejlepší...
Husa na pomerančích

Husa na pomerančích

Až se venku začne brzy šeřit a ochlazovat, není nic lepšího než se zavřít doma s vůní pečené husy. Tento recept přináší klasickou...
Grilovaná husa s fíky

Grilovaná husa s fíky

Fíky a husa – kombinace, která možná překvapí. Ale ještě více překvapí, jak dokonalé spojení to je. Husa přináší výraznou chuť...
Inspirace cajunské a kreolské kuchyně

Inspirace cajunské a kreolské kuchyně

Představovat francouzskou kuchyni je tak trochu nošení jídla do restaurace. Ale pokud se zeptáme na cajunskou nebo kreolskou...
Tip #44: Nahraďte čerstvou cibuli sušenou

Tip #44: Nahraďte čerstvou cibuli sušenou

Snad každý kuchař bude souhlasit, že cibule v kuchyni nesmí chybět, protože poskytuje chuťový základ pro nespočet receptů snad z...
Tip #33: Vyrobte si domácí octy s bylinkami a kořením

Tip #33: Vyrobte si domácí octy s bylinkami a kořením

Vyluhování octa s bylinkami a kořením je fantastický způsob, jak přidat do dresinků a marinád jedinečnou chuť...
Tip #21: Namíchejte si vlastní ochucené soli

Tip #21: Namíchejte si vlastní ochucené soli

Vytvořte vlastní ochucené soli smícháním bylinek a koření s hrubou solí. Například smícháním sušeného rozmarýnu a česneku se solí...
Tip #18: Přidejte koření do strouhanky na obalování

Tip #18: Přidejte koření do strouhanky na obalování

Ať už připravujete smažené kuře, obalované ryby nebo zeleninové lívanečky, přidejte koření přímo do směsi na obalování...
20 nejoblíbenějších koření italské kuchyně

20 nejoblíbenějších koření italské kuchyně

Itálie, země romantiky, umění a historie, je proslulá svou vynikající kuchyní. V srdci italské gastronomie se skrývá tajná...
Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně

Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně

28. května se každý rok slaví mezinárodní den hamburgeru. Tento ikonický pokrm, který si získal srdce a především žaludky lidí na...
Dokonalé kuchařské umění s estragonem

Dokonalé kuchařské umění s estragonem

I když v české kuchyni estragon patří spíše k neznámému koření, ve francouzské kuchyni se řadí k vrcholu gastronomie...
Italská zálivka na zeleninový salát

Italská zálivka na zeleninový salát

Itálie, zeleninové saláty a bylinky, to jednoznačně patří k sobě. Vyzkoušejte tento recept na domácí bylinkovou zálivku na...
Domácí salátová zálivka

Domácí salátová zálivka

Naučit se míchat si vlastní směsi koření by mělo patřit k dovednostem každého, kdo to s vařením myslí vážně. Když se naučíte míchat...
Sušená nebo čerstvá bazalka?

Sušená nebo čerstvá bazalka?

Ne vždy máme po ruce čerstvou bazalku, která je samozřejmě nejlepší, a tak se hodí mít v záloze i sušenou alternativu...
Kuřecí kousky s červenou čočkou a estragonem

Kuřecí kousky s červenou čočkou a estragonem

Bylinka estragon byla známá již ve starověkém Egyptě, kde se používala především k náboženským účelům a v léčitelství...
Jihočeská Kulajda s hřibovým kořením

Jihočeská Kulajda s hřibovým kořením

Houbaření je pro náš národ vášní. Ne, že by se houby jinde ve světě nesbíraly a nejedly, ale třeba v Anglii se na talíři objeví...
Marocká polévka Harira s Harissou

Marocká polévka Harira s Harissou

Marocká kuchyně je stejně pestrá a barevná jako místní tržiště, na kterém nalezneme fascinující směsici berberských, arabských,...
Vánoční pečení

Vánoční pečení

Ťuk, ťuk. Slyšíte? To už Vánoce pomalu klepají na dveře a ptají se, jestli už pečete. Zatím tedy ještě není nutné panikařit, ale...
10 tipů na ledové čaje, které si snadno připravíte doma

10 tipů na ledové čaje, které si snadno připravíte doma

Rozpálené léto je v plném proudu a tak vám přinášíme pár nápadů, jak se osvěžit ledovými čaji, které si lehce vyrobíte sami doma...
Přírodní repelenty z koření

Přírodní repelenty z koření

Začíná nejen grilovací sezóna, ale i období komárů, klíšťat a dalšího obtížného hmyzu. To u nás v obchodě poznáme i podle toho, že...
Paštika à la Bourbon

Paštika à la Bourbon

Malou domácí paštičku s bourbonským pepřem, který je příjemně aromatický, voní jak piniové oříšky a navíc je úžasně pálivý,...
Krůtí prsa na pepři

Krůtí prsa na pepři

V rámci pepřového měsíce jsme připravili pro milovníky pepře recept na lehce pikantní krůtí prsa, která polahodí oku i mlsnému...
Dabing v kuchyni

Dabing v kuchyni

Herečka a dabérka Jana Štvrtecká nedávno získala významné ocenění na poli dabingu - cenu Františka Filipovského za rok 2016 a tak...
Španělské rudé perly

Španělské rudé perly

V tomto stále mrazivém, ale slunečném únorovém týdnu, bychom vás rádi seznámili s červenou krasavicí z pestré paprikové rodiny...
Královské hovězí na víně

Královské hovězí na víně

Den před samotnou konzumací (aby se gulášek hezky táhnul a ingredience se měly čas spojit) zahájíme přípravu a nalejeme si sklenku...
Skořicové raw kuličky

Skořicové raw kuličky

Do větší mísy postupně přidejte hrst sušených datlí, sušené švestky a případně další oblíbené ovoce, sezamová semínka a lžíci mleté...
Šafrán v kuchyni i lékárničce

Šafrán v kuchyni i lékárničce

Poznámka: Následující text je dle nařízení Evropského parlamentu a Rady evropského společenství č. 1924/2006 zcenzurován, neboť o...
Cascara a její příprava

Cascara a její příprava

Dáte si raději čaj nebo kávu? Nápoj z kávových slupek cascara se nachází na rozmezí mezi kávou a čajem. Má sladkou svěží ovocnou...
Rychlá bruschetta k snídani

Rychlá bruschetta k snídani

Rychlá a dobrá snídaně? Zkuste zapečenou bruschettu ze směsi sušených rajčat, bazalky, cibule, česneku, oregana, soli a bylinek,...