Výsledek hledání textu ryzove

Nalezli jsme ještě tyto zajímavé související produkty

Karí Colombo

Karí Colombo

Směsi koření

Tato neostrá směs koření karí se hodí pro přípravu masových a zeleninových směsí, na kuře, králika či ryby i k ochucení rýže,...
Pískavice listy

Pískavice listy

Jednodruhové koření

Pískavice - fenugreek, neboli řecké seno je jedna z nejstarších kulturních rostlin. Listy pískavice se používají k vylepšení chuti...
Tajemství čínského mistra

Tajemství čínského mistra

Směsi koření

Jemně pikantně sladká směs tradičního orientálního koření k ochucení drůbeže, mletého masa nebo třeba tofu s tradiční rýží či...
Sladký pomeranč

Sladký pomeranč

Ovocné čaje

Ovocný čaj bez ibišku se sladkou, krémovou chutí květů a kůry pomerančů. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 23 kJ/ 6...
Čertovo lejno celé

Čertovo lejno celé

Jednodruhové koření

Asafoetida, nebo-li čertovo lejno, je pryskyřice z kořenů tropických stromů rodu Ferula. Tento neobvyklý český název získala pro...
Jahodový polibek

Jahodový polibek

Ovocné čaje

Ovocný čaj bez ibišku s příjemnou chutí sladkých jahod. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 18 kJ/ 4 kcal, tuky 0 g (z...
Chakalaka

Chakalaka

Směsi koření

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....
Angrešt v hořké čokoládě

Angrešt v hořké čokoládě

Ořechy a laskominy

Průměrné výživové hodnoty na 100 g výrobku Energie: 425 kcal Bílkoviny: 2,8 g Sacharidy: 65 g - z toho cukry: 58 g Tuky: 16 g - z...
Kešu mix de luxe

Kešu mix de luxe

Ořechy a laskominy

Směs jader kešu oříšků v jogurtu, tiramisu, karamelu, hořké a mléčné čokoládě....
Mandle de luxe

Mandle de luxe

Ořechy a laskominy

Luxusní směs pražených mandlí v tiramisu, cafe latte, hořké čokoládě, mléčné čokoládě, mléčné čokoládě se skořicí, jogurtu, karobu,...
Sumah

Sumah

Jednodruhové koření

Sumah je červený prášek kyselé chuti z umletých plodů keře škumpy koželužské. S oblibou se užívá v turecké, arabské a libanonské...
Ajowan

Ajowan

Jednodruhové koření

Ajowan (Adžvan), též u nás známý jako koptský kmín, se v indické kuchyni obvykle praží či smaží na přepuštěném másle ghí, aby se...
Pepř kubebový

Pepř kubebový

Jednodruhové koření

Bobule jsou trochu větší než plody černého pepře, s delší stopkou. Kubebový pepř je výborný na pečená červená masa, zvěřinu,...
Chilli papričky drcené

Chilli papričky drcené

Jednodruhové koření

Středně pálivé papričky. Slouží jako dekorační ostré koření k masu i zelenině....
Pepř sečuánský celý

Pepř sečuánský celý

Jednodruhové koření

Sečuánský pepř pochází z Číny, je to jedno z nejstarších čínských koření. Není to pravý pepř, ale tobolky keře s názvem žlutodřev...
Paella

Paella

Směsi koření

Směs nejen na španělskou paellu, ale na další pokrmy s rýží, na ryby, maso, rizoto, dušenou zeleninu, těstoviny a zeleninové saláty...
Japonská směs

Japonská směs

Ořechy a laskominy

Složení: rýže (61,5 %), pšeničná mouka (9,3 %), arašídy (9 %), cukr, sezam (0,5 %), sůl, uhličitan amoný, mořská řasa (0,2 %),...
Brusinky kanadské v karobu

Brusinky kanadské v karobu

Ořechy a laskominy

Plody klikvy velkoplodé jsou též známé pod názvem kanadská brusinka. Pěstuje se v Severní Americe a jedná se o stejný rod brusnice...
Mandle v karobu

Mandle v karobu

Ořechy a laskominy

Průměrné výživové hodnoty na 100 g výrobku Energie: 565 kcal Rostlinné tuky: 38,3 g Proteiny: 9,2 g Uhlohydráty: 43,7 g Vitamíny:...
Karí Madras

Karí Madras

Směsi koření

Jedna z nejoblíbenějších variant kari, tzv. anglického typu. Vhodné především na masové a zeleninové směsi, zeleninové polévky,...
Karí thajské

Karí thajské

Směsi koření

Silně pálivé kari thajského typu na masové a zeleninové směsi, zeleninové polévky, rýže, těstoviny, luštěniny, kuře, králíka nebo...
Harissa

Harissa

Směsi koření

Tato původem tuniská, velmi oblíbená směs se řadí k nejpálivějším kořením. Používá se na ochucení pečených mas, dušené i grilované...
Vlašská jádra ve skořici

Vlašská jádra ve skořici

Ořechy a laskominy

Jádra vlašských ořechů v čokoládové polevě bonnerex sypané skořicí....
Brusinky kanadské v jogurtu

Brusinky kanadské v jogurtu

Ořechy a laskominy

Složení: klikva (24 %), cukr, rostlinný tuk, syrovátka, rýžová mouka, jogurt (4,5 %), slunečnicový lecitin, šelak, arabská guma...
Čertovo lejno mleté

Čertovo lejno mleté

Jednodruhové koření

Čertovo lejno, nebo-li asafoetida, je aromatická pryskyřice z kořene rostliny Ferula assa-foetida z čeledi miříkovité...
Genmaicha Japonsko

Genmaicha Japonsko

Zelené čaje

Japonský zelený čaj s praženou rýží. Býval to čaj chudých japonských farmářů, dnes se stal oblíbeným nápojem milovníků zelených...
Šafrán

Šafrán

Jednodruhové koření

Pravý šafrán jsou sušené červené čnělky (nesprávně blizny), které se ručně vytrhávají z květů pěstovaných rostlin...
Hřebíček mletý

Hřebíček mletý

Jednodruhové koření

Hřebíček je velmi aromatické koření. Používá se při přípravě sladkých pokrmů a pečiva, zvláště vánočního. Také na tmavé maso,...
Karí indické

Karí indické

Směsi koření

Karí (curry) je orientální směs koření, která se vyskytuje v mnoha variantách. Každá indická hospodyně míchá vlastní karí...
Bambova bylinková sůl

Bambova bylinková sůl

Směsi koření

Kořenící směs k ochucení polévek, zeleninových salátů, pomazánek, dresinků, omáček, rýže, luštěnin, pokrmů z vajec, brambor či...
Gulášové koření Angula

Gulášové koření Angula

Směsi koření

Díky této pikatní a jemné směsi je příprava guláše či gulášové polévky opravdu snadná. Jelikož obsahuje cibuli a mouku na...
Zázvor mletý

Zázvor mletý

Jednodruhové koření

Zázvor je koření získávané z oddenků rostliny zázvoru lékařského. Používá se především v indické a čínské kuchyni do slaných i...
Pískavice mletá

Pískavice mletá

Jednodruhové koření

Semena pískavice, které se též říká fenugreek nebo-li řecké seno, se používají celá nebo pomletá v asijské a arabské kuchyni...
Pískavice celá

Pískavice celá

Jednodruhové koření

Semena pískavice, které se též říká fenugreek nebo-li řecké seno, se používají celá nebo pomletá v asijské a arabské kuchyni...
Pepř sečuánský mletý

Pepř sečuánský mletý

Jednodruhové koření

Sečuánský pepř je jedno z nejstarších čínských koření. I když má v názvu pepř, nejedná se o pepřovník a na rozdíl od klasického...
Muškátový ořech mletý

Muškátový ořech mletý

Jednodruhové koření

Strom muškátovník vonný plodí bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Svou hořko-sladko-pálčivou chutí dokáže okořenit...
Muškátový ořech celý

Muškátový ořech celý

Jednodruhové koření

Strom muškátovník vonný plodí bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Svou hořko-sladko-pálčivou chutí dokáže okořenit...
Levandulový květ

Levandulový květ

Bylinky

Levandule jako koření je oblíbená především ve francouzské kuchyni k nakládání sýrů, do džemů, ovocných kompotů, čajů a k výrobě...
Kurkuma

Kurkuma

Jednodruhové koření

Kurkuma neboli indický šafrán je koření ze sušeného mletého oddenku kurkumovníku dlouhého. Používá se ve směsích kari koření a jako...
Kari listy

Kari listy

Jednodruhové koření

Kari (curry) listy je koření s velmi lehkou delikátní vůní i chutí. Pochází ze stromu Kari, který roste v jihozápadní Asii...
Hřebíček celý

Hřebíček celý

Jednodruhové koření

Hřebíček je sušený kalich s poupětem z tropického stromu hřebíčkovce kořenného. Je to velmi aromatické koření...
Hořčice černá celá

Hořčice černá celá

Jednodruhové koření

Černá hořčice se používá v domovech a restauracích po celé jižní Asii. Vhodné je předem ji opražit na oleji nebo přepuštěném másle...
Čertovo lejno s kurkumou

Čertovo lejno s kurkumou

Směsi koření

Hlavní složkou této směsi je asafoetida, což je pryskyřice z kořenů tropických stromů rodu Ferula. Pro svou velmi specifickou vůni...
Citronová tráva

Citronová tráva

Bylinky

Svěží chuť citronové trávy je obzvláště oblíbená v thajské a vietnamské kuchyni na kuřecí maso, polévky, zeleninu, ryby a mořské...
Cibule řezaná

Cibule řezaná

Jednodruhové koření

Sušená cibule se dá použít do všech pokrmů místo čerstvé cibule. Opatrně při smažení, snadno se připálí!...
Cibule mletá

Cibule mletá

Jednodruhové koření

Sušená cibule se dá použít do všech pokrmů místo čerstvé cibule. Opatrně při smažení, snadno se připálí!...
Bobkový list mletý

Bobkový list mletý

Jednodruhové koření

Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům...
Bobkový list celý

Bobkový list celý

Jednodruhové koření

Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům...
Bazalka

Bazalka

Jednodruhové koření

Bazalka je bylinka s ostřejší aromatickou chutí, která povzbuzuje strávníky k jídlu a podporuje trávení. Sušená bazalka se používá...
Anýz mletý

Anýz mletý

Jednodruhové koření

Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
 

Hledaný text ryzove jsme nalezli v těchto kategoriích