Výsledek hledání textu asijské

Hledaný text asijské jsme našli v těchto produktech

Citronová tráva

Citronová tráva

Bylinky

Svěží chuť citronové trávy je obzvláště oblíbená v thajské a vietnamské kuchyni na kuřecí maso, polévky, zeleninu, ryby a mořské...
Anýz celý BIO

Anýz celý BIO

Bio koření

Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Badyán celý BIO

Badyán celý BIO

Bio koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Citronová tráva BIO

Citronová tráva BIO

Bio koření

Svěží chuť citronové trávy je obzvláště oblíbená v thajské a vietnamské kuchyni na kuřecí maso, polévky, zeleninu, ryby a mořské...
Skořice cejlonská celá BIO

Skořice cejlonská celá BIO

Bio koření

Kůra skořice cejlonské je, na rozdíl od u nás nejvíce rozšířené skořice čínské, měkká jako papír a její chuť mnohem jemnější a díky...
Skořice indonéská celá BIO

Skořice indonéská celá BIO

Bio koření

Skořice se používá jak do slaných masitých jídel čínské a indické kuchyně, tak i do sladkých pokrmů. Vše, co se sladí cukrem,...
Sůl mořská citronová BIO

Sůl mořská citronová BIO

Bio koření

Mořská sůl s příchutí citronu je skvělá na ochucení ryb a mořských plodů, ale i kuřete, těstovin, rizota, zeleniny či salátů...
Anýz celý

Anýz celý

Jednodruhové koření

Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Anýz mletý

Anýz mletý

Jednodruhové koření

Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Badyán celý

Badyán celý

Jednodruhové koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Badyán mletý

Badyán mletý

Jednodruhové koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Česnek plátky

Česnek plátky

Jednodruhové koření

Česnek je univerzální koření pro všechny pikantní pokrmy evropské, arabské, asijské, africké i americké kuchyně...
Fenykl mletý

Fenykl mletý

Jednodruhové koření

Mletý fenykl se používá k ochucení polévek, do omáček, při pečení sladkého pečiva, chleba, na vepřovou pečeni, do nádivky drůbeže,...
Galgán kořen mletý

Galgán kořen mletý

Jednodruhové koření

Kořen galgánu připomíná chutí i vůní zázvor. Na rozdíl od zázvoru je ale jeho chuť podstatně jemnější a navíc doplněná příjemným...
Pískavice celá

Pískavice celá

Jednodruhové koření

Semena pískavice, které se též říká fenugreek nebo-li řecké seno, se používají celá nebo pomletá v asijské a arabské kuchyni...
Pískavice mletá

Pískavice mletá

Jednodruhové koření

Semena pískavice, které se též říká fenugreek nebo-li řecké seno, se používají celá nebo pomletá v asijské a arabské kuchyni...
Pomerančová kůra mletá

Pomerančová kůra mletá

Jednodruhové koření

Sušená mletá pomerančová kůra dodá pokrmům lehký ovocný nádech. Hodí se např. do omáček, asijských zeleninových a masových jídel,...
Skořice cejlonská celá

Skořice cejlonská celá

Jednodruhové koření

Kůra skořice cejlonské je, na rozdíl od u nás nejvíce rozšířené skořice čínské, měkká jako papír a její chuť mnohem jemnější a díky...
Skořice indonéská celá

Skořice indonéská celá

Jednodruhové koření

Tato skořice pochází ze skořicovníku pěstovaného v Indonésii. Na rozdíl od skořice cejlonské je její kůra tvrdá a chuť ostřejší až...
Sada koření - Sladké pečení

Sada koření - Sladké pečení

Sady koření

Výběrová degustační sada 12 koření na pečení v kovových kořenkách. Sada má rozměr 22 x 17 cm. Jednotlivé kořenky mají průměr 5 cm a...
Pepř citronový hrubý

Pepř citronový hrubý

Směsi koření

V hrubozrnné směsi citronového pepře se nádherně snoubí příjemná pikantní chuť černého pepře s lehkými a osvěžujícími tóny citronu....
Kešu celé natural

Kešu celé natural

Ořechy a laskominy

Kešu oříšky jsou jedním z nejoblíbenějších ořechů nejen kvůli jejich sladké a jemné chuti, ale též se s oblibou užívají jako...