Mleté maso bylinkové
Směsi koření
Tato směs je určena do všech druhů mletého masa, karbanátků, sekané, kuliček z mletého masa, špízů apod....
Marcipánové kuličky mix
Ořechy a laskominy
Směs marcipánových kuliček obalených v hořké a mléčné čokoládě. Složení: hořká a mléčná čokoláda min....
Zázvor v hořké čokoládě
Ořechy a laskominy
Složení: zázvor 35 % (konzervant: OXID SIŘIČITÝ), cukr, kakaová hmota a máslo, neztužený rostlinný tuk palmový, SYROVÁTKA (MLÉKO),...
Mandle de luxe
Ořechy a laskominy
Luxusní směs pražených mandlí v tiramisu, cafe latte, hořké čokoládě, mléčné čokoládě, mléčné čokoládě se skořicí, jogurtu, karobu,...
Skořice cejlonská mletá
Jednodruhové koření
Skořice cejlonská má, na rozdíl od u nás nejvíce známé skořice čínské, kůru měkkou jako papír a její chuť mnohem jemnější...
Fenykl mletý
Jednodruhové koření
Mletý fenykl se používá k ochucení polévek, do omáček, při pečení sladkého pečiva, chleba, na vepřovou pečeni, do nádivky drůbeže,...
Mandle v mléčné čokoládě
Ořechy a laskominy
Složení: mléčná čokoláda 74 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, rostlinné tuky (palmový olej, olej z...
Saturejka drcená
Jednodruhové koření
Saturejka je oblíbená aromatická bylinka, chutná peprně pikantně. Je to klasické koření do všech fazolových pokrmů i jiných...
Lísková jádra v mléčné čokoládě
Ořechy a laskominy
Složení: mléčná čokoláda min....
Černý rybíz v hořké čokoládě
Ořechy a laskominy
Složení: černý rybíz (20 %), hořká čokoláda (80 %) (kakaové máslo, cukr, kakaová hmota (25,3 %), sušené plnotučné mléko),...
Arašídy ve wasabi
Ořechy a laskominy
Složení: arašídy, pšeničná mouka, cukr, kukuřičný škrob, kukuřičná mouka, palmový olej, sůl, sojová omáčka (pšenice, soja, dextrin,...
Grilovací koření Argentina
Směsi koření
Skvělá směs mletého koření určená pro grilování steaků, pečení a smažení kuřecího, hovězího i vepřového masa, na minutky či...
Pepř česnekový
Směsi koření
Tato směs dodá pikantní chuť minutkovým masům, pečeným a grilovaným rybám, drůbeži, pečené huse či kachně, mletému masu a dušené...
Chmeli-Suneli
Směsi koření
Chmeli-Suneli je směs koření a bylinek, která pochází z arménské a gruzínské kuchyně. Užívá se do mletých mas, při přípravě masa ke...
Rozmarýn mletý
Jednodruhové koření
Rozmarýn je stálezelená léčivá rostlina a také velmi aromatické silné koření (využívají se úzké listy, které vypadají spíš jako...
Mandle ve skořici
Ořechy a laskominy
Mléčná čokoláda 76 % (cukr, máslo, sušené mléko, kaková hmota, emulgátor slunečnicový lecitin, přírodní vanilkové aroma, mandle...
Slunečnice v hořké čokoládě
Ořechy a laskominy
Složení: semena slunečnice (29 %), cukr, kakaová hmota (35 %), rostlinný tuk, syrovátka z mléka, kakaové máslo, slunečnicový...
Mandle v hořké čokoládě
Ořechy a laskominy
Složení: hořká čokoláda min....
Lísková jádra v hořké čokoládě
Ořechy a laskominy
Složení: jádra lískových ořechů (33 %), cukr, kakaová hmota (35 %), rostlinný tuk, syrovátka z mléka, kakaové máslo, slunečnicový...
Kešu v hořké čokoládě
Ořechy a laskominy
Složení: jádra ořechů kešu (33 %), cukr, kakaová hmota (35 %), rostlinný tuk, syrovátka z mléka, kakaové máslo, slunečnicový...
Kávová zrna v hořké čokoládě
Ořechy a laskominy
Složení: kávová zrna (13%), cukr, kakaové máslo, kakaová hmota (35 %), rostlinný tuk, syrovátka z mléka, sojový lecitin, arabská...
Brusinky kanadské v hořké čokoládě
Ořechy a laskominy
Plody klikvy velkoplodé jsou též známé pod názvem kanadská brusinka. Pěstuje se v Severní Americe a jedná se o stejný rod brusnice...
Šalvěj
Bylinky
Šalvěj je aromatická bylina známá jako koření a léčivka již od starověku. V USA se používá na vepřové maso a klobásy, v Anglii je...
Černý čaj s karamelem
Černé čaje s příchutí
Kvalitní černý čaj s lahodnou karamelovou příchutí. Složení: pravý černý čaj, ochucený karamel 3,4 % (cukr, glukózový sirup, máslo,...
Oolong mléčný
Oolong čaje
Oolong je označení pro skupinu polozelených čínských čajů, které charakterizuje tradiční způsob zpracování, zahrnující zavadání...
Rajská jablíčka
Jednodruhové koření
Sušená rajská jablíčka se používají do salátů, pomazánek, na pizzu, do zeleninových pokrmů a k vylepšení omáček s rajčaty a polévek...
Garam Masála
Směsi koření
Směs koření Garam Masála jednoznačně patří k nejznámějšímu indickému koření, které se používá jak pro ochucení masitých jídel, tak...
Dátá Chai Masála
Směsi koření
Dátá Masála je směs koření k přípravě tradičního indického bílého čaje (též nazývaný Yogi čaj). Nejčastěji se směs koření na Dátá...
Adžika
Směsi koření
Tato velmi oblíbená směs koření původem z Gruzie se skvěle hodí na pečené a grilované maso (např.jehněčí a drůbež) nebo k ochucení...
Skořice indonéská mletá
Jednodruhové koření
Tato mletá skořice se vyrábí ze sušené kůry skořicovníku pěstovaného v Indonésii. Na rozdíl od skořice cejlonské je její chuť...
Saturejka mletá
Jednodruhové koření
Saturejka je oblíbená aromatická bylinka, chutná peprně pikantně. Je to klasické koření do všech fazolových pokrmů i jiných...
Římský kmín mletý
Jednodruhové koření
Římský kmín, nebo-li cumin, jsou semena rostliny s názvem šabrej kmínovitý. Má světlejší barvu a je protáhlejší než tradiční český...
Rozmarýn
Jednodruhové koření
Rozmarýn je stálezelená léčivá rostlina a také velmi aromatické silné koření (využívají se úzké listy, které vypadají spíš jako...
Pomerančová kůra mletá
Jednodruhové koření
Sušená mletá pomerančová kůra dodá pokrmům lehký ovocný nádech. Hodí se např. do omáček, asijských zeleninových a masových jídel,...
Pepř černý mletý
Jednodruhové koření
Pepř černý je stejně jako bílý a zelený plodem pepřovníku černého, liší se různými stupni zralosti a způsobem zpracování...
Pepř bílý mletý
Jednodruhové koření
Pepř bílý je stejně jako černý a zelený plodem pepřovníku černého, liší se různými stupni zralosti a způsobem zpracování...
Muškátový ořech mletý
Jednodruhové koření
Strom muškátovník vonný plodí bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Svou hořko-sladko-pálčivou chutí dokáže okořenit...
Muškátový ořech celý
Jednodruhové koření
Strom muškátovník vonný plodí bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Svou hořko-sladko-pálčivou chutí dokáže okořenit...
Muškátový květ mletý
Jednodruhové koření
Strom muškátovník vonný plodí bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Míšek, který slouží jako obal semene - to je...
Libeček
Jednodruhové koření
Libeček je příjemně aromatická rostlina. Hodí se do každé polévky, většiny omáček i k zelenině nebo masu. Podporuje dobré trávení....
Koriandr mletý
Jednodruhové koření
Mletý koriandr má se svojí příjemnou kořeněnou chutí a vůní exotických dálek rozmanitou paletu uplatnění. Od sladkých perníčků a...
Kopr plod
Jednodruhové koření
V kuchyni se plody kopru používají k nakládání zeleniny, při dušení masa, přípravě zeleninových a rybích pokrmů, do polévek a...
Chilli papričky celé
Jednodruhové koření
Tato odrůda chilli se nazývá Bird´s Eye (ptačí oko) a jde o středně pálivou papričku. Je příbuzná Tabasco papričce...
Hořčice bílá mletá
Jednodruhové koření
Hořčice bílá je semínko rostliny hořčice seté. Má štiplavou chuť, používá se k výrobě pokrmové hořčice, do nakládaných okurek a...
Česnek mletý
Jednodruhové koření
Jemný česnekový prášek, díky kterému si v kuchyni ušetříte mnoho práce s loupáním a roztíráním česneku. Je univerzálním kořením pro...
Česnek granulovaný
Jednodruhové koření
Hrubý česnekový prášek, díky kterému si v kuchyni ušetříte mnoho práce s loupáním a roztíráním česneku....
Cibule řezaná
Jednodruhové koření
Sušená cibule se dá použít do všech pokrmů místo čerstvé cibule. Opatrně při smažení, snadno se připálí!...
Bobkový list mletý
Jednodruhové koření
Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům...
Bobkový list celý
Jednodruhové koření
Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům...
Anýz mletý
Jednodruhové koření
Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...