Kašmír
Černé čaje s příchutí
Kašmír je fascinujícím zážitkem ájurvédského čaje, který dokonale kombinuje hloubku assamského čaje s hřejivým kořením jako je...
Chilli Kashmiri
Jednodruhové koření
Chilli papričky Kashmiri pochází z Indie a se svou mírnější pálivostí okolo 5 000 - 10 000 SHU se řadí k nejméně pálivým chilli...
Sada koření na grilování - Afrika
Dárkové sady koření
V Africe narazíte jak na divokou džungli, kam nevkročila lidská noha, tak i na moderní mnohamilionové metropole...
Kakaový prášek BIO
Ořechy a laskominy
Jemně rozemleté ekologicky pěstované kakaové boby. Kakaový prášek je ideální při pečení, na posyp cukroví, do kaší nebo jogurtu a...
Bonbóny jitrocelové
Ořechy a laskominy
Jitrocelové bonbóny nejsou jen chutným zpestřením dne, ale také účinným pomocníkem při suchém kašli. Přírodní bylinná síla...
Anýz celý BIO
Bio koření
Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Kokos strouhaný
Ořechy a laskominy
Nejkvalitnější části kokosového ořechu jsou pečlivě strouhány na jemné kousky. Strouhaný kokos je nejen skvělou přísadou do pečiva...
Pai Mu Tan
Bílé a žluté čaje
Pai Mu Tan nebo-li Bílá pivoňka je klasický bílý čaj z jihovýchodního pobřežní provincie Fujian. Zelenohnědé, nepravidelné, ploché...
Brusinky kanadské
Ořechy a laskominy
Nesířené proslazené plody klikvy velkoplodé, také známe pod názvem kanadská brusinka. Pěstuje se v Severní Americe a jedná se o...
Pekanové ořechy
Ořechy a laskominy
Pekanové ořechy jsou velké, olejnaté ořechy s jemnou, sladkou chutí. Pocházejí převážně ze Severní Ameriky, konkrétně ze států jako...
Hořčice bílá mletá
Jednodruhové koření
Hořčice bílá je semínko rostliny hořčice seté. Má štiplavou chuť, používá se k výrobě pokrmové hořčice, do nakládaných okurek a...
Anýz mletý
Jednodruhové koření
Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Anýz celý
Jednodruhové koření
Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...