Houbová smaženice BIO
Bio koření
Po krásném výletě do lesa není nic lepšího než si připravit vynikající houbovou smaženici. Tato speciálně připravená směs koření na...
Tzatziki BIO
Bio koření
Tato směs koření na tzatziki přináší autentickou chuť řecké kuchyně přímo na váš talíř. Dokonale vyvážená směs kombinuje klasické...
Dárková sada Japonské čaje / Manga edice
Dárkové sady čajů
Odhalte s námi magii zeleného čaje v limitované edici, která oslavuje bohatou kulturu a styl japonských manga komiksů...
Dárková sada Japonské čaje
Dárkové sady čajů
Japonsko, země vycházejícího slunce, je domovem mistrovského umění čajového obřadu a místo, kde čaj neznamená jen nápoj, ale celou...
Sada koření na grilování - Afrika
Dárkové sady koření
V Africe narazíte jak na divokou džungli, kam nevkročila lidská noha, tak i na moderní mnohamilionové metropole...
Sada koření na grilování - Evropa
Dárkové sady koření
Rozmanitost evropské kuchyně je stejně pestrá, jako jazyky, kterými se zde hovoří. A nejen hovoří, ale především ochutnávají...
Kari Mauritius
Směsi koření
Mauritius je známý pro svou bohatou a rozmanitou kuchyni s vlivy z Indie, Číny, Evropy a Afriky vytvářejí jedinečnou směs chutí,...
Genmaicha Miyazaki Japonsko BIO
Zelené čaje
Originální japonský čaj Genmaicha je kombinace zeleného čaje sencha a pražené hnědé rýže. V japonštině genmai znamená hnědá rýže a...
Grilovaný sýr BIO
Bio koření
Toto koření můžete použít jak na klasický grilovaný hermelín, tak i na další druhy sýrů jako např. na feta nebo třeba oblíbené...
Pískavice modrá mletá
Jednodruhové koření
Modrá pískavice je velmi oblíbená v gruzínské, rakouské a švýcarské kuchyni. Její chuť je velmi pikantní a hořko-kyselá,...
Kurkuma BIO
Bio koření
Tato kurkuma pochází z ekologického zemědělství, což zaručuje vysokou kvalitu a čistotu....
Koriandr celý BIO
Bio koření
Koriandr má příjemnou kořennou chuť a vůni, využívá se plod, list i kořen. Nažloutlá celá zrnka koriandru jsou nejaromatičtější z...
Kmín český celý BIO
Bio koření
Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Kurkuma drcená
Jednodruhové koření
Drcená kurkuma se obvykle nejprve opraží společně s dalším kořením, čímž směs koření získá novou výraznější kombinaci chutí....
Zatar
Směsi koření
Arabský Zatar smíchaný s olivovým olejem se používá k ochucení pečeného chleba....
Datle Medjool čerstvé
Ořechy a laskominy
Svou výjimečnou pozici si tento druh datlí vysloužil díky svým třem hlavním nej-: jsou ze všech datlí největší, nejsladší a mají...
Fenykl mletý
Jednodruhové koření
Mletý fenykl se používá k ochucení polévek, do omáček, při pečení sladkého pečiva, chleba, na vepřovou pečeni, do nádivky drůbeže,...
Ajowan
Jednodruhové koření
Ajowan (Adžvan), též u nás známý jako koptský kmín, se v indické kuchyni obvykle praží či smaží na přepuštěném másle ghí, aby se...
Sezamové semínko černé
Ořechy a laskominy
Tobolky sezamu obsahují semena různých barev v závislosti na odrůdě. Černý sezam je výraznější na chuti než jeho světlejší...
Tandoori Masála
Směsi koření
Stačí namarinovat kuřecí kousky, křídla nebo stehna ve směsi jogurtu a koření. Poté grilujte nebo pečte, abyste získali lahodný...
Aglio peperoncini
Směsi koření
Italské středně ostré koření na špagety i jiné těstoviny, pizzu, saláty, grilovanou zeleninu nebo do marinád na grilované maso....
Slunečnice loupaná
Ořechy a laskominy
Slunečnicová semínka jsou oblíbená nejen u ptáků, ale také u lidí. Jsou to semínka rostliny slunečnice, která je známá svým...
Šalvěj
Bylinky
Šalvěj je aromatická bylina známá jako koření a léčivka již od starověku. V USA se používá na vepřové maso a klobásy, v Anglii je...
Genmaicha Japonsko
Zelené čaje
Japonský zelený čaj s praženou rýží. Býval to čaj chudých japonských farmářů, dnes se stal oblíbeným nápojem milovníků zelených...
Káva bez kofeinu
Káva Arabica
Tato káva bez kofeinu se vyrábá z kolumbijské kávy, která vyniká jemnou kyselostí a o něco intenzivnější hořkou příchutí s výraznou...
Kmín český drcený
Jednodruhové koření
Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Pracharanda papriková
Směsi koření
Vyvážená zeleninová směs typu Vegeta, která neobsahuje glutaman ani žádné další chemické přísady. Je bez lepku a bez cukru...
Pracharanda polévková
Směsi koření
Vyvážená zeleninová směs typu Vegeta, která neobsahuje glutaman ani žádné další chemické přísady. Je bez lepku a bez cukru...
Bylinkové máslo
Směsi koření
Bylinkové máslo je výborné na steaky, ryby nebo bagety nebo i jen tak na chleba či brambory....
Bambova bylinková sůl
Směsi koření
Kořenící směs k ochucení polévek, zeleninových salátů, pomazánek, dresinků, omáček, rýže, luštěnin, pokrmů z vajec, brambor či...
Kurkuma
Jednodruhové koření
Kurkuma je klíčovou složkou tradiční indické kuchyně a je ceněna pro svou schopnost obohatit jídla o nezaměnitelnou chuť a barvu....
Koriandr mletý
Jednodruhové koření
Mletý koriandr má se svojí příjemnou kořeněnou chutí a vůní exotických dálek rozmanitou paletu uplatnění. Od sladkých perníčků a...
Koriandr celý
Jednodruhové koření
Koriandr má příjemnou kořennou chuť a vůni, využívá se plod, list i kořen. Nažloutlá celá zrnka koriandru jsou nejaromatičtější z...
Černucha
Jednodruhové koření
Černucha se užívá k ochucení chleba, k pečení drůbeže, vepřového a hovězího masa, na zeleninu, luštěniny. Má mírně ostrou chuť....
Kmín český mletý
Jednodruhové koření
Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Kmín český celý
Jednodruhové koření
Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Kardamom celý
Jednodruhové koření
Plody byliny kardamovníku obecného (zelená zrna) obsahují semena a jsou vysoce ceněným kořením. Kardamom (též nesprávně kardamon)...
Cibule mletá
Jednodruhové koření
Už žádné slzy při krájení čerstvé cibule a žádné překvapení velkými kousky cibule ve vašich pokrmech. S touto jemně mletou sušenou...