Mleté maso bylinkové
Směsi koření
Tato směs je určena do všech druhů mletého masa, karbanátků, sekané, kuliček z mletého masa, špízů apod....
Koření pěti vůní
Směsi koření
Směs pěti druhů koření, která se používá v Číně ke kořenění pečeného masa či drůbeže (např. populární pekingské kachny),...
Kari indické
Směsi koření
Středně pikantní klasická směs koření na přípravu indického kuřecího či vegetariánského kari....
Gyros bylinkový
Směsi koření
Decentně pálivá směs s příjemnou bylinkovou chutí tymiánu a rozmarýnu pro přípravu tradičního řeckého gyrosu, souvlaki a...
Grilovací koření Klasik
Směsi koření
Klasická vyvážená směs koření, bylinek a soli určená k rychlému a snadnému grilování každého masa, hodí se i na zeleninu....
Garam Masála
Směsi koření
Legendární indické koření, které se používá jak na maso, tak i ve vegetariánské kuchyni při přípravě polévek z luštěnin a zeleniny....
Dátá Chai Masála
Směsi koření
Koření k přípravě vynikajícího tradičního indického černého čaje s mlékem, který má povzbudivý účinek....
Čarodějka
Směsi koření
Čarovná kombinace 27 různých ingrediencí dokáže vykouzlit magickou mírně pálivou chuť masu připraveném jak na grilu nebo...
Bylinkové máslo
Směsi koření
Bylinkové máslo je výborné na steaky, ryby nebo bagety nebo i jen tak na chleba či brambory....
Biftekové koření
Směsi koření
Tato ostřejší směs koření je ideální na rychlou přípravu vynikajícího hovězího steaku, kterému se česky zkráceně říká bi...
Zázvor mletý
Jednodruhové koření
Zázvor je jedno z nejuniverzálnějších koření, které se v kuchyni neztratí. Má výraznou, pikantní chuť s citrusovým nádec...
Tymián
Jednodruhové koření
Tymián je malý, ale neuvěřitelně aromatický zázrak, který v kuchyni dokáže divy. Má výraznou, lehce nahořklou chuť s tón...
Skořice indonéská mletá
Jednodruhové koření
Tato mletá skořice se vyrábí ze sušené kůry skořicovníku pěstovaného v Indonésii. Na rozdíl od skořice cejlonské je její...
Skořice indonéská celá
Jednodruhové koření
Indonéská skořice pochází ze skořicovníku pěstovaného v tropických oblastech Indonésie a vyznačuje se tvrdší kůrou a sil...
Římský kmín mletý
Jednodruhové koření
Pokud milujete vůni orientálních jídel, římský kmín (nebo cumin) by vám v kuchyni rozhodně neměl chybět. Je základem ind...
Římský kmín celý
Jednodruhové koření
Římský kmín (anglicky cumin) je nepostradatelný v indické, arabské i mexické kuchyni. Najdete ho v karí, garam masále, c...
Rozmarýn
Jednodruhové koření
Rozmarýn je výrazně aromatická bylinka, která voní po borovici, kafru a citrusech. Sušené jehličkovité lístky mají zemit...
Pomerančová kůra mletá
Jednodruhové koření
Použití citrusů v různých receptech není žádná novinka. Ale sušená mletá pomerančová kůra je skvělý způsob, jak si tuhle...
Pískavice celá
Jednodruhové koření
Kdo se rád toulá vůněmi indické, arabské nebo severoafrické kuchyně, ten se s pískavicí určitě potkal. Možná jste na ní ...
Pepř zelený mletý
Jednodruhové koření
Zelený pepř má výraznou, ale přitom příjemně jemnou kořeněnou chuť s lehkým citrusovým a borovicovým nádechem....
Pepř zelený celý
Jednodruhové koření
Zelený pepř v celku si zachovává svou přirozenou svěžest a lehce travnaté aroma, které se během vaření postupně uvolňuje....
Pepř sečuánský mletý
Jednodruhové koření
Sečuánský pepř je naprosto jedinečné koření, které v kuchyni nejde přehlédnout. Nejde o klasický pepř, ale o tobolky keř...
Pepř růžový (červený) celý
Jednodruhové koření
Růžový pepř, často označovaný i jako červený pepř, přináší do kuchyně nečekanou kombinaci jemné ostrosti, ovocných tónů ...
Pepř černý celý
Jednodruhové koření
Černý pepř je jedno z nejpoužívanějších a nejuniverzálnějších koření na světě. Má ostrou, kořenitou chuť, která se nejpr...
Kajenský pepř mletý
Jednodruhové koření
Je to trochu matoucí, ale kajenský pepř není žádný pepř, ale mleté chilli papričky rodu cayenne. Název (v češtině se něk...
Pepř bílý citrónový
Směsi koření
Pepřově nakyslá chuť se skvěle hodí nejen na všechny druhy grilovaných či pečených mořských ryb a plodů, ale také na drů...
Pepř barevný
Směsi koření
Klasická směs červeného, zeleného, černého a bílého pepře je obohacená o sečuánský pepř. Sečuánský pepř je jedno z nejst...
Paprika vločky zelená
Jednodruhové koření
Pokud chcete jídlu dodat chuť, barvu i zajímavou texturu, tahle hrubě drcená zelená paprika je přesně pro vás....
Paprika uzená sladká
Jednodruhové koření
Tato paprika se tradičně udí na dubovém dřevě, díky čemuž získává nezaměnitelnou hlubokou kouřovou chuť s jemně nasládlými tóny....
Paprika vločky červená
Jednodruhové koření
Pokud hledáte výraznou červenou barvu a jemně sladkou paprikovou chuť, ale nechcete ostré chilli, tahle hrubě drcená čer...
Oregano
Jednodruhové koření
Jakmile se řekne oregano, hned si vybavíme vůni středomořské kuchyně, hlavně té italské. Bez něj by pizza nebyla pizza, ...
Nové koření mleté
Jednodruhové koření
Že se novému koření také staročesky říká všekoření (nebo anglicky allspice) rozhodně není náhoda. Když jej ochutnáte, uc...
Nové koření celé
Jednodruhové koření
Tyhle malé kuličky nesou přezdívku jamajský pepř, a není divu. Mají v sobě chuť trochu jako hřebíček, trochu jako skořic...
Muškátový ořech celý
Jednodruhové koření
Muškátový oříšek je opravdová klasika, která by neměla chybět v žádné dobře vybavené kuchyni. I když na první pohled vyp...
Levandulový květ
Bylinky
Levandule jako koření je oblíbená především ve francouzské kuchyni k nakládání sýrů, do džemů, ovocných kompotů, čajů a ...
Kurkuma
Jednodruhové koření
Kurkuma je klíčovou složkou tradiční indické kuchyně a je ceněna pro svou schopnost obohatit jídla o nezaměnitelnou chuť a barvu....
Křen mletý
Jednodruhové koření
Sušený mleltý křen si zachovává svou typickou štiplavost a výrazné aroma, díky kterým dokáže skvěle podtrhnout chuť jídla....
Koriandr mletý
Jednodruhové koření
Mletý koriandr má se svojí příjemnou kořeněnou chutí a vůní exotických dálek rozmanitou paletu uplatnění. Od sladkých pe...
Koriandr celý
Jednodruhové koření
Celá semena koriandru jsou nepostradatelným kořením v mnoha světových kuchyních. Mají jemně nahořklou, sladce kořenitou ...
Kari listy
Jednodruhové koření
Kari (curry) listy nejsou kari koření, jak by se mohlo zdát. Jsou to aromatické lístky stromu kari, které dodávají pokrm...
Kardamom mletý
Jednodruhové koření
Mletý kardamom je jedno z těch koření, které dokáže na talíři úplné zázraky. Vůně je intenzivní, citrusově nasládlá, s k...
Kardamom celý
Jednodruhové koření
Kardamomová zrnka jsou malá aromatická semínka schovaná uvnitř zelených tobolek kardamomu. Právě tato semínka nesou větš...
Chilli Bird's Eye celé
Jednodruhové koření
Od klidných vesnických kuchyní v Ugandě, až po rušné pouliční trhy v Bangkoku, chilli Bird's Eye je už dlouho přísadou, ...
Hořčice bílá mletá
Jednodruhové koření
Mletá hořčice bílá je skvělý způsob, jak získat intenzivní chuť hořčičného semínka bez nutnosti jeho drcení. Jemný práše...
Hořčice bílá celá
Jednodruhové koření
Hořčičné semínko patří mezi ta nejnenápadnější, ale zároveň nejúčinnější koření v kuchyni. Má jemně hořkosladkou chuť s ...
Čertovo lejno s kurkumou
Směsi koření
Hlavní složkou této směsi je asafoetida, což je pryskyřice z kořenů tropických stromů rodu Ferula. Pro svou velmi specif...
Cibule sušená řezaná
Jednodruhové koření
Sušená cibule přináší do kuchyně pohodlí bez kompromisů v chuti. Když máte po ruce sušenou cibuli, můžete kdykoliv okamž...
Badyán mletý
Jednodruhové koření
Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názve...
Badyán celý
Jednodruhové koření
Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názve...
Anýz mletý
Jednodruhové koření
Jemně namletý, sladký, voňavý a připomínající lékořici, takový je mletý anýz. Oproti celým semínkům působí rychleji, jeh...