Výsledek hledání textu Any

Hledaný text Any jsme našli v těchto produktech

bio koření: Anýz celý BIOAnýz celý BIOKdyž otevřete sáček s anýzem a přivoníte, hned je vám jasné, že tohle nebude jen tak ledajaké koření. Sladká vůně, která připomíná lékořicové bonbony, je v...Skladem36 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Anýz celýAnýz celýAnýz je koření, které má sílu. Jeho aroma je sladké jako bonbón, ale přitom trochu štiplavé, s lehkým závanem lékořice a dotekem pepře. Hodí se k masu i do...Skladem36 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Anýz mletýAnýz mletýJemně namletý, sladký, voňavý a připomínající lékořici, takový je mletý anýz. Oproti celým semínkům působí rychleji, jeho chuť se uvolňuje okamžitě a snadno se...Skladem30 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Bonbóny anýzové s fenyklemBonbóny anýzové s fenyklemBylinné bonbóny s anýzem a fenyklem jsou skvělou volbu pro ty, kteří hledají sladkou pochoutku, která zároveň podporuje zdraví. Tyto bonbóny kombinují příjemnou...Skladem59 Kč / 100 gVybrat balení bio koření: Fenykl celýFenykl celýFenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy. Kromě kuchyně se též s oblibou...Skladem35 Kč / 50 gVybrat balení bio koření: ZažíváníZažíváníTento bylinkový čaj napomáhá normální činnosti trávicího systému, správné funkci jater a střev. Složení: máty peprná list, heřmánek květ, anýz plod, fenykl plod,...Skladem94 Kč / 50 gVybrat balení bio koření: Rooibos Chai Masála BIORooibos Chai Masála BIOTento Rooibos Chai Masála je organický čaj, který krásně skloubí sladké a kořeněné chutě. Je zajímavou a chuťově vynikající alternativou k tradičním čajům i kávě.Skladem69 Kč / 50 gVybrat balení bio koření: Zelený čaj Chai Masála BIOZelený čaj Chai Masála BIOTento váýjimečný čaj spojuje svěží chuť zelených čajů Sencha a Chun Mee, které jsou známé svou jemnou chutí a bohatstvím antioxidantů, s exotickým kořeními jako je...Skladem84 Kč / 50 gVybrat balení bio koření: Badyán celý BIOBadyán celý BIOVe starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star anise, tedy hvězdicový anýz. I když...Skladem50 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Fenykl celý BIOFenykl celý BIOTahle malá zelenkavá semínka mají překvapivě výraznou chuť, která je lehce nasládlá, připomínající anýz, s jemným bylinkovým dozvukem. Celý fenykl je ideální na...Skladem40 Kč / 50 gVybrat balení bio koření: Chlebové koření BIOChlebové koření BIOKlasická směs BIO koření na pečení pravého českého domácího chleba a jiného chlebového pečiva.Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Kmín český celý BIOKmín český celý BIOKmín je koření, bez kterého by česká kuchyně nebyla to, co je. Má výraznou kořenitou chuť s jemnými tóny oříšků, citrusů a anýzu, která se krásně rozvine během...Skladem32 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Koriandr celý BIOKoriandr celý BIOCelá semínka koriandru jsou nenápadná, ale v kuchyni dovedou velké věci. Jakmile je nasucho opražíte, rozvoní se tóny pomerančové kůry, sladkého koření a...Skladem36 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Pepř sečuánský Timut celý BIOPepř sečuánský Timut celý BIONepálská varianta sečuánského pepře, která se též nazývá Timut, roste v divokých částech Himalájí, kde je v nadmořské výšce přes 2 000 metrů ručně sbírají a suší...Dočasně vyprodáno56 Kč / 20 g bio koření: AjowanAjowanAjowan (adžvan), známý také jako koptský kmín, je koření s výraznou chutí a ještě intenzivnější vůní. Připomíná tymián, ale má ostřejší, koncentrovanější charakter...Skladem32 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Badyán celýBadyán celýVe starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star anise, tedy hvězdicový anýz. I když...Skladem46 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Badyán celý výběrovýBadyán celý výběrovýRučně vybírané ty nejkrásnější hvězdičky badyánu ať už na výrobu adventního věnce nebo pro jiné dekorativní účely. Hvězdicový badyán totiž není jen voňavé koření,...Skladem45 Kč / 5 ksDo košíku bio koření: Badyán mletýBadyán mletýVe starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star anise, tedy hvězdicový anýz. I když...Skladem42 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: EstragonEstragonEstragon je jedno z nejvýznamnějších koření, které přináší kouzlo francouzské kuchyně přímo na váš stůl. Tato aromatická bylinka je známá pro svou jemnou,...Skladem60 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Fenykl mletýFenykl mletýJemně mletý fenykl v sobě ukrývá typickou, nasládlou vůni s tóny anýzu a lékořice, která umí v kuchyni krásně zaoblit chutě, a to jak ve sladkých, tak i slaných...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Kari listyKari listyKari (curry) listy nejsou kari koření, jak by se mohlo zdát. Jsou to aromatické lístky stromu kari, které dodávají pokrmům jedinečnou vůni a jemně kořenitou chuť.Skladem29 Kč / 5 gVybrat balení bio koření: KerblíkKerblíkKerblík je jedna z nejjemnějších bylinek, která v kuchyni dokáže vytvořit krásně svěží a lehce nasládlý podtón s tóny petržele a anýzu. Oproti čerstvému kerblíku je...Skladem32 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Kmín český celýKmín český celýKmín je tradiční koření, které patří na český stůl stejně neodmyslitelně jako chleba nebo pečené maso. Má výraznou kořenitou chuť s lehce oříškovým, citrusovým a...Skladem24 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Kmín český mletýKmín český mletýMletý kmín je klasika české kuchyně, která nesmí chybět v žádné poličce s kořením. Na rozdíl od celého kmínu se u mleté varianty jeho chuť a vůně uvolňují okamžitě,...Skladem24 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Koriandr celýKoriandr celýCelá semínka koriandru jsou nepostradatelnou součástí mnoha světových kuchyní. Mají jemně nahořklou, sladce kořenitou chuť s nádechem pomerančové kůry, která skvěle...Skladem28 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Koriandr listKoriandr listSušené drcené listy koriandru v kuchyni nahradí čerstvý koriandr, který je u nás hůře dostupný. Jednu lžíci sušených listů koriandru použijte místo hrsti čerstvých...Skladem46 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Koriandr mletýKoriandr mletýKoriandr patří mezi ten typ koření, který hned všechno rozvoní. Jeho jemně sladká chuť s citrusovým podtónem krásně zapadne do sladkých i slaných receptů od perníku...Skladem28 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Pepř sečuánský celýPepř sečuánský celýSečuánský pepř je jedno z nejvýraznějších a nejzajímavějších asijských koření. I když se mu říká pepř, ve skutečnosti nejde o plod pepřovníku, ale o tobolky keře...Skladem44 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Pepř sečuánský mletýPepř sečuánský mletýSečuánský pepř je naprosto jedinečné koření, které v kuchyni nejde přehlédnout. Nejde o klasický pepř, ale o tobolky keře žlutodřevu peprného, které mají jemně...Skladem44 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Chlebové kořeníChlebové kořeníKlasická směs koření na pečení pravého českého domácího chleba a jiného chlebového pečiva.Skladem36 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Koření pěti vůníKoření pěti vůníSměs pěti druhů koření, která se používá v Číně ke kořenění pečeného masa či drůbeže (např. populární pekingské kachny), ryb, plodů moře i zeleniny a k ochucení...Skladem57 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: KuskusKuskusMáte-li rádi kuskus a chuť exotické kuchyně, rozhodně vyzkoušejte tuto směs koření pro přípravu jak zeleninového, tak i masového kuskusu v marockém stylu. Pokud...Skladem36 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Perníkové kořeníPerníkové kořeníKoření je ideální nejen na přípravu klasického nadýchaného perníku, koláčů nebo buchet s perníkovou příchutí, ale též se skvěle hodí na vánoční perníčky a čajové...Skladem36 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Punčové koření tyrolskéPunčové koření tyrolskéTyrolský punč je zimní klasika, jejíž tajemství spočívá ve správné směsi aromatického koření. Badyán je známý svými silnými anýzovými tóny, které okamžitě...Skladem54 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Vánoční sušenkyVánoční sušenkyPřipravte své vánoční sušenky s jedinečnou směsí tradičního vánočního koření, která je pečlivě vybráno tak, aby dodalo vašemu cukroví ten pravý vánoční...Skladem64 Kč / 40 gVybrat balení

Hledaný text Any jsme našli v těchto článcích

20 skvělých tipů na úžasné svařáky20 skvělých tipů na úžasné svařákyJsou věci, které k zimě prostě patří. Teplé ponožky, příjemná večeře a hrnek horkého svařeného vína, co zahřeje ruce i náladu. Jenže zatímco ponožky si člověk natáhne i poslepu, u svařáku se vyplatí trochu přemýšlet. Ne každé víno touží skončit ve vroucí lázni s hřebíčkem a ne každé koření má tu čest být v něm povařené.Pokračovat Jak namíchat perníkové kořeníJak namíchat perníkové kořeníPřipravit si domácí směs perníkového koření může být skvělý způsob, jak si přizpůsobit chutě a experimentovat s různými druhy koření. Pokud se však nechcete zdržovat mícháním, můžete si koupit naše hotové dokonale vyvážené perníkové koření.Pokračovat Perník a jeho peprná historiePerník a jeho peprná historieKdo by neznal perník, který dnes považujeme za neodmyslitelnou součást vánočního pečení. Jeho historie však sahá mnohem hlouběji do minulosti, než by se mohlo zdát. Od kořenů ve starověkých civilizacích až po jeho současnou podobu – perník si získal popularitu napříč kulturami a epochami.Pokračovat Ajowan (video)Ajowan (video)Ajowan, známý také jako kopský kmín, je intenzivní koření s chutí podobnou anýzu a oregánu, které se pěstuje především v Indii a dalších asijských zemích.Pokračovat Jak rozdělujeme kořeníJak rozdělujeme kořeníKoření, to jsou takoví malí kouzelníci v našich kuchyních, kteří nám denně pomáhají. Stačí přidat špetku a mávnutím kouzelného proutku přidají jídlu barvu, chuť i vůni. Ale co to vlastně koření je? Jednoduše řečeno, jedná se o různé části rostlin, které se používají k ochucení a dochucení jídel.Pokračovat Domácí barbecue omáčkyDomácí barbecue omáčkyJestli rádi grilujete, tak byste si rozhodně měli vyzkoušet vyrobit vlastní domácí barbecue omáčku. Je to překvapivě jednoduché a budete sklízet obdivné pohledy od všech hostů, až se vás někdo zeptá: „Ta barbecue omáčka je fakt výborná, kde jsi koupil?“ a vy ležérně odpovíte „Barbecue omáčky si dělám jedině sám".Pokračovat Umění pražení kořeníUmění pražení kořeníOkouzlující svět indické kuchyně je symfonií chutí, kterou často rozehrává koření. Ovšem aby byl tento koncert dokonalý, běžně se koření nejprve opraží. Tato technika, která je nedílnou součástí bezpočtu indických jídel, odemyká doslova aromatický vesmír, který dodává jídlu nové dimenze.Pokračovat 20 nejoblíbenějších koření italské kuchyně20 nejoblíbenějších koření italské kuchyněItálie, země romantiky, umění a historie, je proslulá svou vynikající kuchyní. V srdci italské gastronomie se skrývá tajná pokladnice koření, která oživuje chutě a vůně světově proslavených jídel.Pokračovat Dokonalé kuchařské umění s estragonemDokonalé kuchařské umění s estragonemI když v české kuchyni estragon patří spíše k neznámému koření, ve francouzské kuchyni se řadí k vrcholu gastronomie. Tato aromatická bylinka se může použít jak čerstvá, tak i sušená a její lehce nahořklou chuť najdeme ve všech možných druzích jídel od salátů až po grilované ryby a drůbež. Takže, pokud chcete ochutnat něco nového, pokračujte ve čtení.Pokračovat Jaké jsou druhy kmínu?Jaké jsou druhy kmínu?Že kmín patří k nejznámějšímu druhu koření používaném v české kuchyni asi nikoho nemusíme dlouho přesvědčovat. Znáte ale všechny druhy kmínů, se kterými se můžeme v kuchyni setkat? Když v kuchařce v seznamu ingrediencí narazíte na kmín, hned víte, že se bude jednat o klasický "náš" český kmín.Pokračovat Vše o českém kmínuVše o českém kmínuKmín je jedno z mála koření, které nás většinou provází už od narození, protože velmi příznivě působí na zažívání a tak jej používají maminky společně s fenyklem při kojení.Pokračovat Tip #45: Jaké koření nesmí v kuchyni chybětTip #45: Jaké koření nesmí v kuchyni chybětAť už právě zařizujete novou kuchyň nebo rozšiřujete své stávající zásoby koření, připravili jsme pro vás detailní přehled, který vám pomůže vybrat ty nejdůležitější a nejpoužívanější druhy koření a můžete se tak snadno rozhodnout jaké základní koření byste měli mít doma.Pokračovat Rychlá ryba na ajowanuRychlá ryba na ajowanuAjowan patří ke koření, které je v našich kuchyních téměř neznámé, i když první zmínky o něm na území Evropy najdeme již v polovině 16. století. Domovinou ajowanu je Indie, Střední východ a severní Afrika. Jeho chuť je nahořklá a štiplavá, připomínající anýz nebo oregano.Pokračovat Kuřecí kousky s červenou čočkou a estragonemKuřecí kousky s červenou čočkou a estragonemBylinka estragon byla známá již ve starověkém Egyptě, kde se používala především k náboženským účelům a v léčitelství. I staří Řekové používali tuto bylinku pro magické účely a pro její hadovitý tvar kořenů věřili, že dokáže vyléčit uštknutí jedovatých hadů. Do evropské kuchyně estragon vtrhl s mongolskou invazí až ve 13.Pokračovat Přírodní repelenty z kořeníPřírodní repelenty z kořeníZačíná nejen grilovací sezóna, ale i období komárů, klíšťat a dalšího obtížného hmyzu. To u nás v obchodě poznáme i podle toho, že výrazně stoupne zájem o jinak spíše zimní koření, jako je třeba hřebíček.Pokračovat

Hledaný text Any jsme nalezli v těchto kategoriích

Jednodruhové koření Koření indické kuchyně Koření na čínu Koření na pečené maso Koření orientální kuchyně Koření čínské kuchyně Koření do sladkých jídel Koření balkánské kuchyně Koření při dietě Bio koření Ořechy a laskominy

Sledujte nás na sociálních sítích, ať vám nic neunikne :-)

Facebook Instagram Instagram
Nákupní košík
Váš košík je zatím prázdný

U objednávek nad 1 500 Kč je poštovné zdarma.

Informace o dopravě a platbě

Pro doručení na Slovensko Slovensko prosím objednávajte na kralovstvochuti.sk.