Anýz celý BIO
Bio koření
Když otevřete sáček s anýzem a přivoníte, hned je vám jasné, že tohle nebude jen tak ledajaké koření. Sladká vůně, která...
Anýz celý
Jednodruhové koření
Anýz je koření, které má sílu. Jeho aroma je sladké jako bonbón, ale přitom trochu štiplavé, s lehkým závanem lékořice a...
Anýz mletý
Jednodruhové koření
Jemně namletý, sladký, voňavý a připomínající lékořici, takový je mletý anýz. Oproti celým semínkům působí rychleji, jeh...
Bonbóny anýzové s fenyklem
Ořechy a laskominy
Bylinné bonbóny s anýzem a fenyklem jsou skvělou volbu pro ty, kteří hledají sladkou pochoutku, která zároveň podporuje zdraví....
Fenykl celý
Bylinky
Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy....
Zažívání
Bylinkové
Tento bylinkový čaj napomáhá normální činnosti trávicího systému, správné funkci jater a střev. Složení: máty peprná lis...
Rooibos Chai Masála BIO
Rooibos
Tento Rooibos Chai Masála je organický čaj, který krásně skloubí sladké a kořeněné chutě. Je zajímavou a chuťově vynikaj...
Zelený čaj Chai Masála BIO
Zelené čaje s příchutí
Tento váýjimečný čaj spojuje svěží chuť zelených čajů Sencha a Chun Mee, které jsou známé svou jemnou chutí a bohatstvím...
Badyán celý BIO
Bio koření
Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názve...
Fenykl celý BIO
Bio koření
Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy....
Chlebové koření BIO
Bio koření
Klasická směs BIO koření na pečení pravého českého domácího chleba a jiného chlebového pečiva....
Kmín český celý BIO
Bio koření
Kmín je koření, bez kterého by česká kuchyně nebyla to, co je. Má výraznou kořenitou chuť s jemnými tóny oříšků, citrusů...
Koriandr celý BIO
Bio koření
Koriandr má příjemnou kořennou chuť a vůni, využívá se plod, list i kořen. Nažloutlá celá zrnka koriandru jsou nejaromat...
Pepř sečuánský Timut celý BIO
Bio koření
Nepálská varianta sečuánského pepře, která se též nazývá Timut, roste v divokých částech Himalájí, kde je v nadmořské vý...
Ajowan
Jednodruhové koření
Ajowan (Adžvan), též u nás známý jako koptský kmín, se v indické kuchyni obvykle praží či smaží na přepuštěném másle ghí...
Badyán celý
Jednodruhové koření
Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názve...
Badyán celý výběrový
Jednodruhové koření
Ručně vybírané ty nejkrásnější hvězdičky badyánu ať už na výrobu adventního věnce nebo pro jiné dekorativní účely....
Badyán mletý
Jednodruhové koření
Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názve...
Estragon
Jednodruhové koření
Estragon je jedno z nejvýznamnějších koření, které přináší kouzlo francouzské kuchyně přímo na váš stůl. Tato aromatická...
Fenykl mletý
Jednodruhové koření
Mletý fenykl se používá k ochucení polévek, do omáček, při pečení sladkého pečiva, chleba, na vepřovou pečeni, do nádivk...
Kari listy
Jednodruhové koření
Kari (curry) listy nejsou kari koření, jak by se mohlo zdát. Jsou to aromatické lístky stromu kari, které dodávají pokrm...
Kerblík
Jednodruhové koření
Kerblík je jedna z nejjemnějších bylinek, která v kuchyni dokáže vytvořit krásně svěží a lehce nasládlý podtón s tóny pe...
Kmín český celý
Jednodruhové koření
Kmín je tradiční koření, které patří na český stůl stejně neodmyslitelně jako chleba nebo pečené maso. Má výraznou kořen...
Kmín český mletý
Jednodruhové koření
Mletý kmín je klasika české kuchyně, která nesmí chybět v žádné poličce s kořením. Na rozdíl od celého kmínu se u mleté ...
Koriandr celý
Jednodruhové koření
Celá semena koriandru jsou nepostradatelným kořením v mnoha světových kuchyních. Mají jemně nahořklou, sladce kořenitou ...
Koriandr list
Jednodruhové koření
Sušené drcené listy koriandru v kuchyni nahradí čerstvý koriandr, který je u nás hůře dostupný. Jednu lžíci sušených lis...
Koriandr mletý
Jednodruhové koření
Mletý koriandr má se svojí příjemnou kořeněnou chutí a vůní exotických dálek rozmanitou paletu uplatnění. Od sladkých pe...
Pepř sečuánský celý
Jednodruhové koření
Sečuánský pepř je jedno z nejvýraznějších a nejzajímavějších asijských koření. I když se mu říká pepř, ve skutečnosti ne...
Pepř sečuánský mletý
Jednodruhové koření
Sečuánský pepř je naprosto jedinečné koření, které v kuchyni nejde přehlédnout. Nejde o klasický pepř, ale o tobolky keř...
Chlebové koření
Směsi koření
Klasická směs koření na pečení pravého českého domácího chleba a jiného chlebového pečiva....
Koření pěti vůní
Směsi koření
Směs pěti druhů koření, která se používá v Číně ke kořenění pečeného masa či drůbeže (např. populární pekingské kachny),...
Kuskus
Směsi koření
Máte-li rádi kuskus a chuť exotické kuchyně, rozhodně vyzkoušejte tuto směs koření pro přípravu jak zeleninového, tak i ...
Perníkové koření
Směsi koření
Koření je ideální nejen na přípravu klasického nadýchaného perníku, koláčů nebo buchet s perníkovou příchutí, ale též se...
Punčové koření tyrolské
Směsi koření
Tyrolský punč je zimní klasika, jejíž tajemství spočívá ve správné směsi aromatického koření. Badyán je známý svými siln...
Vánoční sušenky
Směsi koření
Připravte své vánoční sušenky s jedinečnou směsí tradičního vánočního koření, která je pečlivě vybráno tak, aby dodalo v...