Výsledek hledání textu čínsk

Hledaný text čínsk jsme našli v těchto produktech

Čínská kuchyně

Čínská kuchyně

Směsi koření

Směs k přípravě čínských pokrmů. Základní postup: Nakrájené maso naložíme se směsí koření a oleje. Orestujeme na oleji, když maso...
Fenykl celý

Fenykl celý

Bylinky

Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy...
Zázvor řezaný

Zázvor řezaný

Bylinky

Kořen zázvoru je oblíbený především v indické a čínské kuchyni. Používá se k ochucení pokrmům z drůbeže, hovězího a dalších mas...
Shou Mei - Čaj dlouhověkosti

Shou Mei - Čaj dlouhověkosti

Bílé a žluté čaje

Tento bílý čaj z čínské provincie Fujian se pro svou rezavou barvu čajových lístků a pupenů nazývá obočí dlouhověkosti...
Dárková sada zelených čajů

Dárková sada zelených čajů

Čajové sady

Prozkoumejte s touto sadou tajemství čínské čajové kultury, která se rozvíjela po tisíciletí. Od vznešeného a silného Nebeského...
Pu-Erh Karma

Pu-Erh Karma

Černé čaje s příchutí

Tento ochucený tradiční čínský čaj Pu-Erh, je fascinující směs, která dokonale spojuje hloubku a zemité tóny Pu-Erh s jemnými a...
Pu-Erh Wellness Guarana

Pu-Erh Wellness Guarana

Černé čaje s příchutí

Pu-Erh Wellness Guarana je unikátní směs čaje, která spojuje tradiční čínský čaj Pu-Erh s energizující silou guarany a oživujícími...
Darjeeling first flush Bannockburn

Darjeeling first flush Bannockburn

Černé čaje

Bannockburn je jednou z nejstarších čajových zahrad v indické oblasti Darjeeling, která byla založena v roce 1850...
Golden Yunnan FOP

Golden Yunnan FOP

Černé čaje

Tento čaj pochází z čínské provincie Yunnan, hornaté oblasti s průměrnou nadmořskou výškou 1980 metrů a chladným podnebím...
Pu-Erh

Pu-Erh

Černé čaje

Pu-Erh je tradiční čínský čaj, pěstuje se v provincii Yunnan, která je známá svým specifickým klimatem a průměrnou nadmořskou...
Pu-Erh Mini Tou Cha

Pu-Erh Mini Tou Cha

Černé čaje

Pu-Erh Mini Tou Cha, v Číně něžně nazývaný Xiao Tuocha nebo „čaj do misky“, je dokonalým příkladem toho, jak může stará tradice...
Oolong Formosa

Oolong Formosa

Oolong

Oolong je označení pro skupinu polozelených čínských čajů, které charakterizuje tradiční způsob zpracování, zahrnující zavadání...
Oolong mléčný

Oolong mléčný

Oolong

Oolong je označení pro skupinu polozelených čínských čajů, které charakterizuje tradiční způsob zpracování, zahrnující zavadání...
Oolong Se Chung

Oolong Se Chung

Oolong

Oolong je označení pro skupinu polozelených čínských čajů, které charakterizuje tradiční způsob zpracování, zahrnující zavadání...
Vánoční čaj ovocný

Vánoční čaj ovocný

Ovocné čaje

Ovocný čaj s ibiškem s kouzelnou pomerančovou chutí a vůní koření. Složení: ibišek súdánský květ, rozinky, šípek, pomerančová kůra...
Yerba Mate Šamanův oheň

Yerba Mate Šamanův oheň

Yerba Mate

Varianta praženého mate ochuceného kořením a pomerančem. Obsah kofeinu: střední...
Dračí studna

Dračí studna

Zelené čaje

Klasický čínský čaj Lung Ching je proslulý dlouhými a plochými listy. Nálev má žlutou barvu, jemnou vůni a lehce nasládlou chuť...
Gunpowder Nebeský chrám

Gunpowder Nebeský chrám

Zelené čaje

Nejkvalitnější čínský Gunpowder. Čaj gunpowder (střelný prach) se v Číně nazývá Zhu cha (perlový čaj). Pravidelné, tmavě zelené...
Pu-Erh zelený

Pu-Erh zelený

Zelené čaje

Pu-Erh je tradiční čínský čaj, pěstuje se v provincii Yunnan, která je známá svým specifickým klimatem a průměrnou nadmořskou...
Sencha Čína

Sencha Čína

Zelené čaje

Původně japonská sencha je stále více pěstována i na čínských plantážích. Čaj má světlý, žlutozelený nálev a mírně svíravou, jemnou...
Zelený čaj s jasmínem

Zelený čaj s jasmínem

Zelené čaje s příchutí

Zelený čínský čaj s jasmínovými květy, má příjemně natrpklou chuť, opojnou jasmínovou vůni a je velmi povzbudivý...
Zelený šnek

Zelený šnek

Zelené čaje

Zelený šnek neboli Green Snail je jeden z nejcennějších čínských zelených čajů s omezenou produkcí. Pěstuje se v hornaté oblasti na...
Anýz celý BIO

Anýz celý BIO

Bio koření

Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Badyán celý BIO

Badyán celý BIO

Bio koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Citronová kůra drcená BIO

Citronová kůra drcená BIO

Bio koření

Sušená citronová kůra je vynikající na ryby, do pomazánek, marinád nebo do čínské kuchyně. Kromě zmíněných ryb a mořských plodů se...
Fenykl celý BIO

Fenykl celý BIO

Bio koření

Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy...
Pepř sečuánský Timut celý BIO

Pepř sečuánský Timut celý BIO

Bio koření

Nepálská varianta sečuánského pepře, která se též nazývá Timut, roste v divokých částech Himalájí, kde je v nadmořské výšce přes 2...
Pomerančová kůra drcená BIO

Pomerančová kůra drcená BIO

Bio koření

Obzvláště v čínské kuchyni má pomerančová kůra a její chuť prakticky nezastupitelnou úlohu. Najdeme ji v receptech na omáčky,...
Skořice cejlonská celá BIO

Skořice cejlonská celá BIO

Bio koření

Kůra skořice cejlonské je, na rozdíl od u nás nejvíce rozšířené skořice čínské, měkká jako papír a její chuť mnohem jemnější a díky...
Skořice cejlonská mletá BIO

Skořice cejlonská mletá BIO

Bio koření

Skořice cejlonská má, na rozdíl od u nás nejvíce známé skořice čínské, kůru měkkou jako papír a její chuť mnohem jemnější...
Skořice indonéská celá BIO

Skořice indonéská celá BIO

Bio koření

Skořice se používá jak do slaných masitých jídel čínské a indické kuchyně, tak i do sladkých pokrmů. Vše, co se sladí cukrem,...
Skořice indonéská mletá BIO

Skořice indonéská mletá BIO

Bio koření

Skořice se používá jak do sladkých pokrmů, tak také do slaných masitých jídel čínské a indické kuchyně. Skořicí můžete ochutit...
Zázvor mletý BIO

Zázvor mletý BIO

Bio koření

Zázvor je koření získávané z oddenků rostliny zázvoru lékařského. Používá se především v indické a čínské kuchyni do slaných i...
Sada koření - Pepře celého světa

Sada koření - Pepře celého světa

Dárkové sady koření

Výběrová degustační sada 12 různých pepřů v kovových kořenkách. Sada má rozměr 22 x 17 cm. Jednotlivé kořenky mají průměr 5 cm a...
Anýz celý

Anýz celý

Jednodruhové koření

Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Anýz mletý

Anýz mletý

Jednodruhové koření

Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Badyán celý

Badyán celý

Jednodruhové koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Badyán celý výběrový

Badyán celý výběrový

Jednodruhové koření

Ručně vybírané ty nejkrásnější hvězdičky badyánu ať už na výrobu adventního věnce nebo pro jiné dekorativní účely...
Badyán mletý

Badyán mletý

Jednodruhové koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Citronová kůra drcená

Citronová kůra drcená

Jednodruhové koření

Sušená nesířená citronová kůra jemně drcená je vhodná na ryby, do pomazánek, marinád nebo do čínské kuchyně. Příjemně ochutí i čaje...
Citronová kůra mletá

Citronová kůra mletá

Jednodruhové koření

Citronovou kůru používáme v české kuchyni tradičně do těst a k masu (především rybám), kterým dodá citronovou příchuť...
Estragon

Estragon

Jednodruhové koření

Estragon je jedno z nejvýznamnějších koření, které přináší kouzlo francouzské kuchyně přímo na váš stůl. Tato aromatická bylinka je...
Fenykl mletý

Fenykl mletý

Jednodruhové koření

Mletý fenykl se používá k ochucení polévek, do omáček, při pečení sladkého pečiva, chleba, na vepřovou pečeni, do nádivky drůbeže,...
Chilli Carolina Reaper drcené

Chilli Carolina Reaper drcené

Jednodruhové koření

Celosvětově nejpálivější chilli papričky na trhu Carolina Reaper doporučujeme spíše zkušeným milovníkům pekla na jazyku...
Chilli Habanero celé

Chilli Habanero celé

Jednodruhové koření

Chiil papričky Habanero dosahují průměrné pálivosti 250 000 Scovilleho jednotek pálivosti (SHU). Kombinace jejich pálivosti a...
Chilli Habanero drcené

Chilli Habanero drcené

Jednodruhové koření

Chiil papričky Habanero dosahují průměrné pálivosti 250 000 Scovilleho jednotek pálivosti (SHU). Kombinace jejich pálivosti a...
Chilli Habanero mleté

Chilli Habanero mleté

Jednodruhové koření

Jemně mleté vysoce pálivé chilli papričky (pálivost 250 000 SHU). S opatrností přidávejte do pálivých mexických omáček, do polévek,...
Chilli Naga Bhut Jolokia

Chilli Naga Bhut Jolokia

Jednodruhové koření

Chilli paprička Naga Bhut Jolokia byla dlouhou dobu (až do roku 2007) se svou pálivostí 1 000 000 SHU (jednotka pálivosti) uznávána...
Kardamom černý

Kardamom černý

Jednodruhové koření

Kardamom černý má lusky větší než více známý kardamom zelený. Chuť je podobná, ale těžší a doplněna kouřovým aroma...
Pepř sečuánský celý

Pepř sečuánský celý

Jednodruhové koření

Sečuánský pepř pochází z Číny, je to jedno z nejstarších čínských koření. Není to pravý pepř, ale tobolky keře s názvem žlutodřev...
 

Hledaný text čínsk jsme našli v těchto článcích

10 receptů na netradiční svatomartinskou husu

10 receptů na netradiční svatomartinskou husu

Tradice je tradice a svatomartinské slavnosti jednoznačně patří k těm příjemnějším událostem, které si rozhodně žádný milovník...
Husí špízy s kořením pěti vůní

Husí špízy s kořením pěti vůní

Vychutnat si husu můžete mnoha různými způsoby, a jedním z nich je její příprava na špejlích. Husa má kvalitní maso s bohatou...
Tip #4: Experimentujte a objevujte nové koření

Tip #4: Experimentujte a objevujte nové koření

Profesionálně namíchané směsi koření jsou skvělým způsobem, jak objevovat světovou kuchyni a nové fantastické recepty a pokrmy...
Sečuánský pepř

Sečuánský pepř

Sečuánský pepř se používá především v čínské, indické a japonské kuchyni....
Jaké jsou druhy kmínu?

Jaké jsou druhy kmínu?

Že kmín patří k nejznámějšímu druhu koření používaném v české kuchyni asi nikoho nemusíme dlouho přesvědčovat...
Holandské pošírované hrušky s hřebíčkem

Holandské pošírované hrušky s hřebíčkem

Hřebíček je jedno z nejstarších orientálních koření a dlouhá staletí měl na poličce s kořením výjimečné postavení...
Nasi Goreng

Nasi Goreng

Nasi Goreng má svůj domov v Indonésii a jako mnoho jiných variant smažené rýže vzniklo tak trochu z nouze, když se lidé chtěli...
Koření pěti vůní

Koření pěti vůní

Vznik tradiční čínské směsi Koření pěti vůní je zahalen tajemstvím a ve starých čínských legendách se o ní hovoří již ve 4...
Čaj nesmrtelnosti

Čaj nesmrtelnosti

Poznámka: Následující text je dle nařízení Evropského parlamentu a Rady evropského společenství č. 1924/2006 zcenzurován, neboť o...
Krátké povídání o dlouhé skořici

Krátké povídání o dlouhé skořici

Poznámka: Následující text je dle nařízení Evropského parlamentu a Rady evropského společenství č. 1924/2006 zcenzurován, neboť o...
 

Nalezli jsme ještě tyto zajímavé související produkty

Kreolské koření

Kreolské koření

Směsi koření

Inspirace pro tuto směs pochází od restauratérů z Réunion, kteří mají hlubokou znalost místní kreolské kuchyně...
Skořicové květy

Skořicové květy

Jednodruhové koření

Skořicové květy nejsou ve skutečnosti květy, ale jedná se o sušené, nezralé plody skořicovníku (Cinnamomum cassia)...
Wok pánev

Wok pánev

Směsi koření

Silně pikantní směs koření, která je ideální pro přípravu čínských receptů na pánvi wok. Směs je jemně ochucena mangem, kardamomem...
Skořice cejlonská mletá

Skořice cejlonská mletá

Jednodruhové koření

Skořice cejlonská má, na rozdíl od u nás nejvíce známé skořice čínské, kůru měkkou jako papír a její chuť mnohem jemnější...
Skořice cejlonská celá

Skořice cejlonská celá

Jednodruhové koření

Kůra skořice cejlonské je, na rozdíl od u nás nejvíce rozšířené skořice čínské, měkká jako papír a její chuť mnohem jemnější a díky...
Zázvor mletý

Zázvor mletý

Jednodruhové koření

Zázvor je koření získávané z oddenků rostliny zázvoru lékařského. Používá se především v indické a čínské kuchyni do slaných i...
Skořice indonéská mletá

Skořice indonéská mletá

Jednodruhové koření

Tato mletá skořice se vyrábí ze sušené kůry skořicovníku pěstovaného v Indonésii. Na rozdíl od skořice cejlonské je její chuť...
Skořice indonéská celá

Skořice indonéská celá

Jednodruhové koření

Tato skořice pochází ze skořicovníku pěstovaného v Indonésii. Na rozdíl od skořice cejlonské je její kůra tvrdá a chuť ostřejší až...
Pepř sečuánský mletý

Pepř sečuánský mletý

Jednodruhové koření

Sečuánský pepř je jedno z nejstarších čínských koření. I když má v názvu pepř, nejedná se o pepřovník a na rozdíl od klasického...
Pepř barevný

Pepř barevný

Směsi koření

Klasická směs červeného, zeleného, černého a bílého pepře je obohacená o sečuánský pepř. Sečuánský pepř je jedno z nejstarších...