Čínská kuchyně
Směsi koření
Směs k přípravě čínských pokrmů. Základní postup: Nakrájené maso naložíme se směsí koření a oleje. Orestujeme na oleji, když maso...
Fenykl celý
Bylinky
Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy...
Zázvor řezaný
Bylinky
Kořen zázvoru je oblíbený především v indické a čínské kuchyni. Používá se k ochucení pokrmům z drůbeže, hovězího a dalších mas...
Shou Mei - Čaj dlouhověkosti
Bílé a žluté čaje
Tento bílý čaj z čínské provincie Fujian se pro svou rezavou barvu čajových lístků a pupenů nazývá obočí dlouhověkosti...
Dárková sada zelených čajů
Čajové sady
Prozkoumejte s touto sadou tajemství čínské čajové kultury, která se rozvíjela po tisíciletí. Od vznešeného a silného Nebeského...
Pu-Erh Karma
Černé čaje s příchutí
Tento ochucený tradiční čínský čaj Pu-Erh, je fascinující směs, která dokonale spojuje hloubku a zemité tóny Pu-Erh s jemnými a...
Pu-Erh Wellness Guarana
Černé čaje s příchutí
Pu-Erh Wellness Guarana je unikátní směs čaje, která spojuje tradiční čínský čaj Pu-Erh s energizující silou guarany a oživujícími...
Darjeeling first flush Bannockburn
Černé čaje
Bannockburn je jednou z nejstarších čajových zahrad v indické oblasti Darjeeling, která byla založena v roce 1850...
Golden Yunnan FOP
Černé čaje
Tento čaj pochází z čínské provincie Yunnan, hornaté oblasti s průměrnou nadmořskou výškou 1980 metrů a chladným podnebím...
Pu-Erh
Černé čaje
Pu-Erh je tradiční čínský čaj, pěstuje se v provincii Yunnan, která je známá svým specifickým klimatem a průměrnou nadmořskou...
Pu-Erh Mini Tou Cha
Černé čaje
Pu-Erh Mini Tou Cha, v Číně něžně nazývaný Xiao Tuocha nebo „čaj do misky“, je dokonalým příkladem toho, jak může stará tradice...
Oolong Formosa
Oolong
Oolong je označení pro skupinu polozelených čínských čajů, které charakterizuje tradiční způsob zpracování, zahrnující zavadání...
Oolong mléčný
Oolong
Oolong je označení pro skupinu polozelených čínských čajů, které charakterizuje tradiční způsob zpracování, zahrnující zavadání...
Oolong Se Chung
Oolong
Oolong je označení pro skupinu polozelených čínských čajů, které charakterizuje tradiční způsob zpracování, zahrnující zavadání...
Vánoční čaj ovocný
Ovocné čaje
Ovocný čaj s ibiškem s kouzelnou pomerančovou chutí a vůní koření. Složení: ibišek súdánský květ, rozinky, šípek, pomerančová kůra...
Yerba Mate Šamanův oheň
Yerba Mate
Varianta praženého mate ochuceného kořením a pomerančem. Obsah kofeinu: střední...
Dračí studna
Zelené čaje
Klasický čínský čaj Lung Ching je proslulý dlouhými a plochými listy. Nálev má žlutou barvu, jemnou vůni a lehce nasládlou chuť...
Gunpowder Nebeský chrám
Zelené čaje
Nejkvalitnější čínský Gunpowder. Čaj gunpowder (střelný prach) se v Číně nazývá Zhu cha (perlový čaj). Pravidelné, tmavě zelené...
Pu-Erh zelený
Zelené čaje
Pu-Erh je tradiční čínský čaj, pěstuje se v provincii Yunnan, která je známá svým specifickým klimatem a průměrnou nadmořskou...
Sencha Čína
Zelené čaje
Původně japonská sencha je stále více pěstována i na čínských plantážích. Čaj má světlý, žlutozelený nálev a mírně svíravou, jemnou...
Zelený čaj s jasmínem
Zelené čaje s příchutí
Zelený čínský čaj s jasmínovými květy, má příjemně natrpklou chuť, opojnou jasmínovou vůni a je velmi povzbudivý...
Zelený šnek
Zelené čaje
Zelený šnek neboli Green Snail je jeden z nejcennějších čínských zelených čajů s omezenou produkcí. Pěstuje se v hornaté oblasti na...
Anýz celý BIO
Bio koření
Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Badyán celý BIO
Bio koření
Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Citronová kůra drcená BIO
Bio koření
Sušená citronová kůra je vynikající na ryby, do pomazánek, marinád nebo do čínské kuchyně. Kromě zmíněných ryb a mořských plodů se...
Fenykl celý BIO
Bio koření
Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy...
Pepř sečuánský Timut celý BIO
Bio koření
Nepálská varianta sečuánského pepře, která se též nazývá Timut, roste v divokých částech Himalájí, kde je v nadmořské výšce přes 2...
Pomerančová kůra drcená BIO
Bio koření
Obzvláště v čínské kuchyni má pomerančová kůra a její chuť prakticky nezastupitelnou úlohu. Najdeme ji v receptech na omáčky,...
Skořice cejlonská celá BIO
Bio koření
Kůra skořice cejlonské je, na rozdíl od u nás nejvíce rozšířené skořice čínské, měkká jako papír a její chuť mnohem jemnější a díky...
Skořice cejlonská mletá BIO
Bio koření
Skořice cejlonská má, na rozdíl od u nás nejvíce známé skořice čínské, kůru měkkou jako papír a její chuť mnohem jemnější...
Skořice indonéská celá BIO
Bio koření
Skořice se používá jak do slaných masitých jídel čínské a indické kuchyně, tak i do sladkých pokrmů. Vše, co se sladí cukrem,...
Skořice indonéská mletá BIO
Bio koření
Skořice se používá jak do sladkých pokrmů, tak také do slaných masitých jídel čínské a indické kuchyně. Skořicí můžete ochutit...
Zázvor mletý BIO
Bio koření
Zázvor je koření získávané z oddenků rostliny zázvoru lékařského. Používá se především v indické a čínské kuchyni do slaných i...
Sada koření - Pepře celého světa
Dárkové sady koření
Výběrová degustační sada 12 různých pepřů v kovových kořenkách. Sada má rozměr 22 x 17 cm. Jednotlivé kořenky mají průměr 5 cm a...
Anýz celý
Jednodruhové koření
Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Anýz mletý
Jednodruhové koření
Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Badyán celý
Jednodruhové koření
Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Badyán celý výběrový
Jednodruhové koření
Ručně vybírané ty nejkrásnější hvězdičky badyánu ať už na výrobu adventního věnce nebo pro jiné dekorativní účely...
Badyán mletý
Jednodruhové koření
Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Citronová kůra drcená
Jednodruhové koření
Sušená nesířená citronová kůra jemně drcená je vhodná na ryby, do pomazánek, marinád nebo do čínské kuchyně. Příjemně ochutí i čaje...
Citronová kůra mletá
Jednodruhové koření
Citronovou kůru používáme v české kuchyni tradičně do těst a k masu (především rybám), kterým dodá citronovou příchuť...
Estragon
Jednodruhové koření
Estragon je jedno z nejvýznamnějších koření, které přináší kouzlo francouzské kuchyně přímo na váš stůl. Tato aromatická bylinka je...
Fenykl mletý
Jednodruhové koření
Mletý fenykl se používá k ochucení polévek, do omáček, při pečení sladkého pečiva, chleba, na vepřovou pečeni, do nádivky drůbeže,...
Chilli Carolina Reaper drcené
Jednodruhové koření
Celosvětově nejpálivější chilli papričky na trhu Carolina Reaper doporučujeme spíše zkušeným milovníkům pekla na jazyku...
Chilli Habanero celé
Jednodruhové koření
Chiil papričky Habanero dosahují průměrné pálivosti 250 000 Scovilleho jednotek pálivosti (SHU). Kombinace jejich pálivosti a...
Chilli Habanero drcené
Jednodruhové koření
Chiil papričky Habanero dosahují průměrné pálivosti 250 000 Scovilleho jednotek pálivosti (SHU). Kombinace jejich pálivosti a...
Chilli Habanero mleté
Jednodruhové koření
Jemně mleté vysoce pálivé chilli papričky (pálivost 250 000 SHU). S opatrností přidávejte do pálivých mexických omáček, do polévek,...
Chilli Naga Bhut Jolokia
Jednodruhové koření
Chilli paprička Naga Bhut Jolokia byla dlouhou dobu (až do roku 2007) se svou pálivostí 1 000 000 SHU (jednotka pálivosti) uznávána...
Kardamom černý
Jednodruhové koření
Kardamom černý má lusky větší než více známý kardamom zelený. Chuť je podobná, ale těžší a doplněna kouřovým aroma...
Pepř sečuánský celý
Jednodruhové koření
Sečuánský pepř pochází z Číny, je to jedno z nejstarších čínských koření. Není to pravý pepř, ale tobolky keře s názvem žlutodřev...