Výsledek hledání textu nakladaci koreni

Nalezli jsme ještě tyto zajímavé související produkty

Sada koření na grilování - Evropa

Sada koření na grilování - Evropa

Dárkové sady koření

Rozmanitost evropské kuchyně je stejně pestrá, jako jazyky, kterými se zde hovoří. A nejen hovoří, ale především ochutnávají...
Bobkový list celý BIO

Bobkový list celý BIO

Bio koření

Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům...
Sada koření - Chilli papričky

Sada koření - Chilli papričky

Dárkové sady koření

Výběrová degustační sada 12 kovovými kořenkami s různými druhy chilli papriček a chilli koření. Sada má rozměr 22 x 17 cm...
Sada koření - Indická kuchyně

Sada koření - Indická kuchyně

Dárkové sady koření

Výběrová degustační sada 12 koření indické kuchyně v kovových kořenkách. Sada má rozměr 22 x 17 cm. Jednotlivé kořenky mají průměr...
Koriandr celý BIO

Koriandr celý BIO

Bio koření

Koriandr má příjemnou kořennou chuť a vůni, využívá se plod, list i kořen. Nažloutlá celá zrnka koriandru jsou nejaromatičtější z...
Hřebíček celý BIO

Hřebíček celý BIO

Bio koření

Hřebíček je sušený kalich s poupětem z tropického stromu hřebíčkovce kořenného. Je to velmi aromatické koření...
Hořčice bílá celá BIO

Hořčice bílá celá BIO

Bio koření

Hořčice bílá je semínko rostliny hořčice seté. Má štiplavou chuť, používá se k výrobě pokrmové hořčice, do nakládaných okurek a...
Fenykl celý BIO

Fenykl celý BIO

Bio koření

Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy...
Anýz celý BIO

Anýz celý BIO

Bio koření

Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Saturejka drcená

Saturejka drcená

Jednodruhové koření

Saturejka je oblíbená aromatická bylinka, chutná peprně pikantně. Je to klasické koření do všech fazolových pokrmů i jiných...
Fenykl celý

Fenykl celý

Bylinky

Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy...
Pařížský pepř

Pařížský pepř

Směsi koření

Pařížský pepř je směs tří druhů pepře, papriky, koriandru a pískavice ve stylu francouzské kuchyně. Tato pikantní směs koření je...
Hřebíček mletý

Hřebíček mletý

Jednodruhové koření

Hřebíček je velmi aromatické koření. Používá se při přípravě sladkých pokrmů a pečiva, zvláště vánočního. Také na tmavé maso,...
Nové koření celé

Nové koření celé

Jednodruhové koření

Nové koření jsou plody stromu pimentovníku pravého. Jako jedno z mála koření pochází ze Střední Ameriky. Používá se do marinád,...
Levandulový květ

Levandulový květ

Bylinky

Levandule jako koření je oblíbená především ve francouzské kuchyni k nakládání sýrů, do džemů, ovocných kompotů, čajů a k výrobě...
Koriandr celý

Koriandr celý

Jednodruhové koření

Koriandr má příjemnou kořennou chuť a vůni, využívá se plod, list i kořen. Nažloutlá celá zrnka koriandru jsou nejaromatičtější z...
Chilli Bird's Eye celé

Chilli Bird's Eye celé

Jednodruhové koření

Od klidných vesnických kuchyní v Ugandě, až po rušné pouliční trhy v Bangkoku, chilli Bird's Eye je už dlouho přísadou, která na...
Hřebíček celý

Hřebíček celý

Jednodruhové koření

Hřebíček je sušený kalich s poupětem z tropického stromu hřebíčkovce kořenného. Je to velmi aromatické koření...
Hořčice bílá mletá

Hořčice bílá mletá

Jednodruhové koření

Hořčice bílá je semínko rostliny hořčice seté. Má štiplavou chuť, používá se k výrobě pokrmové hořčice, do nakládaných okurek a...
Hořčice bílá celá

Hořčice bílá celá

Jednodruhové koření

Hořčice bílá je semínko rostliny hořčice seté. Má štiplavou chuť, používá se k výrobě pokrmové hořčice, do nakládaných okurek a...
Bobkový list mletý

Bobkový list mletý

Jednodruhové koření

Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům...
Bobkový list celý

Bobkový list celý

Jednodruhové koření

Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům...
Anýz mletý

Anýz mletý

Jednodruhové koření

Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Anýz celý

Anýz celý

Jednodruhové koření

Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...