Uzené nuselské zelí
Inspiraci k poslednímu receptu paprikové sady jsme získali zcela náhodně v našem obchodě při konzultaci koření se zákazn...
Tip #31: Použijte tekutý kouř a uzené koření pro kouřové aroma
Tekutý kouř a uzené koření přináší výraznou a lákavou uzenou chuť grilovaným nebo pečeným pokrmům. Hledejte uzenou papri...
Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně
28. května se každý rok slaví mezinárodní den hamburgeru. Tento ikonický pokrm, který si získal srdce a především žaludk...
Velikonoční nádivka
Vylepšete si tradiční jarnínádivku netradičním kořením. Velikonoční nádivka je jedním z nejoblíbenějších jídel těchto sv...
Jak zabránit klíčení brambor? Pomůže (ne)obyčejný kmín
Klíčí vám brambory ve sklepě dřív než je stihnete hodit do hrnce? Poradíme jednoduchý trik s českým kmínem, který funguj...
Tekutý kouř (video)
Tekuté kouřové aroma, které je rozpustné v oleji, se používá nejen při domácí výrobě sušeného masa salámů, klobás nebo uzeného masa....
Domácí zabijačkové hody
Zapomeňte na klasické představy o zabijačce jako o venkovské zábavě vymalované Josefem Ladou. I něco tak tradičního, jak...
Inspirace cajunské a kreolské kuchyně
Představovat francouzskou kuchyni je tak trochu nošení jídla do restaurace. Ale pokud se zeptáme na cajunskou nebo kreol...
Koření na sušené maso
Kdysi bylo sušené maso považováno za jeden z důležitých zdrojů potravy, dnes má své právoplatné místo na stole gurmánů o...