Muškátový květ celý
Jednodruhové koření
Muškátový květ je vzácná a voňavá část muškátovníku vonného, která obaluje muškátový oříšek. Na rozdíl od samotného oříš...
Ajowan
Jednodruhové koření
Ajowan (Adžvan), též u nás známý jako koptský kmín, se v indické kuchyni obvykle praží či smaží na přepuštěném másle ghí...
Bruschetta zeleninová
Směsi koření
Sušená směs rajčat, bazalky, cibule, česneku, oregana, soli a zeleniny na bruschettu. Správná výslovnost je brusketa, al...
Bruschetta sýrová
Směsi koření
Sušená směs rajčat, aromatické směsi typu cheddar, bazalky, cibule, česneku, oregana, soli a bylinek na bruschettu....
Perníkové koření
Směsi koření
Koření je ideální nejen na přípravu klasického nadýchaného perníku, koláčů nebo buchet s perníkovou příchutí, ale též se...
Pizza bylinková
Směsi koření
Směs koření, kterým stačí posypat pizzu před pečením a dostanete tu správnou italskou chuť vaší pizzy....
Kardamom zelená zrna
Jednodruhové koření
Kardamom v zelených tobolkách je jedna z nejvoňavějších a nejluxusnějších podob tohoto orientálního koření. Uvnitř se uk...
Rozmarýn mletý
Jednodruhové koření
Mletý rozmarýn je ideální volbou, když chcete rychle dodat pokrmu plnou, aromatickou chuť této středomořské bylinky, ani...
Fenykl celý
Bylinky
Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy....
Šafrán
Jednodruhové koření
Šafrán je král koření – nejen kvůli své jedinečné chuti a vůni, ale i proto, že jeho sběr je neuvěřitelně pracný....
Kmín český drcený
Jednodruhové koření
Drcený kmín je zlatá střední cesta mezi celým a mletým kmínem. Zachovává si výrazné aroma a kořenitou chuť českého kmínu...
Americké brambory
Směsi koření
Koření nejen na klasické americké brambory, ale skvěle též dochutí brambory smažené, hranolky nebo domácí bramborové lupínky....
Koření na sýry à la France
Směsi koření
Směs bylinek a červeného pepře je vhodná především na zrající a nakládané sýry....
Citronová kůra mletá
Jednodruhové koření
Nic nevoní tak svěže jako citronová kůra. Jemně mletá, plná aromatických olejů, které dodají jídlu tu správnou citrusovou jiskru....
Hřebíček mletý
Jednodruhové koření
Hřebíček je jedno z těch koření, u kterého stačí otevřít kořenku a okamžitě nádherně provoní celou kuchyni. Jeho silná, ...
Pracharanda polévková
Směsi koření
Vyvážená zeleninová směs typu Vegeta, která neobsahuje glutaman ani žádné další chemické přísady. Je bez lepku a bez cukru....
Čubrica jemná
Směsi koření
Nepálivá varianta oblíbeného bulharského koření na luštěniny, zapékanou zeleninu, mleté maso, ryby, polévky, pomazánky a...
Čarodějka
Směsi koření
Čarovná kombinace 27 různých ingrediencí dokáže vykouzlit magickou mírně pálivou chuť masu připraveném jak na grilu nebo...
Bylinkové máslo
Směsi koření
Bylinkové máslo je výborné na steaky, ryby nebo bagety nebo i jen tak na chleba či brambory....
Bambova bylinková sůl
Směsi koření
Kořenící směs k ochucení polévek, zeleninových salátů, pomazánek, dresinků, omáček, rýže, luštěnin, pokrmů z vajec, bram...
Zázvor mletý
Jednodruhové koření
Zázvor je jedno z nejuniverzálnějších koření, které se v kuchyni neztratí. Má výraznou, pikantní chuť s citrusovým nádec...
Vanilka lusk Bourbon Madagaskar
Jednodruhové koření
Vysoce kvalitní lusk vanilky odrůdy Bourbon, který pochází z Madagaskaru. Vanilkové lusky se v kuchyni používají nejčast...
Tymián
Jednodruhové koření
Tymián je malý, ale neuvěřitelně aromatický zázrak, který v kuchyni dokáže divy. Má výraznou, lehce nahořklou chuť s tón...
Římský kmín mletý
Jednodruhové koření
Pokud milujete vůni orientálních jídel, římský kmín (nebo cumin) by vám v kuchyni rozhodně neměl chybět. Je základem ind...
Římský kmín celý
Jednodruhové koření
Římský kmín (anglicky cumin) je nepostradatelný v indické, arabské i mexické kuchyni. Najdete ho v karí, garam masále, c...
Rozmarýn
Jednodruhové koření
Rozmarýn je výrazně aromatická bylinka, která voní po borovici, kafru a citrusech. Sušené jehličkovité lístky mají zemit...
Pískavice mletá
Jednodruhové koření
Možná pískavici znáte jako fenugreek nebo řecké seno, ale ať už jí říkáte jakkoliv, její chuť je nezaměnitelná....
Pískavice celá
Jednodruhové koření
Kdo se rád toulá vůněmi indické, arabské nebo severoafrické kuchyně, ten se s pískavicí určitě potkal. Možná jste na ní ...
Paprika vločky zelená
Jednodruhové koření
Pokud chcete jídlu dodat chuť, barvu i zajímavou texturu, tahle hrubě drcená zelená paprika je přesně pro vás....
Paprika vločky červená
Jednodruhové koření
Pokud hledáte výraznou červenou barvu a jemně sladkou paprikovou chuť, ale nechcete ostré chilli, tahle hrubě drcená čer...
Oregano
Jednodruhové koření
Jakmile se řekne oregano, hned si vybavíme vůni středomořské kuchyně, hlavně té italské. Bez něj by pizza nebyla pizza, ...
Nové koření mleté
Jednodruhové koření
Že se novému koření také staročesky říká všekoření (nebo anglicky allspice) rozhodně není náhoda. Když jej ochutnáte, uc...
Muškátový květ mletý
Jednodruhové koření
Muškátový květ je jemnější a delikátnější sourozenec muškátového oříšku, který dodává pokrmům hřejivou kořenitou chuť s ...
Medvědí česnek
Jednodruhové koření
Tato bylinka spojuje příjemnou česnekovou chuť s jemnou kořenitostí, ale na rozdíl od klasického česneku není tak ostrá....
Kurkuma
Jednodruhové koření
Kurkuma je klíčovou složkou tradiční indické kuchyně a je ceněna pro svou schopnost obohatit jídla o nezaměnitelnou chuť a barvu....
Koriandr mletý
Jednodruhové koření
Mletý koriandr má se svojí příjemnou kořeněnou chutí a vůní exotických dálek rozmanitou paletu uplatnění. Od sladkých pe...
Koriandr celý
Jednodruhové koření
Celá semena koriandru jsou nepostradatelným kořením v mnoha světových kuchyních. Mají jemně nahořklou, sladce kořenitou ...
Černucha
Jednodruhové koření
Černucha, někdy známá jako černý kmín, je takový nenápadný zázrak v kuchyni. Malá černá semínka mají lehce pepřovou, mír...
Kmín český mletý
Jednodruhové koření
Mletý kmín je klasika české kuchyně, která nesmí chybět v žádné poličce s kořením. Na rozdíl od celého kmínu se u mleté ...
Kmín český celý
Jednodruhové koření
Kmín je tradiční koření, které patří na český stůl stejně neodmyslitelně jako chleba nebo pečené maso. Má výraznou kořen...
Kardamom mletý
Jednodruhové koření
Mletý kardamom je jedno z těch koření, které dokáže na talíři úplné zázraky. Vůně je intenzivní, citrusově nasládlá, s k...
Kardamom celý
Jednodruhové koření
Kardamomová zrnka jsou malá aromatická semínka schovaná uvnitř zelených tobolek kardamomu. Právě tato semínka nesou větš...
Hořčice bílá mletá
Jednodruhové koření
Mletá hořčice bílá je skvělý způsob, jak získat intenzivní chuť hořčičného semínka bez nutnosti jeho drcení. Jemný práše...
Hořčice bílá celá
Jednodruhové koření
Hořčičné semínko patří mezi ta nejnenápadnější, ale zároveň nejúčinnější koření v kuchyni. Má jemně hořkosladkou chuť s ...
Estragon
Jednodruhové koření
Estragon je jedno z nejvýznamnějších koření, které přináší kouzlo francouzské kuchyně přímo na váš stůl. Tato aromatická...
Česnek granulovaný
Jednodruhové koření
Česnek je základ dobrého vaření, ale přiznejme si to – někdy se s ním prostě nechceme loupat, krájet nebo mačkat....
Cibule sušená řezaná
Jednodruhové koření
Sušená cibule přináší do kuchyně pohodlí bez kompromisů v chuti. Když máte po ruce sušenou cibuli, můžete kdykoliv okamž...
Bazalka
Jednodruhové koření
Bazalka je jednou z nejvoňavějších bylinek středomořské kuchyně a její sladce kořenitá, jemně pepřová chuť se skvěle hod...
Badyán mletý
Jednodruhové koření
Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názve...
Badyán celý
Jednodruhové koření
Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názve...