Cibule mletá
Jednodruhové koření
Už žádné slzy při krájení čerstvé cibule a žádné překvapení velkými kousky cibule ve vašich pokrmech. S touto jemně mletou sušenou...
Sůl kampotská
Jednodruhové koření
Technika sběru mořské soli, ze kterých vzniká Fleur de Sel, nebo-li solné květy, původně pochází z francouzské Bretaně...
Punčové koření tyrolské
Směsi koření
Když teploty klesají a vrcholky Alp pokrývá sníh, není nic lepšího než se schoulit pod deku s horkým a voňavým punčem...
Tekutý kouř
Směsi koření
Tekuté kouřové aroma, které je rozpustné v oleji, se používá při výrobě salámů, klobás, uzeného masa, omáček nebo všude tam, kde...
Mandle pražené solené
Ořechy a laskominy
Na počátku výroby těchto pražených mandlí je pečlivý výběr mandlových jader, která jsou následně oloupána. Dále mandle prochází...
Mandle v malinové polevě
Ořechy a laskominy
Tyto lahodné mandle v malinové polevě začínají jako křupavá jádra mandlí, která jsou opatrně pražena pro maximální zachování chuti...