Fenykl celý
Bylinky
Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy...
Zázvor řezaný
Bylinky
Kořen zázvoru je oblíbený především v indické a čínské kuchyni. Používá se k ochucení pokrmům z drůbeže, hovězího a dalších mas...
Shou Mei - Čaj dlouhověkosti
Bílé a žluté čaje
Tento bílý čaj z čínské provincie Fujian se pro svou rezavou barvu čajových lístků a pupenů nazývá obočí dlouhověkosti...
Darjeeling first flush Bannockburn
Černé čaje
Bannockburn je jednou z nejstarších čajových zahrad v indické oblasti Darjeeling, která byla založena v roce 1850...
Golden Yunnan FOP
Černé čaje
Tento čaj pochází z čínské provincie Yunnan, hornaté oblasti s průměrnou nadmořskou výškou 1980 metrů a chladným podnebím...
Oolong Formosa
Oolong
Oolong je označení pro skupinu polozelených čínských čajů, které charakterizuje tradiční způsob zpracování, zahrnující zavadání...
Oolong mléčný
Oolong
Oolong je označení pro skupinu polozelených čínských čajů, které charakterizuje tradiční způsob zpracování, zahrnující zavadání...
Yunnan Green
Zelené čaje
Zelený čaj se v čínské provincii Yunnan, hornaté oblasti s průměrnou nadmořskou výškou 1980 metrů a chladným podnebím, produkuje...
Anýz celý BIO
Bio koření
Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Badyán celý BIO
Bio koření
Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Citronová kůra drcená BIO
Bio koření
Sušená citronová kůra je vynikající na ryby, do pomazánek, marinád nebo do čínské kuchyně. Kromě zmíněných ryb a mořských plodů se...
Fenykl celý BIO
Bio koření
Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy...
Mandarinková kůra drcená BIO
Bio koření
Sušená drcená mandarinková kůra má v kuchyni široké možnosti použití od marinád, přes dochucení masa až po kompoty a marmelády...
Pepř sečuánský Timut celý BIO
Bio koření
Nepálská varianta sečuánského pepře, která se též nazývá Timut, roste v divokých částech Himalájí, kde je v nadmořské výšce přes 2...
Pomerančová kůra drcená BIO
Bio koření
Obzvláště v čínské kuchyni má pomerančová kůra a její chuť prakticky nezastupitelnou úlohu. Najdeme ji v receptech na omáčky,...
Skořice cejlonská celá BIO
Bio koření
Kůra skořice cejlonské je, na rozdíl od u nás nejvíce rozšířené skořice čínské, měkká jako papír a její chuť mnohem jemnější a díky...
Skořice cejlonská mletá BIO
Bio koření
Skořice cejlonská má, na rozdíl od u nás nejvíce známé skořice čínské, kůru měkkou jako papír a její chuť mnohem jemnější...
Skořice indonéská celá BIO
Bio koření
Skořice se používá jak do slaných masitých jídel čínské a indické kuchyně, tak i do sladkých pokrmů. Vše, co se sladí cukrem,...
Skořice indonéská mletá BIO
Bio koření
Skořice se používá jak do sladkých pokrmů, tak také do slaných masitých jídel čínské a indické kuchyně. Skořicí můžete ochutit...
Zázvor mletý BIO
Bio koření
Zázvor je koření získávané z oddenků rostliny zázvoru lékařského. Používá se především v indické a čínské kuchyni do slaných i...
Anýz celý
Jednodruhové koření
Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Anýz mletý
Jednodruhové koření
Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Badyán celý
Jednodruhové koření
Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Badyán mletý
Jednodruhové koření
Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Citronová kůra drcená
Jednodruhové koření
Sušená nesířená citronová kůra jemně drcená je vhodná na ryby, do pomazánek, marinád nebo do čínské kuchyně. Příjemně ochutí i čaje...
Citronová kůra mletá
Jednodruhové koření
Citronovou kůru používáme v české kuchyni tradičně do těst a k masu (především rybám), kterým dodá citronovou příchuť...
Fenykl mletý
Jednodruhové koření
Mletý fenykl se používá k ochucení polévek, do omáček, při pečení sladkého pečiva, chleba, na vepřovou pečeni, do nádivky drůbeže,...
Chilli Carolina Reaper drcené
Jednodruhové koření
Celosvětově nejpálivější chilli papričky na trhu Carolina Reaper doporučujeme spíše zkušeným milovníkům pekla na jazyku...
Chilli Naga Bhut Jolokia
Jednodruhové koření
Chilli paprička Naga Bhut Jolokia byla dlouhou dobu (až do roku 2007) se svou pálivostí 1 000 000 SHU (jednotka pálivosti) uznávána...
Pepř sečuánský celý
Jednodruhové koření
Sečuánský pepř pochází z Číny, je to jedno z nejstarších čínských koření. Není to pravý pepř, ale tobolky keře s názvem žlutodřev...
Pepř sečuánský mletý
Jednodruhové koření
Sečuánský pepř je jedno z nejstarších čínských koření. I když má v názvu pepř, nejedná se o pepřovník a na rozdíl od klasického...
Skořice cejlonská celá
Jednodruhové koření
Kůra skořice cejlonské je, na rozdíl od u nás nejvíce rozšířené skořice čínské, měkká jako papír a její chuť mnohem jemnější a díky...
Skořice cejlonská mletá
Jednodruhové koření
Skořice cejlonská má, na rozdíl od u nás nejvíce známé skořice čínské, kůru měkkou jako papír a její chuť mnohem jemnější...
Skořice indonéská celá
Jednodruhové koření
Tato skořice pochází ze skořicovníku pěstovaného v Indonésii. Na rozdíl od skořice cejlonské je její kůra tvrdá a chuť ostřejší až...
Skořice indonéská mletá
Jednodruhové koření
Tato mletá skořice se vyrábí ze sušené kůry skořicovníku pěstovaného v Indonésii. Na rozdíl od skořice cejlonské je její chuť...
Skořicové květy
Jednodruhové koření
Skořicové květy nejsou ve skutečnosti květy, ale jedná se o sušené, nezralé plody skořicovníku (Cinnamomum cassia)...
Zázvor mletý
Jednodruhové koření
Zázvor je koření získávané z oddenků rostliny zázvoru lékařského. Používá se především v indické a čínské kuchyni do slaných i...
Sada koření - Pepře celého světa
Sady koření
Výběrová degustační sada 12 různých pepřů v kovových kořenkách. Sada má rozměr 22 x 17 cm. Jednotlivé kořenky mají průměr 5 cm a...
Sada koření - Sladké pečení
Sady koření
Výběrová degustační sada 12 koření na pečení v kovových kořenkách. Sada má rozměr 22 x 17 cm. Jednotlivé kořenky mají průměr 5 cm a...
Čínská kuchyně
Směsi koření
Směs k přípravě čínských pokrmů. Základní postup: Nakrájené maso naložíme se směsí koření a oleje. Orestujeme na oleji, když maso...
Dóza na čaj Čínský drak malá
Dózy
Menší dóza čtvercového tvaru s motivem čínského draka a s kvalitním uzávěrem, díky kterému obsah zůstane dlouho čerstvý...