Fenykl celý
Bylinky
Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy....
Zázvor řezaný
Bylinky
Kořen zázvoru je oblíbený především v indické a čínské kuchyni. Používá se k ochucení pokrmům z drůbeže, hovězího a dalších mas....
Dýňové latte BIO
Bio koření
Dýňové latte je dokonalým spojením přírodních ingrediencí, které vás zahřeje i potěší. Základem této směsi je dýňový prášek a kakao....
Fenykl celý BIO
Bio koření
Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy....
Jogurtové koření BIO
Bio koření
Originální směs koření dodá novou úžasnou chuť jogurtu a dalším vašim oblíbeným mléčným pochoutkám. Dopřejte si přirozen...
Ovocný salát BIO
Bio koření
Směs koření je namíchána tak, aby zdůraznila přirozenou chuť ovoce a zároveň poskytla nový vzrušující chuťový zážitek....
Pražené mandličky BIO
Bio koření
Chystáte se připravit něco speciálního na oslavu nebo prostě jen chcete doplnit sladký jídelníček o něco nevšedního?...
Skořice cejlonská celá BIO
Bio koření
Na rozdíl od běžné skořice, kterou najdete v každém druhém obchodě, je ta cejlonská opravdová lahůdka. Její tenké svitky...
Skořice cejlonská mletá BIO
Bio koření
Jemně mletá cejlonská skořice je opravdová delikatesa mezi skořicemi. Na rozdíl od běžnější indonéské varianty není štip...
Skořice indonéská mletá BIO
Bio koření
Skořice se používá jak do sladkých pokrmů, tak také do slaných masitých jídel čínské a indické kuchyně. Skořicí můžete o...
Vanilka lusk Uganda BIO
Bio koření
Tento kvalitní a krásný lusk vanilky klasické odrůdy pochází z Ugandy. Vanilkové lusky se v kuchyni používají nejčastěji...
Kardamom mletý
Jednodruhové koření
Mletý kardamom je jedno z těch koření, které dokáže na talíři úplné zázraky. Vůně je intenzivní, citrusově nasládlá, s k...
Kardamom zelená zrna
Jednodruhové koření
Kardamom v zelených tobolkách je jedna z nejvoňavějších a nejluxusnějších podob tohoto orientálního koření. Uvnitř se uk...
Muškátový ořech mletý
Jednodruhové koření
Mletý muškátový oříšek je koření, které dokáže udělat s chutí pokrmu opravdové zázraky. A přitom ho stačí použít jen špetku....
Skořice cejlonská celá
Jednodruhové koření
Cejlonská skořice není tvrdá a dřevitá jako ta čínská, kterou známe třeba ze svařeného vína, ale jemná, papírově tenká a...
Skořice cejlonská mletá
Jednodruhové koření
Cejlonská skořice mletá je jemnější sestra běžně dostupné indonéské (čínské) skořice. Má papírově tenkou kůru, sladkou c...
Skořice indonéská mletá
Jednodruhové koření
Tato mletá skořice se vyrábí ze sušené kůry skořicovníku pěstovaného v Indonésii. Na rozdíl od skořice cejlonské je její...
Tonka fazole
Jednodruhové koření
Fazole tonka jsou semena plodů stromu silovoň obecný. Po sklizni se semena až jeden rok suší a fermentují. Během tohoto ...
Tonka fazole mletá
Jednodruhové koření
Fazole tonka jsou semena plodů stromu silovoň obecný. Po sklizni se semena až jeden rok suší a fermentují. Během tohoto ...
Vanilka lusk Bourbon Madagaskar
Jednodruhové koření
Vysoce kvalitní lusk vanilky odrůdy Bourbon, který pochází z Madagaskaru. Vanilkové lusky se v kuchyni používají nejčast...
Vanilka lusk Bourbon Uganda
Jednodruhové koření
Tento kvalitní a krásný lusk vanilky klasické odrůdy Bourbon pochází z Ugandy. Vanilkové lusky se v kuchyni používají ne...
Vanilka mletá Madagaskar
Jednodruhové koření
Když se řekne vanilka, většina lidí si představí právě tu z Madagaskaru. Tento druh vanilky je nejznámější a nejoblíbeně...
Vanilka mletá Uganda
Jednodruhové koření
Vanilka je královnou sladkých pokrmů, a pokud hledáte bohatou, plnou chuť, ugandská mletá vanilka je to pravé....
Tonka cukr
Směsi koření
Fazole tonka se skvěle hodí do dezertů, jako je soufflé, pudinky, rýžové nákypy, cukroví a sladké pečivo. Přímo jako děl...